Senest nyt

Foredrag online

Spirituelle foredrag online. Spirituelle kurser online. Download.Online kurser og foredrag.

Er du interesseret i det åndelige og alternative? I din åndelige, spirituelle og personlige udvikling? Så er du havnet det helt rigtige sted.

[box border=”full”]Kurser og foredrag. Hør dem når og hvor du vil.[/box]

Gå på kursus hjemme, eller hør et foredrag online. Jeg har skrevet og indtalt en hel række lydfiler, som alle har til formål, at støtte dig i din åndelige udvikling. Nogle af dem, er lavet på en måde, hvor de fungerer som et kursus indenfor et emne. De indeholder opgaver,  du i ro og mag, kan sidde og arbejde med, når du har tid og lyst. De er derfor perfekt egnet til selvstudie. Uanset hvor du er i verden, om du har meget eller lidt tid, så har du via mine foredrag online, lydfiler, kurser og meditationer, en mulighed for at tilegne dig indsigt, viden og arbejde med din personlige-, åndelige og spirituelle udvikling. Meditationer. Jeg har indtalt en del meditationer / fantasirejser. De kan bruges enkeltstående, eller du kan supplere dem med et kursus / foredrag indenfor samme emne. Når du har tid og lyst. I min web-shop finder du en hel række spændende foredrag, kurser og meditationer. Så snart du har downloadet kurset / lydfilen til din computer, tablet, mobiltelefon eller lign., kan du høre den så ofte du vil. Du kan høre den hjemme i stuen, på rejsen, i bilen, toget – ja, hvor som helst og når som helst, det passer dig. Mange af dem baseret på hjælp til selvhjælp. De er skræddersyede til dig, der ønsker at udvikle dig i dit helt eget tempo. den spirituelle pakkeDen spirituelle pakke. Du kan vælge at købe en eller flere lydfiler, og selv sammensætte dit køb, alt efter hvilke emner der interesserer dig og som du ønsker at arbejde med, eller du kan vælge “Den spirituelle pakke” der er en samling af dem alle. Alt i alt 44 timers lytning. Online kurser. I webshoppen finder du også en række kurser. Nogle af dem er optagelser, fra sidste gang jeg holdt kurset i København, mens andre er nogle jeg har skrevet og indtalt, indenfor emner jeg anser for at være relevante indenfor den åndelige udvikling. Der vil hele tiden komme nyt materiale i web-shoppen, da jeg altid er i gang med at skrive nye kurser, foredrag eller meditationer.

Kurser til din åndelige udvikling.

Med disse kurser, får du det bedste af det bedste og du får din egen plads på første række. Forny dit liv. Spirituel Succes.Kursus: Spirituel Succes – Forny dit liv. Dette kursus, har jeg rejst rundt med i både Danmark og Norge. Hver gang, var der fuldt hus og lange ventelister. Dette er en optagelse af kurset, og du kan høre det når det passer dig og arbejde med det i dit helt eget tempo. Kurset er for dig, der virkelig ønsker at flytte dig både personligt og spirituelt, samt få et gigantisk boost. Nogle har kaldt kurset: En manual til livet. Kurset / Lydfilen varer 9 timer. Selvstændig. Alternativ behandler.Kursus: Alternativ Behandler – Lev af din passion. Dette kursus, henvender sig til alle der arbejder med mennesker, eller som har et ønske om at gøre det. Have egen klink og har en drøm om at kunne leve af det de brænder for. Kurset har jeg indtalt, så du kan høre det når du vil. Det er spækket med alle mine gode råd. Gør din passion til din levevej. Gør din drøm til virkelighed. Arbejd med mennesker og gør en forskel i verden. Kurset / Lydfilen varer 4,5 time. En ny begyndelse.Kursus: En ny begyndelse. Dette kursus, henvender sig til alle der har lyst til at viske tavlen ren, og starte på en frisk. Giv slip på og få sagt farvel til alt der i fortiden har hæmmet og begrænset dig, samt få sået de gode frø, for en mere hel, lykkelig og harmonisk fremtid. Kurset / Lydfilen varer 2 t 52 minutter.

