Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn. Udvikling.

Healing og Bøn

Fredag den 7. februar 2014 kl 08.00
Dette er budskabet der blev kanaliseret til mig under morgenens healing og bøn.
Det er kanaliseret fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Din udvikling”

I er altid på vej. Altid i gang med at udvikle Jer. Aldrig står I stille, ej heller på tidspunkter hvor det for Jer ser sådan ud, eller føles sådan.
Måske måler I Jeres udvikling efter fysiske resultater, men hvad med Jeres sjæl? Den kan I ikke se med Jeres fysiske øjne, og dermed kan I heller ikke præcist måle hvor I står, hvor langt I er gået eller hvordan I måned for måned forandrer og udvikler Jer.
Vid blot, at I altid er på vej.

Hvad er formålet med denne udvikling? Visdom. At tilegne Jer viden og erfaring. At arbejde hen mod Jeres sande Væren og identitet. Lys, energi, vibration, kærlighed, åndens fuldkommenhed.

For nogle kan vejen synes lang og hård, men døm ikke Jer selv eller andre for vejen I eller andre har valgt og må gå. Alle er I forskellige, og I tilegner Jer viden på hver Jeres måde.
For nogle skal erfaringerne læres på én måde, for andre på en anden. Men uanset om vejen synes let eller hård, så er I på vej, og I er på den vej der er den bedste og mest hensigtsmæssige for Jer i det I skal lære, og for der hvor I er lige nu i Jeres udvikling.

Hvad I også må vide er, at vejen I går, har I selv valgt. Dette er let at acceptere, når vejen er let og uden for mange huller, men sværere at tro, forstå eller acceptere, hvis vejen føles som konstant at være i modvind.
Uanset, så hav tillid til, at I aldrig bliver sat overfor større “udfordringer” / forandringer, end I har styrken, visdommen og evnen til at kunne klare.
Bliver vejen for hård, har I til hver en tid Jeres fri vilje til at vælge en anden. Dette kan I gøre med Jeres bevidsthed, tanker, følelser, hjertet, ved at træffe nye valg, beslutninger og ved at tage nye skridt. I samme øjeblik I gør det, vil vejen I går på forandre sig.

De perioder hvor I føler, at I er gået i stå, er perioder hvor I modnes og hvor tidligere erfaringer lagres. Det er en helt naturlig proces og udvikling, og en nødvendighed før nye veje kan gås, nye skridt kan tages og ny viden tilegnes.

Forestil Jer det bedste der kan ske for Jer. Forestil Jer være opfyldt af lys. I den energi / vibration, vil det I ønsker, blive Jer givet, da det er hjertets renhed, ønsker og længsel.
I Jeres lys, finder I Sandheden og Jer selv, og når I står i, og er i dette lys, vil I hvile i Jer selv, stå på et sundt fundament, og med lethed finde rette vej og kunne træffe de rette beslutninger.
For i lyset vil mørket, tvivlen, egoet, de negative tanker, ikke kunne eksistere. Søg derfor altid mod lyset. Det positive.

Vi gentager: Hav tillid. Vid at I altid er på vej. Selv i tider hvor I synes at gentage mønstre, adfærd samt går på de samme veje.
Der er en genkendelse i hændelserne, men I er i dag ikke den samme som I var for 1 år siden. Dette betyder, at selvom I på det fysiske plan føler at I gentager Jer selv og at der sker det samme hele tiden, så har I forandret Jer i Jeres personlige-, følelsesmæssige-, mentale- og spirituelle udvikling. Situationen er ikke den samme, selvom den kan synes sådan.
I har lært noget, I ser med andre øjne og I reagerer og handler på andre måder end før. Dette er Jeres udvikling.
Nogle gange kan det føles som gentagelser, men se det mere som, at den vej I går, er som en spiral. Det er ikke den samme vej, men der kan komme punkter / historier / episoder / personer / hændelser I genkender, og dermed kan I fejlagtig tro, at I ikke har flyttet Jer, men at I stadig går på og befinder Jer på samme vej. Dette er dog ikke tilfældet.

Healing
Vi støtter Jer. Vi puffer kærligt til Jer. Vi motiverer Jer og fylder Jer med energi, håb og tro. Vi fylder Jer med lys. Vi taler til Jer.
Åben Jeres hjerter, og vid at vi er der for Jer. Ræk hånden frem, og vid at den vil blive taget imod.
Vi vil heale, guide og støtte Jer på Jeres vej og i Jeres udvikling.
Fortæl os, hvad I har brug for – lige her og nu – på Jeres vej – i den proces I befinder Jer i – og I vil møde os.

Hav tillid, bevar håbet og vid at vi altid er der for Jer. Jeres bønner er blevet hørt.

Næste healing og bøn: Lørdag den 15. februar 2014 kl 10.00
Fokusområde: “Din underbevidsthed”

Vil du deltage, så klik på dette link for at skrive dig på: Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

Har du ikke været med før?
Så læs først dette indlæg: Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
8.00 sharp bliver der hver morgen affyret en kanonsalut fra Batteri Sixtus på Holmen. Da det er en del af den daglige lyd i byen, har jeg ikke bevidst hørt eller lagt mærke til det i flere måneder. Men i dag, hvor jeg sad fordybet i bøn, lettede jeg næsten fra min stol, da skuddet lød. Så højt var det. Dernæst gik Marmor kirken i gang med at slå, og dens klokker blev ved med at ringe de næste 5 minutter.
I samme øjeblik dette skete, var det som at en stor søjle af lys blev tændt og lyste ned over mig. Som én stor gigantisk projektør.
Jeg så, at dette lys blev tændt hen over os alle. Vi var i direkte kontakt med vores spirituelle ophav. Det var meget smukt at se.

