Video: Gør det før det er for sent

Hvad ønsker dit hjerte?

Jeg vil fortælle dig om en en lille øvelse, som jeg selv laver i ny og næ.  Dens formål er at skabe klarhed over, hvad det er jeg virkelig ønsker.

Vi har desværre en tendens til at lade vores hoved guide os på vej. Vi forsøger at tænke og analysere os frem til hvad vi tror er de rigtige svar.
Problemet er blot, at de sande svar ikke findes i vores sind.

En åbenbaring
Jeg sad en eftermiddag og skrev en positiv liste over alt det jeg ønskede mig i livet. Jeg fik skrevet en hel del, men da jeg var færdig med den, sad jeg tilbage med en følelse af at der manglende noget, dog uden at kunne sige præcist hvad det var. Jeg lukkede mine øjne, tog en dyb indånding og slappede helt af i min krop.
Et spørgsmål kom til mig. Jeg besvarede spørgsmålet, og jeg blev dybt overrasket over mit svar. Jeg fandt simpelthen ud af, at ét er hvad jeg tror jeg ønsker mig, noget andet er hvad mit hjerte eller min sjæl ønsker sig, og de to ligger milevidt fra hinanden.

Det var intet mindre end en åbenbaring for mig. Det ændrede fuldstændigt min liste, og jeg begyndte at planlægge hvordan jeg kunne indfrie og manifestere ønskerne hurtigst muligt.

Det spirituelle samfund Findhorn
Det minder mig om den gang hvor jeg var rejst til Findhorn i Skotland. Jeg havde læst en bog om stedet og om den fantastiske have der var der. Tre personer havde for mange år siden bosat sig på et stykke jord der var fyldt med sand og sten. Intet kunne gro der, men kvinden følte at Gud talte til hende, og hun fik i sine meditationer at vide hvordan hun skulle skabe en frodig have.
For at gøre en meget lang historie kort, så endte de 3 i fællesskab op med at skabe nogle af verdens største grøntsager og de fik alt til at gro i den jord, selvom det fysisk skulle være helt umuligt.
I dag er Findhorn blevet til et stort spirituelt samfund og der afholdes masser af kurser, foredrag og lign. Alle er velkommen, og man kan bo der i en kortere eller længere periode.

Du skal støvsuge
Jeg valgte at rejse dertil og bo der i en uge for at opleve stedet, og jeg havde hjemmefra sat mig for at jeg ville arbejde i haven.
Da jeg ankom, fandt jeg ud af, at det var mit hoved der ønskede at jeg skulle arbejde i haven, for når jeg spurgte mit hjerte hvad der var den rigtige opgave for mig, fik jeg følgende svar: At støvsuge i den fælles spisesal.

Hvilke svar er der i dit hjerte?
Så ét er hvad logikken og sindet tror, noget andet er de svar der bor i dit hjerte.
Se min video, få spørgsmålet og se hvilke svar dit hjerte giver dig.

5 Responses to Video: Gør det før det er for sent

 1. Gitte 20.06.2012 på 22:58 #

  Tak fordi du deler så meget af din visdom med os alle sammen Jette. At du ikke er bange for, at give, helt gratis, hvad du selv erfarer og har erfaret. Tak fordi du er lige præcis det dejlige og inspirerende menneske, som du er ! Glæder mig til at komme på kursus og til foredrag, hos dig :0)

  Kram Gitte

 2. Søren Egstrup 20.06.2012 på 15:19 #

  Kære Jette, virkelig skønt at læse dette indlæg.

  I mange år havde jeg en fornemmelse af netop det du beskriver, jeg kunne ikke finde ud af hvorfor det var lige-som-om der var flere niveauer at stemmer inden i.

  Forklaringen var som du beskriver, og min beskrivelse – den korte – er at egoets stemme også visker, og det er netop dette mange kalder – lyt til dit hjerte – men neden under ligge – nemlig Sandheden, det vi virkelig skal gøre for at være lykkelige.

  Søren

 3. Aniella Bonnichsen 20.06.2012 på 11:29 #

  Tak for det gode råd. Ja, jeg gør faktisk de ting, som jeg ved, jeg må gøre. Det betyder så også, at jeg, som det er nu, stort set ingen penge tjener; men jeg stoler på, at belønningen nok skal komme til mig, og at jeg får, hvad jeg har brug for. Da min mor var gammel og svagelig, spurgte jeg hende, om der var noget, hun syntes, hun, manglede at opleve eller at gøre i livet. Det var der ikke. Jeg syntes, det var vigtigt, at jeg gjorde mit til, at hun skulle have fred i sjælen, inden hun tog herfra. Jeg fik da også snakket med hende og tilgivet hende. Jeg var i den situation, at jeg måtte give mit første barn fra mig, da jeg var 15 år gammel. Som én udtrykte det: “Jeg måtte give mit barn fra mig for at få lov til at forblive min mors datter” Jeg har skrevet en bog, hvor jeg fortæller hele min historie, også om, hvordan, jeg tilgav min mor. Bogen hedder:”Mit barn – Hvor er du?” og er den første her i Danmark om adoption skrevet af den biologiske mor. Du kan eventuelt kikke på min hjemmeside. Man kan gratis downloade de første 30 sider af bogen fra hjemmesiden. Hav en dejlig dag.

 4. Jytte 20.06.2012 på 10:43 #

  Hej Jette

  Sikke et dejligt indlæg, glæder mig til at se videoen nu! Jeg har længe været forvirret over, at mit hjerte gerne vil have, at jeg skriver en bog, mens mit hoved gerne vil have, at jeg bliver den sejeste karrierekvinde på de bonede gulve.

 5. Jette 20.06.2012 på 09:09 #

  Hej jette.
  Fed oplevelse for dig. Som du selv beskriver, så var ingen af dine ønsker på din liste. Smil… Ja, egoet vil en ting og hjertet noget andet. Allerede nu, kan jeg mærke at jeg gerne vil have hjulpet andre, gjort en forskel for dem på deres videre vej gennem livet. Men jeg vil prøve at finde roen og derved få mine svar. Tak for at du dele den øvelse med os.
  Mvh Jette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.