Forudsigelser for 2012

Jorden går under i 2012

forudsigelser 2012

Forudsigelser 2012.

Jorden går under i 2012. Det udsagn har jeg hørt masser af gange og hvis man skal tro på de mange udsagn og spådomme der svirrer for 2012, så tegner der sig et ganske dystert billede.

De negative forudsigelser har altid føltes helt forkert i mig, og jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville lave en meditation hvor jeg ville stille ind og spørge på det spirituelle plan, hvad der kommer til at ske. Jeg satte mig med blok og pen og skrev det hele ned, og her er hvad jeg fik af informationer. Jeg har ikke tilføjet eller rettet noget i det, og du får det her som det kom til mig. Tænkte at jeg ville dele det med dig.

Forudsigelser 2012 – kanaliseret budskab.

En ny begyndelse.
Posen rystes og der ruskes op i alle. Mennesket har fjernet sig så langt væk fra sig selv (sin indre kerne / det spirituelle) og dette har skabt en masse problemer og konflikter. Tiden er kommet hvor I skal vende hjem, ind i jer selv, hvor alle svar, råd og vejledning findes.

Vulkanudbrud, de mange oversvømmelser, jordskælv, aktiedrop, finanskrisen, borgere i lande der laver revolution og går på barrikaderne, arbejdsløshed, krige og lignende er alt sammen et resultat af at vi har levet egoistisk og ikke spirituelt. Det er et wake up call der skal få os til at stå sammen, forenes og tale sammen. Se med nye øjne og finde løsninger.

Vi har fokuseret på mig, mig, mig, egen vinding, udnyttelse og hvor den kloge narrer den mindre kloge.

2011 har desuden for mange budt på personlige kriser og tragedier. For dem er det som at tavlen nu viskes ren og man starter på noget nyt.

Har alt men er ulykkelig.
Læg mærke til hvor mange der går og er ulykkelige. Man har et godt job, en partner, børn, en bolig, tryghed og sikkerhed, går mætte i seng hver dag. Det som mange stiler efter at opnå og tror er formålet med vores liv. Når det er opnået, står de tilbage med en følelse af tomhed og tristhed: Jeg er ikke blevet lykkelig. Der mangler noget.

Lykken findes ikke i det materielle og mennesket behøver ikke at rejse jorden rundt for at finde læremestre, sidde på en bjergtop og meditere eller spørge andre til råds om hvordan man skal leve sit liv.
Man kan sidde i en sofa og få alle svar, da alle har den direkte kontakt og forbindelse til det Guddommelige højeste.
Hvis mennesket lytter indad og hvis I handler på alle de gode råd, svar og anvisninger I får 24/7 så bliver I hele, frie, glade og lykkelige.
Lykken findes i jeres indre, svarene på alle jeres spørgsmål ligeså.

Gode nyheder for 2012
2012 bliver året hvor det spirituelle bliver en del af mange menneskers hverdag. I vil handle fra hjertet frem for fra hovedet.
I vil træffe bedre valg.
I vil opdage at I hver især, på jeres helt egen unikke måde, kan gøre en forskel, og at jeres tilstedeværelse betyder noget og har stor værdi for andre.
I vil begynde at se på jer selv med større kærlighed, forståelse, respekt og selvværd.
I vil have modet til at handle på den indre stemme der har talt til jer igennem mange år.

Når det drejer sig om politikere, så er tiden kommet hvor det er slut med at tale – Nu skal der handles, og der vil blive ryddet godt og grundigt op.

Formål for 2012
At tjene Gud og Universet. At lægge egoet til side og i stedet tjene det der gavner fællesskabet.

I indeholder næstekærlighed og I vil føle jer draget mod at hjælpe andre mennesker, og gøre noget der tjener fællesskabet og kommer andre til gode. Ikke bare jer selv.
Der bliver fokus på det kollektive fællesskab.