Jeg så mig selv sidde ved et blomsterbed. Jeg havde det godt, og kunne, hvis jeg ville, blive siddende der til evig tid. Mit sind ønskede dette. Alt var godt, og der var ingen grund til at rejse mig og gå videre. Jeg kunne godt mærke at der var noget “dovent” over min beslutning om at sidde der, men sindet overbeviste mig med sine ord af fornuft og argumenter, at dette var det rette valg.

På et tidspunkt så jeg “den bedste udgave af mig” stå ved siden af mig og kalde på mig. Kom, lad os gå videre. Ja, jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal forklare det, hvilke ord jeg skal bruge – men hun er mit sande jeg. Den der er forenet med sjælen, det spirituelle, Universet, lyset, den der ved alt (ikke tankemæssigt). Hun ser med andre øjne, har en anden indsigt og forståelse. Hun træffer de bedste / rigtige valg og beslutninger. Ikke på grund af logik, fornuft og analyse, men på grund af sjælen / hjertet / intuitionen / i overenstemmelse med den jeg er “inderst inde”.

Giver det mening? Måske du kan føle, hvad det er jeg mener.
Det samme er nemlig gældende for dig. Du har også 2 sider i dig. Én der repræsenterer fornuft, ego og den fysiske dig. Denne kan være hæmmet og begrænset af tvivl, gamle mønstre, tanker, overbevisninger, tror ikke at han / hun er god nok osv.  Og så er der sandheden. DIG. Din sande identitet, hvor alt er lys, alt er muligt, du kan hvad du vil, du er smuk, du er fri, du er en sjæl ….. ja, jeg kan ikke rigtigt finde de rette ord, men jeg håber du er med mig alligevel.

Det jeg blev vist var, at hun hver eneste dag er lige her i mig, og jeg kan altid spørge hende til råds. Hvad er det rigtige at gøre nu? Hvad skal jeg svare? Hvad skal jeg vælge? Hvilken vej skal vi gå?
Vælger jeg, og vælger du at følge dit sande jeg / dit bedste jeg´s anvisninger, så sker der det bedste for dig og din udvikling.
Dette kræver dog mod og en villighed til forandring, for som du kan se i mit billede, så sad jeg jo ved et blomsterbed og sindet sagde, at alt var “godt nok.”

Går du efter “godt nok” eller går du efter det bedste?
Er du, og udlever du den bedste du kan være?
Valget er dit.

engel_udviklingVil du have en engel?
Denne lille engel har været med til morgenens healing og bøn.

Den kan blive din helt gratis, hvis du vil have den.
Hvis du har den med dig i hverdagen, kan den være med til at minde dig om den fine proces og udvikling du befinder dig i, og den vil kunne minde dig om, at du altid har dit bedste og sande Jeg i dig / ved din side.

Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn i nedenstående kommentarfelt, og i løbet af nogle dage, vil jeg fra den åndelige verden få at vide, hvem af jer der pt har mest brug for den og hvor den vil gøre størst glæde og gavn.
Jeg vil på e-mail kontakte dig og få oplyst din adresse.

11. februar: Universet har i dag valgt Birgit K. Jørgensen fra Odense, og englen er fløjet af sted til sit nye hjem.
(glasenglen er doneret af Astrid Munck)

770 kommentarer til “Healing og Bøn. Udvikling.”

 1. Jane Bodholt

  Lidt forsinket – Jeg er med med hele min krop er klar – ;-) tak

 2. Lotte

  Jeg vil gerne tilmelde mine to børn. Tak.
  Kh
  Lotte

 3. Birgitte

  Ja tak jeg vil gerne være med

 4. Vibeke

  Skynder mig at melde mig til kh Vibeke

 5. Birgit Jacobsen

  Kan lige nå at melde mig til

 6. anni

  ja tak jeg vil gerne med i dag kl ti

 7. lene stenild

  Ja tak. Jeg vil gerne være med.

 8. Yvonne

  Ja tak. Jeg vil gerne være med

 9. Sara

  Ja tak, jeg vil rigtig gerne være med i dag kl10

 10. Cleo Cramer

  Ja tak jeg vil gerne deltage i healing og bøn i dag lørdag d. 15-02-2014 kl. 10.00 mange tak tak tak <3 :-)

 11. eva

  Ja tak jeg vil gerne være med til healing denne formiddag.

 12. Mariann

  Deltager idag første gang

 13. Lone H Hansen

  Ja tak, jeg vil gerne være med idag kl 10 :-)

 14. Pia Olsen

  Ja tak , vil meget gerne være med i dag

 15. Marianne

  Ja tak jeg vil meget gerne være med i dag også :-) og vil gerne have min lillebror Claus med og Mette Tak :-)

 16. Mary

  Ja tak jeg vil gerne være med i dag. Mary

 17. Mette Lene Schulz

  Tak. Jeg vil gerne deltage kl 10

 18. Dorrit Buus Knudsen

  Vil rigtig gerne være med i dag kl. 10.00. På forhånd tak..

 19. Deena

  Ja tak. Vil gerne være med idag, den 15/2 kl.10.
  Tak<3

 20. Hanna

  Ja tak jeg vil gerne være med kl 10 idag❤️

 21. steen

  Ja tak til at være med i dag.

