Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Få et personligt og spirituelt boost

faa et personligt og spirituelt boost Forny dit liv og begynd på en frisk

Synes du at dit liv kunne være bedre?
Er du træt af at være tynget af fortiden, et kærestebrud, en fyring eller lign.?
Savner du energi og gejst?
Vil du viske tavlen ren og begynde på en frisk?
Vil du lære hvordan du styrer dit liv i den retning som du ønsker, frem for at livet styrer dig?

Et kursus blev kanaliseret
I 2005 fik jeg et helt kursus kanaliseret. Det skete over en periode på 8 måneder. Hver dag fik jeg jeg nogle sætninger. Enten igennem mine drømme eller telepatisk / meditation. Jeg lagde en notesbog på mit bord, og hver gang der kom noget til mig, skrev jeg det ned.

Efter 8 måneder stoppede det, og da jeg gennemgik bogens sider, kunne jeg se at jeg havde fået et helt kursus kanaliseret.
Jeg fik også titlen: “Spiritualitet i hverdagen”.

Stavanger blev den første by jeg rejste til med kurset, og jeg har sidenhen holdt det flere gange, hvert år i mange byer, i både Danmark og Norge.

Stor succes
Kurset blev fra starten en stor succes, og jeg tror det skyldes at det er så jordnært og håndgribeligt. Alle kan være med, og det afdækker mange af de områder i livet som vi går og tumler med i hverdagen.
Alt fra økonomi, bolig, kærlighed, familie, fortiden, tankens kraft, vores potentiale, styrker, talenter, livsformål, og nok så væsentligt:  Vores personlige og spirituelle udvikling.

Budskaberne går rent ind, og du vil både se og forstå dig selv på en ny og klarere måde.
Ligeså vil du forstå de spirituelle love og principper, således at de ikke kun forstås fra dit hoved, men nu fra dit hjerte.
Du får desuden alle de værktøjer du har brug for, så du kan komme videre i dit liv, og / eller til at du kan styre dit liv, derhen hvor du gerne vil.
Kurset giver dig et spirituelt boost og et energimæssigt løft.

Hvad enten du lige nu rider på en bølge af succes, eller du føler at du befinder dig helt nede i kælderen så får du masser med hjem.

The Secret virker ikke
En af de første sætninger der blev kanaliseret til mig var: The Secret virker ikke.
Rigtigt provokerende udtalelse, og jeg måtte da også lige synke en ekstra gang da jeg skrev sætningen ned. Mange har læst bogen eller set filmen, og indrømmet – den er god. Men der mangler en meget vigtig detalje, og uden den, sker der ikke de store forandringer.

Hvordan kan det være, at man ikke altid får de resultater man ønsker, selvom man nøje følger bogens anvisninger?
Fordi den mangler at fortælle om de 2 vigtigste nøgler der skal til, før en fysisk manifestation er mulig, og den ønskede en forandring ligeså.
Så positiv tænkning, bøn og visualisering er altså langt fra nok.

Der findes derimod 2 vigtige nøgler, og når du bruger dem – så er der pludselig hul igennem til Universet gavebod.

Vil du have de 2 nøgler?
Ønsker du at komme på rette kurs i dit liv?
At vende nedtur til optur?
At få gjort op med en dårlig barndom / fortid?
At få selvtillid, selvværd, mere glæde, overskud og energi i hverdagen?
At få succes indenfor alle områder af dit liv?

Der er i dette indlæg ikke plads nok til at skrive om alt det du får med hjem. For det er rigtigt meget!

Ingen øvelser. Tag veninden med.
Jeg kan dog fortælle dig, at det er et kursus helt uden øvelser.
Du møder bare op, sætter dig godt til rette med en kop kaffe og lytter. Du kan roligt tage kæresten eller en god veninde med. Jeg tager dig med på en spændende rejse, og du vil få et kæmpe boost både personligt, mentalt og spirituelt.

Fuldt hus.
Kurset afholdes kun i København, og der er fuldt hus hver eneste gang.
Næste gang er weekenden den 22. + 23. november 2014 og det er sidste gang, jeg holder det.

Køb kurset som lydfil.
Juhu. Nu kan du høre kurset hjemme i stuen, for jeg optog hele kurset, sidste gang jeg holdt det.
Køb det i min web-shop >> Spiritualitet i hverdagen.

Relevante links:
1. Andre kurser med Jette Harthimmer
2. Hør spirituelle foredrag hjemme i stuen.

Hvad synes deltagerne? Læs deres feedback i nedenstående felt.

74 kommentarer til “Få et personligt og spirituelt boost”

 1. Jan Winther

  Kære Jette Jeg er TAKNEMMELIG for at noget fik puffet mig i din retning og til dit allersidste kursus – hvor er jeg heldig!

  Jeg var lidt i tvivl om dette kursus kunne give mig noget, jeg er jo i forvejen forrygende :) men efter at have læst anmeldelserne fra tidligere kursister – ja så måtte jeg afsted.

  Du kan tro, at du har gjort en forskel!
  Tak for det bedste og mest berigende kursus jeg har været på – jeg har virkelig nydt denne weekend.
  Du delte så kærligt ud af dine egne erfaringer og rørte noget i mig, specielt din personlige historie – hvor er du modig, stærk og fantastisk :)
  Du har virkelig ændret min opfattelse af vore tanker og mit syn på livet, jeg bruger allerede nu den viden jeg fik.
  RESPEKT! Når du kan – så vil jeg også være blandt de 2% der HANDLER!

  Kærligst

  Jan

  1. Dorte Skovgaard

   Kære Jette
   Jeg var begejstret tilhører i efteråret til et af dine foredrag i Kolding: Sådan manifesterer man penge og rigdom!
   Jeg blev tiltrukket af din jordnære, uhøjtidelige og humoristiske måde at formidle din visdom på, og følte stærkt, at DIG måtte jeg stifte et nærmere bekendtskab med-og tilmeldte mig dit kursus.
   ‘Spirituel succes. Forny dit liv’ skuffede ikke mine forventninger.
   Jeg er stadig høj efter de intense og berigende oplevelser, kurset gav mig.
   Din personlige historie berørte mig dybt. Du er et blændende ex på, at det nytter noget, at få ryddet op på ‘harddisken’, hvis man ønsker et leveværdigt liv.
   Min ømhed for ‘din lille pige’ blev en stærkt healende kraft for mig selv.
   Min dybe respekt for det imponerende psykiske arbejde, du har begået, bekræfter udsagnet om, at når ” Jeg kan, kan du også”!
   Tænk, at gå på kursus og vende hjem med følelsen i hjertet: ALT ER MULIGT! Det mantra vil jeg bære med mig fremover.
   Jeg vil ikke tøve med at henvise veninder/ andre relationer til din livskloge varetægt.
   TAK, for ALT DET, jeg fik med mig hjem.
   Alle gode tanker
   Dorte

 2. Maria Navntoft

  Kære Jette.
  Tusind Tusind tak for et fantastisk kursus. Det er det mest berigende kursus jeg har været på – ever…. Det samler alle de spirituelle ender i et – så det giver mening på alle fronter. Fysisk, psykisk, mentalt og spiritulet.
  – Formidlingen er nem og tilgængelig og man kunne ment relatere det til sin hverdag.
  Samtidig sættes alt viden op på eksempler fra hverdagen i en dejlig fri og humoristisk måde. Jeg grinede, så tårerne trillede ned af kinderne og jeg blev rørt så tårerne trillede ned af kinderne.
  Af <3 Tak for et berigende Kursus.
  Knus og tanker fra Maria.

