Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Hvad ønsker dit hjerte?

Hvad ønsker dit hjerte?

hvad oensker dit hjerteHvad ønsker dit hjerte?
Jeg troede jeg vidste hvad mit hjerte ønskede, men det viste sig at jeg tog meget fejl.

Derfor vil jeg fortælle dig om en enkel øvelse, som jeg praktiserer i ny og næ.
Formålet med øvelsen er, at du når frem til at kunne besvare spørgsmålet: Hvad ønsker dit hjerte?

Fornuft og logik.
Vi har desværre en tendens til at lade vores hoved guide os.
Vi forsøger at tænke og analysere os frem til, hvad vi tror er de rigtige svar.
Problemet er bare at de sande svar ikke findes i vores sind.

Jeg fik en lille åbenbaring.
Jeg sad en eftermiddag og skrev en liste over alt det, jeg ønsker mig i livet. Jeg fik skrevet en hel del men da jeg var færdig med listen, sad jeg tilbage med en følelse af at der manglende noget, dog uden at kunne sige præcist hvad det var.

Jeg lukkede mine øjne, tog en dyb indånding og forsøgte at slappe helt af i kroppen.
Et spørgsmål kom til mig: (Spørgsmålet får du i nedenstående video) ?
Jeg besvarede spørgsmålet og blev dybt overrasket over mit svar.

Jeg fandt ud af, at ét er hvad jeg tror jeg ønsker mig, noget andet er hvad mit hjerte eller min sjæl ønsker. De to svar ligger milevidt fra hinanden.

Det var intet mindre end en åbenbaring for mig. Det ændrede fuldstændigt punkterne på min liste og jeg begyndte straks at planlægge, hvordan jeg kunne indfri og manifestere de sande ønsker hurtigst muligt.

Læs også dette indlæg og se videoen der er i det.  >> Sådan manifesterer du dine ønsker.

Det spirituelle samfund Findhorn.
Min oplevelse minder mig om den gang hvor jeg rejste til det spirituelle samfund i Skotland: Findhorn.

Jeg havde læst en bog om stedet (Findhorn Haven) og om den fantastiske have de har der. Tre personer havde i 70´erne købt en campingvogn og bosat sig på et stykke jord, der var fyldt med sand og sten. Intet kunne gro der, men kvinden følte at Gud talte til hende og i sine meditationer, fik hun at vide hvordan de kunne skabe en frodig have.

For at gøre en meget lang historie kort, så endte de 3 i fællesskab med at skabe nogle af verdens største grøntsager og de fik alt til at gro i den jord, selvom det fysisk var helt umuligt. Der rejste eksperter til stedet fra nær og fjern, for med deres egne øjne se det umulige.

I dag er Findhorn omdannet til et stort spirituelt samfund og der afholdes masser af kurser, foredrag, retreats og lign. Alle er velkommen og du kan bo der en uge eller så længe du har lyst til.

Mit hoved ville ét men hjertet noget andet.
Da jeg var 25 valgte jeg at rejse til Findhorn og bo der i en uge, både for at opleve det fantastiske sted men også for at arbejde i haven. Det havde jeg besluttet mig for hjemmefra – naturligvis ville jeg opleve haven, arbejde i den og få den ære at være sammen med alle de fine naturvæsener der lever i den.

Da jeg ankom til Findhorn fandt jeg dog hurtigt ud af, at det var mit hoved der ønskede at jeg skulle arbejde i haven, for da jeg spurgte mit hjerte, hvad der var den helt rigtige opgave for mig, kom dette svar: Du skal støvsuge i spisesalen.

Hvilke svar er der i dit hjerte?
Det er jo ret morsomt men jeg kan fortælle dig, at da svaret kom – så føltes det bare helt rigtig og jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt, at jeg aldrig kom til at arbejde i haven.
Jeg fik naturligvis set haven, gik ture i den og sad hver dag, nød den og fik mange sanser stimuleret i den.

Så ét er hvad logikken og sindet tror det ønsker, noget andet er de sande svar der bor i dit hjerte.

Videoen holder stadig.
Se videoen, få spørgsmålet og find ud af hvilke svar dit hjerte giver dig. Videoen er 7 år gammel (optaget 2012) – men øvelsen er stadig meget relevant og vigtig.

Læs også
1. >> Hvordan lyder din indre stemme?

2 >> Hvor langt er du kommet spirituelt?

5 kommentarer til “Hvad ønsker dit hjerte?”

 1. Tak fordi du deler så meget af din visdom med os alle sammen Jette. At du ikke er bange for, at give, helt gratis, hvad du selv erfarer og har erfaret. Tak fordi du er lige præcis det dejlige og inspirerende menneske, som du er ! Glæder mig til at komme i gang med at lytte til det clairvoyance kursus, jeg netop har købt i din webshop. ?

  Kram Gitte

 2. Søren Egstrup

  Kære Jette, virkelig skønt at læse dette indlæg.

  I mange år havde jeg en fornemmelse af netop det du beskriver. Jeg kunne ikke finde ud af hvorfor det var lige-som-om der var flere niveauer at stemmer inden i.

  Forklaringen var som du beskriver, og min beskrivelse – den korte – er at egoets stemme også hvisker, og det er netop dette mange kalder – lyt til dit hjerte – men neden under ligger – nemlig Sandheden, det vi virkelig skal gøre for at være lykkelige.

  Søren

 3. Tak for det gode råd. Ja, jeg gør faktisk de ting, som jeg ved, jeg må gøre. Det betyder så også, at jeg, som det er nu, stort set ingen penge tjener; men jeg stoler på, at belønningen nok skal komme til mig, og at jeg får, hvad jeg har brug for. Da min mor var gammel og svagelig, spurgte jeg hende, om der var noget, hun syntes, hun, manglede at opleve eller at gøre i livet. Det var der ikke. Jeg syntes, det var vigtigt, at jeg gjorde mit til, at hun skulle have fred i sjælen, inden hun tog herfra. Jeg fik da også snakket med hende og tilgivet hende. Jeg var i den situation, at jeg måtte give mit første barn fra mig, da jeg var 15 år gammel. Som én udtrykte det: “Jeg måtte give mit barn fra mig for at få lov til at forblive min mors datter” Jeg har skrevet en bog, hvor jeg fortæller hele min historie, også om, hvordan, jeg tilgav min mor. Bogen hedder:”Mit barn – Hvor er du?” og er den første her i Danmark om adoption skrevet af den biologiske mor. Hav en dejlig dag.

 4. Hej Jette

  Sikke et dejligt indlæg, glæder mig til at se videoen nu! Jeg har længe været forvirret over, at mit hjerte gerne vil have, at jeg skriver en bog, mens mit hoved gerne vil have, at jeg bliver den sejeste karrierekvinde på de bonede gulve.

 5. Hej jette.
  Fed oplevelse for dig. Som du selv beskriver, så var ingen af dine ønsker på din liste. Smil… Ja, egoet vil en ting og hjertet noget andet. Allerede nu, kan jeg mærke at jeg gerne vil have hjulpet andre, gjort en forskel for dem på deres videre vej gennem livet. Men jeg vil prøve at finde roen og derved få mine svar. Det er jo ikke for sent – så det er bare med at gå i gang, og det vil jeg gøre.
  Tak for at du deler den øvelse med os og alt andet du giver og gør for os med dine indlæg, dine podcast og lydfiler.
  Mvh Inga

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top