Kan man få ex kæresten tilbage, med tankens kraft?

ex kaereste

Ex kæresten er gået. Kan du med tankens kraft, få din ex tilbage?

Eks kæreste åh nej. Hvor blev han/hun af?
Kan du få vedkommende tilbage?
Du har sikkert hørt, at dine tanker skaber og at du med tankens kraft kan tiltrække alt muligt godt til dit liv. Du skal blot tænke det, forestille dig det, visualisere dig det du ønsker, samt stærkt føle det i dit indre. Så er det på vej.

Men virker det når det drejer sig om kærlighed og parforhold?
Kan du få ex kæresten tilbage med tankens kraft?
Og kan du blive kærester med ham den søde på jobbet?

Det er hvad jeg vil svare på, i dette blogindlæg.
Jeg fik nemlig en mail fra en kvinde, der brændende ønsker at få sin ex kæreste tilbage.

Maria spørger:

Kære Jette.
Jeg følger meget med på din blog, og har efterhånden købt en del af dine lydfiler.
Du inspirerer mig rigtig meget og jeg håber virkelig du har lyst til at svare på mit spørgsmål. Det vil betyde rigtig meget for mig.

Jeg vil rigtig gerne lære at manifestere, at tiltrække og skabe.
Mit ønske går på at få min ex-kæreste tilbage.
Er sådan et ønske muligt at manifestere? Og kan du give mig nogen råd der vil kunne hjælpe mig, ved sådan et ønske/manifestation?

Lige nu manifestere jeg flere gange dagligt er det for meget?
Og hvad skal jeg styre mine tanker hen imod, så jeg kan få ham tilbage? Håber virkelig du vil hjælpe mig med at direkte denne manifestation
Mange varme tanker, med håb om hjælp og besvarelse af mit spørgsmål.
Jeg takker fra hjertet – Maria I
.

Kære Maria
Det glæder mig meget, at du har fundet frem til min hjemmeside og at jeg via mit arbejde, kan være med til at inspirere dig.

Du skriver, at du manifesterer hver eneste dag og endda op til flere gange om dagen.
Jeg går ud fra, at det du mener er, at du visualiserer flere gange om dagen. Altså at du tænker på det du ønsker skal ske. I dette tilfælde: At få din eks tilbage.

Nej, du kan ikke visualisere for meget eller for ofte. Tværtimod. For hvis der er noget du ønsker skal ske i dit liv, så skal du være vedholdende.
Der er så meget power i det du tænker. Dine tanker skaber. Dine ord skaber og dine følelser skaber også.

Hvis du vil manifestere, skabe eller tiltrække noget, er det vigtigt at du er vedholdende. Du skal igen og igen og igen, holde fokus på det du ønsker skal ske. For så snart du slipper dit fokus og du begynder at tvivle, så styrer du (din energi) langt væk fra det, du ønsker.
Tvivl, usikkerhed, opgivenhed samt mange andre (negative) tanker, følelser og overbevisninger, kan derved komme til at fungere som en bremse på ønskerne.

Derfor er det rigtigt fint, at du bliver ved, samt at du fastholder dit ønske.
Jeg ved ikke om du har hørt min lydfil: Loven om tiltrækning. I den, forklarer jeg på bedste vis, hvordan du kan bruge tankens kraft samt giver dig også andre “redskaber”, til at kunne skabe og tiltrække netop det, du ønsker i dit liv.

Kan du få eks kæresten tilbage?
Du kan skabe og tiltrække masser af kærlighed i dit liv …. men …. og der er et stort men: Du kan ikke tiltrække “en bestemt person”.  Du kan derfor ikke tiltrække din ex kæreste.

Hvorfor ikke?
Fordi: Hvis det er ment to be at det skal være jer to, så vil han ønske at være i et parforhold med dig, ligesom du ønsker at være i et med ham. Det er ikke nok at kun den ene part ønsker et parforhold.

Hvis det kun er dig der vil og det kun er dig der ønsker at få forholdet til at fungere igen, så er din ihærdighed og visualisering spild af tid. Det er skønne spildte kræfter, som du i stedet kunne have brugt på en anden og bedre måde.
Du kan visualisere herfra og til evighed, uden at få ex kæresten tilbage.

Grunden til at det ikke vil lykkes er, at det i følge de spirituelle love er forkert. Du kan med skabelsens kraft (tankens kraft), ikke få et andet menneske til at gøre noget, som vedkommende ikke selv vil eller hvis det strider imod “den vej de skal gå i deres liv“.
Hvis ikke han vil dig, så bliver dine ønsker en form for manipulation. Du ønsker at skabe noget, som han ikke er med på.