Forudsigelser 2012 . Det bliver et år med håb. Det fysiske og det spirituelle plan kommer nærmere hinanden. Vi forenes, vi skaber fællesskaber, der vil være hjertevarme og man vil tage mere hensyn til naturen og til dyrene.
Der vil være større accept og respekt for folks forskelligheder. I kan rumme, se og høre hinanden på måder I ikke før har gjort.

Året 2012 bliver et fantastisk år. Et nyt år. En ny begyndelse. En spirituel fødsel.

Ovenstående kanaliseret 5. december 2011
Jette Harthimmer

Læs også >> Forudsigelser 2013

, , , , , ,

37 Responses to Forudsigelser for 2012

 1. Unyxino 17.10.2012 på 01:06 #

  Hvorfor gå imod det skrevne

 2. Annonym 23.08.2012 på 15:14 #

  Hvis man er ateist er det jo ikke gode nyheder at man skal tjene Gud i år 2012? Det minder lidt om diktatur for at være helt ærlig

 3. Jane Lohse 29.04.2012 på 18:30 #

  Kære Jette

  Tak fordi du delte og jeg kan ikke være mere enig. Glæder mig til den dag det menneskelige ego falder til jorden for det har aldrig været så stort og grimt som nu. Jeg vil imødese forandringen med glæde.
  KH Jane

 4. Jane 02.04.2012 på 18:35 #

  Jeg har været sådan hele mit liv.. nu er jeg blevet træt af alle de ego’er der hele tiden skal have deres vilje.. Så det er det helt modsatte med mig.. arhh hvor det irritere mig. det er jo løgn sry. i dag har jeg oplevet noget. en person som jeg har været sammen med har ignoreret mig, og siddet med sin mobil og sørget over noget pis.. Hun svarede ikke engang da jeg spurgte hende om noget. Så blev hun pludselig glad, så tænkte jeg fuck det, og så blev hun fucking kedelig.. Jeg skred hjem.. Hun tænkte kun på sig selv, og nu bliver jeg nødt til at sove sammen med hende da vi havde en aftale. Jeg dør. hvad skal jeg gøre?

 5. Karl Jørn Schmidt 07.01.2012 på 18:35 #

  Vi sidder alle og venter/håber/ønsker på hver vores måde.
  Enten:
  Siddende, stående, løbende, gående, flyvende, krybende, kravlende, sovende, tænkende, mediterende, malende, elskende, læsende, kørende eller på andre måder, -på vej rundt i vores eget univers,
  Om vi når vores mål er ikke om vi gør det ene eller det andet, men i store træk, at vi ved at gøre det det ene eller det andet mærker efter, om “vores” vej indad, -væk fra den store hjernetænkning – kan starte nu.
  Jo mere stille, lyttende og afbalanceret vi kan være i det vi går og gør, jo klarere og mere efektivt vil målet vise sig i vores bevidsthed i form af større klarhed og indsigt.
  Det er en fantastisk tid at leve i, hvor vi kan begynde at mærke resultatet af mange års spirituelt arbejde.
  Jeg vil ønske alle hjertelig god tur ind i denne nye tid, og takke dig Jette for dit fine indlæg. Godt nytår 2012.

 6. werner 13.12.2011 på 17:49 #

  Kære Jette
  Da jeg læste dine forudsigelser for 2012 tænkte jeg – det er da bare en stor floskel og der er da overhovedet noget nyt i det her tsk tsk
  Kærligst Werner der ryster på hovedet

 7. Pernille Oschlag 11.12.2011 på 18:33 #

  Hvordan ved jeg om jeg har evner som nogen af jer? Og kender en af jer en god hypnotisør. Og hvad koster en sitting?? Jeg har været hos healer og clavoyant før. Healeren var god men bestemt ikke clavoyanten. Men selvfølgelig rigtig dyr.

