Om mig

Jette Harthimmer

Jette Harthimmer. I 1990 åbnede jeg mit firma Phønix Centret og jeg har i 34 år arbejdet professionelt som clairvoyant og spirituel mentor, med personlige konsultationer, kurser og foredrag i både Danmark og Norge.

Siden 2005 har jeg haft mit eget “radioprogram” ClairCast hvor jeg producerer online foredrag og interviews, der gratis kan høres her på hjemmesiden.
Det er pt blevet til 118 udsendelser.

I 2008 vandt jeg prisen som “Årets podcaster”.
I 2012 blev programmet nomineret til European Podcast Award og det vandt prisen i kategorien Personality.

I 2008 begyndte jeg at skrive artikler om spiritualitet og spirituel udvikling og det er nu blevet til mere end 450 blogindlæg. Derudover har jeg været med i flere tv- og radioprogrammer og er ofte blevet interviewet til diverse ugeblade og medier.

Jeg har været selvstændig i 34 år og jeg tilbyder kurser, foredrag og online-undervisning af høj kvalitet med fokus på spirituel udvikling.

Jeg har været clairvoyant hele livet og har ikke gået på eller taget uddannelse/kurser på nogen clairvoyance skole eller lign.
De fandtes ikke da jeg åbnede min virksomhed.

Jeg ønsker at motivere, glæde og berige dig, der besøger min hjemmeside. 

Har du brug for yderligere information om mig eller produkterne i min webshop, er du altid velkommen til at skrive til mig: >> Kontakt Jette Harthimmer.

Nedenstående video er fra 2020, da jeg havde 30 års jubilæum. Selvom den har nogle år på bagen, er budskabet, glæden og begejstringen den samme her i 2024. 😊

Dele:
Scroll to Top