Healing og Bøn. Udvikling.

Healing og Bøn

Fredag den 7. februar 2014 kl 08.00
Dette er budskabet der blev kanaliseret til mig under morgenens healing og bøn.
Det er kanaliseret fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Din udvikling”

I er altid på vej. Altid i gang med at udvikle Jer. Aldrig står I stille, ej heller på tidspunkter hvor det for Jer ser sådan ud, eller føles sådan.
Måske måler I Jeres udvikling efter fysiske resultater, men hvad med Jeres sjæl? Den kan I ikke se med Jeres fysiske øjne, og dermed kan I heller ikke præcist måle hvor I står, hvor langt I er gået eller hvordan I måned for måned forandrer og udvikler Jer.
Vid blot, at I altid er på vej.

Hvad er formålet med denne udvikling? Visdom. At tilegne Jer viden og erfaring. At arbejde hen mod Jeres sande Væren og identitet. Lys, energi, vibration, kærlighed, åndens fuldkommenhed.

For nogle kan vejen synes lang og hård, men døm ikke Jer selv eller andre for vejen I eller andre har valgt og må gå. Alle er I forskellige, og I tilegner Jer viden på hver Jeres måde.
For nogle skal erfaringerne læres på én måde, for andre på en anden. Men uanset om vejen synes let eller hård, så er I på vej, og I er på den vej der er den bedste og mest hensigtsmæssige for Jer i det I skal lære, og for der hvor I er lige nu i Jeres udvikling.

Hvad I også må vide er, at vejen I går, har I selv valgt. Dette er let at acceptere, når vejen er let og uden for mange huller, men sværere at tro, forstå eller acceptere, hvis vejen føles som konstant at være i modvind.
Uanset, så hav tillid til, at I aldrig bliver sat overfor større “udfordringer” / forandringer, end I har styrken, visdommen og evnen til at kunne klare.
Bliver vejen for hård, har I til hver en tid Jeres fri vilje til at vælge en anden. Dette kan I gøre med Jeres bevidsthed, tanker, følelser, hjertet, ved at træffe nye valg, beslutninger og ved at tage nye skridt. I samme øjeblik I gør det, vil vejen I går på forandre sig.

De perioder hvor I føler, at I er gået i stå, er perioder hvor I modnes og hvor tidligere erfaringer lagres. Det er en helt naturlig proces og udvikling, og en nødvendighed før nye veje kan gås, nye skridt kan tages og ny viden tilegnes.

Forestil Jer det bedste der kan ske for Jer. Forestil Jer være opfyldt af lys. I den energi / vibration, vil det I ønsker, blive Jer givet, da det er hjertets renhed, ønsker og længsel.
I Jeres lys, finder I Sandheden og Jer selv, og når I står i, og er i dette lys, vil I hvile i Jer selv, stå på et sundt fundament, og med lethed finde rette vej og kunne træffe de rette beslutninger.
For i lyset vil mørket, tvivlen, egoet, de negative tanker, ikke kunne eksistere. Søg derfor altid mod lyset. Det positive.

Vi gentager: Hav tillid. Vid at I altid er på vej. Selv i tider hvor I synes at gentage mønstre, adfærd samt går på de samme veje.
Der er en genkendelse i hændelserne, men I er i dag ikke den samme som I var for 1 år siden. Dette betyder, at selvom I på det fysiske plan føler at I gentager Jer selv og at der sker det samme hele tiden, så har I forandret Jer i Jeres personlige-, følelsesmæssige-, mentale- og spirituelle udvikling. Situationen er ikke den samme, selvom den kan synes sådan.
I har lært noget, I ser med andre øjne og I reagerer og handler på andre måder end før. Dette er Jeres udvikling.
Nogle gange kan det føles som gentagelser, men se det mere som, at den vej I går, er som en spiral. Det er ikke den samme vej, men der kan komme punkter / historier / episoder / personer / hændelser I genkender, og dermed kan I fejlagtig tro, at I ikke har flyttet Jer, men at I stadig går på og befinder Jer på samme vej. Dette er dog ikke tilfældet.

Healing
Vi støtter Jer. Vi puffer kærligt til Jer. Vi motiverer Jer og fylder Jer med energi, håb og tro. Vi fylder Jer med lys. Vi taler til Jer.
Åben Jeres hjerter, og vid at vi er der for Jer. Ræk hånden frem, og vid at den vil blive taget imod.
Vi vil heale, guide og støtte Jer på Jeres vej og i Jeres udvikling.
Fortæl os, hvad I har brug for – lige her og nu – på Jeres vej – i den proces I befinder Jer i – og I vil møde os.

Hav tillid, bevar håbet og vid at vi altid er der for Jer. Jeres bønner er blevet hørt.

Næste healing og bøn: Lørdag den 15. februar 2014 kl 10.00
Fokusområde: “Din underbevidsthed”

Vil du deltage, så klik på dette link for at skrive dig på: Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

Har du ikke været med før?
Så læs først dette indlæg: Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
8.00 sharp bliver der hver morgen affyret en kanonsalut fra Batteri Sixtus på Holmen. Da det er en del af den daglige lyd i byen, har jeg ikke bevidst hørt eller lagt mærke til det i flere måneder. Men i dag, hvor jeg sad fordybet i bøn, lettede jeg næsten fra min stol, da skuddet lød. Så højt var det. Dernæst gik Marmor kirken i gang med at slå, og dens klokker blev ved med at ringe de næste 5 minutter.
I samme øjeblik dette skete, var det som at en stor søjle af lys blev tændt og lyste ned over mig. Som én stor gigantisk projektør.
Jeg så, at dette lys blev tændt hen over os alle. Vi var i direkte kontakt med vores spirituelle ophav. Det var meget smukt at se.

Jeg så mig selv sidde ved et blomsterbed. Jeg havde det godt, og kunne, hvis jeg ville, blive siddende der til evig tid. Mit sind ønskede dette. Alt var godt, og der var ingen grund til at rejse mig og gå videre. Jeg kunne godt mærke at der var noget “dovent” over min beslutning om at sidde der, men sindet overbeviste mig med sine ord af fornuft og argumenter, at dette var det rette valg.

På et tidspunkt så jeg “den bedste udgave af mig” stå ved siden af mig og kalde på mig. Kom, lad os gå videre. Ja, jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal forklare det, hvilke ord jeg skal bruge – men hun er mit sande jeg. Den der er forenet med sjælen, det spirituelle, Universet, lyset, den der ved alt (ikke tankemæssigt). Hun ser med andre øjne, har en anden indsigt og forståelse. Hun træffer de bedste / rigtige valg og beslutninger. Ikke på grund af logik, fornuft og analyse, men på grund af sjælen / hjertet / intuitionen / i overenstemmelse med den jeg er “inderst inde”.

Giver det mening? Måske du kan føle, hvad det er jeg mener.
Det samme er nemlig gældende for dig. Du har også 2 sider i dig. Én der repræsenterer fornuft, ego og den fysiske dig. Denne kan være hæmmet og begrænset af tvivl, gamle mønstre, tanker, overbevisninger, tror ikke at han / hun er god nok osv.  Og så er der sandheden. DIG. Din sande identitet, hvor alt er lys, alt er muligt, du kan hvad du vil, du er smuk, du er fri, du er en sjæl ….. ja, jeg kan ikke rigtigt finde de rette ord, men jeg håber du er med mig alligevel.

Det jeg blev vist var, at hun hver eneste dag er lige her i mig, og jeg kan altid spørge hende til råds. Hvad er det rigtige at gøre nu? Hvad skal jeg svare? Hvad skal jeg vælge? Hvilken vej skal vi gå?
Vælger jeg, og vælger du at følge dit sande jeg / dit bedste jeg´s anvisninger, så sker der det bedste for dig og din udvikling.
Dette kræver dog mod og en villighed til forandring, for som du kan se i mit billede, så sad jeg jo ved et blomsterbed og sindet sagde, at alt var “godt nok.”

Går du efter “godt nok” eller går du efter det bedste?
Er du, og udlever du den bedste du kan være?
Valget er dit.

engel_udviklingVil du have en engel?
Denne lille engel har været med til morgenens healing og bøn.

Den kan blive din helt gratis, hvis du vil have den.
Hvis du har den med dig i hverdagen, kan den være med til at minde dig om den fine proces og udvikling du befinder dig i, og den vil kunne minde dig om, at du altid har dit bedste og sande Jeg i dig / ved din side.

Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn i nedenstående kommentarfelt, og i løbet af nogle dage, vil jeg fra den åndelige verden få at vide, hvem af jer der pt har mest brug for den og hvor den vil gøre størst glæde og gavn.
Jeg vil på e-mail kontakte dig og få oplyst din adresse.

11. februar: Universet har i dag valgt Birgit K. Jørgensen fra Odense, og englen er fløjet af sted til sit nye hjem.
(glasenglen er doneret af Astrid Munck)

, , , , , , , ,

770 Responses to Healing og Bøn. Udvikling.

 1. Jane Bodholt 15.02.2014 på 10:03 #

  Lidt forsinket – Jeg er med med hele min krop er klar – ;-) tak

 2. Lotte 15.02.2014 på 10:00 #

  Jeg vil gerne tilmelde mine to børn. Tak.
  Kh
  Lotte

 3. Birgitte 15.02.2014 på 09:57 #

  Ja tak jeg vil gerne være med

 4. Sandie 15.02.2014 på 09:56 #

  Jeg vil gerne være med

 5. Vibeke 15.02.2014 på 09:55 #

  Skynder mig at melde mig til kh Vibeke

 6. Birgit Jacobsen 15.02.2014 på 09:51 #

  Kan lige nå at melde mig til

 7. Majbrith 15.02.2014 på 09:51 #

  deltager gerne

 8. anni 15.02.2014 på 09:45 #

  ja tak jeg vil gerne med i dag kl ti

 9. lene stenild 15.02.2014 på 09:43 #

  Ja tak. Jeg vil gerne være med.