  Kærlighed til alle her.Knus Nille

 8. Ruth 09.12.2011 på 08:37 #

  Kære jette.
  Hjerteligt tak for dit fantastiske indlæg.Ja, nu her hvor jeg er Blevet 68.år.og kigger tilbage,føles det som at der er intet nyt ,under Solen.Kloden følger sin Planlagte rytme
  men Vi mennesker ,har ikke formået helt at forstå,den dybe kerne.
  Vi vil i 2012.Opleve,at vi er på den rette vej fremad.Et fantastisk år at se frem til.
  Mange hjertehilsner
  Ruth.

 9. Eva 08.12.2011 på 21:40 #

  Dejligt blogindlæg, Jette! Lige mine tanker og følelser – og tro på hvad der sker i 2012. Alt det vrøvl med at “jorden går under” har aldrig fæstet sig hos mig. Men jeg tror lidt på den med at fårene skal skilles fra bukkene, og personlig tror jeg det handler om at mørke kræfter skal elimineres. Og hvordan lige netop det skal ske, er der ingen der ved. Ingen kender dagen – timen…. ♥

 10. Lars Mygind 08.12.2011 på 12:34 #

  Kære Jette, vi vil blive mere lydhøre i 2012, vi vil se igennem forblændelsen, vi bliver mere lysende og hjælpsomme.
  Vi bliver mere af alt det gode. det kan give lidt ridser i lakken på vejen.
  Jeg frygtede denne dag(fylder 50 år i dag), nu er jeg ankommet og alt er fredfyldt :-)
  Livet er fantatisk, jeg øver mig i at opdage det.
  Lys og kærlighed herfra

 11. Chelina 08.12.2011 på 12:08 #

  Det der også er i det, vi tror vi skal heale gaia men i en kanalisering fik jeg at vide, at det bedste vi som sjæle kan gøre for gaia er.

  At styrke os selv og trække lyset til os, så vi kan lyse som meget det er muligt. og opbygge vores fundament.
  Det er lidt ligesom et træ med en stor krone. vi opbygger et godt rodnet og bliver stærke så kan kronen vokse sig meget stor uden at det vælter.

  Derpå tiltrækker vi andre lysarbejder og styrker kernen, og får derpå så meget styrke at vi på denne måde hjælper gaia.

  Mange hilsner herfra og held og lykke til jer alle
  Knus fra Chelina

 12. Irene Hestbech 08.12.2011 på 11:18 #

  Tak for dit indslag, Jette – det er godt at få denne debat i gang, da der er mange som nærmest grubler over og er bekymrede for alle rygterne og profetierne.
  Som åndelig rejsende i tiden, har jeg for 20 år siden været 500 år fremme. Og her består jorden stadig – og med fantastik mange træer, men færre mennesker end nu. Ingen elektricitet, men lyset kommer fra selve byggematerialet – hi hi, det kan være mennesket endelig lærer at manifestere åndens lys i stoffet, som det hedder i esoterisk filosofi.
  Lad os da allerede nu, i NUET, være med til at skabe vores nye tids jord.
  Som åndelige mennesker, må vi alle gøre arbejdet i os selv – samt have vilje og mod til at handle gennem åndelige intensioner.
  Kosmisk healing, som jeg arbejder med, kan føre et menneske i tættere forbindelse med dets kerne. Når vi er mange samlet og med sande intensioner om en lysende jord og menneskehed, gør det virkelig en forskel. Jeg vil foreslå fællesmeditation :-)
  Hjertelige tanker
  Irene

