Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 2

Der er ånder i butikken

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 2

Som butiksejer ønsker man så mange kunder i sin butik som muligt, men i den eksklusive kjolebutik er der desværre også en meget uønsket kunde. Det er en ånd der generer de ansatte, flytter rundt på kjolerne, taler højlydt og får døralarmen til at gå i gang.

Maria og René har realiseret deres drøm og startet en kjolebutik i Holbæk, hvor kunder fra hele landet strømmer til.

Efter kort tid oplever René en dag, en kvindelig kunde gå gennem butikken og kalde på ham. Da han henvender sig til hende for at ekspedere hende, er hun pist væk. Også de ansatte har oplevet kvinden. De ser døren blive åbnet, dørklokken ringe og ser at der flyttes rundt på tøjet på stativerne. Bøjlerne står og rasler, og en alarm der slet ikke er tilsluttet begynder at ringe. En stemme siger hallo og kommer med lange sætninger som de ikke kan forstå.

Maria er dog den der er mest plaget af hændelserne. Hun har fysisk ondt i kroppen, kan mærke en trykket stemning i forretningen og hun føler sig overvåget. Når hun ikke er i butikken, har hun ingen problemer. Hun bliver rigtigt bange og ked af det, og er nu på nippet til at sælge butikken, da hun ikke længere kan holde det ud. Hun har helt mistet gejsten og glæden ved arbejdet som designer.

Et medie tilkaldes

Aftenens medie er Lena Ranehag fra Sverige. Så snart hun går ind i butikken føler hun sig overvåget af en kvinde. En kvinde der ønsker opmærksomhed og som ikke bryder sig om at man rører ved noget uden man har fået lov til det. Lene fornemmer at tiden er 1950-erne Kvinden har arbejdet som syerske, designer eller lign., for da Lene kommer hen til sy-bordet bliver hun iskold, føler sig helt elektrisk og får øjeblikkeligt hovepine. Også værten Ibi får ondt og begge bliver energimæssigt trukket ned. Ånden er en temperamentsfuld kvinde med navnet Marie. Ånden ønsker at få ejeren til at holde op i forretningen, og hun bruger alle taktikker for at skræmme ejeren ud. Hun er nemlig misundelig og jaloux.

Parret konfronteres

Da mediet Lena for første gang møder ejerne Maria og René får hun noget af et chok, for Maria er som en levende “kopi” af den Marie som hun har set som ånd i butikken. Lena fortæller, at den afdøde er en meget kontrollerende kvinde, der ikke bryder sig om at man rører ved kjolerne. Hun er desuden en kvinde der gerne ville have fortsat sit liv på jorden, og hun arbejder så at sige videre med hendes største hobby gennem Maria, ved at styre Maria gennem hendes tanker.

Alt dette bliver for meget for Maria at høre på, og hun bliver virkelig ked af det, får kvalme og kan næsten ikke rumme alle disse informationer.

Da mediet vil fjerne ånden for at kunne genskabe harmonien, skal Maria kaste op og styrter ud på toilettet, hvilket mediet siger er et tegn på at alle følelser bliver forløst.  Lene beder ånden om at forlade butikken, væk fra det fysiske plan og gå over i lyset på det åndelige plan hvor hun hører til.

René kan mærke på sin krop at hele energien letter og forandres, og Maria kan også mærke at både hun og butikken får en helt anden stemning.

Hvem var ånden?

Ibi kontakter Holdbæk Stadsarkiv hvor hun af nogle omveje finder frem til at Marie var en kvinde der i 50’erne havde en systue på Bysøstræde, bare 20 skridt fra der hvor Maria og René har deres forretning i dag. I 1962 har hun 80 års fødselsdag og der bliver skrevet i avisen, at hun er velset på grund af sin flid og dygtighed. Hun dør maj 1963.

Undersøgelserne viser at det, Lena Ranehag fandt frem til, stemte på en prik.
I forretningen er der blevet ro og Maria har atter fået energien og kreativiteten tilbage.

Kontakt Lena Ranehag her >> Lene Ranehage

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top