 10. Yvonne 15.02.2014 på 09:40 #

  Ja tak. Jeg vil gerne være med

 11. Sara 15.02.2014 på 09:38 #

  Ja tak, jeg vil rigtig gerne være med i dag kl10

 12. Cleo Cramer 15.02.2014 på 09:37 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage i healing og bøn i dag lørdag d. 15-02-2014 kl. 10.00 mange tak tak tak <3 :-)

 13. eva 15.02.2014 på 09:32 #

  Ja tak jeg vil gerne være med til healing denne formiddag.

 14. Mariann 15.02.2014 på 09:24 #

  Deltager idag første gang

 15. Susanne 15.02.2014 på 09:23 #

  jeg vil gerne deltage i dag

 16. Merit 15.02.2014 på 09:21 #

  Ja tak

 17. Lone H Hansen 15.02.2014 på 09:11 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med idag kl 10 :-)

 18. Pia Olsen 15.02.2014 på 09:03 #

  Ja tak , vil meget gerne være med i dag

 19. Marianne 15.02.2014 på 09:00 #

  Ja tak jeg vil meget gerne være med i dag også :-) og vil gerne have min lillebror Claus med og Mette Tak :-)

 20. Ulla 15.02.2014 på 08:51 #

  Ja tak :-)

 21. Mary 15.02.2014 på 08:41 #

  Ja tak jeg vil gerne være med i dag. Mary

 22. Sissel 15.02.2014 på 08:41 #

  Vil gjerne være med

 23. Sissel 15.02.2014 på 08:41 #

  Takk er med

 24. Mette Lene Schulz 15.02.2014 på 08:37 #

  Tak. Jeg vil gerne deltage kl 10

 25. Dorrit Buus Knudsen 15.02.2014 på 08:33 #

  Vil rigtig gerne være med i dag kl. 10.00. På forhånd tak..

 26. Deena 15.02.2014 på 08:32 #

  Ja tak. Vil gerne være med idag, den 15/2 kl.10.
  Tak<3

 27. Hanna 15.02.2014 på 08:29 #

  Ja tak jeg vil gerne være med kl 10 idag❤️

 28. steen 15.02.2014 på 08:18 #

  Ja tak til at være med i dag.

 29. Unni 15.02.2014 på 08:03 #

  Jeg vil gjerne være med på healing og bønn i dag kl. ti:)

 30. Jonna Mira 15.02.2014 på 07:48 #

  Ruth Jepsen vil gerne være med til healing og bøn i dag kl. 10.00. TAK! Kh Jonna

 31. Ellen 15.02.2014 på 06:58 #

  Ja, tak.

 32. PUK 15.02.2014 på 02:44 #

  Deltager ;-))) Kh Puk

 33. Michael Bested Kristensen 15.02.2014 på 01:42 #

  ♥ JA ♥ TAK ♥ Jeg vil gerne deltage i dag Kl.10 ♥ ♥ ♥

 34. Rimo 15.02.2014 på 00:45 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag kl ti. Tak.

 35. nicole 15.02.2014 på 00:42 #

  jeg vil meget gerne deltage ! af hjertet tak !

 36. bodi johnrud 15.02.2014 på 00:29 #

  vil gjerne delta på healing :)

 37. Grete 15.02.2014 på 00:08 #

  Ja tak jeg vil gerne være med lørdag kl. 10

 38. Linda 14.02.2014 på 23:33 #

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage i morgen.

  • kirsten Ravn 15.02.2014 på 00:03 #

   Ja tak j I morgen vil jeg vil meget gerne deltage. <3

 39. Anette 14.02.2014 på 23:25 #

  Ja tak, jeg vil meget gerne være med lørdag den 15/2. <3

 40. Margit Dreier 14.02.2014 på 23:24 #

  Ja tak… vil meget gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15-2 kl 10

  Kærligst Margit..

 41. Anette 14.02.2014 på 23:14 #

  Tak, jeg vil gerne være med til healing og bøn lørdag den 15 februar kl 10.

 42. Charlotte 14.02.2014 på 23:03 #

  Ja tak

 43. Margit 14.02.2014 på 22:42 #

  Ja tak :)

 44. Suzanne 14.02.2014 på 22:21 #

  Ja tak til healing i morgen ❤️

 45. Ewa 14.02.2014 på 22:14 #

  Ja tak til healing på lørdag klokken 10

 46. Annette 14.02.2014 på 21:54 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage i healing på lørdag.

 47. Annette Hansen 14.02.2014 på 21:46 #

  Ja tak kh.annette

 48. Mette 14.02.2014 på 21:40 #

  Ja tak til i morgen.

 49. Anette 14.02.2014 på 21:32 #

  Jeg vil gerne være med lørdag den 15.

 50. Bo 14.02.2014 på 21:28 #

  Ja tak til at deltage i morgen d. 15 februar

 51. Birgit Axters 14.02.2014 på 21:26 #

  Ja tak til at deltage imorgen :)

 52. Helle 14.02.2014 på 20:47 #

  Også ja tak herfra til at deltage i morgen.

 53. Inger 14.02.2014 på 20:39 #

  Ja tak til at deltage i morgen:-)

 54. Hanne H 14.02.2014 på 20:33 #

  Ja tak, vil meget gerne deltage lørdag kl 10.

 55. Rikke laursen 14.02.2014 på 20:26 #

  ja tak jeg vil gerne være med

 56. karin og nanna 14.02.2014 på 20:16 #

  Ja tak

 57. Karina Dipo 14.02.2014 på 19:42 #

  Hej
  Ja tak jeg er på lørdag ;))
  Karina

 58. lindis 14.02.2014 på 19:18 #

  Ja takk vil vere med 15 feb :)

 59. Mads 14.02.2014 på 19:14 #

  Ja tak. Jeg vil gerne være med den 15. feb. kl.10

 60. Kate 14.02.2014 på 19:11 #

  Ja tak, jeg er med i morgen kl. 10

 61. Niels H. 14.02.2014 på 18:55 #

  Jeg vil gerne tilmelde mig healing i morgen lørdag den 15.02.14 kl. 10.00

 62. Lene lundsager 14.02.2014 på 18:20 #

  Jeg vil gerne være med i morgen den15 februar kl 10

 63. Grete 14.02.2014 på 18:18 #

  Ja Tak, jeg vil gerne med lørdag den 15.

 64. Karen 14.02.2014 på 17:49 #

  Ja tak, jeg er meget gerne med :-)

 65. Karen 14.02.2014 på 17:48 #

  Ja tak, meget gerne :-)

 66. Bonnie 14.02.2014 på 17:20 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med ❤️

 67. Thomas 14.02.2014 på 17:20 #

  Ja tak, vil gerne være med

 68. Jesper 14.02.2014 på 17:17 #

  Ja tak jeg vil gerne være med lørdag den 15 februar.

 69. Dag Bull-Njaa 14.02.2014 på 16:24 #

  Ja tak jeg vil gjerne være med på lørdag:-)

 70. Elin Torkelsen 14.02.2014 på 14:23 #

  Hei

  Jeg og min mor Kari Torkelsen vil gjerne være med i morgen kl.1000 på healingen.

  Mvh

  Elin Torkelsen

 71. Elin Torkelsen 14.02.2014 på 14:22 #

  Hei

  Jeg og min mor Kari Torkelsen vil gjerne være med i morgen kl.1000.

  Mvh

  Elin Torkelsen

 72. Tina 14.02.2014 på 13:18 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med d. 15. feb.

 73. Marianne 14.02.2014 på 13:02 #

  Ja tak jeg vil gerne være med lørdag den 15 februar.
  Hilsen Marianne

 74. Dora 14.02.2014 på 12:35 #

  Ja tak, vil gerne deltage lørdag den 15.02. :)

 75. Dora 14.02.2014 på 12:32 #

  Ja tak, vil gerne deltage i morgen lørdag ;)

 76. Lisbeth Andersen 14.02.2014 på 12:24 #

  Ja tak til lørdag kl. 10.

 77. Kirsten 14.02.2014 på 12:11 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med den 15. februar.

 78. Lisbet Ritsing 14.02.2014 på 12:08 #

  Tak – jeg vil gerne være med i morgen klokken 10.

  Lisbet

 79. Lise P 14.02.2014 på 10:24 #

  Ja, tak, til næste gang.
  Jeg har lige været på ferie, og i flyet dertil så jeg et lille stykke regnbue lyse til mig. Bagefter endnu et, temmelig lille, men mens jeg sugede det til mig, blev lyset så intenst, at jeg følte, det fortalte mig, at hele universet var med mig. Og jeg blev fyldt med stor glæde og kærlighed.
  Flere gange på turen bad jeg universet om hjælp til “småting” og fik det hver gang.
  En sidste ting – jeg snorklede for første gang og så koraller og fisk meget tæt på og en mellemstor skildpadde. Det var magisk, og det var som at svæve rundt i en lykketilstand.
  Hvor er jeg heldig :-) Jeg håber, det ikke blev for langt.
  Kærlige hilsener til alle.