 13. Jytte Jelsdal 08.12.2011 på 00:51 #

  Hej Jette !! Jeg vil lige sige tak for din kanalisering, det var dejlige beskeder.. Jeg arbejder sammen med Ærkeenglen Michael og hans beskeder er det samme som dine. Jorden og menneskene er i en fantastisk forvandling, der vil komme til at ske ting, som mange ikke er hel forberedt på. Jeg ved, at jeg hele tiden har vist, men ikke været klar over hvad jeg viste, men nu ved jeg at lys, fred og kærligheden, vil sejre og vi vil komme til at leve et vidunderligt liv her på jorden. Vi skal ikke bekymre os om noget, da alt er der taget hånd om og alt bliver godt, des jo mere ro vi har på os, des jo roligere og nemmere vil alt gå.. Nu er tiden hvor vi åbner op for alle sanserne og vil se det hele i et fantastisk lys, hvor vi kan spasere fra den ene dimision til den anden .. hvor alle bliver et med hele universet, ja hvor alle sjæle kan kominikerer med hinanden og vi vil tage det hel naturlig, ja og vide at sådan har det hele tiden været, men vi har bare lagt det til side ja og underlagt os nogle regler som andre havde bestemt. Men nu er vi klar til at kunne stole og tro på os selv .. Ingen skal eller kan bestemme over dig, kun dig og ingen anden.. Hvor er livet dog dejlig det takker vi for .. Kærlig hilsen og tak fra Jytte !!!

 14. Mia Sabina Dannesboe 07.12.2011 på 19:29 #

  Kære Jette
  – og andre i dette forum.

  Fik lyst til at dele noget, som egentlig bare var en besked til mig i en kanalisering forleden, men den bør nå længere ud end bare til mig. Jeg arbejder engang imellem med energilinierne på jorden, som i det forgangne år har budt på flere store krævende opgaver.
  Ofte er de kanaliseringer jeg får, præget af det arbejde jeg er involveret i, men nu har jeg 2 gange fået den besked, at opstigningsprocessen er sikret.
  Første gang jeg fik beskedden var i sommer, da Gaia kom igennem og gav mig den besked, og nu fik jeg den igen forleden dag af 2 guider fra Orion, som fortalte det samme. Opstigningsprocessen er sikret, men vi har et stort arbjede foran os med at heale jorden og dem der bor på den, så selve opstigningsprocessen kommer til at forløbe blidere end den ellers ville have gjort.
  Jeg tænker gode tanker til tiden der kommer.
  Der er stadig meget der skal falde på plads, men de store linier er på plads og det føler jeg er rigtigt og meget dejligt.
  Var glad for ordene og tænker flere vil blive det samme :-)

 15. Kiki 07.12.2011 på 17:21 #

  Det er dejlig at opleve dine ord… Jeg har næsten de samme bud… der kommer heldigvis tiltrængte ændringer. Tak fordi du deler det med os … Kiki

 16. Chelina 07.12.2011 på 17:00 #

  Hej ja jorden løftes op til 5 dimension fra den 3 som vi er i nu. og i øjeblikket er energi indstrømningen slut så det er vigtigt på dette tidspunkt og de næste 18 mdr. at se tingene fra den positive side. det det sker er, at hvad vi sender ud er det vi modtager mere af så hvis man har bekymringer får vi flere af den og hvis vi ser tingene fra den positive side får vi mere af det. der blev på et tidspunk sagt i bibelen at vi kommer til at skille fårene fra bukkende og det er der er ved at ske med vores positive og negative holdninger.vi kommer til at mærke kærligheden meget mere og det negative ender med ikke at kan være her mere.
  mayaerne vidste at der ville ske en ændring med jorden så den bliver på en måde født på ny. hvor vi skal til at leve med kærligheden i stedet for, derfor vil vi komme til at tage et kvantespring. hvor vi ændre vores struktur i vores biomasse og kommer til at bruge vores tanker og følelser i stedet for vores fysiske kræfter. og telepatien bliver mere markant. så vi skal lære at håndtere vores tanker på en helt anden måde.

 17. Jan 07.12.2011 på 15:44 #

  Dejligt at folk begynder at mærke kærligheden i hvad vi gør og skal gøre. Her er mit bud som kom til mig på en indre og ydre rejse i 2010.