 3. Jeg har lige meldt mig til det næste kursus, og jeg glæder mig fantastisk meget. Jettes foredrag og kurser giver mig virkelig næring og inspiration både på det indre og ydre plan. Jeg er så taknemlig og ser meget frem til kurset.

 4. Har været på et ikke mindre end fantastisk kursus i starten af maj på den holistiske højskole(fantastisk sted) med Jette. Nu er der gået 3 uger og jeg har stadig drivkraften, determinationen ,håbet ,lysten og den gode energi til at fortsætte ad den vej du på smuk vis tog os ned ad. Jeg kan kun anbefale Jettes kurser. Kom nu i gang, livet er fantastisk, det er sandt. Tak til Jette herfra.

  Kh

  Ib

 5. Jeg er stadig dybt taknemmelig for, at jeg havde den mulighed, at deltage på jettes kursus – det blev/var/er et kæmpetrin på den rejse, jeg er begyndt på – Jette formidler budskabet med kærlighed fra hjertet – intet mindre ! hun snakkede til og om mig – i billeder, som jeg kunne forstå helt ind i mit indre – hun såede 10 sunde frø, som jeg vil pase og pleje og nære, så de vokser op og bliver til de skønneste blomster af kærlighed og lykke – hun ændrede mine problemer til valgmuligheder – hun ændrede mine nederlag til succesfuld lærdom – hun lærte mig at bruge ordet “hvorfor” i stedet for “hvordan” – hun lærte mig vigtigheden af at få klistermærkerne bearbejdet fremfor at lægge låg på dem – hun lærte mig, at livet KAN være en leg, hvis jeg selv vil ! OG DET VIL JEG !

  Jettes begejstring og budskab gjorde, at jeg allerede på hjemvejen var i stand til at se og opleve et par magiske øjeblikke, som jeg vil gemme i mit hjerte, som manifestationen af et super godt kursus :-))

  Desuden er Stensbæk Holistiske Højskole bare STEDET !!! den positive energi og nærværet mærkes i alt og overalt !

 6. Mette Lyngsø

  Kære Jette

  Det var et dejligt kursus i fantastiske omgivelser.

  Tak fordi du mindede mig om hvem jeg er, tak fordi du gav mig redskaber til at blive den jeg i sandhed er.

  Siden kurset er det strømmet ind med inspiration og remindere. Det første var dit brev og opfølgning, det var så godt, efter alt det lys blev jeg virkelig prøvet af på mange ting. Så brevet kom som en varm hånd….du kan godt.
  Fra min veninde fik jeg gode link. Fra blade og fra nettet kommer der remindere, ideer og hjælp.
  Og så bliver jeg prøvet af, og jeg ved bare at jeg må tage et skridt ad gangen. At det lige så stille vil lykkes at blive mig og ikke alle etiketterne.

  Jeg vil ønske at hvis du synes at du ved en hel masse, og gerne vil være en del af bevidsthedens opvågning. At du så giver dig selv muligheden for at møde Jette og lade hende inspirere dig til hvordan du kan ændre dit liv.
  Kærligst
  Mette

 7. Dette kursus er afgjort en milepæl i mit liv. Selvom jeg i mange år har arbejdet MEGET med mig selv og været på rigtig mange kurser over rigtig mange år og flyttet mig rigtig meget, så har dette kursus indeholdt NØGLEN. Den nøgle jeg for mange år siden drømte om jeg ikke kunne finde – den har jeg nu fundet.
  TAK Jette, du har været i stand til at formidle din viden på en hel unik og kærlig måde, krydret med oplevelser fra dit eget liv, hvilket har gjort at jeg fik lov at se og høre at du er et helt almindeligt menneske og som du sagde: ”Kan jeg, så kan I også”. Det tror jeg på og det er det jeg går efter. Jeg ved hvad jeg vil og hjælpen dertil er blevet mangedobbelt. Det er sandt, at det vi sender ud får vi tifold tilbage uanset hvad!
  Så vil du have et wake up call, så kan jeg på det varmeste og af hele mit hjerte anbefale dette kursus.
  I dyb respekt og i kærlighed til den du er
  fra Zennia

 8. Sidste weekend var jeg på dette kursus Spirituel succes/Forny dit liv. Og jeg tænker stadig WAAAUUUUU !!
  Faktisk tror jeg aldrig, at jeg tager armene ned igen – af bare begejstring …. Og dyb dyb taknemmelighed over, at jeg gav mig selv lov til at deltage. Som mange andre beskriver herinde i kommentar feltet, – er det svært at finde ord for hvor fantastisk og ægte en underviser Jette er.
  Ligesom vi alle lærer at cykle, – burde denne viden og disse nøgler, være en visdom vi alle vokser op med. Jeg er SÅ taknemmelig over at jeg allerede nu, kan plante små frø til mine børn – så de kan vokse op, med en viden om lovmæssighederne i os, i naturen, på jorden og i universet.
  Dette kursus er det bedste jeg nogensinde har været på, – og det siger ikke så lidt.
  De bedste anbefalinger herfra ….

  Janne

 9. Hej

  Har netop været på et af Jettes weekendkurser.

  Jette er en fantastisk underviser og et kærligt menneske, der ærligt og oprigtigt vil andre det bedste.

  At deltage på hendes kursus er inspirerende og livsbekræftende. Indholdet bliver formidlet med humor, glimt i øjet og lige fra hjertet.

  Budskabet går rent ind og kan forstås af alle – Jette er simpelt hen en meget dygtig underviser og knivskarp på sine budskaber.

  Jeg er meget glad for at have været på kurset og frem for alt taknemmelig. Vi fik redskaber, som jeg er i fuld gang med at bruge. Efter et sådant weekendkursus kan man kun føle sig forpligtet til at gøre sig umage med sit liv og gå efter sine drømme og mål. Intet mindre kan gøre det. Er stadig høj efter at have været afsted og gør det gerne igen:-)

  Kan varmt anbefale kurset, da Jette ved, hvad hun taler om og ved hvad der virker. Det er budskaber direkte fra himlen.

  Tak for en fantastisk weekend og et super spirituelt kursus. Ord er ikke nok, men TAK Jette, du er et meget givende menneske.

  Kh Jette.

