Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing. At gøre en forskel.

Healing og Bøn. “At gøre en forskel.”

Torsdag den 19. juni 2014 kl 17.00
Dette budskab blev kanaliseret til mig under eftermiddagens fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os healing og budskaber.
Dagens fokusområde: “At gøre en forskel.”

Når I giver til andre, giver I også til Jer selv.
Når I giver forandrer I ikke blot dem / den I giver til, men også verden.
Når I er, er den I er, hviler i samt udtrykker Jer selv, gør I en forskel og I bliver lyset som andre kan lade sig guide af.

Nogle har materielle værdier at give, andre deres ord, nærvær, tid, kærlighed eller en skulder at græde ved.
Det ene er ikke mere værd end det andet. Den ene er ikke mere værd end den anden. Det eneste der betyder noget er, at det I giver, kommer fra Jeres hjerte. I skal blot være den I er og følge hjertets anvisninger.

Mange tvivler på, om de har noget at bidrage med. De føler sig ikke gode nok, tror ikke at nogen har brug for dem eller de føler, at de ingen værdi eller betydning har.

Dette er en illusion. Alle, uanset baggrund, nationalitet, erhverv, eller karaktererne der står på Jeres uddannelse har noget at give og kan være noget for et andet menneske.
Om I bor på den fineste adresse I landet eller om I bor på gaden, spiller ingen rolle for Jeres værd. Hver især er I unikke og hver især har I meget at give og gøre for andre, for livet, for planeten samt for den kollektive bevidsthed.
Ingen kan undværes. Alle har en plads, en rolle og en stor betydning.
Alle gør I en forskel.

Healing

I løbet af i dag og de næste dage, vil I blive mindet om alle de mennesker, som I positivt har påvirket og forandret. Dette vil give Jer en følelse af, hvor betydningsfulde I er og hvilken forskel I har gjort og stadig gør.

Hav tillid, bevar håbet og vid at vi altid er der og at vi hjælper Jer. Jeres bønner er blevet hørt.

Næste healing og bøn: Torsdag d. 26. juni kl 13.00
Fokusområde: “Drømme og visioner.”

Vil du deltage, så klik på dette link for at skrive dig på: Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn torsdag d. 26. juni kl 13.00

Har du ikke været med før?
Så læs først dette indlæg: Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer:
Jeg er meget fascineret af de film, hvor hovedpersonen får tilbudet om at bytte roller / leve et andet liv / træffe andre beslutninger.
Personen går og brokker sig over sit nuværende liv og en engel kommer og giver ham et nyt liv. I det liv ser han, hvordan tingene ville have set ud, hvis han havde truffet andre valg. Så var han måske ikke blevet gift med X og han havde ej heller fået de 2 børn. Han ville have haft et andet arbejdet og boet i en anden by. Alt ville have set anderledes ud, hvis han havde gået andre veje.

Men det jeg synes er spændende i filmene er at se, hvad de valg ville have betydet for alle andre i hans liv
For uanset hvad han måtte mene om sit nuværende liv og om sig selv, så har han undervejs påvirket mange menneskers liv. Og det er hvad vi glemmer. Vi har i vores liv mødt og rørt så manges hjerter. Et enkelt ord, en handling, en god gerning, en ….. ja, hvad som helst, kan have været årsagen til et håb for et andet menneske eller et kærligt skub på deres vej.

Vi har alle hjulpet og påvirket 100-vis af mennesker på den ene eller anden måde, og tænk hvis vi alle kunne få vist hvor mange vi har påvirket. Jeg tror slet ikke vi har fantasi til at forestille os det.

Filmen ender altid med, at personen vil tilbage til sit gamle liv, for nu ser han på det og på sig selv med helt andre øjne. Han påskønner det liv han har og den han er, og han indser hvor meget godt han har gjort for andre.

Vi kan ikke se hele vejen. Vi kan ikke gennemskue det store billede. Vi kan ikke se hvor stor betydning vi har eller har haft, og hvorfor vi valgte den vej som vi gjorde.
Men ALLE betyder noget. ALLE gør en forskel.