  Singapore 2010-08-10
  Inspired and motivated by Worldshift 2012 book – (I dare to share now and again – what I have been feeling for a long time)
  The many crises that are affecting our world so intensively, whether it is earthquake, flood, tsunami, economic recession, terrorism, wars, poverty, is a crisis of our own doing and a result of our civilization as it has been valued the last many years. Value systems are under pressure from forces we know about but don’t know what to do about, as it is a fight we are not used to – against our inner conscious self. Some said that success is the worst enemy of new success – because all the values and systems held dear – has to be broken down – but the fact is that our existing value systems in most of the world now are a direct threat to our future living – and the world we pass on to our kids and next generations.
  We must reinvent our belief and perceptions about what makes us able to survive in the new age and evolution of humanity, by increasing our consciousness of what we do and why we still hold on to the old values. We have to change from inside out this time onwards, because if we don’t it effects us all and future generations – as we are one in the universe. Luckily a lot of us have being doing just that for a long period but the critical mass is not there yet – and the fight against old established systems takes far too long.
  Start healing yourself (in body, mind, soul), all of us and mother Earth today – just by breathing consciously – and you will soon see and feel a major change in you. Yes I know what you say – but just do it, ok!
  “Akashic consciousness (ancients called it ether) – a consciousness that recognizes our connections to each other and the cosmos, a consciousness of connectedness and memory, that convey a sense of belonging, ultimately of oneness – a wellspring of empathy with nature and solidarity among people.
  From Worldshift 2012, Ervin Lazslo”.

  live in love Jan

 18. Connie Johansen 07.12.2011 på 12:34 #

  Hej Jette

  Det lyder så skønt og jeg håber inderligt at det sker

  Knuzzzz og kramzzzzz
  Connie

  PS: Jeg er bare mig :o)

 19. Ida 07.12.2011 på 12:24 #

  Kære Jette, tak for det, din forudsigelse resonerer godt med min opfattelse af “jordens undergang” – som jeg netop mener handler om fornyelse – derfor glæder jeg mig meget til at gå igennem 2012.

 20. Søren Tauber Lassen 07.12.2011 på 12:12 #

  Dejligt at læse dine kanaliserede forudsigelser. De resonerer meget med mit eget syn på hvad der udfolder sig for os. De er meget i tråd med de forudsigelser mit eget indre fortæller mig.

  Der vil ske et skift og flere og flere vil blive opmærksomme på det. En del mærker allerede det skifte, som er på vej.

  Nogle får dette skifte til at virke så dramatisk… Ikke sådan “jorden går under” agtigt, men mere sådan “kun de udvalgte” agtigt.
  En del vil mærke skiftet, vil være opmærksomme på det. Jeg ser det som noget man om en del år vil se tilbage på: “Kan du huske dengang i 2012, der skiftede tiderne”. Og til den tid vil alle kunne se det.

  Sikken en spændende tid. Jeg glæder mig over det, som udfolder sig for os alle. :-)

  Namaste
  Søren

 21. Mette Weber 07.12.2011 på 09:42 #

  2012 – Endnu et dejligt år står/ ligger for vores fødder – taknemmelighed, rummelighed, bevægelse, ærlighed, sol, kærlighed, jordforbindelse, magi, tillid, dialog og mening er de ord der falder mig ind, når jeg læser dit indlæg og de ord skal være mine 2012 fokus ord.

 22. Anna 07.12.2011 på 09:26 #

  Kære Jette, tusind tak for at du har delt, hvad du har set!
  Tak også til HC for opklaringen omkring “verden går under” Ja, verden som vi kender den, vil slutte snart.. Og en ny verden opstå!

  Jeg fornemmer det samme og glæder mig til det nye år, kulminationen på vores egoisme og behandling af alt, som vi er forbundet med, nærmer sig. Der er intet at være bange for :-)

  Dejlig december måned til alle!