 10. Gitte Paulsen

  Jette underviser fra hjertet. Hun øser ud af sin visdom og erfaring. Hun er en dygtig formidler, som har sin viden “helt inde under huden”, hun er autentisk og hudløs ærlig. Hun underviser, så man forstår det – helt nede på jorden og samtidig dybt spirituelt!
  Jette underviser med megen humor, bruger en masse eksempler, man kan forstå og identificere sig med, og hun bevarer den røde tråd hele vejen igennem.
  Det er virkelig undervisning på højt niveau!
  Jeg har fået rigtig meget ud af Jettes kurser – et ugekursus sidste sommer og weekendkursus 2-4.5 2014. De har skabt en helhedsforståelse for mig. Jeg har fået “redskaber” til at arbejde/lege videre med min egen udvikling efter endt kursus – for det er jo her det skal integreres i min hverdag. En organisk proces er igang, skridt for skridt.
  Hvis jeg skulle vælge et ord af alle ord i hele verden, og gi’ det til Jette, ville det være “TAK”.
  Jeg fornemmer, at Jette er meget ambitiøs på sine deltagers vegne, forstået på den måde, at hun virkelig ønsker det bedste for os alle. Smukt!
  Kh Gitte :-)

 11. Anne Sophie Christensen

  Jeg vil hermed varmt og kærligt, takke for en FANTASTISK weekend Jette. DU er simpelthen et så strålende livsglad humoristisk menneske. Det er ikke mindre end FANTASTISK at være på “Kursus” hos dig.
  DU er bare så ægte og så livsbekræftende.Har svært ved at beskrive med ord, hvad der egentligt skete med MIG. Den varme og kærlige atmosfære der var bland os alle, har rørt mig dybt og DU kan bare dit kram.

  Den glæde ved livet du udstrålede, smittede simpelthen bare så meget. Har fået så meget med hjem, at arbejde videre med mig selv med, at det simpelthen ikke, kan lade sig gøre, at være negativ.
  Den positive energi du har ladet mig op med, håber jeg, aldrig forsvinder……. Jeg har siden weekenden, hver dag brugt noget af al den viden, jeg fik med hjem og det har jeg påtænkt mig at gøre, resten af mine dage. Det er ikke det sidste af dine kurser jeg har deltaget på…. Kan kun varmt anbefale dette til andre, da du i en weekend kommer hele vejen rundt om alle livets facetter, på en positiv og humoristisk måde. Endnu engang tak for en uforglemmelig weekend også tak til jer der var der sammen med mig. Ønsker jer alle, kun det bedste. Håber at vi mødes igen.

 12. Anne Tanz Aagaard

  VIL DU FORANDRINGEN I DIT LIV? VIL DU FORNY DIG?
  SÅ ER DER GARANTI FOR, AT DET SKER IGENNEM DETTE KURSUS!
  Man får virkelig den “vare”, der er beskrevet i kursusindholdet!
  Ok, kan man tænke. Det er jo blot forventeligt! Men her kommer så det, der knap er muligt at udtrykke med ord :-) Man bliver nemlig simpelthen en FORNYET og forbedret udgave af sig selv. Transformationen ER sket, når kurset slutter. Sådan et kursus findes der kun et af i Kongeriget Danmark. Derfor: TØV IKKE MED AT TILMELDE DIG!
  Kursusstedet på Suomisvej er særdeles velvalgt i forhold til beliggenhed og indretning, ligesom frisk frugt, kaffe/te og vand er tilgængeligt i småpauserne og frokosten er frisklavet og lækker.
  Og Jette er en totalt nærværende, og topforberedt underviser. Hendes antenner er konstant lige der, hvor der er brug for dem. Alle berøres af undervisningen. Jette kan sit faglige stof, og hendes personlige erfarings visdom er blevet formet af et talent, der er i sit livs blomstring. Fra Jette flyder en lind strøm af forbilledlige eksempler på, hvordan det levede liv hele tiden i sig bærer muligheden for at vælge at stå ved sig selv og stå i sig selv, for kun derved udfolder vi vores egen helt unikke farve på Universets Palet. Vi genfinder og genopliver den, vi er inderst inde, og som er vores sande bestemmelse.
  Det helt særlige ved Jette er, at hun står i sit eget lys, fordi hun igennem sit levede liv, step by step, har mestret at tænde sit eget indre lys. Det er den slags lys, der, når det først er tændt, aldrig igen slukkes. Og det er igennem det lys, hun så villigt øser ud af sin viden i en form, så ALLE føler sig set, hørt, forstået og mødt.
  Alle kan deltage. Alle vil føle sig i trygge hænder hos Jette. Alle bliver favnet. Hun ved, hvordan hun skaber rammerne for dette. Og Jette har en skattekiste af værktøjer til at booste og fornye netop DIT liv. Eventyrligt er det :-) Alt bliver serveret med grandios humor, medmenneskelighed og højfrekvent kreativitet. Der er momenter, der vækker til eftertanke. Der er momenter med latter.
  Og min salighed, om man så ikke også ovenikøbet efter kurset får tilsendt et hav af informationer og links til videre fornøjelse.
  Jette Harthimmer er en, man aldrig glemmer. Man vil altid bære hendes navn i sin bevidsthed.
  Derfor: MELD DIG NU BARE TIL DET KURSUS :-)

 13. Kære Jette, ord er ikke altid nok til at beskrive og fortælle tanker og følelser.
  Jeg vil prøve alligevel. Jeg var med på dit “Spirituel Succes/Forny dit Liv” kursus sidste weekend. Nu flere dage efter kan jeg mærke hvordan jeg stadig er fyldt op af stemningen, dine ord og hele oplevelsen.
  Jeg har haft store udfordringer i mit liv og ikke mindst det sidste års tid. Så, for et par måneder siden, hvor livet var ekstra hårdt, sendte universet dig til mig – jeg har bedt så intens om hjælp.
  Jeg besøgte din hjemmeside og læste om dig og dit arbejde og inde i mig kunne jeg mærke, at du er helt ægte og troværdig.
  Jeg har været med i healing og bøn den sidste måneds tid og tak fordi du giver mig muligheden for at opleve det. Det er så smukt!
  Jeg har lyst til at blive bedre til at give mig selv kærlighed og opmærksomhed. Jeg synes at tiden er kommet, hvor alt det jeg inderst inde ved, skal bruges til den måde jeg vælger at leve mit liv på.
  Dit kursus sidste weekend gav mig indsigt, tro og mod til at starte nu og gør det målrettet og helhjertet.
  Du taler simpelt og jordnært, du har en smittende livskraft og livsglæde og dine ord går ”rent inde”.
  I din simple men omfattende fremlægning af hvordan ”helheden” hænger sammen for os mennesker, kunne jeg både mærke, se og forstå mig selv på flere planer. De planer, der udgør ”hele” mig!! Jeg ved nu, hvad jeg skal være opmærksom på og jeg er klar til at gøre arbejdet.
  Som sagt ord er ikke nok, derfor vil jeg slutte ved at sige, tak for din kærlighed til livet og til mig, tak fordi du er den, du er og tak for at have mødt dig nu.!!
  Vi ses igen.
  Mange kærlige tanker
  Maria

 14. Hvad kan man sige som gør dette kursus fyldestgørende? Ord er fattige, følelserne er dog kraftige, og hvad Jette beretter, er både proffesionelt, prisværdigt, personligt og i særdeleshed kraftfuld.

