Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 8

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 8.

Det spøger i Havnehytten.

Da jeg ikke selv havde mulighed for at se afsnit 8 spurgte jeg på min Facebook-side om der var en der havde lyst til at se udsendelsen samt skrive et referat til min blog. Dette ville Karenn Toft-Detlefsen der ejer siden Katossmykker.dk
Her får du hendes ord:

Til aften handlede “Ånderne vender tilbage” om Bent der ejer Havnehytten v/ Lynby Sø.
Bent oplever uforklarlige hændelser og ser skygger flere steder, samt han vælger at filme episoderne.

Det er ikke kun Bent der oplever skygger og overvågning, men også to af hans tjenere oplever de mystiske hændelser. Det er ting som ansigter i vinduerne, samt at deres beholdere med kulilte pludselig åbnes. De værste oplevelser som Bent har haft, er at han en dag skal på wc og pludselig er der en iskold modstand som skubber ham 20 m bagud i rummet,
samt en aften hvor han sidder og laver regnskab. hvor der lyder en buldren hele vejen rundt om alle vinduespartierne.

De får besøg af den svenske Clairvoyant Lena Ranehag, som ved at stå på grunden til Havnehytten mærker ubehag og føler at hun bliver “druknet” og at stedet har været ramme omkring et traume, samt hun fornemmer 2 mænd.
Den ene skulle efter sigende være meget magtfuld og have noget at gøre om et mord!

Lena tager en tur rundt i havnehytten som er en hyggelig restaurant. I køknet fornemmer hun en mand mere og får ord på til et muligt navn: “H-E”. Hun fornemmer at nogen er blevet dræbt og har taget sit eget liv.

Ibi og Lena mødes nu med Bent og en af hans tjenere. Lena kan fortælle hvad hun har fornemmet i køkkenet og resten af restauranten. Da hun nævner bogstaverne “H-E” og at nogen har taget sig selv af dage, kan Bent fortælle at den tidligere forpagter hed Henrik, han havde haft et rigtig trist liv og havde smidt sig på togskinnerne! Dette bliver Bent meget rørt over da han holdt meget af Henrik.
Yderligere kan tjeneren og Bent fortælle at de havde haft en ansat for få år tilbage, som også havde haft et rigtig trist liv. Han valgte at hænge sig! Den tredje mand kender de intet til.
Lena mener desuden at alle disse “triste” oplevelser, er forsaget af traumet og at dets energi tiltrækker mennesker med mistet livsglæde.

Lena laver en sitting og får alle tre imod lyset og får nogle oplysninger fra den ukendte mand, som skulle have været meget magtfuld, hun så året 1943, militærfolk og nazi.

Ibis research giver et helt klart lys over, hvem denne mand er. På biblioteket er der en bog, skrevet af Flemming Helweg-Larsen som hedder : “Dødsdømt”. Flemming Helweg-Larsen dræbte BT´s chefredaktør i året 1943 og blev dødsdømt for terrormord.

det er SÅ spændende.
Karenn Toft-Detlefsen

Bent siger til slut i udsendelsen, at han føler en stor glæde og lettelse. Arbejdsglæden er vendt tilbage, og de ansatte kan også mærke at hele energien har forandret sig. Der er nu fred og ro i Havnehytten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top