 22. Unni

  Jeg vil gjerne være med på healing og bønn i dag kl. ti:)

 23. Jonna Mira

  Ruth Jepsen vil gerne være med til healing og bøn i dag kl. 10.00. TAK! Kh Jonna

 24. Michael Bested Kristensen

  ♥ JA ♥ TAK ♥ Jeg vil gerne deltage i dag Kl.10 ♥ ♥ ♥

 25. Rimo

  Ja tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag kl ti. Tak.

 26. nicole

  jeg vil meget gerne deltage ! af hjertet tak !

 27. bodi johnrud

  vil gjerne delta på healing :)

 28. Grete

  Ja tak jeg vil gerne være med lørdag kl. 10

 29. Linda

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage i morgen.

  1. kirsten Ravn

   Ja tak j I morgen vil jeg vil meget gerne deltage. <3

 30. Anette

  Ja tak, jeg vil meget gerne være med lørdag den 15/2. <3

 31. Margit Dreier

  Ja tak… vil meget gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15-2 kl 10

  Kærligst Margit..

 32. Anette

  Tak, jeg vil gerne være med til healing og bøn lørdag den 15 februar kl 10.

 33. Suzanne

  Ja tak til healing i morgen ❤️

 34. Ewa

  Ja tak til healing på lørdag klokken 10

 35. Annette

  Ja tak jeg vil gerne deltage i healing på lørdag.

 36. Anette

  Jeg vil gerne være med lørdag den 15.

 37. Ja tak til at deltage i morgen d. 15 februar

 38. Birgit Axters

  Ja tak til at deltage imorgen :)

 39. Helle

  Også ja tak herfra til at deltage i morgen.

 40. Inger

  Ja tak til at deltage i morgen:-)

 41. Hanne H

  Ja tak, vil meget gerne deltage lørdag kl 10.

 42. Rikke laursen

  ja tak jeg vil gerne være med

 43. Karina Dipo

  Hej
  Ja tak jeg er på lørdag ;))
  Karina

 44. lindis

  Ja takk vil vere med 15 feb :)

 45. Mads

  Ja tak. Jeg vil gerne være med den 15. feb. kl.10

 46. Kate

  Ja tak, jeg er med i morgen kl. 10

 47. Niels H.

  Jeg vil gerne tilmelde mig healing i morgen lørdag den 15.02.14 kl. 10.00

 48. Lene lundsager

  Jeg vil gerne være med i morgen den15 februar kl 10

 49. Grete

  Ja Tak, jeg vil gerne med lørdag den 15.

 50. Karen

  Ja tak, jeg er meget gerne med :-)

 51. Bonnie

  Ja tak, jeg vil gerne være med ❤️

 52. Thomas

  Ja tak, vil gerne være med

 53. Jesper

  Ja tak jeg vil gerne være med lørdag den 15 februar.

 54. Dag Bull-Njaa

  Ja tak jeg vil gjerne være med på lørdag:-)

 55. Elin Torkelsen

  Hei

  Jeg og min mor Kari Torkelsen vil gjerne være med i morgen kl.1000 på healingen.

  Mvh

  Elin Torkelsen

 56. Elin Torkelsen

  Hei

  Jeg og min mor Kari Torkelsen vil gjerne være med i morgen kl.1000.

  Mvh

  Elin Torkelsen

 57. Tina

  Ja tak, jeg vil gerne være med d. 15. feb.

 58. Marianne

  Ja tak jeg vil gerne være med lørdag den 15 februar.
  Hilsen Marianne

 59. Dora

  Ja tak, vil gerne deltage lørdag den 15.02. :)

 60. Dora

  Ja tak, vil gerne deltage i morgen lørdag ;)

 61. Lisbeth Andersen

  Ja tak til lørdag kl. 10.

 62. Kirsten

  Ja tak, jeg vil gerne være med den 15. februar.

 63. Lisbet Ritsing

  Tak – jeg vil gerne være med i morgen klokken 10.

  Lisbet

 64. Lise P

  Ja, tak, til næste gang.
  Jeg har lige været på ferie, og i flyet dertil så jeg et lille stykke regnbue lyse til mig. Bagefter endnu et, temmelig lille, men mens jeg sugede det til mig, blev lyset så intenst, at jeg følte, det fortalte mig, at hele universet var med mig. Og jeg blev fyldt med stor glæde og kærlighed.
  Flere gange på turen bad jeg universet om hjælp til “småting” og fik det hver gang.
  En sidste ting – jeg snorklede for første gang og så koraller og fisk meget tæt på og en mellemstor skildpadde. Det var magisk, og det var som at svæve rundt i en lykketilstand.
  Hvor er jeg heldig :-) Jeg håber, det ikke blev for langt.
  Kærlige hilsener til alle.

 65. Inge

  Jeg vil gerne deltage i H & B 15.02.14 kl. 10.00

 66. CharlotteMaria

  Ja tak til healing og måske engel. :)

 67. Lotte Fogh

  Kære Jette. Ja tak jeg vil gerne være med i morgen lørdag kl. 10.
  Lotte

 68. Michael Abraham Hansen

  Ja, tak jeg vil gerne være med til healing og bøn i morgen lørdag den 15. februar kl 10.00 KH Michael <3

 69. Anne Mette

  Ja tak. Og ja tak til lige den engel:)

 70. ilse schakow hansen

  Ja, tak vil gerne deltage i healing og bøn lørdag. d, 15 februar kl.10.00

 71. Pia Rasmussen

  Deltager i morgen. Tak.