 80. Inge 14.02.2014 på 10:20 #

  Jeg vil gerne deltage i H & B 15.02.14 kl. 10.00

 81. CharlotteMaria 14.02.2014 på 10:06 #

  Ja tak til healing og måske engel. :)

 82. Lotte Fogh 14.02.2014 på 09:48 #

  Kære Jette. Ja tak jeg vil gerne være med i morgen lørdag kl. 10.
  Lotte

 83. margit 14.02.2014 på 07:45 #

  ja tak

 84. Michael Abraham Hansen 14.02.2014 på 06:25 #

  Ja, tak jeg vil gerne være med til healing og bøn i morgen lørdag den 15. februar kl 10.00 KH Michael <3

 85. Lis Nymand 14.02.2014 på 02:15 #

  Ja tak meget gerne

 86. Charline SIbbern 14.02.2014 på 02:13 #

  Ja tak ;-)

 87. Sanne Andersen 13.02.2014 på 23:30 #

  Ja tak :-)

 88. Anne Mette 13.02.2014 på 22:56 #

  Ja tak. Og ja tak til lige den engel:)

 89. ilse schakow hansen 13.02.2014 på 22:45 #

  Ja, tak vil gerne deltage i healing og bøn lørdag. d, 15 februar kl.10.00

 90. Pia Rasmussen 13.02.2014 på 22:34 #

  Deltager i morgen. Tak.

 91. Catthrin 13.02.2014 på 22:26 #

  Ja, tak.. Det vil jeg gerne være med til…

 92. Jan Ankerstjerne 13.02.2014 på 22:19 #

  Ja tak, det lyder spændende.

 93. Toni horn 13.02.2014 på 22:17 #

  Ja tak. Min datter og jeg deltager gerne
  Lørdag den 15 kl 10. Tak

 94. Elisabeth Madsen 13.02.2014 på 22:13 #

  Ja tak, jeg vil gerne modtage healing lørdag d. 15. februar kl. 10.

 95. Kristine 13.02.2014 på 22:06 #

  Ja tak <3

 96. Pia 13.02.2014 på 22:01 #

  Jeg vil gerne deltage..

 97. Mette Aa 13.02.2014 på 21:59 #

  Mange tak til bøn og healing på lørdag kl 10 :-)

 98. Lone W. 13.02.2014 på 21:34 #

  Ja tak til healing og bøn lørdag kl 10:00 ❤️

  • Marianne 13.02.2014 på 21:58 #

   Ja TAK❤️

 99. kate Aastrup 13.02.2014 på 21:29 #

  jeg tror det er på tide at være med igen :-)

 100. Lis 13.02.2014 på 21:23 #

  Ja tak jeg vil gerne være med til bøn oh healing lørdag 15.2 kl. 10
  Knus Lis :-)

 101. Santhi 13.02.2014 på 21:15 #

  Ja mange tak til healing…

 102. laila nielsen 13.02.2014 på 21:14 #

  Ja tak -deltager gerne d 15.2.2014

 103. stephanie 13.02.2014 på 21:05 #

  Hej Jette. Ja tak, jeg vil meget gerne være med til healing og bøn på lørdag.

 104. Vibeke 13.02.2014 på 20:55 #

  Ja tak rigtig gerne <3

 105. Kathrine 13.02.2014 på 20:42 #

  Tak,jeg vil meget gerne deltage. Kærlig hilsen Kathrine

 106. Astri 13.02.2014 på 20:21 #

  Ja tak til lørdag den 15.

 107. Christina 13.02.2014 på 19:49 #

  Ja tak, jeg glæder mig til at deltage :-)

 108. Lisbeth 13.02.2014 på 19:41 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage

 109. Erik Gram- Hanssen 13.02.2014 på 19:40 #

  Gerne :-)

 110. inger Nielsen 13.02.2014 på 19:23 #

  Ja tak jeg vil gerne være med. <3

 111. Ann Dasseville 13.02.2014 på 19:14 #

  Ja tak…ser frem til at deltage!

 112. Hanne Dica Trøstrup 13.02.2014 på 19:13 #

  Hej Jette!
  Tusind tak for healing.
  Jeg vil meget gerne være med igen den 15.2.
  Mange hilsner fra Hanne

 113. Vibeke 13.02.2014 på 19:12 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage i healing af underbevidsthed d.15/2 – Tak igen :)

 114. Isabelle 13.02.2014 på 19:01 #

  og ja tak til lille engel :-)

 115. Bodil 13.02.2014 på 18:46 #

  Ja tak til at deltage

  • Isabelle 13.02.2014 på 18:49 #

   Ja tak til at være med næste gang :-)

 116. anette og peder 13.02.2014 på 18:43 #

  ja tak p og a

 117. marina lorain 13.02.2014 på 18:36 #

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

 118. Merete 13.02.2014 på 18:27 #

  Ja takk ❤️

 119. Linda Ringseth 13.02.2014 på 18:17 #

  Ja takk. Blir gjerne med :-)

 120. kirsten christensen 13.02.2014 på 17:56 #

  Ja tak ❤❤❤

 121. Bjørg Alise 13.02.2014 på 17:37 #

  Ja takk til healing lørdag:)

 122. Heidi Bruun 13.02.2014 på 17:11 #

  Jes…jes. Jeg ku vældigt godt tænke mig at hoppe på den healing;-) k

 123. Vivi 13.02.2014 på 17:11 #

  Ja tak vil gerne være med på lørdag

 124. Linda Riber 13.02.2014 på 16:49 #

  Ja tak jeg er med lørdag den 15.2.14 kl.10.00 :)

 125. Eileen 13.02.2014 på 16:47 #

  Ja tak

 126. Thomas Rosschou 13.02.2014 på 16:46 #

  Ja tak. Jeg vil gerne deltage i healing og bøn på lørdag kl 10/

 127. Hanne Christensen 13.02.2014 på 16:45 #

  Ja tak. Jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15/2 kl 10.00

 128. Jane Sønderup 13.02.2014 på 16:43 #

  Ja tak til healing og stort JA TAK til den lille engel.

 129. Lene 13.02.2014 på 16:39 #

  Tak jeg vil gerne være med. :-)<3<3<3<3<3<3<3

 130. Susanne 13.02.2014 på 16:37 #

  Ja, tak. :D

 131. Lisbeth 13.02.2014 på 16:16 #

  Ja takk for 2 personer den 15.02- tusen takk :)

 132. barbara 13.02.2014 på 16:10 #

  vil gerne være med :-)

 133. Lone Kathrin 13.02.2014 på 16:05 #

  ja tak

 134. Hanne, Kastrup 13.02.2014 på 16:01 #

  Jo tak, vil gerne deltage :)

 135. Anne-Lise Pedersen 13.02.2014 på 15:43 #

  ja tak jeg vil gerne deltage – Anne-Lise

 136. Anne-Lise Pedersen 13.02.2014 på 15:42 #

  ja tak – Anne-Lise Pedersen

 137. Anne 13.02.2014 på 15:31 #

  Ja, tak, jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing d. 15. febr. :-). Kh Anne

 138. Tove Inger Rasmussen 13.02.2014 på 15:24 #

  Det vil glæde mig meget.

 139. Elina 13.02.2014 på 15:24 #

  Ja tak

 140. Annalise Jensen 13.02.2014 på 15:06 #

  Ja tak, jeg ønsker at deltage i bøn og healing lørdag, den 15.2., kl. 10, tak. Kh Annalise

 141. Else 13.02.2014 på 15:03 #

  Ja tak jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing på lørdag kl 10
  Mange hilsner
  Else

 142. Majbrit Hansen 13.02.2014 på 14:40 #

  Ja tak modtager hjerteligt gerne healing og bøn lørdag d.15 kl.10 På forhånd tak

 143. Liselotte 13.02.2014 på 14:35 #

  Jeg vil gerne deltage.

 144. Birgit 13.02.2014 på 14:30 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage.

 145. Mone 13.02.2014 på 14:30 #

  Ja takk til lørdag.
  Hjerteklem fra Mone

 146. Inger 13.02.2014 på 14:27 #

  Ja tak til på lørdag, KH fra Inger

 147. Heidi Haslund 13.02.2014 på 14:01 #

  ja tak vil gerne modtage healing<3

 148. karen tobiassen 13.02.2014 på 13:56 #

  Ja tak til healing og bøn..

 149. jette a 13.02.2014 på 13:51 #

  Ja tak vil meget gerne være med

 150. Karina 13.02.2014 på 13:49 #

  Ja tak ❤

 151. sol 13.02.2014 på 13:43 #

  Ja, deltager gerne på lørdag d. 15/2 kl. 10.00 – tak

 152. Mia 13.02.2014 på 13:20 #

  ja tak, jeg vil meget gerne deltage :)

 153. Jytte 13.02.2014 på 13:16 #

  Ja tak til bøn og healing på lørdag .

 154. Helena 13.02.2014 på 13:14 #

  Ja tak!

 155. Lisa 13.02.2014 på 13:08 #

  Ja tak!..til healing og Bøn på lørdag

 156. Sandra 13.02.2014 på 13:08 #

  Ja takk jeg blir med :)

 157. Kirsti Kittie 13.02.2014 på 13:07 #

  Ja tak. Jeg vil gerne være med.

