Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 3

Voldsom ånd truer familien

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 3

Mads og Helene flytter med deres 2-årige søn Tobias ind i et hus i byen Glamsbjerg ikke langt fra Odense. De er virkelig bange i deres hjem, for det føles som om at en ånd er ude på at gøre dem ondt. De er i deres hjem udsat for uforklarlige hændelser. Blandt andet bliver Tobias stol flyttet mens han sidder i den. Han bliver trukket væk fra spisebordet, mens familien måbende ser til.

Helene føler, at ånden specifikt er ude efter hende. Det begynder med at hun en dag bliver slået fysisk. Hendes hoved bliver banket ned i en bordplade.
Familien har besluttet, at hvis ikke situationen ændres, så flytter de omgående, da hændelserne er livstruende og eskalerer.

Ånden prøver at drukne Helene
Helene fortæller, at samme aften som de flytter ind i huset, står hun med en balje vand mens hun gør rent. Pludselig bliver hendes hoved med voldsom kraft holdt nede i vandet. Helene banker desperat i bordet for at få hjælp og kalde på Mads, da hun er ved at drukne. Da han kommer ind, tager han fat i hendes hoved for at løfte det op, men kan ikke. Først ved 3. forsøg lykkes det, og Helene gisper efter vejret. Ligeså en dag bliver hendes hoved holdt nede i sofapuderne mens de ser tv, og to venner forsøger at løfte hende op, da de godt kan se at noget er rivende galt, uden at de dog kan dette. Det er tydeligt at ånden er den stærkeste og at den bestemmer hvornår den vil give slip.
Om natten begynder Tobias mekaniske legetøj desuden at stå og spille. Alle på én gang, også et som var helt uden batteri.

Mediet Marzcia Techau tilkaldes for at se om hun kan hjælpe
Hun er knap trådt indenfor før hun føler at hun går direkte ind i en mandlig ånd på ca 30 år. En narkoman-type, som har begået selvmord. Han er på en eller anden måde, knyttet til Mads. De kendte hinanden gennem speedway. Mads ved godt hvem han er. Det er nemlig er hans tidligere legekammerat og gode ven.
Marzcia går videre i hjemmet, og da hun går ind i stuen føler hun at hun bliver mødt af en ældre, aggressiv og ondskabsfuld mand med navnet Kjeld. En mand der  kan lide at lade sine aggressioner gå ud over kvinder. Hun fornemmer at han var en mand hvis liv gik i stykker efter en fyring.
Marzcia siger, at hun ikke selv ville bo i huset, der i den grad emmer af aggression og magtkampe. Hun er slet ikke i tvivl om at ånden kaster sin vrede over Helene.
På børneværelset, siger Marzcia at der huserer en ældre kvinde. Dette skulle være Helenes mormor som døde for 2 år siden, men hun har ikke ondt i sinde, tværtimod. Hun ønsker blot at se til og passe på Tobias. Hun nåede desværre ikke at se Tobias, for hun døde kort før han blev født.

Den onde ånd bliver fjernet fra huset
Marzcia har en metode til at rense huset samt heale beboerne, så de kan slappe af og være trygge i deres hjem. De kan mærke at det virker. Både nergien i dem samt i huset bliver tydeligt lettere.

Nu går programmets vært Ibi Støvring på jagt på Folkeregistret for at finde ud af hvem ånden, den ældre mand var. Det viser sig, at der præcist på adressen hvor deres hus ligger i dag, en gang har ligget en gymnastiktøjfabrik Gyfa. Kjeld var en lagermedarbejder med et ilter temperament. Han var kun ansat kortvarigt, da han ikke passede jobbet ordentligt og kunne finde på at være væk i flere dage på druk. Direktøren kalder ham en skæv eksistens og han blev efter kun kort tid fyret.
Ibi finder frem til Kjelds stedsøn Tom der fortæller, at Kjeld var en meget vred mand. Opfarende og med både fysiske og verbale slag mod Kjelds mor. Kjeld drak sig ihjel.
Kjeld arbejdede altså på lageret, som den gang fysisk lå i parrets stue.
Parret siger, at der har været ro og ingen overfald siden Marzcia har været der, og de har nu besluttet at blive boende i huset.

Link:
Mediet Marzcia Techau

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.