Jeg har fra barnsben ikke vidst hvilken vej jeg skulle gå, og jeg har flere gange været frustreret over ikke at kunne se hele vejen, mit mål og slut-resultatet.
Jeg må dog indrømme, at jeg selv ikke i min vildeste fantasi havde kunne forudse, der hvor jeg er i dag. Jeg havde aldrig set mig selv stå og undervise eller have så stort et netværk som jeg har. Jeg havde ikke kunnet forudse hvilke mennesker der ville komme ind i mit liv, nogle for evigt andre for en kort tid, og hvilken betydning vi ville have haft / har for hinanden.

Jeg har stået i min stue og modløst / opgivende slået ud med armene, mens jeg har råbt: Vis mig hvad jeg skal. Vis mig det næste skridt jeg skal tage.
Vis mig hvordan jeg på bedste vis kan tjene Gud og Universet.
Jeg følte på det tidspunkt, at jeg overgav mig. Jeg overgav mig til noget der var større end mig selv. Jeg følte, at det var et vigtigt punkt i mit liv, at jeg skulle helt derud, hvor jeg på en måde gav op. Jeg kunne med mit hoved ikke regne ud, hvad jeg skulle eller hvilken vej jeg skulle gå.
Det er desværre det vi er opdraget til at skulle kunne, men hovedet kender ikke svarene. Det gør derimod dit hjerte.

Jeg ved ikke hvor jeg er på vej hen når det gælder min fremtid. Jeg ved ikke om jeg om nogle år stadig arbejder som underviser, om jeg stadig uge efter uge sidder og skriver på min blog, men det gør heller ikke noget at jeg ikke kender det facit, for jeg har lært én ting, og det er at stole på min intuition og blot følge de råd og anvisninger den giver mig.
Gør jeg det, så går alt godt og jeg kommer trygt og sikkert derhen hvor jeg så end skal være og hvor jeg gør størst gavn. Der hvor jeg gør en forskel for flest mennesker.

Gør du det samme, lytter til og stoler på din intuition, så bliver du både ført, hjulpet og holdt i hånden hele vejen.

Der er 2 gange tilbage.

Som nævnt i de foregående uger, vil jeg minde jer om, at vores ugentlige bøn og healing ledet af mig, ophører pr. 1 juli 2014. Vi har dermed 2 møder tilbage.
Det har været mig en meget stor glæde og berigelse i 2 år at stå for den, hvor vi hver eneste uge har været 500 – 1000 samlet. Det arbejde vi i fællesskab har gjort, har forandret os alle samt løftet den kollektive bevidsthed.

Jeg har fået at vide, at jeg er klar nu til nye opgaver og til at gå nye veje.
Opgaver hvis formål bliver at berige, løfte, glæde og inspirere personligt og spirituelt, hvor jeg bedst kan gøre nytte og gavn med de styrker og potentialer jeg har.

Guiderne beder mig minde jer om, at de ALTID vil være der for jer, og at deres ønske om at arbejde for / med samt hjælpe os hver især, fortsætter ufortrødent og til evig tid.

At gøre en forskelVil du have en engel?
Denne lille fine glas engel var med i min hånd i dag.

Den kan blive din helt gratis, hvis du vil have den.
Den kan minde dig om at du er helt unik og at du ved at være den du er, gør en kæmpe forskel.

Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn i nedenstående kommentarfelt og at du er interesseret i at få englen.
I løbet af nogle dage, vil jeg fra den åndelige verden få at vide, hvem af jer der pt har mest brug for den og hvor den vil gøre størst glæde og gavn.
Jeg vil på e-mail kontakte dig og få oplyst din adresse.
Glasenglen er doneret af Astrid Munck.

24. juni: Universet har i dag valgt Finn Christensen fra Regstrup som modtager af englen.

568 kommentarer til “Healing. At gøre en forskel.”

 1. Anne Sophie Christensen

  Deltager gerne <3 . Havde lidt problemer med at få lov til at komme her ind og skrive mig på.