  Helt konkret fik jeg værktøjer med hjem der har forandret mit liv, mine synspunkter, og min hverdag.

  Jettes kurser ER intet mindre end fantastiske.
  Und dig selv et kursus, forkæl dig selv og fordyb dig i Jettes måde at fortælle på..

  Hun er en FANTASTISK UNDERVISER, en superdejlig og ærlig person som har slidt hårdt for at være hvor hun er i dag.. det er ikke prædiken, det er talen fra en der praktiser “Walk the talk”…

  Jette, har og vil altid have en helt speciel lille plads i mit hjerte.

  Kæmpe knus og tak
  Joost

 15. Sine Konge Jensen

  Wouw Jette, 1000 mio. tak for det fedeste kursus i sidste week-end, din måde at undervise på (topprofessionelt) og bare hele den gave jeg føler, jeg har fået ved mødet med dig.
  Af alle de kurser jeg har været på både i privat og arbedsmæssigt regi, så har jeg aldrig mødt så effektfuld en underviser, der med meget få virkemidler, har gjort en kæmpe stor forskel. Ingen powerpoint sider, men personligt impact, humor og dygtig til at tale i billeder og øse ud af eksempler, så “teorierne” bliver SÅ tydelige.
  Allerede dagen efter kurset landede den første appelsin i min turban :-)
  TAAAAK fordi du findes Jette.
  Mange hilsner fra Sine

 16. Elisabet Kolhorn

  Kære Jette

  KISS= keep it simpel sweetheart. Kunne sagtens være en undertitel på dit kursus.

  Hvis du har fået forviklingerne ind i dit liv, købt dig fattig i alverdens spirituelle bøger – og alligevel ikke kan finde hverken dør, udgang, nøgle etc Så er der kun et at gøre – meld dig til Jettes kursus.

  Jeg fik det hele repeteret på en fantastisk jordnær humoristisk måde og så gav du redskaberne – nøglen til succes.

  For ca 1½ år siden opsøgte jeg et norsk medie, hun gav mig blandt andet en tegning med, af noget som ville få stor betydning for mig – før dette kursus havde jeg kun fået svar på den ene af 2 tegninger. Ikke før jeg sad under Jettes kursus og så på den lille bog, som jeg brugte til at skrive notater i. Dette var hvad mediet havde vist mig – forsiden af bogen, som ville give mig større indsigt.

  Af hjertet tak fordi du er – Jette.

 17. Kære Jette,

  Tak for et fantastisk inspirerende og for mig bevægende kursus.

  Med varme, humor og stor livsklogskab formår du at give os viden og en ægte tro på, at vi alle er unikke og har evnen til at skabe et fantastisk og på alle måder rigt liv.

  Jeg kan varmt anbefale dette kursus til andre.

  Alt det bedste til dig fra mig. :-)

 18. Kære Jette,

  Tusind tak for et pragtfuldt og på alle måder berigende kursus. Masser af inspirerende indhold, som jeg heldigvis har skrevet mange notater til og derfor vil glæde mig over at genopleve og tage frem igen og igen. Der er jo så meget at man ikke kan rumme det hele på én gang ;-)

  Og tak for at du også deler så gavmildt ud af din glæde, humor og personlige oplevelser.

  Et virkelig fantastisk kursus – kan varmt anbefales!

  bedste hilsner

 19. Tusind tak for en skøn og inspirerende weekend med ildsjælen Jette. Jeg er i den grad blevet beriget og er nu gået i gang med at forny mit liv og nå mine mål og drømme – det skal og vil lykkes.

  Tak fordi du findes Jette :-)

  De bedste hilsener og vi mødes helt sikkert igen.

 20. Tak for en dejlig og inspirende weekend. Dette kursus kan varmt anbefales. Det er stopfyldt med energi og “værktøjer” der virker. Selv her en lille uge efter går jeg rundt med et stort smil på læben. Personligt har jeg fået en anden tilgang, og syn på livet som jeg ved vil hjælpe mig livet ud.

  “Hvis du er i tvivl, så gør det”

  Mvh

  John.

 21. Et stort TAK Jette for det boost, jeg havde brug for. Jeg er blevet motiveret og har fået redskaberne til at løse de problemer, jeg ikke selv kunne se løsningen på. Det har kun været en uge, men jeg kan allerede mærke hvordan hele universet hjælper mig på vej via mine tanker og hvordan mit helbred får det bedre. Jeg er ikke særlig spirituel, og startede lørdagen med et skeptisk sind og korslagte arme, men kan nu se, at det var den bedste gave, jeg har givet mig selv.

  Du er inspirerende, letforståelig og får virkelig budskabet klart ud og ned på jorden. Det gør, at alle kan være med, og der er noget, som alle kan bruge. Det er penge og en weekend godt givet ud!

  TAK

  Vh Laura

 22. Else Johansen

  Tusind tak for en fantastisk weekend. Den har være meget lærerig, inspirerende og underholdende. Det er virkelig et boost og teknikkerne er så enkle, at alle kan gøre det.

  Du er fantastisk til at undervise og dine historier fra det virkelige liv gør, at det kommer ind under huden.

  Jeg er meget taknemmelig.

 23. Jeg var for nogle dage siden på kurset ”Spirituel Succes” og vil gerne give det et par ord med på vejen.
  Kurset indeholder et hav af nyttige informationer, men er samtidig enkelt, hvis man først har fået fat
  på de grundlæggende principper.
  Jette bevæger sig med stor sikkerhed gennem kursets emner og tit illustreres principper gennem meget levende og humoristisk prægede beretninger fra det virkelige liv.
  Målet for kurset formuleres klart fra begyndelsen og nås tilfulde af den opmærksomme deltager.
  Selv havde jeg mange ahaoplevelser undervejs – en enkelt, som blev mig til del efter kurset, opfatter jeg som så vigtig, at den alene for mig er hele weekenden værd.
  Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg kunne deltage i dette kursus.
  Tak til Jette og alle gode kræfter.

  Steen

 24. Pludselig er alting magisk………..

  Jeg har med SUCCES lært………..

  Og sådan kan jeg blive ved………. det har været en helt fantastisk rørende og berigende

  oplevelse at deltage i kurset: Spirituel Succes

  Kan varmt anbefales og jeg er dybt taknemlig for at have oplevet Jette Hartimmer <3

 25. Lise-lotte Sørensen

  Kære Jette
  Tak for det bedste og mest berigende kursus jeg har været med til i mit liv. Din måde at undervise på elsker jeg, du får sagt tingene på en letforståelig måde med begge ben godt plantet i jorden og med meget humor. Det har givet mig troen på at det er mig der er chefen i mit liv og det er så absolut den bedste og kærligste gave man kan give sig selv. Jette er den ægte vare og jeg kan kun på det varmeste anbefale kurset: Spirituel succes/ Forny dit liv.