Det samme gælder hvis vi har set os lun på en mand, som vi arbejder sammen med. Vi tænker, at han er virkelig sød og at vi ville ønske at han var vores kæreste.
Vi kan håbe, ønske og fantasere om det men vi kan og må ikke bruge tankens kraft, visualisere eller manipulere ham til at blive det, da det vil gå imod hans fri vilje samt Universets love.

Wikipedia om: Loven om tiltrækning.

Er det ment to be?
Vi kan håbe på at det ene og det andet sker i vores liv, men hvis ikke det er “ment to be”, så sker det bare ikke.

Hvis ex kæresten virkelig er manden i dit liv, så vil du også være kvinden i hans. Der ville være et gensidigt ønske om at få hinanden og selvom forholdet kunne være problemfyldt eller med udfordringer, så ville I på trods af dette, i jeres hjerte, ønske hinanden og gøre alt for at det skulle lykkes.

Jeg siger ikke at løbet er kørt for jer, for det kan jeg ikke vide noget om, da jeg ikke kender jer, men du sidder med langt stærkere kort på hånden, hvis du i stedet for at bruge tid på at fokusere på din ex kæreste, fremover fokuserer på og beder til hvordan du ønsker at dit “ideelle” parforhold skal blive.  Og dermed ikke på en bestemt person.

Jeres møde har haft et formål.
Vi kender ikke et andet menneskes ønsker eller hvilken vej det skal gå, eller hvilken udvikling det skal igennem, i denne inkarnation.
Jeg er dog ret overbevist om, at der har været en mening med at I mødte hinanden, for ellers var det ikke sket.
Alt sker af en grund.
Det kan derfor også være meningen at I skilles, fordi I er klar til at gå videre på hver jeres vej, fordi I har givet og lært det hos hinanden, som det var meningen at I skulle.

Hvis du og din ex derimod endnu ikke er “færdige med hinanden”, da vil han komme tilbage af sig selv. Du behøver derfor hverken at ønske eller visualisere det. 😉

Mit råd er derfor: Forestil dig det bedst mulige parforhold.
Glem din ex kæreste. I sidste ende, handler det jo om at du skal være lykkelig i et parforhold og for at sætte det meget sort/hvidt op, så er det jo lige meget om det bliver sammen med din eks., eller om det bliver sammen med en anden mand. (En der er endnu mere dejlig end din ex, som du blot endnu ikke har mødt).
Er du først blevet lykkelig og befinder du dig i et vidunderligt parforhold eller ægteskab, så er hans navn uden betydning.

Pas på, at du ikke låser dig fast.
Ved at holde fast i ønsket om, at det skal være din eks. og ingen anden, så blokerer du for, at kærligheden kan komme ind i dit liv.  For selvom din ex pt. kan føles som “the one and only” og det kun er ham du vil have, så kan det sagtens være, at der venter dig en endnu bedre partner og dermed også en endnu bedre relation. Men … så længe du fokuserer på og energimæssigt holder fast i din eks., så vil du ikke møde den nye og bedre partner.

Hvis partneren ikke ønsker et parforhold med dig.
Der er jo heller ikke megen fidus i, at blive ved med at ønske at være sammen med din eks, at opretholde alle dine følelser for ham, hvis ikke det er gensidigt. For tænk nu hvis det skulle lykkes dig at få ham tilbage fordi du har siddet i månedsvis 24/7 og ønsket det (imod hans vilje), så vil der opstå en ubalance i jeres forhold og du vil aldrig kunne føle dig værdsat, elsket og påskønnet af ham. Du vil komme til at lide i forholdet og altid gå rundt og være usikker på, om han elsker dig eller om hvornår han forlader dig igen. Derfor er det bedste du kan gøre, at sætte ham fri og også dig selv. Slip ham.

Tiltræk den rigtige partner.
Gå i stedet i gang med at beskrive det der for dig, er det helt ideelle parforhold, og “se” det manifestere sig.
Hav ingen navne i hovedet. Se, forestil dig og føl alt det skønne der er i dit parforhold og alt det, I kan og gør sammen.
Forestil dig en partner der elsker , værdsætter og beriger dig.
Forestil dig hvor forelsket du er i ham og hvor taknemmelig du er, for at I har mødt hinanden og at I er sammen.
Se og mærk det i din krop, som var det allerede virkelighed.
Dette vil åbne op for kærlighedens sluser.