 2. Kjære Jette

  Jeg vil gjerne være med på healing og bønn i dag kl 13
  Lys og varme fra Mone

 3. Kære Jette!
  Ja tak, jeg vil gerne være med 26.6. kl. 13.
  Samtidig vil jeg sige dig tak for din fantastisk store indsats med uge efter ude at formidle bøn og healing. Det har været en glæde og meget givende. Af hjertet tak.
  KH. Aliice

 4. Judy Sommer

  Kære Jette, jeg vil gerne være med til
  Healing d. 26 , og jeg glæder mig allerede.
  Kærlig hilsen Judy

 5. Ja tak ! Jeg vil gerne være med til healing og bøn torsdag klokken 13:00, Caroline.

 6. Martin Kragelund Hestkjær

  Vil meget gerne være med til “Healing og Bøn”, på torsdag d.26.06.14 kl. 13:00, da det var en dejlig oplevelse sidst jeg deltog. Tusind Tak! :)

 7. Birthe Simmelkiær

  Ja tak jeg vil gerne være med til healing og bøn i morgen den 26 juni kl. 13

  Kærlig hilsen Birthe Simmelkiær

 8. Tak Jette, jeg vil rigtig gerne være med i morgen kl. 13, trods jeg ligger på en briks et sted i behandling, vil prøve at være med i tankerne. Tak fordi jeg endnu engang ikke bliver glemt :-) <3

 9. Kære Jette :)

  I stedet for at begræde at dette slutter, vil jeg takke dig og de ikke-fysiske venner af hele mit hjerte for al den hjælp der er kommet til os på denne måde.
  jeg er dybt taknemmelig for alt hvad jeg har fået og ønsker dig Jette alt det bedste fremover.

  Mange kærlige hilsner fra Anna

  Ja tak til healing og bøn på torsdag d. 26. kl. 13. :)

 10. Jatak jeg vil meget gerne deltage i healing og bøn om drømme og visioner D 26 kl 13

 11. Lene Madsen

  Tak for healing i torsdags, og ja tak til healing på torsdag klokken 13.
  Kærlig hilsen Lene.

 12. Lis Andersen

  Hej Jette.

  Jeg vil gerne deltage i healing torsdag d. 26. juni kl 13.00.

  Venlig hilsen Lis Andersen.

 13. synne dea hansen

  ja tak, jeg vil meget gerne være med til healing og bøn på torsdag kl 13. Jeg beder om bøn for også min datter, min søn, min mor, min far, Palle og Bigfoot. Tak :-) :-)

 14. synne dea hansen

  ja tak kære jette, jeg vil meget gerne være med til healing og bøn torsdag d 26 .
  Kærlige tanker til dig <3

 15. Ja tak, vil gerne modtage healing og bøn torsdag d. 26 juni. For både min søn og jeg <3

 16. Ja tak. Jeg vil meget gerne være med næste gang. Drømme og visioner❤️❤️❤️

 17. Ja tak jeg vil meget gerne være med til gratis healing og bøn d.26 kl. 13.00. <3

 18. Karen Morkjer

  Ja tak, jeg deltager i healing og bøn, torsdag den 26. juni 2014 kl. 13.00 om drømme og visioner

 19. Mariann Lajer

  Jeg vil gerne deltage i healing d.26/06/2014 kl.13 og ja tak jeg er interesseret i at få englen…

 20. Lilie Naira

  Lilie Naira Aurantio – til den lille engel så kær og sød den er <3

  Ja tak til at være med på torsdag kl. 13.

 21. sidsel albertsen

  Ja tak til healing på torsdag… Energi til mine drømme og visioner. Kh Sidsel

 22. Judith Ellersgaard

  Ja tak Jette, jeg vil meget gerne deltage i din healing og bøn, torsdag den. 26 kl. 13.
  Kærlig hilsen Judith.