  De kærligste hilsener
  lotte

 26. Birgit Dollerup

  Kære dig som overvejer at tage på kurset: Spirituel succes.

  Overvej ikke et sekund mere. Meld dig til….Du vil ikke fortryde et sekund….

  Kære Jette
  Jeg mangler faktisk ord, og det sker ikke så tit ;-)
  Det har været en livsoplevelse at få lov til at deltage på dit kursus og møde dig. Sjældent har jeg mødt så nærværende et menneske med et så jordnært spirituelt budskab. Ja, faktisk aldrig:-)
  Jeg vil møde dig igen, for det vil være at være ekstra god ved mig selv.
  Du er elsket, du er god nok og alt er muligt….
  Kh

 27. Hej Jette
  Jeg har lige deltaget i dit kursus “Spirituel Succes” på Stensbæk
  Holististe Højskole. Sjældent har jeg været på et så inspirende
  kursus.
  Din jordnære måde at undervise på, de emner du havde valgt, dine mange
  eksemplar fra “det virkelige liv” osv. Jeg lyttede dybt koncentreret
  fra kursets start lørdag til kursets afslutning søndag.
  Det var et fantastisk kursus, hvor jeg fik rigtig meget med mig hjem.
  Vi ses på dit sommerkursus i uge 26 på højskolen igen….. for det her
  MÅ jeg bare vide mere om.
  Kærlig hilsen Anette

 28. Dianna Aarup

  Jeg har i weekenden været på kurset ” spirituel succes og forny dit liv”. Måske kan det oversættes til “Du er hvad du tænker”, kort og godt! Jette var meget inde omkring bevidstheden om tankerne, hvordan du vender dem og udnytter dem til den positive side. Det er 100% sikkert at Jette taler med mange års erfaring på godt og ondt.

  Der er mange historier, som jeg personligt syntes er godt, da jeg så bedre kan huske dem. Vil du arbejde med dig selv og dine tanker, så er det et MUST at tilmelde dig dette kursus.

  Jeg har dyb respekt og anerkender Jette 100% for hendes faglige arbejde. Jette ved, hvad hun taler om!! God vind til Jer, og tak Jette fordi du deler ud af dine erfaringer.

  Kh Dianna

  NB. Et tip til musikken. Måske teksten skal læses op før sangen, så dem der ikke kan forstå engelsk, bedre kan forstille sig sangen, efter de har hørt teksten. Det kom jeg blot til at tænke på den sidste dag. Kæmpe knus fra Vestjylland!

 29. Jeg noget svært ved at skive dette – da mine arme bare er helt oppe.
  Det var været en super weekend, Jette du helt fantastisk – jeg har virkelig fået noget at tænke over og arbejde med. For selv om vi “bare” sidder og lytter er tiden fløjet afsted og redskaberne mange.

  Kh Nina

 30. Kære deltager på Jettes kommende kurser

  Glæd dig – for dette kursus kan varmt anbefales!
  Men vær forberedt på det kærlige spark, der vækkes i dig – kurset gør en forskel.

  Dejligt at møde Jette, der i den grad selv er “det gode eksempel”, hvis teorier er er afprøvet med succes. Der er dybde og lethed – og for mig blev der talt til både sjæl, tanker, følelser og krop!

  Lige nu sidder jeg helt høj efter en super weekend i gode omgivelser på Den Holistisk Højskole – og glæder mig til selv at skabe det videre liv – nu med mere tro på succes på flere planer :-)

  Tusinde TAK Jette, for et fantastisk kursus, jeg aldrig vil glemme.
  Håber vore veje må krydse hinanden igen…

  Kh Susie

 31. Kære Jette – og hjælpere:

  Tror, vi må komme fra samme sted, for alt … hvad du sagde Jette, gav genklang dybt i mig. …

  Inspirerende … med hjerte og humor … og på samme tid dybt seriøst formidlede du Universets budskaber videre. …

  Hos mig formåede du at danne helhed, hvor jeg før ikke helt har kunnet finde den. …

  Du skønne barn af Universet – TAK for alt, du giver videre – og det allerbedste for dig i dit liv ønskes du af

  Esther. :)

 32. Lisa Knoblauch

  Af hjertet Tak, så kort og klart kan det siges, eller måske så langt og dybt, for de få ord indeholder essensen af alt det, dette fantastiske kursus, ”Forny dit liv, og kom på rette vej personligt og spirituelt,” har givet mig. At opleve Jette formidle koden til universets lov, var fuldstændig forrygende, det blev gjort så jordnært, varmt og klart, krydret med så megen humor og selvironi, at for mig betød det, jeg uafbrudt blev blæst fuldstændig bagover af den ene aha-oplevelse, erkendelse og genkendelse … Budskabet bliver formidlet klart og præcist, og ikke nok med det, du får virkelig forståelsen for, hvordan alting hænger sammen, samt redskaber til, hvordan du kan påvirke og præge dit liv. Opskriften er ligetil, nem at gå til, efter denne weekend. Jeg er dybt taknemmelig for Jette fløj forbi og satte sig i vinduet hos mig.

  Kh Lisa Knoblauch

 33. Super kursus, tusind tak:) kan varmt anbefales, hvis du overvejer at få det BEDSTE ud af dit liv:)) Jette du er en fantastisk nærværende underviser, var fanget fra sekund 1..

  Kh. Mette

 34. Jeg har i weekenden været på kurset ” spirituel succes og forny dit liv”. Jeg kan kun anbefale andre at melde sig til kurset. Jette fortalte helt fantastisk, og gav eksempler i to dage på, hvordan man lever det GODE LIV, og hvordan man selv er med til at skabe det.
  Masser af dejlige input og meget stof til eftertanke.
  Tusind tak for alt hvad du gav Jette.
  Jeg har taget det hele med hjem.

  Kærlige hilsner

  Kirstine

 35. Emil Hjorth

  Bedste boost du kan forære dig selv eller din karriere!

  Vi har for nyligt afsluttet et herligt weekend forløb, i de lækre lokaler i La Oficina på Frederiksberg. Temaet var “Spirituel Succes”, men kurset rummer i virkeligheden meget mere end det.

  Jette formår på en “Down To Earth” måde at formidle budkskaber og dagligdagsredskaber til, at du som kursist, kan ændre hele din opfattelse af verden, dine muligheder og den måde du ser på dem og dig selv.

  Hvorvidt du er bekendt med The Secret, Silva Life System, 4 Hour Work Week eller andre selvudviklingsværktøjer, får du her nøglen der binder dem alle sammen, og en plan for hvordan du mest effektivt bruger den. Med personlige referencer, eksempler og levende fortællinger gør Jette Harthimmer det spændende og utrolig lærerigt at være kursist.

  Læn dig tilbage, sug guldkornene til dig, og tag efter dette kursus dine første skridt i rejsen til et nyt og bedre liv.

  Ps. Det kan være en rigtig god ide at invitere sin partner med, da man på den måde kan støtte hinanden i de ændringer og tiltag der skal til, for at få det ud af kurset som der er tiltænkt.

