Det økologiske inspirationshus

Det økologiske inspirationshus

4 gange om året mødes jeg med min netværksgruppe Susans Guld nu Net4Women. En lukket gruppe med 40 kvinder der beskæftiger sig med udvikling, kommunikation og mennesker,

og hvor hovedparten er selvstændige erhvervsdrivende. På skift sørger vi for at arrangere en aften for de øvrige medlemmer. En aften der skal glæde, berige og overraske.

I torsdags mødtes vi først i Riddersalen, hvor Jytte Abildstrøm i næsten 1,5 time underholdt os. Hun fortalte historier, sang og spillede på sav for os. Jytte havde ikke noget fast program, men på slap line gjorde og sagde hun, hvad hun følte for lige nu. Hun udstrålede masser af humor, charme og hjertevarme, men også dyb seriøsitet når talen faldt på økologi, måder vi behandler dyrene og jorden på, og ikke mindst hinanden.
Vi spadserede efterfølgende hen til “Det økologiske Inspirationshus” som Jytte har været med til at skabe. Huset er et inspirationssted, og målet er at begejstre og bevæge de besøgende til eftertanke og praktisk eftergørelse af økologiske og bæredygtige tiltag. Her blev vi forkælet med en lækker buffet, gode vine, efterfulgt af kaffe og kage (alt sammen økologisk selvfølgelig).
Jeg kan på det varmeste opfordre alle til at besøge huset der ligger på Frederiksberg eller leje det til workshops, arrangementer eller fest. Kok medfølger.
Huset har åbent alle hverdage (weekender efter aftale), og der kan arrangeres både rundvisning og foredrag med Jytte Abildstrøm. Har du børn, skal de helt klart med. Der er masser de kan lege med og stikke hænderne i.
På min hjemmeside ligger der i øvrigt et hjertevarmt interview med Jytte Abildstrøm som du kan høre.
Link: Interview med Jytte Abildstrøm vælg lydfil nr. 72 “Økologi i øjenhøjde”

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.