 23. Ja tak, jeg vil gerne deltage d. 26. juni kl. 13. Og ja tak til den smukke lille engel.

 24. Majbritt Hansen

  Ja tak, modtager hjerteligt gerne healing og bøn torsdag d.26 kl.13 På forhånd tak

 25. Kirsten Licia Lærke

  Ja tak – deltager meget gerne i healing og bøn torsdag d 26/6 kl 13 ❤️

 26. Anette Kock

  Vil gerne guides til at min drøm om at blive selvstændig bliver realiseret snarest

 27. Inger Knutsen Aune

  Takk <3 Vil også gjerne at mitt lille barnebarn Amelia Tallullah Juliane, som ble født for tidlig blir med på healingen <3

 28. Jytte Juul Poulsen

  Ja tak jeg vil meget gerne deltage torsdag kl. 13.00.
  Englen tror jeg kunne gøre noget for min hverdag. — glæde !!!

 29. Kære Jette :) Tusind tak for healing og ja tak til at deltage d. 26 :)
  Jeg vil også gerne modtage den fine engel tak.
  Mange kærlige hilsner <3

 30. Biina kielsen

  jeg vil gerne have denne engel fordi jeg meget er interesseret i den fordi den er fra mit skytsengel <3

 31. Ja tak til healing torsdag d.26 ,vil også gerne have min familie med .
  Kh.Annemarie

 32. Ja tak, jeg vil meget gerne deltage på torsdag. Jeg vil også meget gerne modtage den fine engel. Mange hilsner Else

 33. Lotte Rensch

  Kære Jette, Engle og Mestre <3

  Jeg vil glæde mig til at deltage på torsdag d.26/6 <3
  Skønt emne:"Drømme & visioner"

  Kærlige tanker Lotte <3

 34. Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn torsdag d. 26. juni kl 13.00

 35. Ja tak jeg vil rigtig gerne være med, D,26/6 kl- 13. Jeg siger mange tak på forhånd for Healing..ja

 36. Ja tak jeg vil gerne være med til healing og bøn på torsdag kl. 13.
  Hilsen Jette

 37. På grund af sygdom kan jeg først nu få takket for torsdagens healing og bøn. Jeg deltager gerne igen den 26. kl. 13.00. Jeg vil med glæde give den lille engel et nyt hjem.

 38. Ja tak til healing og bøn torsdag 26.6.
  jeg vil være dybt taknemmelig for at modtage englen :-)

 39. Jeg vil meget gerne være med den 26. juni kl 13. Og den smukke engel må gerne tage plads i mit hus. :)

 40. Deltager i healing på torsdag.. Må den fine engle lande der hvor den vil gøre størst glæde og gavn.

 41. Jeg vil gerne være med d. 26.6 og jeg griber gerne englen , hvis den daler ned i mine hænder kærligst Ingrid

 42. Kære Jette
  Jeg vil gerne være med den 26. og
  det vil glæde mit hjerte at se englen
  I mit hjem

 43. Tak for det fine budskab det vil jeg altid huske:-)
  Jeg kan desvære ikke være med til næste bøn :-(
  Men ville ønske det var mig der er så heldig at få englen.
  Kh. Susanne

 44. Jeg vil gerne være med til bøn og healing – for næstsidste gang.
  Det kunne ikke være mere aktuelt end: drømme og visioner (for fremtiden)!
  Visionær hilsen Hanne

 45. Ja tak til at deltage i healing og bøn den 26.06 kl. 13.00 jeg modtager med glæde den lille engel (:

 46. Ja tak, jeg vil gerne modtage healing den 26. juni,2014. Den fine engel er meget velkommen hos mig. Kh, D

 47. Therese Tovsland og Wenche Irene Haaland

  Ja, vi ønsker åvære med på drømmer og visjoner 26.06. kl. 13.00
  Ha en fortsatt super helg <3

 48. Tak,jeg vil meget gerne deltage i healing næste gang, og englen skal være velkommen til at dale ned i min hytte :-) Ingrid

 49. Ja tak jeg vil meget gerne modtage den søde lille engel :-) og ja tak til næste healing og bøn
  d 26/6 :-)

 50. Takk for healing og bønn – jeg deltar gjerne torsdag 26.juni kl13
  Den flotte engelen er hjertelig velkommen til meg.
  Hjerteklem fra Mone