  1. Hej Jette <3
   Jeg vil sige tusind tusind tak for en vidunderlig og berigende weekend! jeg har aldrig i mit liv oplevet bedre kursus!
   Det har givet mig så meget power til at gå til den og lige pludselig kan jeg se alle mulighederne i stedet for begrænsningerne. Det har virklig været pengene værd. Du er ikke kun en dygtig foredragsholder, men også et dejligt menneske der lægger hele din sjæl i at gøre en forskel for andre. Du har givet mig så meget inspiration og jeg lover dig at jeg vil manifestere mine drømme til virkelighed <3 Jeg kan stærkt anbefale kurset til andre!
   Tusind tak Jette <3

 36. Kurset kan virkelig anbefales hvis du påny skal mindes om de spirituelle love, for mange kender sikkert til dem – men udlever vi dem i praksis! Nope, that’s the problem for mange af os gør jo lige modsat, uden at være bevidst om det, ganske vist.
  Men nu skal det være slut, jeg er blevet fyldt op med så mange berigende værktøjer, så nu skal der nye boller på suppen efter en meget berigende weekend i Jette’s selskab.
  Det er det kurset her meget konkret omhandler og det bliver serveret ligetil af Jette’s meget ægte og levende og måde at undervise på.
  Kan helt klart anbefales :)
  Alle burde undervises i dette her fra 1. klasse af, hvor ville det være skønt hvis det blev
  en naturlig del af undervisningen i skolen. Det er måske det næste kursus Jette ;)
  100000000 Tak for en meget inspirerende weekend.
  Freja

 37. Kurset kan virkelig anbefales hvis du påny skal mindes om de spirituelle love, for mange kender sikkert til dem – men udlever vi dem i praksis! Nope, that’s the problem for mange af os gør jo lige modsat, uden at være bevidst om det, ganske vist.
  Men nu skal det være slut, jeg er blevet fyldt op med så mange berigende værktøjer, så nu skal der nye boller på suppen efter en meget berigende weekend i Jette’s selskab.
  Det er det kurset her meget konkret omhandler og det bliver serveret ligetil af Jette’s meget ægte og levende og måde at undervise på.
  Kan helt klart anbefales :)
  Alle burde undervises i dette her fra 1. klasse af, hvor ville det være skønt hvis det blev
  en naturlig del af undervisningen i skolen. Det er måske det næste kursus Jette ;)
  100000000 Tak for en meget inspirerende weekend.
  Freja

 38. Tusen tack för en kanon weekend och jätte bra kurs!! Jag är så glad att jag fick möjligheten att få vara med! Nu efter kursen är jag maxad med energi och redo att fortsätta få mer positiv energi och lyckliga känslor med mera!
  Tack för att jag fik vara med och tack för att du är så bra Jette!
  Med vänliga hälsningar Hanna

 39. Susan Binau

  Jeg har kendt Jette igennem snart 14 aar og hun har mange gange guidet mig paa min livs vej. Jette har nemlig baade evner, hoej etik og “walker the talk”.
  Har du behov for afklaring i dit liv, saa kan jeg anbefale dig at deltage paa Spirituel Succes.

  Kaerlige hilsner
  Susan Binau

  Florida

 40. Hold da op sikke en vitaminindsprøjtning ;) kan virkelig anbefale dette kursus der efterlod mig med en fornyet appetit på livet, en kæmpe motivation og glade sommerfugle i maven. Et kursus jeg aldrig glemmer, og som jeg ved jeg altid kan tage frem fra “værktøjskassen” når jeg har allermest brug for det. Jette er så inspirerede og for mig et helt nede på jorden menneske der fik mig til at føle mig tryg og hjemme i hendes selskab. ;)

 41. Er veldig glad og takknemlig for å ha deltatt på “Spirituell Suksess” kurset hos Jette i april 2011. Kom helt fra Oslo og traff mange hyggelige mennesker som også ville det samme som meg – fornye sitt liv.

  Området som jeg ville forbedre den gangen gjaldt arbeid, og dagen etter kurset gikk jeg til et nytt jobb- intervju, et av mange i løpet av siste måneder. Jeg bestemte meg for å få jobben og tok i bruk de praktiske redskap som jeg lærte om på kurset. Samme ettermiddag fikk jeg beskjed at jobben var min og jeg kunne begynne dagen etter!

  Jeg har fortsatt samme jobb og er veldig fornøyd!

 42. Har kun positive ord til overs for dette kursus …og Jettes andre kurser. En masse brugbare redskaber, vel tilrettelagt, ny energi, spændende øvelser, glæde, indsigt, omsorg, ned på jorden, gode grin, nærvær, humoristisk og meget, meget mere ….men ikke mindst, Jettes dejlige selskab.
  Kh Jonna.

 43. Jeg glædede mig vildt til kurset: “Spirituel Succes”,- var særlig tiltrukket af, at jeg ikke skulle yde, bare tage imod. Og alle mine forventninger blev indfriet, -og meget mere.
  Jette er en fantastisk inspirerende underviser, velforberedt, ærlig, enkel og autentisk.
  Jeg kan anbefale kurset til alle som vil give sig selv en omgang indre “wellnes”,

 44. Anita Andreasen

  Jeg har været på mange kurser i selvudvikling, men det her er noget af det bedste jeg nogensinde har deltaget i. Meget af det Jette fortalte, vidste jeg i forvejen, men vi fik det serveret på en helt anden måde med masser af humor og inspiration. Jeg tror ikke der var nogen, der kedede sig. De to dage fløj af sted. Jeg kan absolut anbefale Spirituel succes-kurset.

 45. Lene Helstrup

  Jeg har deltaget i kurset “Spirituel succes” for et år siden og fandt det meget inspirerende og tankevækkende. Kurset maner i høj grad til eftertanke, og jeg har ofte tænkt tilbage på de to dage og de mange “guldkorn”,, jeg fik med mig hjem..
  Kærlige hilsner
  Lene

 46. Jeg har deltaget i mange kurser omkring spiritualitet.
  Det dejlige ved Jettes kursus er at det er skabt i en form, der taler direkte til dig- også selvom du måske ikketidligere har beskæftiget dig med spiritualitet..
  Jette deler gavmildt ud af egne oplevelser -sårbare mere lykkelige lykkelige episoder. For mit eget vedkommende var der meget rørende sekvenser, der gav mig et indtryk af mennesket bag kurset.
  Jeg fornemmer kurset er skabt i et oprigtigt ønske om at invitere til at tage hånd om lige præcis DIT liv. På en måde, du måske ikke havde overvejet før. Kærligst Lea

 47. Hej Jette
  Det lyder enormt spændende. Dog er der nogle jyder somikkel har muligheden for at komme til Kbh Er der nogen chancer for du vil lave det i jylland?
  Jeg er selv en af den som gerne ville om det også kunne blive her i det midtjyske
  Mv Pia M.

