Om mig

jette harthimmerJette Harthimmer

I 1990 åbnede jeg mit firma Phønix Centret og jeg har i 28 år arbejdet professionelt som clairvoyant og spirituel mentor, med personlige konsultationer, kurser og foredrag i både Danmark og Norge.

Siden 2005 har jeg haft mit eget “radioprogram” ClairCast, hvor jeg producerer online foredrag og interviews, der gratis kan høres her på hjemmesiden. Det er pt blevet til 102 udsendelser.
I 2008 vandt jeg prisen som “Årets podcaster”.
I 2011 blev programmet nomineret til European Podcast Award og i 2012 vandt programmet prisen i kategorien Personality.

I 2008 begyndte jeg at skrive artikler og det er nu blevet til mere end 450 stk., som alle kan læses her på min hjemmeside.

Jeg har været selvstændig i 28 år og jeg tilbyder kurser, foredrag og online undervisning af høj kvalitet, med fokus på personlig- og spirituel udvikling.

Jeg har været clairvoyant hele livet og har ikke gået på, eller taget uddannelse/kurser på nogen clairvoyance skole eller lign. De fandtes ikke da jeg åbnede min virksomhed. Så alt hvad jeg tilbyder er selvlært.

Jeg føler mig drevet af et ønske om at kunne gøre en forskel, samt kunne glæde, motivere og berige dig der besøger denne side. ❤

Du kan bruge mine kurser, foredrag, blogindlæg, podcast samt produkterne i min web-shop, som et kærligt skub i din personlige og spirituelle udvikling.