 72. Catthrin

  Ja, tak.. Det vil jeg gerne være med til…

 73. Toni horn

  Ja tak. Min datter og jeg deltager gerne
  Lørdag den 15 kl 10. Tak

 74. Elisabeth Madsen

  Ja tak, jeg vil gerne modtage healing lørdag d. 15. februar kl. 10.

 75. Mette Aa

  Mange tak til bøn og healing på lørdag kl 10 :-)

 76. Lone W.

  Ja tak til healing og bøn lørdag kl 10:00 ❤️

 77. kate Aastrup

  jeg tror det er på tide at være med igen :-)

 78. Lis

  Ja tak jeg vil gerne være med til bøn oh healing lørdag 15.2 kl. 10
  Knus Lis :-)

 79. Santhi

  Ja mange tak til healing…

 80. laila nielsen

  Ja tak -deltager gerne d 15.2.2014

 81. Hej Jette. Ja tak, jeg vil meget gerne være med til healing og bøn på lørdag.

 82. Kathrine

  Tak,jeg vil meget gerne deltage. Kærlig hilsen Kathrine

 83. Christina

  Ja tak, jeg glæder mig til at deltage :-)

 84. Lisbeth

  Ja tak jeg vil gerne deltage

 85. inger Nielsen

  Ja tak jeg vil gerne være med. <3

 86. Ann Dasseville

  Ja tak…ser frem til at deltage!

 87. Hanne Dica Trøstrup

  Hej Jette!
  Tusind tak for healing.
  Jeg vil meget gerne være med igen den 15.2.
  Mange hilsner fra Hanne

 88. Vibeke

  Ja tak jeg vil gerne deltage i healing af underbevidsthed d.15/2 – Tak igen :)

 89. Isabelle

  og ja tak til lille engel :-)

  1. Isabelle

   Ja tak til at være med næste gang :-)

 90. marina lorain

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

 91. Linda Ringseth

  Ja takk. Blir gjerne med :-)

 92. kirsten christensen

  Ja tak ❤❤❤

 93. Bjørg Alise

  Ja takk til healing lørdag:)

 94. Heidi Bruun

  Jes…jes. Jeg ku vældigt godt tænke mig at hoppe på den healing;-) k

 95. Vivi

  Ja tak vil gerne være med på lørdag

 96. Thomas Rosschou

  Ja tak. Jeg vil gerne deltage i healing og bøn på lørdag kl 10/

 97. Hanne Christensen

  Ja tak. Jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15/2 kl 10.00

 98. Jane Sønderup

  Ja tak til healing og stort JA TAK til den lille engel.

 99. Lene

  Tak jeg vil gerne være med. :-)<3<3<3<3<3<3<3

 100. Lisbeth

  Ja takk for 2 personer den 15.02- tusen takk :)

 101. Hanne, Kastrup

  Jo tak, vil gerne deltage :)

 102. Anne-Lise Pedersen

  ja tak jeg vil gerne deltage – Anne-Lise

 103. Anne-Lise Pedersen

  ja tak – Anne-Lise Pedersen

 104. Anne

  Ja, tak, jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing d. 15. febr. :-). Kh Anne

 105. Tove Inger Rasmussen

  Det vil glæde mig meget.

 106. Annalise Jensen

  Ja tak, jeg ønsker at deltage i bøn og healing lørdag, den 15.2., kl. 10, tak. Kh Annalise

 107. Else

  Ja tak jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing på lørdag kl 10
  Mange hilsner
  Else

 108. Majbrit Hansen

  Ja tak modtager hjerteligt gerne healing og bøn lørdag d.15 kl.10 På forhånd tak

 109. Birgit

  Ja tak, jeg vil gerne deltage.

 110. Mone

  Ja takk til lørdag.
  Hjerteklem fra Mone

 111. Inger

  Ja tak til på lørdag, KH fra Inger

 112. Heidi Haslund

  ja tak vil gerne modtage healing<3

 113. karen tobiassen

  Ja tak til healing og bøn..

 114. jette a

  Ja tak vil meget gerne være med

 115. sol

  Ja, deltager gerne på lørdag d. 15/2 kl. 10.00 – tak

 116. Mia

  ja tak, jeg vil meget gerne deltage :)

 117. Jytte

  Ja tak til bøn og healing på lørdag .

 118. Lisa

  Ja tak!..til healing og Bøn på lørdag

 119. Kirsti Kittie

  Ja tak. Jeg vil gerne være med.

 120. Jannika Vibeke s Larsen

  Ja tak deltager gerne til healing og bøn d15/2 kl 1000
  Kh
  Jannika

 121. Lotte

  Ja tak jeg vil gerne deltage.

 122. Esma Petersen

  Kære Jette,
  Ja tak jeg vil gerne deltage på lørdag og glæder mig til at modtage energien. <3
  Kærlig hilsen fra Esma.

 123. Trine

  Ja takk, jeg vil veldig gjerne bli med på healing lørdag 15.02.2014 kl 100 <3 Din underbevissthet. Trine <3

 124. Ayoe Rønlov

  Ja tak – vil meget gerne være med !!

 125. Angela

  Ja tak jeg vil gerne deltage i Healingen – din underbevidsthed !! Mvh Angela

 126. Hanne Christensen

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage <3

 127. Winnie

  Ja tak jeg vil gerne være med til healing og bøn.

 128. Tove

  Ja tak til healing og bøn på lørdag (-:

 129. Netka Elisabeth Bach

  Ja tusind tak til lørdagshealing.