Og for lige at runde din ex kæreste af: Hvis det er meningen at det er din ex du skal være sammen med, så vil han komme tilbage af sig selv.
Hvis det ikke er meningen, så vil der i stedet komme en endnu bedre og skøn partner ind i dit liv, som et resultat af din visualisering.

❤️ Jeg ønsker dig alt det bedste og masser af kærlighed. ❤️

Med venlig hilsen
Jette Harthimmer

Vil du vide mere om dette emne?
Du får masser af gode råd, hvis du læser “Ugens budskab” nr. 8 + nr. 26 + nr. 31 hvor emnerne er “Kærlighed“, “Parforhold og den eneste ene” samt “Din indre kæreste“.
Teksterne er kanaliseret fra den åndelige verden.

Læs også >> Så stærke er dine tanker.
Hør også lydfilen >> Loven om tiltrækning.

6 Responses to Kan man få ex kæresten tilbage, med tankens kraft?

 1. Marianne 06.06.2018 på 13:41 #

  Desuden er visualiseringer og affirmationer aldrig spild af tid uanset om man anvender sin ekskærestes navn (så længe man ikke låser sig fast) eller ej, da Gud/Universet alligevel hører vores bønner og ved nøjagtigt hvad vi vil og hvad vi har brug for. Nogle gange er det, som vi tror vi vil i virkeligheden ikke det, som vi vil. Dvs. at selvom om man anvender exens navn i affirmationerne og i visualiseringerne, kan de sagtens bruges til at tiltrække en anden partner i vores liv. Og selvom to mennesker ikke er færdige med hinanden og det er “meningen”, at de skal være sammen, betyder det ikke, at eks-kæresten kommer tilbage af sig selv ved at blot visualisere og lave affirmationer uden handlinger. Det kommer an på hvad man selv gør ved situationen.

 2. Marianne 26.05.2018 på 17:46 #

  Man kan selvfølgelig ikke gå imod et andet menneskes frie vilje, men muligheden for at tiltrække en ex kæreste tilbage til sit liv er der trods alt så længe man ikke låser sig fast og faktisk giver slip på sin ege ex kæreste. Dvs. at være lige så lykkelig alene som i et parforhold med exen og faktisk være fuldkommen lykkelig selvom man ikke får ham tilbage. Som sagt kan man ikke få gå imod et andet menneskes frie vilje, men man kan blive til en bedre version af sig selv. Det handler i virkeligheden ikke om exen (eller andre), men om os selv. Man tiltrækker nemlig mennesker i sit liv afhængig af hvem man selv er. Når man bliver en forbedret version af sig selv, kan man enten tiltrække en tidligere partner tilbage eller en ny partner, som er på samme energi-niveau, hvor man selv befinder sig. Desuden er der heller ingen, som er “meant to be”. Alt afhænger vores egne handlinger, dvs.hvad vi gør og vi ikke gør.

  • Jette Harthimmer 27.05.2018 på 09:25 #

   Hej Marianne
   Tak for din kommentar. Med hensyn til “den eneste ene” så læs gerne dette indlæg: https://harthimmer.dk/blog/har-du-modt-din-soulmate/ Har du mødt din soulmate.

   • Marianne 28.05.2018 på 14:13 #

    Hej Jette,

    tak for dit link, som jeg lige har læst. Jeg er fuldstændig enig i dette indlæg, men jeg tror, at selvom nogle sjæle muligvis har indgået en aftale før man blev genfødt, kan man trods alt lave om på nogle ting, som blev planlagt tidligere med tankens kraft. Og selvom man møder en sjæleven i livet, møder man ham/hende afhængig af vores nuværende tankegang.

 3. Joanna Van Halen 20.04.2017 på 18:45 #

  Det Jette skriver, stemmer.
  Jeg var i jobb som gjorde meg miserabel, så jeg ønsket tilbake til min gamle jobb. Men dette var ikke mulig. Så istedenfor, tenkte jeg på alt som jeg liker ved en jobb, og vips! akkurat denne jobben kom min vei og ble min.

  • Jette Harthimmer 20.04.2017 på 18:47 #

   Netop. Det er sådan loven om tiltrækning skal bruges og fungerer. “Opskriften” kan bruges på ALLE områder i vores liv, uanset om det handler om at skulle tiltrække en partner, et godt job, en ny bolig eller andet.
   Tillykke med jobbet Joanna.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.