Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Er det spirituelt at tjene penge?

Penge, spiritualitet og residual indkomst

er det spirituelt at tjene pengeEr det spirituelt at tjene penge? Jeg giver i dag ordet til Mikael Hoffmann der har skrevet en bog om økonomisk frihed.

Mikael skriver:
Er der nogen former for indkomster, der er mere spirituelle end andre?

Hvad er mest spirituelt: At tjene penge som alternativ behandler, købmand eller skraldemand?

Er det spirituelt at leve i fattigdom og armod, eller er det spirituelt at være velhavende og tjene styrtende med penge?

Nogen mennesker føler, at det er ”uspirituelt” og “snavset” at tjene penge (på andre). De kan næsten ikke få sig selv til at tage penge for deres behandlinger og ville helst gøre alting gratis.

Andre mener, at det er spirituelt at leve af overførselsindkomst, men egentlig er det jo bare at lade andre, nemlig skatteyderne, betale sin løn.

Sagen er nok, at der ikke er noget, der er mere spirituelt end andet. Alting hænger sammen i en helhed, og der er lige så meget brug for skraldemanden som for den alternative behandler. Men der er dog nogen måder at tjene penge på, der er lettere, sjovere og mere etiske end andre. Det har jeg skrevet en bog om. For alternative behandlere, der har en holistisk tilgang til verden, er den nok specielt interessant. Bogen hedder ”Frihed – med residual indkomst” om hvordan man kan tjene penge uden fysisk at være til stede, ved at skabe værdi for andre mennesker.

Med aktiv indkomst sælger man sin tid for penge. Med residual (en slags passiv) indkomst yder man indledningsvist en indsats med at skabe værdi for andre mennesker (fx en forfatter til en bestseller, eller en musiker med en CD, eller en opfinder). Residual (”honorar for genudsendelse” eller ”tilbagevenden”) er en mangfoldig indtægtskilde, der bliver ved med at komme ind på ens konto, længe efter at arbejdsindsatsen er afsluttet.

Bogen er baseret på mine egne erfaringer gennem syv år med residual indkomst, hvor jeg de seneste fem år har haft en fuldtids indtægt med en 15-timers arbejdsuge.

Bogen kan lånes på biblioteket eller købes i enhver boghandel. Den koster 189 kroner.
Link >> Økonomisk frihed
Økonomisk frihed. Om hvordan penge tjenes uden fysisk at være til stede af forfatter Mikael Hoffmann.

Ovenstående tekst er skrevet af Mikael Hoffmann.

Lidt i samme boldgade  – dog med en helt anden indgangsvinkel … Hvis du er interesseret i at komme til et foredrag om penge og spiritualitet, så holder jeg Jette Harthimmer, et foredrag om emnet i København, Aarhus, Odense, Oslo, Bergen og Haugesund.

Penge og spiritualitet.

Kurset “Penge og et hjerte af guld” er et kursus der handler om rigdom.
Det er et kursus, du kan downloade og høre så ofte du vil.

Du lærer, hvordan du i overensstemmelse med Universets love, kan skabe og tiltrække rigdom, kærlighed eller overflod, på hvilket som helst område af dit liv.

I lydfilen hører du, hvordan du tiltrækker penge eller hvilken som helst anden form for rigdom.

Rigdom kan være alt lige fra parforhold, venskab, sundhed, penge, et godt job, en dejlig bolig, spirituel rigdom eller hvad som helst som du anser for at være ingredienserne for et rigt liv.

Kurset er naturligvis i harmoni med Universet love.

Vil du på et spirituelt pengekursus hos Jette Harthimmer?
Tag et kik på >> Penge og et hjerte af guld – Et spirituelt kursus om rigdom.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top