 158. Jannika Vibeke s Larsen 13.02.2014 på 12:39 #

  Ja tak deltager gerne til healing og bøn d15/2 kl 1000
  Kh
  Jannika

 159. Lotte 13.02.2014 på 12:39 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage.

 160. Esma Petersen 13.02.2014 på 12:38 #

  Kære Jette,
  Ja tak jeg vil gerne deltage på lørdag og glæder mig til at modtage energien. <3
  Kærlig hilsen fra Esma.

 161. Trine 13.02.2014 på 12:29 #

  Ja takk, jeg vil veldig gjerne bli med på healing lørdag 15.02.2014 kl 100 <3 Din underbevissthet. Trine <3

 162. Ayoe Rønlov 13.02.2014 på 12:25 #

  Ja tak – vil meget gerne være med !!

 163. Angela 13.02.2014 på 12:11 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage i Healingen – din underbevidsthed !! Mvh Angela

 164. Hanne Christensen 13.02.2014 på 12:08 #

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage <3

 165. Sonja 13.02.2014 på 12:07 #

  jatak og tak for sidst!

 166. Winnie 13.02.2014 på 11:59 #

  Ja tak jeg vil gerne være med til healing og bøn.

 167. Tove 13.02.2014 på 11:57 #

  Ja tak til healing og bøn på lørdag (-:

 168. Netka Elisabeth Bach 13.02.2014 på 11:54 #

  Ja tusind tak til lørdagshealing.

 169. Lone 13.02.2014 på 11:46 #

  Ja tak – jeg er med

 170. Grethe Jahr 13.02.2014 på 11:46 #

  Ja,tusen takk!

 171. Karin Holt 13.02.2014 på 11:28 #

  Ja, tak meget gerne. :-)

 172. lisbeth 13.02.2014 på 11:27 #

  ja takk

 173. Eva Spendrup 13.02.2014 på 11:20 #

  Ja tak

 174. Else Slagebro 13.02.2014 på 11:18 #

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

 175. marianne 13.02.2014 på 11:09 #

  Jatak, jeg vil gerne være med den 15. februar.

 176. Mia 13.02.2014 på 11:06 #

  Ja tak til healing og bøn på lørdag d. 15. kl 10.
  <3 glæder mig.
  Kh Mia

 177. Connie 13.02.2014 på 10:56 #

  Ja tak – jeg vil meget gerne være med på lørdag den 15. kl 10:00.

 178. Charlotte jørgensen 13.02.2014 på 10:56 #

  Hej.
  Jeg vil gerne deltage i healing og bøn. Lørdag d.15. 2. Kl. 10.00.

 179. Eva Nibe 13.02.2014 på 10:54 #

  Ja tak

 180. Eva N ibe 13.02.2014 på 10:52 #

  Ja tak

 181. Mette 13.02.2014 på 10:49 #

  Ja tak til lørdag og engel

 182. peter 13.02.2014 på 10:48 #

  ja tak (:

 183. Camilla 13.02.2014 på 10:44 #

  Ja tak vil rigtig gerne være med ❤

 184. Rikke V. O. 13.02.2014 på 10:43 #

  Ja tak til lørdagshealing :-)

 185. katja nørgaard 13.02.2014 på 10:39 #

  jeg vil gerne være med på lørdag :-)

 186. Elly 13.02.2014 på 10:37 #

  ja takk jeg vil gjerne delta 15 feb,

 187. Bente Wind 13.02.2014 på 10:36 #

  Ja tak,vil gerne deltage i healing/bøn lørdag d 15-02 kl 10 00 <3 :-)

 188. Vibeke 13.02.2014 på 10:36 #

  Ja tak Jette og tak du yder denne service :)

 189. Betina 13.02.2014 på 10:29 #

  ja, tak

 190. carina 13.02.2014 på 10:21 #

  Ja mange tak til næste healing og budskab:-) Tak!

 191. Conny Sørensen 13.02.2014 på 10:09 #

  jatak vil gerne været med lørdag

 192. Anja Grønnegård 13.02.2014 på 10:08 #

  Af hjertet tak for denne mulighed.

 193. Vibeke 13.02.2014 på 10:03 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med lørdag den 15. februar kl. 10.

 194. Annmari 13.02.2014 på 10:02 #

  ja tak Jette jeg vil gerne være med den 15 januar

 195. Vinnie 13.02.2014 på 09:52 #

  Tak Jette, jeg vil rigtig gerne være med på lørdag kl. 10.
  Tak, Vinnie :-)

 196. Lone 13.02.2014 på 09:50 #

  Ja tak til healing d 15/2 :-)
  Kh og god dag

 197. Anne Højer Christensen 13.02.2014 på 09:45 #

  ja tusind tak til det underbevidste ♥

 198. Mei 13.02.2014 på 09:43 #

  Jeg vil gerne inddrages i bøn og healing på lørdag d. 15. kl.10.

 199. Thomas 13.02.2014 på 09:39 #

  Ja tak til lørdag

 200. Marianne P. 13.02.2014 på 09:35 #

  Ja tak jeg er med på lørdag.

 201. Mona 13.02.2014 på 09:34 #

  Kære Jette hvor er det rent luksus at være en del af dit netværk….mange tak. Glæder mig til på lørdag. Spanske knus

 202. per larsen 13.02.2014 på 09:31 #

  Jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. feb. kl. 10.

 203. Kristin 13.02.2014 på 09:30 #

  Ja, jeg deltar gjerne <3 TAKK!

 204. Charlotte Dam Dreyer 13.02.2014 på 09:27 #

  Jeg vil gerne deltage

 205. Jytte Juul Poulsen 13.02.2014 på 09:24 #

  Ja tak jeg vil meget gerne deltage på lørdag kl. 10.00. En engel vil være meget velkommen hos mig.

 206. Annie Escherich 13.02.2014 på 09:21 #

  Ja tak meget gerne.

 207. Mie B 13.02.2014 på 09:21 #

  Ja tak – deltager gerne lørdag kl 10

 208. Janni 13.02.2014 på 09:20 #

  Ja tak. Jeg vil gerne deltage.

 209. Synnøve Skodje 13.02.2014 på 09:19 #

  Ja takk, jeg vil gjerne delta lørdag kl. 1000.

 210. mette 13.02.2014 på 09:18 #

  Ja tak , jeg vil meget gerne deltage. tak

 211. Joan 13.02.2014 på 09:18 #

  Ja tak jeg vil gerne være med på lørdag kl. 10.00

 212. Kit 13.02.2014 på 09:15 #

  Deltager med glæde :)

 213. Maria Navntoft 13.02.2014 på 09:12 #

  Ja tak – meget gerne :)

 214. Maria Fobian 13.02.2014 på 09:10 #

  Yes <3

 215. Tine 13.02.2014 på 09:09 #

  Ja takk ønsker at deltage og modtage

 216. Anne Sophie Christensen 13.02.2014 på 09:09 #

  Deltager hjertens gerne.

 217. inga 13.02.2014 på 09:08 #

  tak for healing d !5/2 kl.10!

 218. Amalie Christiansen 13.02.2014 på 09:07 #

  Mange tak, jeg vil meget gerne være med til healing!

 219. inga 13.02.2014 på 09:06 #

  tak

 220. Louise 13.02.2014 på 09:06 #

  Ja tak meget gerne

 221. Anne Sørensen 13.02.2014 på 09:05 #

  Ja TAK …. vil gerne være med

 222. Lisbet 13.02.2014 på 09:05 #

  Ja tak:) Vil gerne deltage på lørdag.

 223. Tina Larsen 13.02.2014 på 09:03 #

  Ja tak. Jeg vil gerne være med til healing og bøn på lørdag den 15. februar

 224. Charlotte valentin 13.02.2014 på 09:02 #

  Jeg vil gerne være med til healing på lørdag Kl 10

 225. Annette 13.02.2014 på 09:02 #

  Tak og jeg vil gerne deltage på lørdag :-)

 226. Ulla 13.02.2014 på 08:58 #

  Ja tak til d 15/2 2014
  Hilsen Iben og Ulla

 227. Aase 13.02.2014 på 08:57 #

  Ja tak :-)

 228. Lise 13.02.2014 på 08:57 #

  Jatak :)

 229. anja andersen 13.02.2014 på 08:55 #

  ja tak

 230. Lisbeth Lykke 13.02.2014 på 08:55 #

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing lørdag den 15.februar kl. 10.00.

  Kærligst
  Lisbeth

 231. Christine Sognlien 13.02.2014 på 08:55 #

  Hei!
  Jeg ønsker veldig gjerne å være med på healingen nå til lørdag!

  Klemmer fra
  Christine Sognlien

 232. Bente Schibye 13.02.2014 på 08:54 #

  Jeg vil rigtig gerne deltage på lørdag kl 10 tak.

 233. Bente Schibye 13.02.2014 på 08:54 #

  Jeg vil rigtig gerne deltage på lørdag kl 10

 234. Vivian 13.02.2014 på 08:54 #

  Ja Stor Taknemmlighet. Ber om healing i min fysiske kroppe. Må lysets krafter heale . Min krop & sjael. . Tak Vivi

 235. inga 13.02.2014 på 08:54 #

  takker!

 236. lena olesen 13.02.2014 på 08:53 #

  Ja tak :-)

 237. inga 13.02.2014 på 08:50 #

  Tak til healing d 15/2 kl 10!

