Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 5

Ånd ønsker opmærksomhed

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 5 Så er det igen det meget populære medie Marion Dampier-Jeans der er med i aftenens afsnit af Ånderne vender tilbage. Hun skal med sine gode spirituelle evner, hjælpe en desperat familie med at få bugt med de uforklarlige fænomener og hændelser der foregår.

Programmet er rejst til Sanderum ved Odense, hvor Michael og Marianne bor i deres selvbyggede hus med deres 3 børn. De har i månedsvis følt sig overvåget, har både set og hørt dørhåndtagene bevæge sig op og ned samt set en dåse med barberskum gå på vandretur for øjnene af dem. De ser skygger, en skikkelse der hopper igennem gangen og ind på sønnens værelse, en DAB-radio der tænder og spiller, et spa-bad der fylder op af sig selv, og mange andre ting. Radioen er blevet byttet, men den nye gør det også. To lys der står ved siden af Michaels afdøde brors billede bliver pustet ud, mens de andre får lov at brænde.

Hændelserne optages på video
Inde på et af børneværelserne, står et ur og banker ind og ud af væggen. Uret er skruet fast til væggen, så det burde være umuligt.
De kan ikke sove i soveværelset. Michael ligger ofte vågen til kl 03 fordi han tydeligt kan høre at nogen går rundt på gulvet og der bliver iskoldt. Han kan til tider ej heller få vejret fordi der bliver klemt om holdt om hans hals.
På en overvågningsvideo kan de se hoveddøren blive åbnet / lukket og dørhåndtaget bevæger sig.
De står helt uforstående tilbage. Vi er meget bange og må have hjælp.

Mediet er ved at blive kvalt
Marion Dampier-Jeans kommer ud til huset. Hun har arbejdet som medie i 40 år, og hører derfor til et af landets mest erfarne. Hun kan med det samme høre fodtrin. Hun bliver bombarderet med ordet vand, vand, vand, vand. Noget er sket og den åndelige verden vil gerne komme igennem med en besked til parret. Det er derfor de er her. Der er ikke noget ondt. Det er et familiemedlem der desperat ønsker at blive set og hørt.
Hvor er pengene henne? En sætning Marion hører blive gentaget.
Hun hoster, tager sig til halsen, føler sig kvalt. Det er en ånd der forsøger at få opmærksomhed. Hun får også et slag i nakken. Hun hører navnet Michael blive gentaget. Noget med chokolade (Toms guldbarre). Hun tegner en masse hjerter på et stykke papir. Et af dem er gået i stykker. Der er en sorg, et dødsfald eller lign. Der er altså en ånd til stede i huset. Det må være et familiemedlem.

Marion fortæller parret om hendes oplevelser i huset
Mens hun fortæller om alt hvad hun har set og hørt, bemærker hun at radioen tænder og skifter klokkeslæt. Det løber nu koldt ned af ryggen på Michael og Marianne, ligeså da hun siger, at ting bliver flyttet rundt på og at låste døre bliver åbnet. Hun går nu ind i soveværelset, hvor hun fortæller at hun havde følelsen af at blive kvalt. Dette udsagn påvirker Michael så meget at han næsten er ved at græde. Han siger til kameraet, at han er så glad for, at Marion fornemmer alt dette, da han dermed ikke er helt skør.

De taler meget om vandet, som for Marion er en information, som hun ikke lige ved hvad betyder. Parret kommer i tanke om et svømmebasin de havde i haven forrige år. Der var 10.000 liter vand i det og det var overdækket af en pressening. Kl 02 en nat vækkes de, presenningen er fjernet og bassinet er blevet tømt for vand. Et overvågningskamera der har filmet hele tiden, har intet “set”.

Der er intet ondt i huset
Marion imponerer parret med hendes meget præcise oplevelser og beskrivelser. Da hun til sidst også nævner at der må være noget med sygdom og Michael, fortæller han for første gang at han har været syg de sidste 2 år på grund af sine nyrer.
Marion beroliger dem med, at der intet ondt er i huset. Der er derimod nogen der ønsker at sige noget, nogen der ønsker at gøre opmærksom på sig selv og komme med budskaber.
Da parret hører om Toms guldbarre, siger de at Michaels afdøde storebror hedder Tomas. Han døde af et hjertestop, hvilket forklarer tegningerne af hjertet og at det er knust. Marion siger at det knuste hjerte er et symbol for sorg, men på daværende tidspunkt hvor hun tegnede det, kendte hun ikke noget til Michael og hans afdøde bror.

Jeg er ikke død, jeg er stadig hos dig
Marion siger, at alt der sker i huset er af ren kærlighed. Tomas forsøger at gøre opmærksom på sig selv. Se, jeg er ikke død. Jeg er her stadig. Se alt jeg kan gøre (radio, flytte genstande og lign.) Sætningen “hvor er pengene” stammer fra da Tomas var i live. Han var ludoman og spillede på alt.
Men Tomas er ikke den eneste der går i huset. Der er også en lille ældre kvinde med en cardigan. Dette er mormor. Ligeså er der også en mand. Dermed er Thomas ikke død alene. Der har stået familiemedlemmer ved hans side og taget imod ham, da han fik hjertestop og døde.

Thomas kommer her fordi I sørger så meget. Så snart I kan slippe ham og igen føle glæden, så vil Thomas kunne trække sig helt tilbage.

Mediet vil ikke rense huset. Giv ham en øl
Programmets vært spørger om ikke Marion som normalt skal rense huset for åndelig aktivitet. Nej, svarer hun. Hvorfor skulle jeg dog gøre det? Hvorfor fjerne Michaels bror og bedsteforældrene, der bare er her i kærlighed? Nej, lad dem selv gå, den dag familien føler sig klar til at give slip. Marion råder i stedet parret til at snakke med de afdøde og acceptere at de er i huset. Det vil komme alle til gode og vil stoppe mange af forstyrrelserne, for da føler de afdøde at de er blevet hørt og set.
Thomas spillede altid radio da han levede, så det er også derfor at han netop vælger at pille ved parrets radio. Ligeså synes Marion at Michael hver gang han er på kirkegården, skal sætte en kold øl på Thomas grav. Dette vil gøre ham glad.
Thomas drillede også altid Michael og slog til ham da han levede, så det er det han stadig gør.

Parret har fundet sig rigtigt godt til rette, efter Marion har været der, og de kan tydeligt mærke at aktiviteten er blevet mere afdæmpet.

Link til Marion Dampier-Jeans

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top