Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage – Afsnit 5

Ånderne vender tilbage – afsnit 5 sæson 1

Glem alt om at sætte en sikkerhedskæde på døren.

Det spøger i Skælskør. Heidi og Micheal bor i en lejlighed i Skælskør med Heidis to børn på henholdsvis 2 og 6 år og et tredje barn er på vej. Efter kun få dage i deres nye lejlighed sker der mærkelige ting.
Der høres fodtrin i gangen, sikkerhedskæden på hoveddøren tages af og døren åbnes.
Fra etagen ovenover lyder det som om der bores, bankes og renoveres, men der er ingen. Fra sofaen kan man i hjørnet se en skygge gå rundt, døren på det ene børneværelse åbnes, fodtrin høres og der tændes for lyskontakten,

Lampen knuses
Ligesom i sidste program, oplever vi at et billede falder ned mens kameraet kører.
Familien har ved flere lejligheder oplevet at vinduerne i børneværelserne åbnes, børnenes Playstation tændes og Heidi har flere gange set en lille dreng gå rundt i gangen. Michael har ikke set drengen, men har til gengæld set en lille pige. En kommode står og vipper. En lampe bliver væltet på gulvet og går i stykker. Michael sætter en ny lampe ind, og også den bliver væltet og knuses.

Ingen af dem tror på overnaturlige ting og har ej heller oplevet noget, men nu er de slet ikke i tvivl om at der er noget i lejligheden. De føler sig desuden overvåget når de ligger i sengen.

Parret søger hjælp
Det kendte medie Marion Dampier-Jeans tilkaldes. Hvilke svar kan hun mon give dem?
Marion kender hverken familien, baggrunden eller adressen hun skal til, men allerede i bilen på vej mod Skælskør får hun masser af informationer fra den åndelige verden, som hun skriver ned på sin blok.
Eltårn – Parkvej – Slagelse sygehus – kirkegård- Præstevang – og meget mere.
Da hun går ud af bilen og på gaden bliver mødt af programmets vært Ibbi, går Marion selv hen til den rigtige ejendom (der ligger lige op af en 40 meter høj mobilmast), rette opgang, etage og går direkte ind i lejligheden selvom hun ikke har fået at vide hvor det er familien bor.

Hun siger at der er mange forstyrrelser i lejligheden, og i øvrigt generelt i hele huset fordi det ligger klods op af mobilmasten. Dette vil som regel tiltrække mange uhensigtsmæssige energier og påvirke alle de mennesker der bor i huset. Det kan tiltrække ånder, man kan have urolige drømme og også føle en stor åndelig aktivitet. Men derudover siger Marion af “magneten / batteriet” til alle hændelserne i lejligheden er Heidi. Hun siger at det er en ældre kvinde der går i lejligheden. Kvinden er forvirret og går rundt som om hun leder efter nogen. Et barn eller måske et barnebarn.
Kvinden døde for ca 2 år siden på Slagelse sygehus (Parkvej) og hun har været der mens Heidi også var indlagt.
Marion siger desuden at hun må have boet på et plejehjem før hun blev indlagt og at hun har haft Alzheimer. Kvinden siger noget med Parkvej og at hun er begravet i nærheden.

Marion møder nu Heidi og Michael og hun spørger Heidi hvad der skete for 2 år siden. Heidi siger at hun blev kørt til Slagelse sygehus for at føde.
Mens hun lå der, må den ældre kvinde også have været indlagt og hun døde. Da Heidi kom hjem med sin lille nyfødte, fulgte kvinden altså med. Hun er forvirret, hvad laver jeg her og hvor bor jeg? Marion får oplyst kvindens navn.

Heidi skal lære at beskytte sig selv
Marion får alle informationerne fra den afdøde kvinde og dernæst hjælper Marion hende hjem til det spirituelle plan.
Da Heidi er katalysatoren, og da boligen også er påvirket af mobilmasten er der stor sandsynlighed at en ny ånd vil flytte ind og derfor fortæller Marion hvordan Heidi og Michael fremover kan beskytte sig selv og lukke af for disse påvirkninger. En fin og enkel øvelse, som parret straks tager til sig.

Hvem er den afdøde kvinde?
På Skælskør lokalarkiv gennemgås bøgerne for at se om man kan finde hendes navn i arkiverne. Det kan man. Man kan se at hun igennem de sidste 50 år har boet i Skælskør på 3 forskellige adresser  De to mest interessante viser sig at være Præstevangen, altså samme boligkompleks som Michael og Heidi bor i, samt en adresse der viser sig at være et plejehjem. På kirkegården der ligger lige op af Præstevangen finder man desuden kvindens gravsted, og ser at hun er død indenfor de sidste 2 år.Alt sammen præcise fakta og deltaljer som stemmer overens med hvad Marion sagde.

Marion rammer 100 % præcist
Efter 3 uger besøger vi igen parret. De synes at Marion er ufattelig dygtig og er imponeret over de mange konkrete oplysninger som hun kom med, og som hun ikke på forhånd kunne have haft kendskab til.
Der har intet været i lejligheden siden Marion fik den afdøde kvinde sendt hjem. Der har været fuldstændigt fredeligt og roligt. De har  dagligt lukket sig og beskyttet sig som Marion anbefalede dem at gøre.
Heidis sidste udtalelse i programmet var, at hun og Michael næsten savnede ånderne og den uro der tidligere havde været, fordi der nu pludselig var blevet så stille.
Denne bemærkning faldt også i et af de tidligere afsnit, og jeg tænker at man skal være meget varsom med at ønske ånderne tilbage. Man kan ikke på den ene side ønske sig fri for åndelig aktivitet og så på den anden ønske, savne eller længes efter den. Dette er jo næsten en åben invitation til ånderne og sætter døren på klem frem for at lukke den fast og bestemt i.

Dette afsnit af Ånderne vender tilbage har indtil videre været et af de bedste. Jeg var fanget fra start til slut. Det var meget spændende at følge opklaringsarbejdet og fascinerende at se hvor præcis Marion er når hun arbejder med den åndelige verden. Hun kommer med helt konkrete navne, adresser, årstal og hændelser. Hatten af for et dygtigt medies arbejde.

Link til Marion Dampier-Jeans
Læs også om da Marion var med i afsnit 1 – Det spøger hos Købmanden

Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig påske ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top