 130. Karin Holt

  Ja, tak meget gerne. :-)

 131. Else Slagebro

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

 132. marianne

  Jatak, jeg vil gerne være med den 15. februar.

 133. Mia

  Ja tak til healing og bøn på lørdag d. 15. kl 10.
  <3 glæder mig.
  Kh Mia

 134. Connie

  Ja tak – jeg vil meget gerne være med på lørdag den 15. kl 10:00.

 135. Charlotte jørgensen

  Hej.
  Jeg vil gerne deltage i healing og bøn. Lørdag d.15. 2. Kl. 10.00.

 136. Camilla

  Ja tak vil rigtig gerne være med ❤

 137. Rikke V. O.

  Ja tak til lørdagshealing :-)

 138. katja nørgaard

  jeg vil gerne være med på lørdag :-)

 139. Elly

  ja takk jeg vil gjerne delta 15 feb,

 140. Bente Wind

  Ja tak,vil gerne deltage i healing/bøn lørdag d 15-02 kl 10 00 <3 :-)

 141. Vibeke

  Ja tak Jette og tak du yder denne service :)

 142. carina

  Ja mange tak til næste healing og budskab:-) Tak!

 143. Conny Sørensen

  jatak vil gerne været med lørdag

 144. Anja Grønnegård

  Af hjertet tak for denne mulighed.

 145. Vibeke

  Ja tak, jeg vil gerne være med lørdag den 15. februar kl. 10.

 146. Annmari

  ja tak Jette jeg vil gerne være med den 15 januar

 147. Vinnie

  Tak Jette, jeg vil rigtig gerne være med på lørdag kl. 10.
  Tak, Vinnie :-)

 148. Anne Højer Christensen

  ja tusind tak til det underbevidste ♥

 149. Mei

  Jeg vil gerne inddrages i bøn og healing på lørdag d. 15. kl.10.

 150. Marianne P.

  Ja tak jeg er med på lørdag.

 151. Mona

  Kære Jette hvor er det rent luksus at være en del af dit netværk….mange tak. Glæder mig til på lørdag. Spanske knus

 152. per larsen

  Jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. feb. kl. 10.

 153. Kristin

  Ja, jeg deltar gjerne <3 TAKK!

 154. Charlotte Dam Dreyer

  Jeg vil gerne deltage

 155. Jytte Juul Poulsen

  Ja tak jeg vil meget gerne deltage på lørdag kl. 10.00. En engel vil være meget velkommen hos mig.

 156. Annie Escherich

  Ja tak meget gerne.

 157. Mie B

  Ja tak – deltager gerne lørdag kl 10

 158. Synnøve Skodje

  Ja takk, jeg vil gjerne delta lørdag kl. 1000.

 159. mette

  Ja tak , jeg vil meget gerne deltage. tak

 160. Joan

  Ja tak jeg vil gerne være med på lørdag kl. 10.00

 161. Maria Navntoft

  Ja tak – meget gerne :)

 162. Tine

  Ja takk ønsker at deltage og modtage

 163. Anne Sophie Christensen

  Deltager hjertens gerne.

 164. inga

  tak for healing d !5/2 kl.10!

 165. Amalie Christiansen

  Mange tak, jeg vil meget gerne være med til healing!

 166. Anne Sørensen

  Ja TAK …. vil gerne være med

 167. Lisbet

  Ja tak:) Vil gerne deltage på lørdag.

 168. Tina Larsen

  Ja tak. Jeg vil gerne være med til healing og bøn på lørdag den 15. februar

 169. Charlotte valentin

  Jeg vil gerne være med til healing på lørdag Kl 10

 170. Annette

  Tak og jeg vil gerne deltage på lørdag :-)

 171. Ulla

  Ja tak til d 15/2 2014
  Hilsen Iben og Ulla

 172. Lisbeth Lykke

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing lørdag den 15.februar kl. 10.00.

  Kærligst
  Lisbeth

 173. Christine Sognlien

  Hei!
  Jeg ønsker veldig gjerne å være med på healingen nå til lørdag!

  Klemmer fra
  Christine Sognlien

 174. Bente Schibye

  Jeg vil rigtig gerne deltage på lørdag kl 10 tak.

 175. Bente Schibye

  Jeg vil rigtig gerne deltage på lørdag kl 10

 176. Vivian

  Ja Stor Taknemmlighet. Ber om healing i min fysiske kroppe. Må lysets krafter heale . Min krop & sjael. . Tak Vivi

 177. inga

  Tak til healing d 15/2 kl 10!

 178. lindae sofia

  Ja tak, meget gerne, mange tak :-)

 179. inga

  tak til healing og bøn ,10/2!

 180. inga

  tak til healing og bøn 10/2 kl.10,og muligheden!

 181. Betina Jensen

  kære jer, ja tak til at deltage på lørdag. på forhånd tak. knus

 182. inga

  ja tak vil gerne være med,lørdag kl. 10. Tak for muligheden herfor! 15 /2.

 183. Helle Søberg

  Ja tak, jeg vil gerne deltage ❤️

 184. Tenna P Tougaard

  Ja tak til healing og bøn, lørdag d.15/2 kl.10.00 TAK. 