 238. lindae sofia 13.02.2014 på 08:49 #

  Ja tak, meget gerne, mange tak :-)

 239. inga 13.02.2014 på 08:49 #

  tak til healing og bøn ,10/2!

 240. inga 13.02.2014 på 08:47 #

  tak til healing og bøn 10/2 kl.10,og muligheden!

 241. Betina Jensen 13.02.2014 på 08:47 #

  kære jer, ja tak til at deltage på lørdag. på forhånd tak. knus

 242. Dorthe l j 13.02.2014 på 08:46 #

  Ja tak.

 243. inga 13.02.2014 på 08:45 #

  ja tak vil gerne være med,lørdag kl. 10. Tak for muligheden herfor! 15 /2.

 244. Helle Søberg 13.02.2014 på 08:43 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage ❤️

 245. Tenna P Tougaard 13.02.2014 på 07:55 #

  Ja tak til healing og bøn, lørdag d.15/2 kl.10.00 TAK. 

  • inga 13.02.2014 på 09:04 #

   tak til 15/ kl 10!

 246. Stella 13.02.2014 på 07:42 #

  Jeg vil gerne deltage på lørdag :-)

 247. dorthe 13.02.2014 på 07:37 #

  Jeg vil gerne deltage og samtidig tilmelde Lars som deltager

 248. lene 13.02.2014 på 07:19 #

  Jeg vil med glæde være med til healing og bøn d.15.2
  Mange gode tanker fra lene

 249. christina 12.02.2014 på 23:03 #

  Jeg vll også gerne meditere med jer :)

 250. Mie Vester Pedersen 12.02.2014 på 21:22 #

  Ja tak :-)

 251. Stine 12.02.2014 på 21:05 #

  Fra hjertet tak, vil glæde mig til d.15.2
  Fra Stine

 252. Henriette Engelund 12.02.2014 på 20:33 #

  Ja tak til den 15.2. <3 Kærligst Henriette

 253. Grethe 12.02.2014 på 18:55 #

  jeg vil gerne have healing den 15 kl 10, har lige fået at vide jeg har knogleskørhed

 254. birte olesen 12.02.2014 på 16:47 #

  ja tak til lørdag har lige været gennem en stor opr.med fri gørelse af nervebaner i rygsjølen samt undermaneret noget af en ekstra rygknogle jeg havde nede ved halebenet
  da jeg havde 6 hvivler og ik kun 5 så er godt brugt samt i stærke smerter så alt hjælp modtages med tak mkh birte

 255. Vinnie 12.02.2014 på 15:51 #

  Ja tak til healing og bøn lørdag d 15

 256. Birgitte 12.02.2014 på 14:27 #

  Jeg glæder mig til bøn og healing

 257. Jane 12.02.2014 på 14:20 #

  Jeg vil gerne være med i din bøn

 258. Aase P. 12.02.2014 på 11:55 #

  det glæder jeg mig til.
  hilsen Aase P.

 259. Lotte 12.02.2014 på 11:27 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage den 15.
  Kærlig hilsen
  Lotte

 260. Elsebeth 12.02.2014 på 11:21 #

  Ja tak. Jeg vil gerne være med den 15. kl. 10.

 261. Elisabet Kolhorn 12.02.2014 på 09:04 #

  Jeg sad i Puerto Rico på Grand Canaria og var med til healing og bøn – det var en rigtig god oplevelse. Jeg er med igen på lørdag selvom jeg nu nok sover – har været i nattevagt.

 262. AnneKarin Alhaug 12.02.2014 på 09:03 #

  Jeg vil gjerne være med lørdag den 15, februar kl, 10

 263. Ellen 12.02.2014 på 08:45 #

  Ja Tak til lørdag kl 10 <3

 264. Heidi Bille 12.02.2014 på 08:35 #

  tak vil gerne være med d. 15. kl.10

 265. Lisbet Larsen 12.02.2014 på 06:53 #

  Jeg vil glæde mig til at deltage d. 15.2.14 kl. 10.00

 266. Birgitte b 12.02.2014 på 03:33 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltager bøn oh healing på lørdag D .15. 2 kl 10

 267. birthe olesen 12.02.2014 på 00:54 #

  Jeg vil gerne deltage

 268. Helle 12.02.2014 på 00:06 #

  Ja tak jeg vil gerne være med til healing og bøn på lørdag klokken 10 :-) Helle

 269. Thanh Hong Nguyen 11.02.2014 på 23:14 #

  Ja tak, vil gerne deltage på lørdag.

 270. Michèle-Marguerite 11.02.2014 på 22:40 #

  Ja tak, ønsker at være med.

 271. Julie Margrethe Astasdatter 11.02.2014 på 22:28 #

  Ja tak jeg vil gerne være med på lørdag d. 15. feb.

 272. Kirsten Rømer 11.02.2014 på 22:17 #

  Jeg beder om (fortsat) healing af kræft i min bugspytkirtel❤️

 273. Henrietta 11.02.2014 på 21:52 #

  Ja mange mange tak

 274. Cecilie 11.02.2014 på 21:35 #

  ja takk til healing 15.feb

 275. asta 11.02.2014 på 19:33 #

  Ja jeg vil gerne være med på lørdag d. 15

 276. Vibike 11.02.2014 på 19:02 #

  Tusind tak for healing og bøn :) jeg vil gerne være med igen den 15.feb. kl. 10.00 :)

 277. merete thorngaard jensen 11.02.2014 på 18:58 #

  Ja tak

 278. merete thorngaard jensen 11.02.2014 på 18:54 #

  Lørdag d.15/2 kl.10
  ja tak.

 279. Anne-Marie 11.02.2014 på 18:50 #

  Jeg vil gerne deltage på lørdag, den 15.2. Kh Anne-Marie

 280. Lene 11.02.2014 på 16:54 #

  Tak for healing. Min mand og jeg deltager gerne d. 15/2.

 281. Mariane 11.02.2014 på 16:51 #

  På forhånd hjerte tak for at være med lørdag d. 10. feb. 2014 :-)
  Kærligst Mariane

 282. Victoria 11.02.2014 på 16:39 #

  Ja tak, jeg deltager meget gerne på lørdag d. 15 kl.10.

 283. Conny 11.02.2014 på 15:46 #

  Ja tak Jette :) jeg vil meget gerne være med til healing og bøn på lørdag kl.10 kærligst Conny

 284. gisela 11.02.2014 på 14:12 #

  Tak til at være med lørdag d.15.

 285. ingrid Nilsson 11.02.2014 på 11:19 #

  Ja tak. jeg vil gerne være med lørdag d 15-2 kl 10

 286. Birgitte 11.02.2014 på 07:33 #

  Ja tak til healing og bøn d. 15/2 kl 10 :-) tak!

 287. Susanne 11.02.2014 på 01:56 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage d. 15. feb.

 288. Martine 10.02.2014 på 23:57 #

  JA TAK. ER MEGET GERNE MED D.15 FEBRUAR :)

 289. Agnete og Ida 10.02.2014 på 23:54 #

  Ja tak, vi vil gerne deltage i bøn og healing, samtidig ønskes healing for Mette og Nina.

 290. Vinniie 10.02.2014 på 23:24 #

  Jeg er med denne gang og jeg glæder mig :-)

 291. Marcelle 10.02.2014 på 22:48 #

  Jeg vil gjerne være med den 15. Tusen takk

 292. Ann 10.02.2014 på 22:43 #

  Åh ja tak, en smuk engel på min spirituelle rejse.
  Ja tak til healing og bøn d. 15. Februar 2014.

 293. Rikke 10.02.2014 på 22:30 #

  Jeg vil gerne deltage

 294. Helle Vandsø 10.02.2014 på 22:09 #

  Jeg deltager meget gerne lørdag den 15 februar – og gerne også min mindste søn som bliver 10 år den dag – tak

 295. Gyda Sindberg 10.02.2014 på 21:09 #

  Ja tak til bøn og healing d.15.2. og ja tak til den smukke engel

 296. ruthannet Sinne Jensen 10.02.2014 på 20:49 #

  tak vil gerne bøn/healing

 297. Anette 10.02.2014 på 20:06 #

  Jeg vil meget gerne have den lille engel til følgesvend.

  Kærlig hilsen Anette

 298. sonja 10.02.2014 på 19:40 #

  Ja tak.Jeg vil gerne deltage i healingen lørdag den 15. februar 2014

 299. Kari Mette 10.02.2014 på 18:30 #

  Jeg vil gjerne være med på Healing og bønn 15. februar kl 10. Tusen takk. :D

 300. Laila 10.02.2014 på 17:54 #

  Takk – jeg vil gjerne være med 15.februar !

 301. Dorte 10.02.2014 på 17:00 #

  Ja tak til både englen og bøn på lørdag

 302. Michael Mogensen 10.02.2014 på 15:30 #

  Og ja tak til at deltage den 15/2

 303. Michael Mogensen 10.02.2014 på 15:29 #

  Michael Mogensen

 304. Jane Møller Rosing 10.02.2014 på 15:10 #

  Hej
  Ja tak jeg vil være med…

  Kan du fortæl mig hvad jeg vil i mit liv? Nogen gang føler jeg at jeg ikke ved hvad jeg vil…
  Hvordan er mit fremtid?

  Mvh.
  Jane

 305. Lotte 10.02.2014 på 14:46 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage 15/2

 306. søs clausen 10.02.2014 på 14:05 #

  På forhånd tak.

