Om mig

jette harthimmerJette Harthimmer

I 1990 åbnede jeg mit firma Phønix Centret, og har i 26 år arbejdet professionelt som clairvoyant og spirituel mentor, med personlige konsultationer, kurser og foredrag i både Danmark og Norge.

Siden 2005 har jeg haft mit eget “radioprogram” ClairCast, hvor jeg producerer online foredrag og interviews, der gratis kan høres her på hjemmesiden. Det er pt blevet til 100 programmer.
I 2008 vandt jeg prisen som “Årets podcaster” for disse.
I 2011 blev programmet nomineret til European Podcast Award, og i 2012 vandt programmet prisen i kategorien Personality.

I 2008 begyndte jeg at blogge / skrive artikler, og det er blevet til mere end 450 stk., som alle kan læses her på min hjemmeside.

Jeg har været selvstændig i 26 år, og jeg tilbyder kurser, foredrag og online undervisning af høj kvalitet, med fokus på personlig- og spirituel udvikling.

Jeg har været clairvoyant hele livet, og har ikke gået på, eller taget uddannelse / kurser på nogen clairvoyance skole eller lign. De fandtes ikke, da jeg åbnede min virksomhed. Så alt hvad jeg tilbyder er selvlært.
Derudover har jeg et dybt ønske om at kunne glæde, motivere, berige og gøre en forskel for andre mennesker.

Du kan bruge mine kurser, foredrag, blogindlæg, podcast samt produkterne i min web-shop som et kærligt skub og en støtte i din personlige og spirituelle udvikling.