Det gælder ikke om at vinde, men om at gennemføre

phil packerPhil Packer. Soldat på krykker gennemfører maraton

To uger efter løbet var slut, kom den sidste deltager over målstregen i London Marathon.

Phil Packer var 36 år gammel da lægen sagde til ham, at han aldrig ville komme til at gå igen.
Phil var major og havde under et raketangreb i Basra i Irak sidste år, mistet førligheden i begge ben.
 
I 4 måneder lå han på hospitalet.På hospitalet havde jeg brug for noget, der kunne få mig gennem nogle virkelig mørke og ensomme dage. Jeg havde brug for et mål. Uden mål og noget at kæmpe for, har livet ingen værdi eller betydning. Jeg nægtede at acceptere lægernes dom, og besluttede mig for at jeg igen ville kunne gå.” 
 
Og mål det satte han sig. I februar roede han over den engelske kanal og den 9. maj kom han over målstregen i London Marathon. Han gik med krykker 3 km om dagen og de 42 km tog ham 14 dage at gennemføre. 
Tusinder hyldede ham undervejs. 
 
I næste måned har han planer om at bestige El Capitan – en lodret klippevæg i Californien. “Jeg vil bevise, at alt er muligt for den der har viljen. Jeg gør dette, i håb om at kunne motivere andre, til at realisere deres mål og drømme. Vi må aldrig give op.”
 
På Phil Packers hjemmeside www.philpacker.com kan du se rørende videoklip fra hans maraton, samt læse Prins Charles personlige hilsen. 
Læs også >> artikel i Ekstra Bladet. Som har skrevet en artikel om Phil der har gennemført mange flotte bedrifter trods sit handikap.

, ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.