 307. Melitha 10.02.2014 på 13:52 #

  ja tak, jeg vil gerne være med på lørdag.

 308. Inger 10.02.2014 på 13:16 #

  Ja tak til lørdag d.15/2

 309. Marianne 10.02.2014 på 13:09 #

  Jeg vil meget gerne være med. Og min kusine Jannie, Camilla og min bror Claus :-)
  Tak <3

 310. Dorit Bertelsen 10.02.2014 på 12:49 #

  Ja tak jeg vil gerne være med lørdag d.15 kl. 10

  Kh Dot

 311. Janne Salomonsen 10.02.2014 på 12:26 #

  Ja,tak jeg vil gerne være med til næste healig og bøn lørdag d 15 feb kl10.
  Din unnderbevidsthed.

  kh Janne

 312. Dag Bull-Njaa 10.02.2014 på 12:09 #

  Ja tak jeg vil gjerne bli med den 15.
  Mange tak:-)

 313. pia rasmussen 10.02.2014 på 11:34 #

  ja tak jeg vil gerne modtage englen

 314. Jacqueline 10.02.2014 på 10:39 #

  Ja tak til d. 15.

 315. Helle 10.02.2014 på 10:20 #

  Den lille engel skal med glæde bo hos mig . Kh. Helle

 316. Anette 10.02.2014 på 09:37 #

  Jeg vil gerne deltage.
  Kærlig hilsen Anette

 317. Anette 10.02.2014 på 09:17 #

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage d. 15.02. kl. 10 Kh Anette

 318. Elisabeth Dalby 10.02.2014 på 09:07 #

  Tak, jeg vil meget gerne deltage d 15/2 kl 10.00 .

 319. aliice 10.02.2014 på 08:52 #

  ja tak, jeg vil meget gerne deltage d. 15.02. kl. 10 og englen vil være meget kærkommen hos mig i min nuværende situation. KH. Aliice

 320. Hanne Hjort Jensen 10.02.2014 på 08:44 #

  Ja tak. Jeg vil gerne være med på lørdag d. 15. kl. 10:00

 321. Carina 10.02.2014 på 08:30 #

  Kære Jette :) Tak for healing :)
  Ja tak jeg vil gerne deltage D 15.
  Mange kærlige og varme hilsner <3

 322. Birgit 10.02.2014 på 08:13 #

  Ja tak til d. 15/2 kl. 10. Melder også min mor Helene til.
  Det kunne være dejligt, hvis universet synes, at jeg og min mor skal have lidt ekstra støtte i denne tid i form af den smukke engel. <3

 323. Helle Sørensen 10.02.2014 på 07:10 #

  Ja tak, jeg vil meget gerne være med på lørdag kl. 10.

 324. Elisabeth 10.02.2014 på 07:07 #

  Ja tak, er med på lørdag

 325. Jane 10.02.2014 på 02:30 #

  Ja tak jeg vil gerne modtage healing og bøn d. 15 feb kl 10.00 – tak.

 326. Louise 10.02.2014 på 01:20 #

  Jeg vil gerne deltage på lørdag kl 10.

 327. Rasmus 09.02.2014 på 23:12 #

  Ja tak til healing lørdag den 15. februar

 328. Rasmus 09.02.2014 på 22:59 #

  Rasmus

 329. Marianne 09.02.2014 på 22:56 #

  Kære Jette. Jeg vil meget gerne modtage den fine engel.
  Også ja tak til deltagelse i healing d. 15.02.

 330. Pernille 09.02.2014 på 22:48 #

  Ja tak

 331. henrik bruhn 09.02.2014 på 22:29 #

  ja tak

 332. Lisbet 09.02.2014 på 22:29 #

  Ja mange tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag d. 15. februar kl. 10
  Kh Lisbet

 333. Annette 09.02.2014 på 22:25 #

  Ja tak..:-)

 334. Majken Bang Winther 09.02.2014 på 22:20 #

  Ja tak,Jette:-)

 335. Ulla Vinnii Rasmussen 09.02.2014 på 22:13 #

  Ja tak til healing og bøn d. 15 feb kl.10 og jeg vil meget gerne modtage den fine Engel.

 336. Gordana Calovic 09.02.2014 på 22:02 #

  Ja tak til den 15.

 337. Mette 09.02.2014 på 21:25 #

  Ja tak til lørdag – og måske engel…

 338. Marie Friis 09.02.2014 på 19:01 #

  Jeg glemte at nævne at jeg rigtig gerne vil modtage den lille engel. Kh. Marie

 339. Marie Friis 09.02.2014 på 18:41 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. Feb. Kh. Marie

 340. Thorkild Klausen 09.02.2014 på 18:36 #

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

 341. Hanne Mie 09.02.2014 på 16:26 #

  Jeg kunne ikke være med direkte, og har først nu læst dagens healing, bøn, og ikke mindst din oplevelse, Jette. Nej, jeg udlever ikke den bedste jeg kan være. Jeg øver mig i tillid, jeg mærker en spirende forandring, falder tilbage, og øver tillid igen og igen, for jeg vil gerne lære “den bedste mig” bedre at kende. Kunne rigtig godt ønske mig den lille engel. Hun skulle minde mig om at holde fokus, have tillid og være vedholdende i forhold til udleve den bedste mig.

  og ja tak til d. 15.2.

 342. Hanne Mie 09.02.2014 på 16:12 #

  Ja tak :-)

 343. Elizabeth Larsen 09.02.2014 på 16:11 #

  Ja tak – jeg vil gerne med lørdag d. 15.2 kl 10. hilsen Elizabeth

 344. Karen V 09.02.2014 på 15:23 #

  ja tak, er gerne med lørdag d. 15.2. kl. 10

 345. Hanne Johansen 09.02.2014 på 14:31 #

  Tak for denne healing – jeg har følt mig opløftet. Jeg kunne meget godt bruge englen til at følge mig på vej i min udvikling og til at høre min sande stemme lige nu. Jeg vil meget gerne være med 15/2 kl 10.00 igen.

 346. Anette Iversen 09.02.2014 på 14:26 #

  ja tak, til en engle….

 347. Grytte 09.02.2014 på 14:05 #

  Jeg vil meget gerne være med den 15/2

  og vil med taknemmelighed bære den engel du tilbyder.

 348. Jan Mejer Rasmussen 09.02.2014 på 13:53 #

  Jeg ved ikke…måske jeg kunne have englen med mig på en god måde

 349. lena knudsen 09.02.2014 på 13:46 #

  ja tak meget gerne .

 350. laila nielsen 09.02.2014 på 13:26 #

  ja tak – gerne

 351. Tina 09.02.2014 på 12:46 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med til gratis bøn og healing lørdag den 15. februar kl. 10.00

 352. Ulla 09.02.2014 på 12:44 #

  Ja tak til engel og til på lørdag.

 353. Mette 09.02.2014 på 12:38 #

  Ja tak til bøn/healing…og ja tak til lille smuk engel. Den vil bringe mig balance og vejledning.

 354. Mette 09.02.2014 på 12:25 #

  Ja ta

 355. Neda 09.02.2014 på 12:25 #

  Af hjertet tak til healing og bøn den 15. februar. Kærligst Neda

 356. Mette 09.02.2014 på 11:22 #

  Kære Jette, tak for den forrige healing, og ja tak til healing på lørdag den 15.02.14 til både min søn og jeg.

  Den fine engel må meget gerne flytte ind hos mig :)

  Kh. Mette

 357. kirsten grønager 09.02.2014 på 11:21 #

  ja tak til healing på lørdag kl 10.

 358. Jette 09.02.2014 på 11:07 #

  Ja tak jeg vil rigtig gerne være med næste gang den 15. marts. Hvis jeg kan nå det vil jeg også rigtig gerne være med omkring den fine engel.
  KH Jette

 359. maja 09.02.2014 på 10:59 #

  ja tak, jeg vil gerne været med i bøn og healing d. 15. februar kl. 10.
  Jeg vil gerne have inkluderet mine børn i healingen. TAK <3

 360. Dorte Susanne Gudmundsson 09.02.2014 på 10:38 #

  Ja tak jeg vil meget gerne deltage lørdag d. 15/2 kl.10.

 361. Lis Andersen 09.02.2014 på 09:51 #

  Hej Jette.

  Jeg vil gerne deltage i healing lørdag den 15. februar kl. 10.00

  Venlig hilsen Lis andersen

 362. Susanne Smith 09.02.2014 på 09:35 #

  Ja tak til lørdag d. 15. feb.

  • linda 09.02.2014 på 09:36 #

   deltager :)

 363. Mie olsen 09.02.2014 på 01:53 #

  Hej Jette.
  tak for din fantastiske side. Den har på kort tid allerede hjulpet mig meget på vej <3
  Tak for at du er dig, det arbejde du lavet, og de budskaber du formidler.
  jeg ville være meget taknemmelig hvis englen havnede hos mig <3
  Og også for at deltage i healing og bøn D.15-2 <3

 364. Jette Outzen 09.02.2014 på 01:25 #

  Ja Tak , jeg vil gerne deltage d.15/2 , den søde engel må gerne bo her hos mig :-)

 365. Mary Tindskarð 09.02.2014 på 01:17 #

  Takk <3

 366. Zennia 09.02.2014 på 00:52 #

  Tak fordi du er min :) – du smukke Engleblomst
  Ja tak til lørdag d. 15. februar.

