Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Hvor mange clairvoyancer kan man lave på 1 time?

Gratis clairvoyance på Sind Krop Ånd

Jette Harthimmer
Jette Harthimmer

Hvor mange clairvoyancer kan man lave på 1 time? Weekenden den 4. – 6. februar 2011 blev der afholdt den årlige alternative Sind Krop Ånd messe i Falkoner Centret.
Clairvoyantforeningen havde en stand og de havde på forhånd spurgt deres medlemmer om der var nogen der havde lyst til at sidde og give små korte gratis clairvoyance sessioner på standen.

Jeg havde meldt mig under fanerne og var spændt på hvordan det ville gå. Jeg har aldrig før siddet på eller haft en stand på en messe. Jeg har tidligere holdt mig til foredrag og miniworkshops på messerne i Danmark og Norge.
Kunne jeg mon koncentrere mig? Hvor meget information kunne jeg nå at give?

Jeg mødte op kl 13 og satte mig til rette på standen. Der stod på det tidspunkt allerede en del i kø, så det var bare med at gå i gang.
For nogle var det deres første møde med en clairvoyant og den alternative verden. Nogle var nervøse for hvad det mon var for informationer de ville få. En startede med at sige til mig, at hun ikke ville høre noget om hverken død, ulykke eller sygdomme. Jeg kunne berolige hende med, at det ej heller er den slags informationer man får hos en clairvoyant der har etikken i orden.
Nogle havde et konkret spørgsmål som de havde gået og tumlet med længe. Det kunne omhandle deres parforhold, boligsituation, arbejde, en kommende rejse, realiseringen af et projekt, egne spirituelle evner og lign.
Andre satte sig blot i stolen overfor mig med ordene: Bare fortæl mig hvad du ser. Er der særlige informationer eller budskaber jeg skal have?

Tiden fløj af sted og selvom vi på et tidspunkt var 3 clairvoyante der arbejdede side om side så blev køen ikke mindre, tværtimod. Nogle klienter havde haft sådan en god oplevelse at de styrtede ud på messen for at finde deres partner eller gode veninde for så at lokke dem over til vores stand. De skulle da også lige prøve …

Hvor mange clairvoyancer kan man lave på 1 time?
Pludselig var klokken 18.15 og vi måtte sige stop for i dag, selvom der stadig var kø. Messen lukkede og vi kunne desværre ikke nå flere. Det gik op for mig at jeg havde arbejdet 5 timer i træk uden pause. På mit papir stod 40 streger, 1 for hver klient jeg havde haft. Dette giver 8 clairvoyancer pr. time.

Det gik fint med at holde fokus. Larmen, energierne og de mange mennesker var ikke noget problem. Jeg var desuden selv overrasket over hvor meget information og hvor meget jeg kunne nå at sige på den korte tid jeg havde til hver klient.
Jeg er vant til at have mine klienter i 2 timer men her på messen, havde jeg i gennemsnit blot 7 minutter. Det gik dog helt fint, jeg får jo præcis de informationer som pt er de vigtigste og mest relevante for klienten.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg var godt mør og træt, da jeg kom hjem og at jeg sov som en sten den nat.

Hør mit foredrag.
Næste dag var jeg atter på messen. Denne gang for at holde foredraget “Spiritualitet i hverdagen”.
Hvis du har lyst til at høre det foredrag, kan du downloade det her på min hjemmeside. >> 3 Spirituelle foredrag.

Har du også lyst til at prøve en gratis clairvoyance? Så hold øje med hvornår der næste gang, i dit nærområde, bliver afholdt en alternativ messe.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top