Fitness for sjælenKursus: Fitness for sjælen. Med kurset Fitness for sjælen, lærer du om de 8 redskaber, der kan top-tune din sjæl, højne vibrationsniveauet samt forbedre din kontakt til Universet. Du kan blive dus med din sjæls potentiale og lære, at udnytte det kraftfelt der omgiver dig. Redskaberne er meget enkle at gå til. De kan implementeres helt naturligt i dine daglige gøremål, og kan praktiseres hver dag. Kurset / Lydfilen var 4 t 21 min.

Penge kursus Jette HarthimmerKursus: Penge og et hjerte af guld. Et kursus der handler om penge og rigdom. Med dette kursus, lærer du hvordan du tiltrækker penge eller hvilken som helst anden form for rigdom. Rigdom kan være kærlighed, venskaber, sundhed, et godt job, ja hvad som helst som du anser for at ingredienser til et rigt og succesfuldt liv. Kurset / Lydfilen var 4 t 17 min.

Foredrag online.

Sæt dig godt til rette, mens jeg igennem 5 foredrag, tager dig med på en rejse i emner såsom tankens kraft, skabelse, dine guider, din intuition, dine potentialer og mange andre spændende emner, indenfor det åndelige. De er krydret med en masse humor. De 5 foredrag varer sammenlagt 6 t og 38 minutter.

foredrag jette harthimmerForedrag pakke I: 3 foredrag holdt i Teosofisk Forening. Pakke I indeholder: Foredrag 1: Spiritualitet i hverdagen. Foredrag 2: Den åndelige verden samarbejder med dig. Foredrag 3: Sådan skaber du himlen på jorden. Foredrag Krop Sind ÅndForedrag pakke II:  2 foredrag holdt på Sind Krop Ånd messen. Pakke II indeholder: Foredrag 1: Så stærke er dine tanker. Foredrag 2: Sådan tiltrækker du penge.  

8 Tema-foredrag.

Ud over de to pakker med foredrag, ligger der desuden 8 forskellige tema-foredrag. “Bryd de dårlige vaner” “Din underbevidsthed styrer dit liv” Sådan får du en personlig guide” “Loven om tiltrækning” “Få healing og hjælp hele døgnet” “Sådan skaber du mirakler” “Din livsmission” “Karma og Reinkarnation”

[box border=”full”] Sådan får du lydfilerne: I web-shoppen, finder du uddybende info om hvert kursus og foredrag. Dets indhold, formål og hvilket udbytte du får. Er du interesseret i at købe den, lægger du den i kurven. Du kan betale med MobilePay, betalingskort, PayPal eller bankoverførsel. Vælger du betalingskort, PayPal eller MobilePay, får du lydfilen indenfor et par minutter. I en mail får du et link, hvorfra du henter og downloader din(e) lydfil(er). Hør dem, så ofte du vil. Når du har downloadet lydfilen, kan du høre den så ofte du vil, og den er din til evigt eje. Du kan høre den på din computer, mobil eller tablet. Hvor skal du begynde? Hvilken lydfil skal du høre først? Du kan begynde, hvor du vil. Følg blot din lyst og din intuition. Det spiller ingen rolle, hvor du begynder. [/box]

Meditationer og andet godt: 

I webshoppen finder du også et par meditationer. Meditation: Godnat og sov godt. Meditation: Harmoni i dine chakras. Meditation: Ryd op i din underbevidsthed.

Du kan også høre:

25 år som clairvoyant.25 år som clairvoyant. Det er en fortælling om min baggrund, min udvikling, mit liv som clairvoyant, kontakten til den åndelige verden, om det at have spirituelle evner og hvordan det clairvoyante syn konstant udvikler sig. Du vil kunne genkende meget af dig selv i min fortælling.

Det lyder spændende. Før mig til web-shoppen. [button link=”https://harthimmer.dk/butik/ ” color=”green” text=”dark”]Jettes web-shop med kurser og foredrag.[/button] Vil du have 50 % og hele molevitten? Synes du, at alle titlerne virker som lige noget for dig? Så gør du et godt køb ved at vælge “Den spirituelle pakke”. Med pakken får du dem alle OG du får 50 % i rabat. Havde du været deltager på de kurser og foredrag, der nu ligger som optagelser i web-shoppen, havde prisen været over 10.000 Kr så du får virkelig noget for pengene. Sæt dig godt til rette, og lad mig tage dig med ud på dit livs rejse. 
Dele:
Scroll to Top