 48. Hej Jette
  Jeg tog helt fra Grønland for at være med fordi jeg troede på det og at jeg følte jeg var i sikkerhed hos dig :)
  Jeg blev nysgerrig og jeg følte at jeg havde brug for input / værktøj som jeg kunne bruge i mit liv,. Og tusind tak for at jeg kunne være med til at åbne øjne samt at jeg fik nye positive tanker og styrke.
  Jeg har ændret mig til det positive og ser dagen positivt
  Så Jette ,. det kan kun være fordi du har give mig spark i røven :) og mange tak for du er som du er. Mon ikke jeg en skøn dag som du selv kan give det samme til min medmennesker –
  Det varmeste hilsner fra det kølige nord Grønland
  Og god vind fremover ,.
  Nana

 49. Flemming Bogø

  Jeg har været på det, Jette er en velforberedt og strukturet underviser, inspierende, der bliver skåret ind til benet, hun er gavnmild med hendes erfaring og viden gennem mange år, Hilsen Flemming Bogø psykoterapeut og sexolog

 50. Krisitna Grundt

  Et flott kurs, Spirituell sucsess, jeg er mere bevisst på hva jeg sier til meg selv, ikke bare generellt, men også når man skal prestere. Jeg synes kurset har gitt meg mere optimisme til det jeg faktisk vil gjøre, Og en god spark i riktig retning. Så er det jo opp til meg å komme dit jeg ønsker. Og klart jeg får det til, det vet jeg nå =)))) Det var jo også det gode med kurset at man må handle allerede når man er på kurs, vi kom igang , vi handlet allerede på kurset. i riktig retning. =))) Jette er en god inspirasjon, og vet hva hun snakker om.

 51. Tager du på dette kursus, møder du en kvinde, der har meget på hjertet og brænder for at dele det. Jette har et drive, der er fantastisk. Hun formår at formidle sin viden, på en inspirerende og underholdende måde. Det er op til en selv, at få brugt alle informationerne og værktøjerne/hjemmearbejdet, man bliver fyldt med, bagefter kurset. Kan du holde dig selv til ilden, kan du flytte/udvikle dig i den retning du ønsker. Du bliver blæst omkuld, på den gode måde!!

 52. Man må heldigvis gerne deltage på dette kursus mere end én gang. Gad vidst, egentlig, om ikke jeg skulle forære mig selv denne fantastisk positive oplevelse en gang til? Virkeligt gode bøger læser jeg jo også gerne flere gange. Og lærer nyt hver gang. Jeg kan sagtens forestille mig, at der også de følgende gange vil være en masse mere at få med hjem, selvom der var masser første gang. DET var der – og serveret så dejligt nede på jorden og med Jettes skønne energi og humor.

  Tak, Jette, for på din helt specielle måde at have givet mig nogle virkeligt gode og kærlige skub i en rigtig god retning ♥

 53. Connie Rasmussen

  Jeg har deltaget på flere af Jette’s kurser, og hver gang er det en fantastisk oplevelse. Man får SÅ meget med sig hjem, som man ikke havde turde drømme om på forhånd. Jettes måde at undervise på er ‘helt nede på jorden’ – selv om emnerne er spirituelle :-) men det er jo også hér på jorden, vi befinder os – og samtidig utrolig humoristisk. På kurset Spirituel Succes kan man endda bare sidde og tage imod alle guldkornene – og man er HØJ, når man går hjem.
  Jeg er meget taknemmelig for alt, hvad jeg har fået på Jettes kurser.

  Jeg har ganske enkelt KUN rosende ord til Jettes kurser og jeg kan varmt anbefale enhver at deltage – så hurtigt som muligt.

  Rigtig god fornøjelse – und dig selv denne oplevelse, giv dig selv denne gave!

 54. Bendt Svendsen

  Hej Jette

  Jeg deltog i dit kursus i april 2011. Efter kurset renskrev jeg mine noter og gik i gang med at omsætte min nye viden til handlinger i dagligdagen. Nogle dage efter fik jeg pludselig tanken, “hvor har jeg dog et dejligt liv”, og jeg kunne mærke, at en masse gode ting var på vej. Jeg ved ikke helt, hvad der skete, men dit kursus satte noget i gang i mig, bl. a. med at tage ansvar for alt, hvad der sker i mit liv.

  Tak for at du med dit kursus og dit personlige engagement har gjort livet mere enkelt og rigt.

  Venlig hilsen
  Bendt Svendsen

 55. Kurset med Jette i oktober 2011 ga meg noe som har betydd mye for meg i mitt liv siden. Jeg fikk et nødvendig dytt videre i den retning jeg hadde begynt å gå, og det jeg har ønsket meg har startet å manifestere seg i mitt liv på en måte som jeg ikke kan tro er tilfeldig. Jeg bruker verktøyene Jette lærte oss regelmessig, og stunden om kvelden når jeg benytter meg av dem er blitt som en hellig stund. Det kjennes så fortrøstningsfullt og godt å vite at en kan forandre mønstre som holder en tilbake, og at livet kan bli bedre. Det kreves dog en god del egen innsats, og dette legges ikke skjul på på kurset, at en selv må gjøre et godt stykke arbeid.
  Jeg takker for det som er blitt gitt meg og verdsetter høyt Jette og hennes visdom og innsikt.

 56. Anne Sodborg

  Det bedste jeg har gjort for mig selv var at melde mig til Jettes kursus, men med lidt undren, jeg skulle ikke lave noget, bare sidde og tage imod.

  Det var inspirende, fantastisk og fik mange værktøjer med mig hjem til brug.
  Universets gave jeg fik da jeg blev født, har jeg tabt og gemt væk i gennem livet. På kurset blev denne dør åbnet igen, og jeg fik en dejlig følelse af at være kommet hjem, men bare meget klogere med min erfaring igennem livet.

  Jeg har siden hen haft en Walk and Talk, en meget personlig oplevelse, hvor meget faldt på plads på min lange rejse igennem livet.

  Jeg kan kun anbefale det til andre, hvis livet driller. Jeg blev tryllebundet af Jettes energi og gejst meget inspirende måde at fortælle om at alt er muligt.

  Kh Anne

 57. Camilla Schütt Petersen

  “Jeg har deltaget på Jettes kursus for knap to år siden, og så sent som i går kiggede jeg på nogle af de essentielle “livsprincipper” jeg tog med mig derfra. Jettes indspark gav stof til eftertanke, men mest af alt fyldte det mig med energi, livsmod, handlekraft og en “fanden-i-voldsk”-følelse af, at det er min, ikke bare mulighed, men en pligt, sgu, at få det meste ud af det her fortryllende liv, jeg er blevet skænket.

  Jette giver sine kursusdeltagere en meget inspirerende fortælling, sammen med en række meget let-anvendelige og overskuelige guidelines og værktøjer, så man er klædt på til at putte det indhold i sit liv, man ønsker sig- alt er muligt, den følelse fik jeg under kurset, og den holder ved :-)

  God søndag til alle,

  Kh Camilla

 58. Jette det der gør dit kursus helt specielt, er at du rammer en lige i hjertet, det er så ægte at det tager en med storm.
  Tusind TAK for det du gi`r.

