Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Afskaf telefonbøgerne

afskaf telefonboegerneAfskaf telefonbøgerne. Har du en gammel telefon med drejeskive stående derhjemme? Sikkert ikke. Du bruger nok heller ikke en telefonbog, når du har brug for at slå et telefonnummer op.

Da jeg var teenager havde vi telefonnummer Ægir 9445. Man drejede 24 på telefonen, hvorefter en telefondame svarede “Ægir” – og så bad man om 9445, hvorpå hun stillede om.

Sjovt var det, når vi som børn spurgte, “hvad skal vi have til middag i dag?” – og derpå drejede 32, så blev der svaret “Fasan”.

Hjemme hvor jeg bor, blev der for over en uge siden leveret en stak telefonbøger. De blev smidt nede ved indgangsdøren, og der ligger de så, indtil viceværten en dag beslutter sig for at kyle dem ud i containeren.

I den tid de har ligget der, er der ikke en eneste fra opgangen der har taget et eksemplar, og vi er trods alt 15 lejligheder. I naboopgangene kan jeg se, at det forholder sig på samme måde.

80 % af den danske befolkning har adgang til internettet, både hjemme og på deres arbejdsplads, og hovedparten af disse åbner aldrig en telefonbog, så hvorfor bliver man så ved med at trykke og levere 10 millioner telefonbøger?
På Facebook er der oprettet en gruppe med titlen “Afskaf telefonbøger – spar 6500 tons papir om året.” >> LINK.
Ligeså kan vi spare 13.000 tons CO2 hvert år.
Gad vide hvor mange træer der skal fældes for at vi kan producere telefonbøgerne?

April 2009 trådte en ny “nej tak til reklamer” ordning i kraft, og den betyder faktisk, at man kan sige nej tak til telefonbøgerne, men det nytter jo ikke meget, når omdelerne alligevel smider en stak i hver eneste opgang.

Sjovt nok ringede der i går en sælger fra De Gule Sider og ville sælge mig en annonce til telefonbogen. Jeg fortalte ham, at jeg i de sidste mange år ikke havde brugt penge på offline medier, da min erfaring er, at det er spild af penge.
Når jeg spørger mine klienter, hvordan de har fundet frem til mig er der ingen der svarer telefonbogen, og da dette mønster blev klart for mig, stoppede jeg med at købe annoncer i diverse Fagbøger og Lokalbøger.

Afskaf telefonbøgerne.
Måske du skulle overveje det samme? Drop telefonbogen. I dag kan du slå alt op enten på >> Google eller finde et telefonnummer, en adresse eller et firma på >> Krak.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top