  Kærlig hilsen
  Anna

 23. Lea 06.12.2011 på 22:16 #

  Smukt :-)
  Jeg er glad for at det er sådan det bliver :-D. Hvor vi indser at fællesskabet er alt, og hvor afgørende det er, at vi i fællesskab slipper frygten og skaber det gode liv sammen <3
  Hvordan intentionen om en kærlig enhed hersker over alle trosretninger og forbinder mennesker i samhørighed om en eneste ting, nemlig kærligheden og lyset.
  Knus Lea

 24. Khalil 06.12.2011 på 17:45 #

  Set Og Hørt Og Forstået Og Troet Og Har En Forstålse Er Ikke Op Til Mig Osv

 25. Lisbeth Lykke 06.12.2011 på 16:32 #

  Hej Jette
  Dejlig læsning og jeg kunne ikke være mere enig.
  Glæder mig usigeligt til år 2012 og alle de nye muligheder der kommer.

  KH
  Lisbeth

 26. Pia Gemmer 06.12.2011 på 14:57 #

  Kære Jette

  Tak fordi du deler <3

  Skøn læsning og helt i tråd med min overbevisning.

  2012 bliver et fantastisk og spændende år, er jeg sikker på!

  Kh Pia

 27. Hans Christian Andersen 06.12.2011 på 14:10 #

  Kære Jette,

  Det er meget smukt formuleret. I al ydmyghed tillader jeg mig at bidrage.

  Jorden går under i 2012. Muligvis, vi ved det ikke. Det sjove ved det er, at egoet i os, hele tiden misforstår dette. Egoet tror, at det der menes er, at den fysiske jord ophører med at eksistere.

  Ego tager ofte fejl….

  Når vi siger “jorden går under”, så er ordet “jorden” blot en metafor for den verden som egoet har skabt. Det er den kunstige og påtagede verden, som før eller siden vil gå under.

  Det er ganske enkelt en umulighed, at fortsætte med at leve på den måde, som egoet insisterer på.

  Så naturligvis vil den “jord gå under”. Vi kan kun gisne om, hvordan det vil komme til at ske, og se ud. Men mennesket “Ridder som det har sadlet”, så det kan ikke give andre skylden, selvom det vil forsøge :-)

  Kærlig hilsen
  HC

 28. Daniel 06.12.2011 på 12:30 #

  Hey Jette.

  Fatastiske ord. Jeg glæder mig til at være med til at opleve denne ændring.
  Tak for du ville dele os denne udtales.

  VH. Daniel

 29. Gitte Jørgensen 06.12.2011 på 11:31 #

  Kære Jette
  Skønt indlæg – og vækker en genklang. Jeg har aldrig troet på jordens undergang i
  2012 og har følgende oplevelse at tilføje:

  Vi er på vej igennem en fødselskanal – som at være i et timeglas hvor vi befinder os den snævre del. Alt bliver synligt for øjeblikket og ved at hilse det velkommen får vi fat i vores kerne. Den kerne der er fuld af kærlighed og vished. Vores indre gamle visdom åbenbares for den der ønsker det. Der er så meget kærlighed omkring os og i os – som en rolig flydende energi, der er et fantastisk afsæt for at springe videre i den udvikling, vi gives muligheden for at gribe ud efter.

  Rummelighed bliver et værdifuldt ord hvor vi kommer til at forstå den dybere betydning. Over for os selv – over for andre.

  Andre ord og relationer der får en dybere dimension bliver kærlighed, familie, nærvær, naturen, frihed, åndelighed.

  Vi kommer til at forstå betydningen af alt-er-ét.

  Alt hvad der sker i verden lige nu er med til at åbne vores øjne og flytte vores fokus. Selvom det kan synes hårdt, så kommer vi om på den anden side – løftet og klar til at favne livet med en modning og klarhed ikke set tidligere.

  Så jo – der er lys forude – ikke undergang ;-)

 30. Peter A 06.12.2011 på 10:59 #

  En af de ting man skal vogte sig for i 2012 er de mange falske forudsigelser. At jorden går under 12/12 2012 eller 21/12 2012. Disse datoer er fremsat af den mere spekulative del af verden. Mayakalenderen sluttede d. 28/10 2011 og var varslet om universel bevidsthed (for de meget interesserede se http://www.calleman.com). Her antydes en mere samlet verden.