 185. Stella

  Jeg vil gerne deltage på lørdag :-)

 186. dorthe

  Jeg vil gerne deltage og samtidig tilmelde Lars som deltager

 187. lene

  Jeg vil med glæde være med til healing og bøn d.15.2
  Mange gode tanker fra lene

 188. christina

  Jeg vll også gerne meditere med jer :)

 189. Stine

  Fra hjertet tak, vil glæde mig til d.15.2
  Fra Stine

 190. Henriette Engelund

  Ja tak til den 15.2. <3 Kærligst Henriette

 191. Grethe

  jeg vil gerne have healing den 15 kl 10, har lige fået at vide jeg har knogleskørhed

 192. birte olesen

  ja tak til lørdag har lige været gennem en stor opr.med fri gørelse af nervebaner i rygsjølen samt undermaneret noget af en ekstra rygknogle jeg havde nede ved halebenet
  da jeg havde 6 hvivler og ik kun 5 så er godt brugt samt i stærke smerter så alt hjælp modtages med tak mkh birte

 193. Vinnie

  Ja tak til healing og bøn lørdag d 15

 194. Birgitte

  Jeg glæder mig til bøn og healing

 195. Jane

  Jeg vil gerne være med i din bøn

 196. Aase P.

  det glæder jeg mig til.
  hilsen Aase P.

 197. Lotte

  Ja tak, jeg vil gerne deltage den 15.
  Kærlig hilsen
  Lotte

 198. Elsebeth

  Ja tak. Jeg vil gerne være med den 15. kl. 10.

 199. Elisabet Kolhorn

  Jeg sad i Puerto Rico på Grand Canaria og var med til healing og bøn – det var en rigtig god oplevelse. Jeg er med igen på lørdag selvom jeg nu nok sover – har været i nattevagt.

 200. AnneKarin Alhaug

  Jeg vil gjerne være med lørdag den 15, februar kl, 10

 201. Heidi Bille

  tak vil gerne være med d. 15. kl.10

 202. Lisbet Larsen

  Jeg vil glæde mig til at deltage d. 15.2.14 kl. 10.00

 203. Birgitte b

  Ja tak, jeg vil gerne deltager bøn oh healing på lørdag D .15. 2 kl 10

 204. birthe olesen

  Jeg vil gerne deltage

 205. Helle

  Ja tak jeg vil gerne være med til healing og bøn på lørdag klokken 10 :-) Helle

 206. Thanh Hong Nguyen

  Ja tak, vil gerne deltage på lørdag.

 207. Michèle-Marguerite

  Ja tak, ønsker at være med.

 208. Julie Margrethe Astasdatter

  Ja tak jeg vil gerne være med på lørdag d. 15. feb.

 209. Kirsten Rømer

  Jeg beder om (fortsat) healing af kræft i min bugspytkirtel❤️

 210. Cecilie

  ja takk til healing 15.feb

 211. asta

  Ja jeg vil gerne være med på lørdag d. 15

 212. Vibike

  Tusind tak for healing og bøn :) jeg vil gerne være med igen den 15.feb. kl. 10.00 :)

 213. merete thorngaard jensen

  Lørdag d.15/2 kl.10
  ja tak.

 214. Anne-Marie

  Jeg vil gerne deltage på lørdag, den 15.2. Kh Anne-Marie

 215. Lene

  Tak for healing. Min mand og jeg deltager gerne d. 15/2.

 216. Mariane

  På forhånd hjerte tak for at være med lørdag d. 10. feb. 2014 :-)
  Kærligst Mariane

 217. Victoria

  Ja tak, jeg deltager meget gerne på lørdag d. 15 kl.10.

 218. Conny

  Ja tak Jette :) jeg vil meget gerne være med til healing og bøn på lørdag kl.10 kærligst Conny

 219. gisela

  Tak til at være med lørdag d.15.

 220. ingrid Nilsson

  Ja tak. jeg vil gerne være med lørdag d 15-2 kl 10

 221. Birgitte

  Ja tak til healing og bøn d. 15/2 kl 10 :-) tak!

 222. Susanne

  Ja tak, jeg vil gerne deltage d. 15. feb.

 223. Martine

  JA TAK. ER MEGET GERNE MED D.15 FEBRUAR :)

 224. Agnete og Ida

  Ja tak, vi vil gerne deltage i bøn og healing, samtidig ønskes healing for Mette og Nina.

 225. Vinniie

  Jeg er med denne gang og jeg glæder mig :-)

 226. Marcelle

  Jeg vil gjerne være med den 15. Tusen takk

 227. Ann

  Åh ja tak, en smuk engel på min spirituelle rejse.
  Ja tak til healing og bøn d. 15. Februar 2014.

 228. Helle Vandsø

  Jeg deltager meget gerne lørdag den 15 februar – og gerne også min mindste søn som bliver 10 år den dag – tak

 229. Gyda Sindberg

  Ja tak til bøn og healing d.15.2. og ja tak til den smukke engel

 230. ruthannet Sinne Jensen

  tak vil gerne bøn/healing

 231. Anette

  Jeg vil meget gerne have den lille engel til følgesvend.

  Kærlig hilsen Anette

 232. sonja

  Ja tak.Jeg vil gerne deltage i healingen lørdag den 15. februar 2014

 233. Kari Mette

  Jeg vil gjerne være med på Healing og bønn 15. februar kl 10. Tusen takk. :D

 234. Laila

  Takk – jeg vil gjerne være med 15.februar !

 235. Dorte

  Ja tak til både englen og bøn på lørdag

 236. Michael Mogensen

  Og ja tak til at deltage den 15/2

 237. Jane Møller Rosing

  Hej
  Ja tak jeg vil være med…

  Kan du fortæl mig hvad jeg vil i mit liv? Nogen gang føler jeg at jeg ikke ved hvad jeg vil…
  Hvordan er mit fremtid?

