Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 7

Familien drømmer om ånder

I Nørresundby mærker Ane-Mette og Johnni at der er noget rivende galt i hvad der ellers skulle være et idyllisk hus. Johnni har boet der i 7 år før Ane-Mette flytter ind sammen med deres 4 sammenbragte børn.
Men da Mette flytter ind og da de går i gang med at ombygge huset, for at skabe noget mere plads til børnene, sker der noget drastisk.

Deres tv tænder af sig selv, en værktøjskasse åbnes og væltes ned på gulvet, børnenes elektroniske legetøj begynder at spille om natten og der høres skridt igennem gangen.
Johnni synes det hele er noget pjat. Han er en snusfornuftig jyde og vil gerne finde en logisk forklaring på det hele, og kan slet ikke tro at det skulle være noget der har at gøre med spøgelser. Pjat siger han.

Parret drømmer den samme drøm
Ane-Mette har en drøm hvor hun ser en mand stå for enden af hendes seng. Den store datter Camilla kan tydeligt mærke at der er noget ubehageligt inde på børnenes værelse. En nat optager Ane-Mette på video et elektronisk børne-keyboard stå og “hakke i det”. Det har tændt sig selv, men der er hverken batteri eller strøm på det. En uro bevæger sig voldsomt.
Den mindste søn siger at han har set spøgelser i hjemmet.
I kælderen er der absolut ingen af dem der har lyst til at være. Mette får hovedpine og svedeture, og føler at der står en i nakken på hende og beder hende om at gå væk.

En nat vågner parret ved at de på samme tid har en drøm om at en mand står for enden af deres seng og står foroverbøjet hen over dem. De sætter sig begge op i sengen, svedige og bange. De lægger mærke til at manden har et højt bølget hår. Johnni er dog stadig skeptisk og mener at det er helt tilfældigt.

Nu tør Ane-Mette ikke længere være alene i huset. Hun har veninder hjemme de 3 dage om ugen hvor Johnni går til sport.

Mediet Marion Dampier-Jeans kommer på banen
Marion tuner ind på den åndelige verden og forsøger desuden at læse om der er nogle energimæssige aftryk i huset. Hun siger med det samme, at der er en mand og at han absolut ikke kan lide børn. Hun føler at hun er ude og sejle. Det hele gynger og hun bliver voldsomt svimmel. Manden er ikke ond, men han er ude på at irritere familien. Hun siger desuden at Ane-Mette er meget sensitiv for åndelig energi og vibrationer.

Vi bliver forfulgt
Mens mediet og programmets vært Ibi går rundt i huset, siger Marion at hun kan se at der er ældre mand i grå bukser, med store øjne og buskede øjenbryn der holder øje med dem og følger efter dem. Da de kommer ned i kælderen bliver det helt galt.  Marion føler at de bliver jaget ud af kælderen. Manden kan ikke lide at huset er blevet ombygget.
Marion siger, at manden må have haft en eller anden tilknytning til huset en gang eller boet der.

Marion renser huset
Hun siger til ånden, at huset er for de levende og ikke for de døde. Derfor må de afdøde gerne forlade huset. Hun lægger en blomst og tænder 2 stearinlys. Ane-Mette er tæt på at græde, da hun føler det som om at hun er til en begravelse. Ånden vil gerne videre og Ane-Mette kan faktisk se ham gå over på den anden side. Nu slap han huset og energien ændrer sig med det samme.

Speedwaykøreren Hans Nielsen
I de lokale vejvisere forsøger Ibi at finde frem til hvem der tidligere har boet på adressen / huset i Nørresundby.
Første mand der har boet der er Hans Hollen Nielsen der døde i 1968, og det viser sig at speedwaykøreren Hans Nielsen er hans nevø. Derfor tager Ibi hjem til ham for at høre ham fortælle om hans onkel.
Han døde ca. 50 år gammel og skulle have levet et hårdt liv. Han var en købmand og solgte også ejendomme. Han havde det karakteristiske hår som både Ane-Mette, Johnni og også Marion så.
Der var i huset et rum som Hans brugte som kontor, og en tilbygning som Hans selv havde lavet. Disse var for onklen meget private og man blev aldrig inviteret derind, og det er tydeligvis derfor, at Hans som ånd har forsøgt at skræmme beboerne ud, fordi han følte at de gik ind på hans private domæne og han har naturligvis heller ikke brudt sig om de ændringer familien har lavet på huset, efter Ane-Mette og børnene flyttede ind.

Positive forandringer
Efter Marion har været der, er al uro og åndelig aktivitet forsvundet. Ane-Mette tør atter gå i kælderen, sover trygt og godt om natten, børnene er begyndt at lege på et værelse hvor de tidligere ikke følte sig trygge i og Ane-Mette har ingen problemer med at være alene hjemme.

Spændende lydfiler med Marion Dampier-Jeans
Hvis du er interesseret i at høre Marion selv fortælle om sit spændende arbejde som medie, og om hendes kontakt med den åndelige verden, så kan du høre de 3 interviews jeg har lavet med hende. Vælg lydfil nr 36, 37 og 70 på dette link: Hør Marion Dampier-Jeans fortælle om hendes arbejde. Det er naturligvis helt gratis.
God fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top