  Alle de opbrud vi har set, og der kommer flere, er den naturlige fødsel af noget nyt. Det gamle skal dø før noget nyt kan opstå.

 31. hanne swanhild hansen 06.12.2011 på 10:58 #

  Hej ,
  fakta der er ved at ske rundt om på moder jord : solstorm -det oplever vi hvert 11år i solens cyklus -denne blir stor -og vil påvirke elnettet

  en polvending ..det har jorden oplevet masser af gange -det kan betyde død for nogen arter og liv for andre

  yellowstone -dette vidunderlige stykke natur og dyreliv -er desværre ikke et evigt paradis –
  og denne supervulkan kan udgøre risici for istid -over det meste af den nordlige halvkugle -da solen ikke kan trænge ind gennem askeskyerne –
  det er sket før og vil ske igen -ca hvert 750.000 år –

  astroider -vi rammes konstant -der er nogen blinde felter med superkikkerter -så vi kan rammes og skydes ud af kurs -hvis det er en big one -tror ikke vi skal frygte det –

  som du skriver Jette -vi er for egoistiske -og trænger til et wake-up -call –
  selv myrerne er mere solidariske -og sociale -kommer flokken til en flod -lægger de første 100.000 sig ned som bro -og dør -for at arten kan overleve –
  i menneskeracen er det desværre blevet sådan -at folk vil bruge naboens børn til forsøg -hvis det kan redde deres egne -..jordkloden -betragtes osse af multin. selskaber -kun som en pengemaskine
  EN DAG VIL DE FINDE UD AF -MAN IKKE KANB ÆDE PENGE – NÅ -jeg drømte at jorden gik i 2 dele -da jeg tunede ind -det kan være symbolsk ..og betyde ..mange ting –
  ego og solidaritet -krig og fred -osv osv .-ps jeg er shaman og healer .

  • Sigbjørn Steffensen 07.12.2011 på 15:51 #

   Jorden er en fysisk foreteelse – og vil forgå på et eller andet tidspunkt – vi levende væsener er ikke en fysisk foreteelse, men er her på jorden afhængig af en jordisk/fysisk manifestation for at kunne leve her, for at lære det vi skal i denne dimension. Som den russiske filosof/mystiker Gordiev siger: “jorden er et nåleøje i det kosmiske system” – jo, jorden vil forgå, men det skal vi ikke bekymre os så meget om hvornår og hvordan; livet vil fortsætte i det kosmiske system. Her på jorden skal vi – ved at praktisere Kærlighed, lære så meget vi kan i den enkelte inkarnation.
   Jo der sker mange ting på jorden i dag som forskrækker mange. Men det der sker er helt naturligt i den spirituelle opvågningsfase menneskeheden er i, og som virkelig er ved at eskalere i disse år – forvirrende for mange, men kun positivt.
   Lev her og nu – praktiser kærlighed mod dig selv, og dernæst mod de nærmeste og videre der hvor det er mest vanskeligt. Og mærk den positive virkning på din krop og i din ånd.
   mvh

 32. Sanne Holm 06.12.2011 på 09:39 #

  Dejlig læsning Jette – og jeg er så enig så det skriger til himlen!

  Kærlig hilsen
  Sanne

 33. Ole Brønd 06.12.2011 på 09:16 #

  Jeg føler det samme, menneskeheden er blevet/bliver tvunget til at indse, vi har brug for hinanden, udvise kærlighed og respekt, men ikke mindst tilgivelse.

 34. Jan Mejer 06.12.2011 på 09:12 #

  Tak for dette positive budskab…selv om det føles rigtigt så kan det være svært at kigge indad og mærke efter når man ikke vant til det…eller ikke er vant til at handle på de budskaber man måske får.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.