 51. Tak for healing i går – og ja tak til healing d. 26 :-) Også ja tak til en fin engel :-)

 52. Kære Jette. Tak for dit indlæg – det er vældig klart skrevet (det plejer det jo at være :-). Jeg har nydt at følge alle englebeskederne og dine personlige oplevelser i de sidste par år. Og for mig at det være SÅ RART.
  Tak for det og dine podcasts.
  Kærligst
  Maya

 53. Dorit Bertelsen

  Jeg vil gerne være med torsdag d. 26 juni kl.13. jeg siger også gerne ja tak til den

  fine engel.

  Kh.Dorit

 54. Else Johansen

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn torsdag d. 26. juni kl 13.00.
  Den skønne engel må gerne blive min

 55. Kære Jette
  Tusind tak for healing og bøn og det fine budskab.
  Jeg vil gerne være med igen torsdag den 26. juni, og jeg ønsker at den lille
  fine engel må blive min.

  Kærlig hilsen
  Birgit

 56. ingrid nilsson

  Ja Tak. jeg vil gerne være med torsdag d 26 kl 13. og englen er meget velkommen hos mig :-))

 57. Mange tak for i går, det var en skøn oplevelse, og jeg vil meget have den lille engel til at bo hos mig. Vi “ses” igen på torsdag. Kh Charlotte

 58. Tak for denne gang og ja tak til at modtage englen. Jeg deltager d 26. kl 13.
  Kh Mette

 59. Karen Marie

  Ja, tak. Jeg vil meget gerne være med til healing og bøn den 26. juni kl. 13.
  Jeg vil også gerne have en engel.

 60. Ja tak, jeg vil gerne være med til healing og bøn d.26 juni kl.13.00 og englen ville jeg blive meget meget glad for.

  Kærlig hilsen
  Inger

 61. Jatak til healing og jeg ønsker englen velkommen med glæde også hvis den skulle finde vej til mig <3

 62. Livmaje Illona Hansen

  Ja tak vil gerne modtage, og dermed også videregive healing. den 26.6

 63. Tusind tak for i dag – jeg vil gerne være med d. 26.6.

  Jeg vil blive rigtig gladfor englen hvis det er mig der bliver udvalgt.

  Rigtig god dag til jer alle.

 64. Ruth Jepsen vil gerne være med til healing og bøn den 26. juni kl. 13.00 – TAK og rigtig god dag. Kh Jonna

 65. Elisabet Kolhorn

  ja tak – jeg er med den 26 kl 13. Og den lille glas engel skal være hjertelig velkommen her.

 66. Birgitha Søndergaard

  Tak for jeg må deltage. Kommer til at savne disse “møder” men jeg har været i din butik og har nu mine “egne guider”..smiler. Jeg vil meget gerne modtage den søde, fine engel hvis det er mig der er den udvalgte. Jeg vil også gerne deltage næste gang den 26.
  Kærlige tanker
  Birgitha

 67. Ja tak tusind tak-ked af det snart er slut, men er taknemmelig for at jeg har været med så mange gange.

 68. Judy Sommer

  Ja jeg vil gerne være med d. 26 ,og glæder mig allerede.
  Kærlige sommerhilsener fra Judy.

 69. Marianna. Jeg er meget interesseret i at få den smukke engel. Ja tak, jeg vil meget gerne deltage i gratis healing og bøn den 26. juni 2014 kl. 13.00

 70. Kære Jette, Jeg er meget interesseret i at modtage den lille fine engel… Hvis jeg skulle være så heldig blive den heldige ‘vinder’, vil jeg være dybt taknemmelig ♡

 71. Jette Outzen

  Ja Tak , jeg vil gerne deltage den 26 juni kl 13 . Den smukke engel må meget gerne bo her hos mig :-)

 72. Linda Nielsen

  Tak for healing og ja tak jeg vil gedrne være med den 26. kl 13. Og ja Jeg vil gerne have den fine lille engel. Kærlig hilsen Linda

 73. Ina Elaine Kjeldal

  Ja tak, jeg vil gerne være med til healing og bøn d.26 Juni kl.13.00

  ” Drømme og visioner ”

  Det ville være dejligt med den lille engel i hånden, den tror jeg kunne hjælpe mig når jeg har brug for det.

