Healing og Bøn uge 14

Healing og Bøn – Taknemmelighed

Onsdag den 3. april kl 19.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Taknemmelighed”

Budskab:
Vær hilset.
Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere. Vi er kommet for at støtte, berige og løfte jeres spirituelle bevidsthed.

Mange af Jer føler en lyst til at udtrykke en taknemmelighed, når der sker store forandringer i Jeres liv. Dette være sig en familieforøgelse, et nyt arbejde, bolig, en gevinst, mødet med en sjæleven eller andet der positivt beriger og kaster lys og glæde i hverdagen.

At føle og udtrykke taknemmelighed løfter jeres fysiske krops energiniveau, og I kommer i harmoni med Jeres sjæl. I dette energifelt skabes og tiltrækkes “mere af det gode”.
I denne sammenhæng er det derfor vigtigt i hverdagen også at have fokus på “de små glæder” og ikke kun når noget stort og fantastisk sker.

Mange har desværre fokus rettet på mangler, problemer, forhindringer og alt det der ikke er eller ikke fungerer. Dette vil også skabe og tiltrække. Dog ikke det som I ønsker.

Derfor må I være bevidste om, hvad I fokuserer på, hvilke følelser I har og giver udtryk for, hvilke tanker, overbevisninger som I har i Jer på daglig basis. Er Jeres ord fyldt med håb, positivitet, optimisme eller det modsatte?

Livet kan være fyldt med prøvelser, og der er dage der er bedre end andre, men uanset hvad I står i eller hvad I har, så hold altid fokus på det at være taknemmelig. Få øje på noget I har at være taknemmelig for. Der er 1000 ting, og det er alt sammen lige ved Jeres side.

Det er et bevidst valg I kan træffe. Enten at se på manglerne eller at beslutte Jer for at ville se på det der er at glæde sig over og at være taknemmelig for.
Det spiller ingen rolle hvad det er. Om det er dynen der holder Jer varm om natten, fødderne der bærer Jer gennem livet, en god ven, Jeres cykel, muligheden for at kunne høre fuglene synge eller det at I kan spise Jer mætte hver dag. Bare det at være taknemmelig vil løfte Jer og det vil også påvirke mennesker omkring Jer.

At være taknemmelig på daglig basis vil tiltrække og manifestere mere og mere som I vil glædes over og være taknemmelige for. For husk, at alt skabes ud fra en bevidsthed og en energi.

Brug det næste stykke tid på bevidst at holde fokus på taknemmelighed, indtil det bliver en god vane.

Indtil næste gang vi mødes: Hav tillid, bevar håbet og vid at vi er der for Jer, og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed.

Næste healing og bøn: Torsdag den 11. april kl 11.00
Fokusområde: “Fremdrift og Bevægelse”

Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med torsdag den 11. april kl 11.00

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg så mig selv som en der var ude og søge efter guld. Jeg gik på en støvet, hullet vej med masser af småsten. Jeg var irriteret over stenene, fordi de gjorde min vej og gang besværlig.
Jeg havde blikket stift rettet frem mod mit mål. Derhenne / derude / der fremme var jeg sikker på at jeg ville finde guldet.
Da jeg nåede frem, var der intet andet end det jeg havde hvor jeg kom fra. Så jeg fortsatte min vandring til et nyt mål og en ny destination, og endnu engang blev jeg skuffet. Der var heller ikke noget der.

Jeg satte mig utilfreds og skuffet i grøftekanten med bøjet hoved og en opgivende attitude. Som jeg sad der fik jeg øje på de mange sten der lå på vejen. Jeg samlede én af dem op, og da jeg fik den i mine hænder og børstede støvet / mørket væk, så jeg at det var en lille diamant. Det der for mig lignede irriterende småsten på min vej, var diamanter. De var overalt og havde været der hele tiden.

Jeg fik det kanaliserede budskab, og jeg har selv lyst til at tilføje følgende:

Pas på at du ikke kommer til at overse det du har og som er lige foran næsen af dig, mens du jager lykken og “det” derude som du tror og håber på skal berige dig eller gøre dig lykkelig.
Vær taknemmelig for “den lille sten”, for det kan vise sig at den viser dig vejen til rigdom. Fordi du ved at få øje på den, samt at du påskønner og er taknemmelig for den, med ét får øje på alle de andre diamanter og indser at rigdom, lykke og glæde allerede ER i og omkring dig.
Det du fokuserer på – vil du få mere af.

I ønskes en dejlig aften og jeg vil med det samme udtrykke min taknemmelighed for at I er i mit liv, og at I er med her.

Læs også:
I uge 46 2013 var taknemmelighed og påskønnelse endnu en gang ugens emne. Læs det fine budskab der blev kanaliseret:
Taknemmelighed og påskønnelse.

, , , , , , , , ,

Lukket for kommentarer.