 367. Inger 09.02.2014 på 00:22 #

  jeg vil med glæde være med lørdag d.15 februar kl.10.00 til gratis healing og bøn og lykkelig, hvis englen skulle havne hos mig.

  Kærlig hilsen

  inger

 368. Charlotte 08.02.2014 på 23:15 #

  Tak, jeg vil gerne deltage den 15. feb. <3

 369. Randi K 08.02.2014 på 23:14 #

  Ja tak til healing og bøn den 15.2.14
  Kærlig hilsen Randi

 370. Connie 08.02.2014 på 22:12 #

  Ja tak til healing på lørdag.
  Connie

 371. Chanet Markmann 08.02.2014 på 21:48 #

  Ja tak, til englen.

 372. Chanet Markmann 08.02.2014 på 21:32 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn, d.15/2.
  Kh Chanet

 373. Dorthe 08.02.2014 på 21:16 #

  JA TAK:-)

 374. Kent 08.02.2014 på 21:04 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage

 375. Annika 08.02.2014 på 20:54 #

  Ja, tak til healing og bøn:)

 376. Barbro Nybøe 08.02.2014 på 20:10 #

  Ja takk.

 377. Susanne Jeppe 08.02.2014 på 19:52 #

  ja tak, jeg vil meget gerne modtage englen med alt den energi du har givet den. Kærlig hilsen, Susanne Jeppe

 378. tine 08.02.2014 på 19:03 #

  Kære jette
  Ja Tak jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15. februar.
  Kærlig hilsen Tine

 379. Sanne rosamunde henriksen 08.02.2014 på 18:57 #

  Healingen var helt speciel for mig, og første gang jeg har været med til sådan noget. Det er ikke muligt for mig at fortælle om min oplevelse endnu, men engang så vil det ske. Jeg vil gerne have englen, men jeg føler mig ikke værdig til den.
  Tak fordi du gør dette for os der har så hårdt brug for hjælp for at være i verden. Alt det bedste til dig.
  De kærligste hilsner fra Sanne Rosamunde

 380. Liselotte 08.02.2014 på 18:54 #

  Ja tak til englen og til næste healing og bøn. :)

 381. Olivia 08.02.2014 på 18:36 #

  Tak for healingen, og ja tak til glas englen og næste healing og bøn.

 382. Kirsten Sæderup 08.02.2014 på 18:24 #

  Ja mange tak.

 383. Ib Sæderup 08.02.2014 på 18:23 #

  Ja tak.

 384. Yvonne Nejdefalk 08.02.2014 på 17:49 #

  Jag vill gärna vara med på healing och bön 15 februari och den lilla ängeln får gärna komma till mig.

 385. Hanne 08.02.2014 på 16:51 #

  Tak for healing, jeg vil gerne være med lørdag d. 15. kl. 10.
  God weekend.

 386. Anne I. Aagaard 08.02.2014 på 16:49 #

  Anne Aagaard

 387. Lilli 08.02.2014 på 16:44 #

  Tak for en god oplevelse i går, jeg har virkelig brug for hjælp lige nu er nemlig blevet ramt af problemer med hjertet:(

  Jeg deltager gerne den 15/2 kl. 10.00

 388. Ester 08.02.2014 på 16:24 #

  Ja tak til lørdag den 15. Kl.10

 389. Vibeke 08.02.2014 på 16:24 #

  Ja tak – vil meget gerne med i bøn & healing. TAK : )

 390. Ester 08.02.2014 på 16:24 #

  ESTER LIV

 391. Inge 08.02.2014 på 16:01 #

  Ja tak

 392. Anne Grete Olsen 08.02.2014 på 15:50 #

  ja tak

 393. Mette 08.02.2014 på 15:35 #

  Englen er meget velkommen hos mig

 394. Mette 08.02.2014 på 15:32 #

  Mette

 395. Bodil 08.02.2014 på 15:18 #

  Jeg siger tak både for healing og bøn i dag og også til at modtage glasenglen, hvis den skulle være bestemt til mig. Jeg vil også gerne være med igen lørdag den 15. februar kl. 10.00.

 396. AnetteA 08.02.2014 på 15:05 #

  Kære Jette,

  Tak! Englen er så velkommen og vil være mig en god støtte i den udvikling, som jeg er midt i lige nu.

  Og jeg vil meget gerne være med d. 15. februar.

  Kærlige tanker Anette

 397. Cicilia 08.02.2014 på 14:47 #

  tak for healing og bøn fredag. Jeg vil meget gerne deltage d.15.2 i healing og bøn. Jeg sender den smukke engel kærlige tanker med på den vej den rejser.Den er velkommen til at følges med mig.

 398. Katja van Moorselaar 08.02.2014 på 13:41 #

  Kære Jette.
  Takker for endnu en stærk healing med dig og jer andre meget god medicin.
  Jeg vil gerne være med den15.2 kl 10
  Og engelen er velkommen her

  Kærlig hilsen
  Katja

 399. Annette Louise Nissen 08.02.2014 på 13:30 #

  Ja, tak til at være med 15 feb. kl 10.00

  Kh Annette L Nissen

 400. Helene 08.02.2014 på 13:00 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med 15.feb.

 401. Dorte Susanne Gudmundsson 08.02.2014 på 12:37 #

  Tak, er glad for at deltage endnu en gang. Vil gerne deltage lørdag d.15 feb. kl. 10.
  Kærligste hilsner

 402. kirsten Christoffersen 08.02.2014 på 12:24 #

  ja tak ,jeg vil gerne have englen og være med lørdag den 15 febr.

 403. Lone 08.02.2014 på 11:37 #

  Ja tak til at deltage på lørdag og ja tak til englen

 404. Randi Olofsson 08.02.2014 på 11:25 #

  Kjæreste Jette! Jeg vil være glad for å væremed Lørdag 15 feb.

 405. Per Engelbrecht 08.02.2014 på 11:20 #

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

 406. Jette Kristensen 08.02.2014 på 10:59 #

  Kære Jette
  Jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15/2 kl 10.
  Kærligst
  Jette

 407. Lis 08.02.2014 på 10:15 #

  Vil gerne deltage 15 feb kl 10

 408. Sabrina Faruq 08.02.2014 på 09:49 #

  Er det egen website der er spurgt til?

  Jeg vil gerne tilmelde mig healing vedr. ‘underbevidsthed’ d. 15. februar 2014 kl. 10!

  På forhånd tak og god dag!

  Smil og hilsner fra Sabrina

 409. Grethe Poulsen 08.02.2014 på 09:27 #

  ja tak jeg er med.

 410. Tina og claus 08.02.2014 på 09:02 #

  Ja vi vil gerne deltage den 15/2 kl 10 og vi vil gerne ha vores søn william med og vi siger også ja tak til den lille engel.

 411. steenm 08.02.2014 på 08:33 #

  Ja tak til Lørdag den 15. februar 2014 kl 10.00

 412. Marion Johansen 08.02.2014 på 08:09 #

  ja tak vil gerne være med d. 15 februar:)

 413. Birgitte 08.02.2014 på 07:54 #

  Birgitte :-)

 414. Jytte Elleby 08.02.2014 på 07:45 #

  Vil gerne være med d. 15.

 415. Anna 08.02.2014 på 07:16 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med den 15.2. sammen med Kristina, Martin, Helen, Ksenija og Jim.

 416. Jette 08.02.2014 på 04:43 #

  Tak igen, jeg mener lørdag d. 15. Feb.
  :-) Jette

 417. Jette 08.02.2014 på 04:38 #

  Tak jeg vil meget gerne deltage lørdag d. 14 feb. Og vil også gerne modtage den lille engel.
  Kærlige tanker
  Jette

 418. Jette 08.02.2014 på 04:34 #

  Tak, jeg vil meget gerne deltage på fredag og vil også gerne modtage den lille engel..
  Kærlige tanker
  Jette

 419. Maria Winther 08.02.2014 på 01:42 #

  Deltager igen den 15/2

 420. Maria Winther 08.02.2014 på 01:41 #

  Jeg vil blive glad for at modtage den lille glas engel her i mit hjem

 421. Majken 08.02.2014 på 01:29 #

  Ja tak jeg vil gerne være med d. 15. Februar.

 422. Lene 08.02.2014 på 01:13 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage den 15. februar,
  Jeg vil gerne modtage den lille engel.

 423. anne-marie monrath 08.02.2014 på 01:00 #

  Tak for denne gang, vi er taknemmelige ♥
  Den smukke fine engel er meget velkommen her hos os ♥

  Vi vil gerne deltage igen næste gang ♥

  Kærlig hilsen

  Susi, Mika og Anne-marie

 424. Anne-Mette 08.02.2014 på 00:54 #

  ja tak til næste gang

 425. pernille studd 08.02.2014 på 00:50 #

  Ja tak, vil gerne være med ;-)

 426. Charlotte Christiansen 08.02.2014 på 00:43 #

  Tak for healing i dag og nye ideer ;) ja tak til healing den 15/2-14 dejlig weekend ;)

 427. Rune Elkjær 08.02.2014 på 00:43 #

  Ja tak…

 428. Birger 08.02.2014 på 00:39 #

  ja tak til healing 15/2

 429. Ina Elaine 08.02.2014 på 00:11 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med til Healing og bøn d. 15 februar kl. 10.00

  ” Din underbevidsthed ”

  Englen må da gerne flyve hjem til mig.