  Mvh.
  Jane

 238. Lotte

  Ja tak, jeg vil gerne deltage 15/2

 239. Melitha

  ja tak, jeg vil gerne være med på lørdag.

 240. Marianne

  Jeg vil meget gerne være med. Og min kusine Jannie, Camilla og min bror Claus :-)
  Tak <3

 241. Dorit Bertelsen

  Ja tak jeg vil gerne være med lørdag d.15 kl. 10

  Kh Dot

 242. Janne Salomonsen

  Ja,tak jeg vil gerne være med til næste healig og bøn lørdag d 15 feb kl10.
  Din unnderbevidsthed.

  kh Janne

 243. Dag Bull-Njaa

  Ja tak jeg vil gjerne bli med den 15.
  Mange tak:-)

 244. pia rasmussen

  ja tak jeg vil gerne modtage englen

 245. Helle

  Den lille engel skal med glæde bo hos mig . Kh. Helle

 246. Anette

  Jeg vil gerne deltage.
  Kærlig hilsen Anette

 247. Anette

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage d. 15.02. kl. 10 Kh Anette

 248. Elisabeth Dalby

  Tak, jeg vil meget gerne deltage d 15/2 kl 10.00 .

 249. aliice

  ja tak, jeg vil meget gerne deltage d. 15.02. kl. 10 og englen vil være meget kærkommen hos mig i min nuværende situation. KH. Aliice

 250. Hanne Hjort Jensen

  Ja tak. Jeg vil gerne være med på lørdag d. 15. kl. 10:00

 251. Carina

  Kære Jette :) Tak for healing :)
  Ja tak jeg vil gerne deltage D 15.
  Mange kærlige og varme hilsner <3

 252. Birgit

  Ja tak til d. 15/2 kl. 10. Melder også min mor Helene til.
  Det kunne være dejligt, hvis universet synes, at jeg og min mor skal have lidt ekstra støtte i denne tid i form af den smukke engel. <3

 253. Helle Sørensen

  Ja tak, jeg vil meget gerne være med på lørdag kl. 10.

 254. Elisabeth

  Ja tak, er med på lørdag

 255. Jane

  Ja tak jeg vil gerne modtage healing og bøn d. 15 feb kl 10.00 – tak.

 256. Louise

  Jeg vil gerne deltage på lørdag kl 10.

 257. Rasmus

  Ja tak til healing lørdag den 15. februar

 258. Marianne

  Kære Jette. Jeg vil meget gerne modtage den fine engel.
  Også ja tak til deltagelse i healing d. 15.02.

 259. Lisbet

  Ja mange tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag d. 15. februar kl. 10
  Kh Lisbet

 260. Majken Bang Winther

  Ja tak,Jette:-)

 261. Ulla Vinnii Rasmussen

  Ja tak til healing og bøn d. 15 feb kl.10 og jeg vil meget gerne modtage den fine Engel.

 262. Gordana Calovic

  Ja tak til den 15.

 263. Mette

  Ja tak til lørdag – og måske engel…

 264. Marie Friis

  Jeg glemte at nævne at jeg rigtig gerne vil modtage den lille engel. Kh. Marie

 265. Marie Friis

  Ja tak, jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. Feb. Kh. Marie

 266. Thorkild Klausen

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

 267. Hanne Mie

  Jeg kunne ikke være med direkte, og har først nu læst dagens healing, bøn, og ikke mindst din oplevelse, Jette. Nej, jeg udlever ikke den bedste jeg kan være. Jeg øver mig i tillid, jeg mærker en spirende forandring, falder tilbage, og øver tillid igen og igen, for jeg vil gerne lære “den bedste mig” bedre at kende. Kunne rigtig godt ønske mig den lille engel. Hun skulle minde mig om at holde fokus, have tillid og være vedholdende i forhold til udleve den bedste mig.

  og ja tak til d. 15.2.

 268. Elizabeth Larsen

  Ja tak – jeg vil gerne med lørdag d. 15.2 kl 10. hilsen Elizabeth

 269. Karen V

  ja tak, er gerne med lørdag d. 15.2. kl. 10

 270. Hanne Johansen

  Tak for denne healing – jeg har følt mig opløftet. Jeg kunne meget godt bruge englen til at følge mig på vej i min udvikling og til at høre min sande stemme lige nu. Jeg vil meget gerne være med 15/2 kl 10.00 igen.

 271. Anette Iversen

  ja tak, til en engle….

 272. Grytte

  Jeg vil meget gerne være med den 15/2

  og vil med taknemmelighed bære den engel du tilbyder.

 273. Jan Mejer Rasmussen

  Jeg ved ikke…måske jeg kunne have englen med mig på en god måde

 274. Tina

  Ja tak, jeg vil gerne være med til gratis bøn og healing lørdag den 15. februar kl. 10.00

 275. Ulla

  Ja tak til engel og til på lørdag.

 276. Mette

  Ja tak til bøn/healing…og ja tak til lille smuk engel. Den vil bringe mig balance og vejledning.

 277. Neda

  Af hjertet tak til healing og bøn den 15. februar. Kærligst Neda

 278. Mette

  Kære Jette, tak for den forrige healing, og ja tak til healing på lørdag den 15.02.14 til både min søn og jeg.

  Den fine engel må meget gerne flytte ind hos mig :)

  Kh. Mette

 279. kirsten grønager

  ja tak til healing på lørdag kl 10.

