Døden er det sidste tabu

Hjælpepakker til døende.

Angelkit. Susan Binau er min gode veninde og jeg støtter til fulde hendes projekt AngelKit og giver hende derfor taletid her på min blog.
Jeg håber alle mine læsere vil tage godt imod hende:

Døden er det sidste tabu
Nyt dansk initiativ gør noget ved tabuet og uddeler ’hjælpepakker’ til døende og deres pårørende.

I første omgang har Susan Binau rejst egne private midler til at donere de første 300 hjælpepakker, men det er fondens håb at rejse flere midler til at kunne uddele 10.000 eller flere Angel Kit’s over de næste 2 år.

Susan Binau udtaler følgende: “Døden er lige så naturlig som fødslen, men desværre er vores farvel til livet stadig et stort tabu. Det oplevede jeg selv som kræftpatient, da jeg hos mig selv og andre patienter fandt et stort tomrum i vores forståelse af de sidste dage og timer i et menneskes liv. AngelKit kom til mig i en drøm, en drøm der var så stærk at jeg bare måtte lytte til min indre stemme og komme i gang med arbejdet”

“Hjælpepakken AngelKit er udviklet for at støtte de pårørende, og for at give en basal viden om den sidste tid, hvor de skal være stærke på vegne af et menneske, de har kært.  AngelKit har ikke alle svarene, men det er mit håb, at pårørende vil kunne finde inspiration og mod til at søge Deres egne svar, måske med et lidt stærkere afsæt fra AngelKit. Vi ønsker alle den mest værdige afsked for vores kære, og jo bedre vi er rustede, des bedre vil vi kunne gøre den sidste tid for dem tryg og værdig”

“Jeg er meget taknemmelig over at projektet er blevet så vel modtaget i Danmark allerede. Alle vores hjælpepakker er afsat til udvalgte hospitaler der nu skal prøve det af. Vores mål er, at alle pårørende der måtte have behov, i fremtiden kan få en AngelKIT hjælpepakke og dermed få hjælp til at sikre den døende en smuk, værdig og respektfuld afsked med livet – og ultimativt selv komme videre på bedst mulige måde”

Kærligst
Susan Binau

For yderligere information om initiativet og projektet, kontakt venligst >> Susan Binau.

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.