 59. Kurset sprituel succes har for mit vedkommende været et meget stærkt afsæt for videre spirituel udvikling og dannelse af netværk. Kurset er meget brugervenligt og med konkrete anvisninger på hvordan du kommer videre med at bruge dig selv fuldt og helt udfra en spirituel vinkel. Jette er en meget fin formidler og forstår at gøre kurset til en helt personlig oplevelse af de få.
  Tak for det …..
  Mange hilsner fra Frederiksberg

 60. Takk Jette for ditt utrolige kurs, som kom til meg på et tidspunkt i mitt liv, da jeg trengte det mest. Du er en vidunderlig person, som gir alt av deg selv, og som gav meg nøkkelen for å åpne opp til det livet jeg ønsker å leve. Du gav oss alle bekreftelsen av at alt er mulig! Du gav oss troen, du gav os redskapene. Det var følelse av seier, YES! Det var latter og det var også tårer. Jeg lytter stadig vekk på dine lydfiler, du er blitt en del av mitt liv. Jeg anbefaler ditt kurs på det varmeste, et kurs som gir så meget,
  Takk Jette.
  Varm hilsen fra Norge

 61. Tak for et vidunderligt kursus. Nej hvor ens tanker kan ødelægge meget for en, jeg fik virkelig øjnene op. Jeg har fået indsigt i mig selv og fundet ud af at man virkelig kan hvad man vil så længe man er positiv og glad. Jeg er meget glad for at have været med og fået nyt mod på livet og hvad jeg ønsker.
  Jeg ved nu at det vil lykkedes.

  Tak for alt Jette

 62. Et kursus der gav mig næring på de essintielle livsaspekter og i forhold til taknemmelighed. Livgivende og livsnærende energi boost.
  Tak for dig Jette.

 63. Ulla Nielsen

  Dette kursus er den bedste gave man kan give sig selv.
  Hvad har jeg fået med hjem:
  Indre ro, styrke, troen på mig selv. Det bedste er, at jeg har lært at leve i nuet, har opdaget at der er en mening med alt her i livet, og at intet er tilfældigt! Jeg har opdaget at jeg bliver vejledt på min vej og at jeg finder svar på mange af livets spørgsmål, på helt tilfældige måder.
  For øjeblikket befinder jeg mig ved en skillevej i mit liv, og jeg har her fundet ud af, at jeg tager tingene meget mere roligt end jeg ville have gjort for år tilbage.
  Jeg har med andre ord lært: At flyde med strømmen.
  Efter at have været på kurset Spirituel Succes, lever jeg mit liv efter motoet:
  “Jeg foretager min rejse gennem livet på 1. klasse”

 64. Et vidunderligt kursus hvor jeg opdager at redskaberne jeg “manglede” har jeg jo selv. Det spirituelle er også så jordnært, miraklerne er foran os. Her Jette er din måde at undervise på ganske særlig! Du videregiver på enkelvis alt det bedste! Jeg har deltaget på kurset flere gange og hver gang fået nyt boost. Bruger arbejdet i min hverdag og spirituelle udvikling. TAK. KH Trine E.

 65. Jeg deltog i kurset i 2009 og det var med til, at jeg tog nogle vigtige beslutninger og rigtige skridt i en helt ny retning i mit liv. 1000 tak Jette:-) Dit kursus satte skub i tingene og jeg turde våge mig ud på det, som jeg troede var usikker grund, men egentlig blot den helt rigtige vej for mig. jeg står et helt snart sted idag med et godt og rigt liv på glæder.

 66. Kære Jette,

  Tak for et skønt kursus, Det har hjulpet mig videre i mit liv, givet mig klarhed som jeg nu arbejde videre med. kh. Annette

 67. Dette kursus er nok det bedste ,af mange jeg har været på…
  Det er utroligt ,hvad det gjorde og gør ved mig –
  Mit liv ændrede sig fra den søndag, jeg kørte hjem fra Nørrebro efter mit kursus
  “forny dit liv”-
  Jeg skal da lige love for jeg fik livet fornyet –
  Som jeg skrev dengang, vil jeg gentage
  INTET MINDRE END FANTASTISK
  Alt er muligt ,når bare du tror på det med hjertet
  Ønsker alle jer der endnu ikke har været på kurset
  masse af rige oplevelser ..
  og jeg ville som andre ,ønske der var en opfølgning på det <3
  mange hilsener
  Kirsten

 68. “Vores tanker skaber vores virkelighed”. Jeg kan huske, at den sætning VIRKELIG ramte mig. Hvis det er muligt at skabe himlen på jorden ved hjælp af ens tanker, hvorfor er det så, at de fleste af os igen og igen spænder ben for os selv? Jeg garanterer, at kurset er en eye opener. Du får lært, hvordan du træder ud af offer-rollen, hvordan du kan ændre DIN verden og få netop det, DU ønsker dig.
  Gør noget godt for dig selv og ta med kurset.
  Annemette

 69. Hvis man ikke har kendskab til dette kursus, så kan jeg varmt anbefale det – Jeg synes jeg er meget snusfornuftig og har styr på tingene, jeg skal love for at mine grænser blev flyttet, vel at mærke på den positive måde både under og efter kurset. Så snyd endelig ikke jer selv for den her chance :)
  Karin.

 70. Tusind, tusind tak for et helt fantastisk “boost”
  Jeg har det bare SÅ godt.
  Livet er med et slag blevet mere overskueligt, og lettere at gå til.

  Jeg må indrømme at jeg var noget skeptisk da jeg meldte mig til. Kunne kurset indfrie alle de forventninger og håb som jeg havde?

  I dag må jeg sige at det gav mig meget mere end hvad jeg kunne havde forventet.

  Jeg synes kurset er den største gave man kan give sig selv.
  Tak til dig for at du er den du er.
  Felix

 71. Gitte Nielsen

  Måske det lyder chliché agtigt, men weekenden i dit selskab har været en mindst lige så stor fornøjelse for mit vedkommende. Som jeg sagde til min “sidemand” er du simpelt hen så ægte. Du brænder igennem. Og hvis du havde opfølgningskurser, ville jeg have tilmeldt mig allerede sidste uge…

  Det er svært at beskrive m. ord, hvor dejligt dine kærlige spark føles indeni. Jeg har lyst til finde en bjergtinde at bestige blot for at kunne råbe til verden “ja, ja, ja”. Jeg bobler af liv, jeg vil det hele, jeg kan det hele. Naturligvis en bid af gangen…. Men jeg smider omsider sjælens vintertøj!!

  Og nej, det er ikke noget du har skabt. Jeg har hele tiden haft det indeni. Men du HAR da gjort noget. Du har åbnet mine øjne, inspireret, fascineret.
  Jeg er blevet rørt og ramt på så mange måder. Og jeg har nikket og nikket og nikket genkendende til så mange ting. Utroligt jeg ikke har fået ondt i nakken :-) Det er NU, det hele begynder. Walk the talk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top