 280. Jette

  Ja tak jeg vil rigtig gerne være med næste gang den 15. marts. Hvis jeg kan nå det vil jeg også rigtig gerne være med omkring den fine engel.
  KH Jette

 281. maja

  ja tak, jeg vil gerne været med i bøn og healing d. 15. februar kl. 10.
  Jeg vil gerne have inkluderet mine børn i healingen. TAK <3

 282. Dorte Susanne Gudmundsson

  Ja tak jeg vil meget gerne deltage lørdag d. 15/2 kl.10.

 283. Lis Andersen

  Hej Jette.

  Jeg vil gerne deltage i healing lørdag den 15. februar kl. 10.00

  Venlig hilsen Lis andersen

 284. Susanne Smith

  Ja tak til lørdag d. 15. feb.

 285. Mie olsen

  Hej Jette.
  tak for din fantastiske side. Den har på kort tid allerede hjulpet mig meget på vej <3
  Tak for at du er dig, det arbejde du lavet, og de budskaber du formidler.
  jeg ville være meget taknemmelig hvis englen havnede hos mig <3
  Og også for at deltage i healing og bøn D.15-2 <3

 286. Jette Outzen

  Ja Tak , jeg vil gerne deltage d.15/2 , den søde engel må gerne bo her hos mig :-)

 287. Zennia

  Tak fordi du er min :) – du smukke Engleblomst
  Ja tak til lørdag d. 15. februar.

 288. Inger

  jeg vil med glæde være med lørdag d.15 februar kl.10.00 til gratis healing og bøn og lykkelig, hvis englen skulle havne hos mig.

  Kærlig hilsen

  inger

 289. Charlotte

  Tak, jeg vil gerne deltage den 15. feb. <3

 290. Randi K

  Ja tak til healing og bøn den 15.2.14
  Kærlig hilsen Randi

 291. Connie

  Ja tak til healing på lørdag.
  Connie

 292. Chanet Markmann

  Ja tak, til englen.

 293. Chanet Markmann

  Ja tak, jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn, d.15/2.
  Kh Chanet

 294. Kent

  Ja tak, jeg vil gerne deltage

 295. Annika

  Ja, tak til healing og bøn:)

 296. Susanne Jeppe

  ja tak, jeg vil meget gerne modtage englen med alt den energi du har givet den. Kærlig hilsen, Susanne Jeppe

 297. tine

  Kære jette
  Ja Tak jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15. februar.
  Kærlig hilsen Tine

 298. Sanne rosamunde henriksen

  Healingen var helt speciel for mig, og første gang jeg har været med til sådan noget. Det er ikke muligt for mig at fortælle om min oplevelse endnu, men engang så vil det ske. Jeg vil gerne have englen, men jeg føler mig ikke værdig til den.
  Tak fordi du gør dette for os der har så hårdt brug for hjælp for at være i verden. Alt det bedste til dig.
  De kærligste hilsner fra Sanne Rosamunde

 299. Liselotte

  Ja tak til englen og til næste healing og bøn. :)

 300. Olivia

  Tak for healingen, og ja tak til glas englen og næste healing og bøn.

 301. Yvonne Nejdefalk

  Jag vill gärna vara med på healing och bön 15 februari och den lilla ängeln får gärna komma till mig.

 302. Hanne

  Tak for healing, jeg vil gerne være med lørdag d. 15. kl. 10.
  God weekend.

 303. Lilli

  Tak for en god oplevelse i går, jeg har virkelig brug for hjælp lige nu er nemlig blevet ramt af problemer med hjertet:(

  Jeg deltager gerne den 15/2 kl. 10.00

 304. Ester

  Ja tak til lørdag den 15. Kl.10

 305. Vibeke

  Ja tak – vil meget gerne med i bøn & healing. TAK : )

 306. Mette

  Englen er meget velkommen hos mig

 307. Bodil

  Jeg siger tak både for healing og bøn i dag og også til at modtage glasenglen, hvis den skulle være bestemt til mig. Jeg vil også gerne være med igen lørdag den 15. februar kl. 10.00.

 308. AnetteA

  Kære Jette,

  Tak! Englen er så velkommen og vil være mig en god støtte i den udvikling, som jeg er midt i lige nu.

  Og jeg vil meget gerne være med d. 15. februar.

  Kærlige tanker Anette

 309. Cicilia

  tak for healing og bøn fredag. Jeg vil meget gerne deltage d.15.2 i healing og bøn. Jeg sender den smukke engel kærlige tanker med på den vej den rejser.Den er velkommen til at følges med mig.

 310. Katja van Moorselaar

  Kære Jette.
  Takker for endnu en stærk healing med dig og jer andre meget god medicin.
  Jeg vil gerne være med den15.2 kl 10
  Og engelen er velkommen her

  Kærlig hilsen
  Katja

 311. Annette Louise Nissen

  Ja, tak til at være med 15 feb. kl 10.00

  Kh Annette L Nissen

 312. Helene

  Ja tak, jeg vil gerne være med 15.feb.

 313. Dorte Susanne Gudmundsson

  Tak, er glad for at deltage endnu en gang. Vil gerne deltage lørdag d.15 feb. kl. 10.
  Kærligste hilsner

 314. kirsten Christoffersen

  ja tak ,jeg vil gerne have englen og være med lørdag den 15 febr.

 315. Lone

  Ja tak til at deltage på lørdag og ja tak til englen

 316. Randi Olofsson

  Kjæreste Jette! Jeg vil være glad for å væremed Lørdag 15 feb.

 317. Per Engelbrecht