 74. Kirsti Witting

  Ja tak. Jeg kan rigtig godt bruge den engel og vil gerne deltage i healing d. 26/6. Tak.

 75. Ja tak til at være med igen d. 26. Englen er meget smuk, den måtte meget gerne finde hjem til mig.

 76. Tak for reminderen, kom på rette tid og sted :)
  En engel er altid velkommen hos mig <3

 77. Kære Jette

  Du har så evig ret. Jeg vil også ønske, at mit liv på mange måder var blevet anderledes, men de erfaringer jeg har fået indtil nu, har jo også beriget mig meget på mange gode måder.

  Jeg er også sikker på, at der ligger meget godt og berigende og venter på mig derude i fremtiden.

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn torsdag d. 26. juni kl 13.00.

  Det ville glæder mig rigtig meget, hvis engel skulle vælge mig :-)

  Kh

  Linda

 78. Ja tak til bøn og healing den 26.06.14. kl. 13.00…………og af hjertet tak for bøn og healing i dag….

  Kærligst Emmelie

 79. hannebjerke

  Takk for healing og bønn i dag.
  Blir med på bønn og healing torsdag 26 juni kl 1300. Takk-<3

 80. Ja, tak jeg vil gerne deltage i healing og bøn d.26.6. kl. 13.00 :-) Jeg vil også meget gerne modtage den fine engel <3

 81. Ida Sæderup Halager

  Mange tak for nu, jeg vil gerne være med den 26. Og ja tak til englen Kh ida

 82. Hej Jette. Jeg er interesseret i at få englen i håbet om at den vil styrke min bøn. De bedste hilsner fra Rikke

 83. Linda Spangenfeldt

  Tusind tak for i dag ❤️ vil rigtig gerne være med næste gang og den fine engel er så velkommen. Kh Linda

 84. Takk – jeg vil gjerne være med på healing den 26.juni også – og ja takk til den lille engelen.

 85. Tak for denne healing og bøn.
  Den fine engel er meget velkommen til at bo hos mig og minde mig, om hvem jeg er, og hvor jeg kommer fra.
  Ja, tak til at deltage næste gang.

 86. Tak for denne gang. Englen må gerne bo hos mig. Tak. Jeg vil gerne være med næste gang også.
  Kram

 87. Jeg ønsker mig en engel. Og jeg vil gerne være med til healing og bøn torsdag d 26/6 kl 13

 88. Jeg ønsker mig en engel. Og jeg vil gerne være med til healing og bøn torsdag d 26/6 kl 13

 89. Ja tak – jeg vil rigtig gerne være med den 26.06.14 :-)
  og en stor tak for alle de gange jeg allerede er blevet
  beriget.

 90. Tusind tak for healing og bøn i dag.
  Jeg vil gerne være med på torsdag d. 26., tak!

  Kærligt Vibeke

 91. Jatak jeg vil gerne deltage i healing d. 26.6. Jeg tager også gerne imod englen :0)

 92. Tak-Jeg vil meget gerne være med næste gang, og den lille engel er mere end velkommen hos mig:-) Kh Ingrid

 93. Tak for i dag. Jeg kunne godt mærke fællesskabet og energien.
  Jeg vil rigtig gerne have englen, hvis den er tiltænkt mig.

  Jeg er også med på torsdag kl. 13.00

 94. Finn Christensen

  Tak tak for en fantastisk healing i dag, min første her blandt jer alle skønne mennesker og hjælpere. Jeg fandt et grønt område ved Tåstrup før motorvejen, blæst, overskyet og dejlige energier. Denne smukke oplevelse efter strålebehandling på Herlev Sygehus.
  Jeg vil med glæde følge den smukke engel.
  Kærlig hilsen
  Finn