 430. Caroline 08.02.2014 på 00:08 #

  Jeg vil gerne deltage næste gang

 431. Marianne 07.02.2014 på 23:45 #

  Ja tak til healing og bøn den 15. og den smukke engel ❤️

 432. Sandie 07.02.2014 på 23:39 #

  Ja tak til begge dele :)

 433. Elisabeth Madsen 07.02.2014 på 23:37 #

  Ja tak, jeg vil gerne modtage healing lørdag d. 15. februar

 434. Rikke Brøndum 07.02.2014 på 23:03 #

  Tak for healing og bøn i dag. Det var en speciel oplevelse at være med for første gang.
  Jeg stod på mit arbejde og blev fyldt med varme og en helt speciel følelse inden i.
  Jeg ved at dagens engel vil få en særlig plads både i mit hjem og mit hjerte. Den må mere end gerne bo hos mig. Tror den ville kunne hjælpe mig gennem de svære tider.
  Vil gerne være med til healing den 15.
  Tak for en speciel oplevelse.

 435. Sonja 07.02.2014 på 22:55 #

  Ja tak

 436. tove tage 07.02.2014 på 22:50 #

  ja tak tak til healing og bøn lørdag d 15 kl10

 437. Elene 07.02.2014 på 22:47 #

  Ja tak til at modtage den lille engel og til at væe med den 15. kl. 10.

 438. Katja 07.02.2014 på 22:40 #

  Ja tak til healing og bøn d. 15 feb. og ja tak til englen.

 439. Brit 07.02.2014 på 22:17 #

  Jeg vil gerne deltage i healingen den 15. feb, og jeg vil meget gerne modtage den fine engel:-)

 440. Sine Konge 07.02.2014 på 22:16 #

  Kære Jette, tak for healingen og bøn i dag. Jeg vil meget gerne være med igen på lørdag den 15. febr. kl. 10:00. Den lille engel er så fin og jeg vil gerne modtage den, hvis det er mig, der kan have mest brug for den. Ellers ved jeg, at jeg modtager engle og har engle omkring mig på alle andre måder. God week-end fra Sine

 441. Ulla B 07.02.2014 på 22:04 #

  Ja tak, til healing og bøn – og også en lille engel.

 442. Hanne 07.02.2014 på 21:57 #

  Ja tak til den lille engel. Og ja tak til healing d. 15.
  Kan virkelig mærke forskel siden jeg har deltaget i healing :).

 443. Birgit Dollerup 07.02.2014 på 21:47 #

  Blev temmelig rørt og bevæget, da jeg læste budskaberne. Tak for dem alle.
  Vil gerne deltage næste gang og ja tak til englen;-)
  Kh

 444. frede 07.02.2014 på 21:42 #

  jeg vil gerne deltage den 15/2 kl. 10 og ja tak til den lille engel.

 445. christine 07.02.2014 på 21:40 #

  ja tak til healing den 15/2 kl. 10 og ja tak til den lille engel.

 446. Anne Bahn Hansen 07.02.2014 på 21:12 #

  Ja tak. til den søde engel og til healing den 15.feb.

 447. Else Johansen 07.02.2014 på 21:00 #

  Tak for healingen i dag og Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00,
  Englen er meget velkommen hos mig.

 448. Lone Nielsen 07.02.2014 på 20:52 #

  Ja tak til engel.
  Ja tak til den 15. kl. 10

  Lone

 449. Alvhild Norheim 07.02.2014 på 20:44 #

  Kjære Jette!

  Tusen, tusen takk for healing og bønn i dag – det var en sterk, fysisk opplevelse som gjorde veldig godt!

  Jeg vil gjerne være med igjen lørdag den 15.februar kl.10, og hvis engelen kommer til meg, vil den bli svært godt mottatt og tatt vare på.

  Fred og kjærlighet,
  Alvhild

 450. Annette 07.02.2014 på 20:26 #

  Ja Tak englen vil jeg meget gerne have her hos mig, hvis det er meningen .

 451. Catia Larsen 07.02.2014 på 20:25 #

  Ja herfra også, med at være med på lørdag.

 452. Camilla Møller 07.02.2014 på 20:24 #

  Ja tak :)

 453. Vivi 07.02.2014 på 20:19 #

  Ja tak d 15/2 og mange tak for det hele .

 454. Kirsten B. 07.02.2014 på 20:18 #

  Tak – og jeg vil gerne deltage igen den 15/2.

  Englen er meget velkommen hos mig!

 455. Karen 07.02.2014 på 20:17 #

  ja tak, til engel og deltage den15.febr.

 456. Mette Andersson 07.02.2014 på 20:07 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage den 15.2 også ja tak til englen mange hilsner Mette

 457. Lena 07.02.2014 på 19:45 #

  Ja tak jeg vil meget gerne deltage

 458. Jan Ankerstjerne 07.02.2014 på 19:45 #

  Jan Ankerstjerne

 459. Sandra 07.02.2014 på 19:42 #

  Ja tak:-)

 460. Lorena 07.02.2014 på 19:42 #

  Kære Jette.
  Ja tak, jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. februar kl. 10.00
  Kærligst Lorena

 461. malene kofoed 07.02.2014 på 19:41 #

  også ja tak til den fine lille engel:-)

 462. malene kofoed 07.02.2014 på 19:40 #

  Ja tak… og tak for alt hvad du og hjælperne gør for os:-)

 463. Gitte L 07.02.2014 på 19:26 #

  Ja tak kunne godt bruge en engel til at vise vej.

 464. lene gude 07.02.2014 på 19:26 #

  ja tak vil godt deltage næste gang.

 465. Gitte L 07.02.2014 på 19:23 #

  Ja tak jeg vil godt deltage næste gang. :-)

 466. Birthe 07.02.2014 på 19:19 #

  Tak for healing i dag. Jeg vil meget gerne modtage healing lørdag den 15. februar 2014. På forhånd tak

 467. Bent 07.02.2014 på 19:17 #

  Ja tak. Jeg vil meget gerne modtage healing og være med i bøn.

 468. Margit Nielsen 07.02.2014 på 19:14 #

  Tak for healing og bøn i dag. Jeg vil gerne være med d. 15.2.

  Englen skal være velkommen hos mig.

  Kærlig hilsen Margit

 469. Lene 07.02.2014 på 19:07 #

  Tak for healing i dag, og jeg vil gerne modtage englen. Jeg vil også gerne modtage healing d. 15. februar klokken 10.
  Venlig hilsen Lene.

 470. Mette 07.02.2014 på 18:56 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage

  Kh Mette

 471. konni 07.02.2014 på 18:56 #

  Jeg takker for healing og bøn i dag.

  Ja, jeg har tillid til jer alle og mærker til stadighed jeres dybe kætlighed og nærvær . I er her, og hjælper mig dagligt i mit liv.

  Tak til Jette. Du er en vidunderlig person :)

  Jeg deltager i gratis Healing og bøn lørdag d. 15/2 kl.10.00

  Kærligst Konni

 472. Grete 07.02.2014 på 18:46 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med den 15. Håber
  at jeg er så heldig at modtage den lille engel.
  Kærlig hilsen

 473. Eva M. Ogstrup 07.02.2014 på 18:42 #

  Ja tak til den fine, lille engel.
  KH Eva

 474. Anne-Dorthe Camille Jensen 07.02.2014 på 18:37 #

  Ja tak – jeg vil meget gerne deltage lørdag d. 15/2 kl. 10 :-)

 475. Linda 07.02.2014 på 18:31 #

  Kære Jette

  Jeg ville blive meget taknemmelig, hvis glasenglen valgte mig :-)

  Kh

  Linda

 476. Aase 07.02.2014 på 18:30 #

  Tusind tak for dejlig healing og bøn :-) Ja,tak til at deltage næste gang.
  Og ja, den fine engel er meget velkommen til at følge mig og bo hos mig, tak.

 477. Maria Navntoft 07.02.2014 på 18:23 #

  Ja Tak – Jeg vil meget gerne deltage i healing og bøn på næste lørdag kl 10. Hvor emnet er underbevidsthed – smiler og Tak – Tanker fra Maria.

 478. Pernille 07.02.2014 på 18:22 #

  Ja tak, jeg kunne godt bruge en engel. Tak❤️

 479. Maria Navntoft 07.02.2014 på 18:07 #

  Ja ;) Ih’ det kunne være fanatisk at modtage den søde engel.
  Hvor den vil være med til at minde mig om min proces og udvikling, som jeg er i.
  Samt – at jeg altid har mit bedste og sande Jeg i mig / ved min side.
  Tusind tak for at det er muligt, at deltage…
  Kærligst Maria.

 480. Helle 07.02.2014 på 17:56 #

  Tak for i dag og ja tak til healing den 15

 481. Linda 07.02.2014 på 17:45 #

  Kære Jette

  Mange tak for i dag :-)

  Ja tak, jeg vil meget gerne være med lørdag den 15. februar kl 10.00.

  Ha´ en fantastisk dejlig weekend.

  Kh

  Linda

 482. Inger Carl Rasmussen 07.02.2014 på 17:44 #

  Den lille engel er virkelig flot ,jeg ville virkelig gerne at den kunne bo hos mig.

 483. Pia 07.02.2014 på 17:44 #

  Ja tak til healing lørdag d. 15. februar.

 484. Laila 07.02.2014 på 17:31 #

  Tak. For idag… og vil gerne være med igen d.15 feb
  Den lille Engel vil været så hjertelig velkommen. . :-)

 485. Vigdis 07.02.2014 på 17:31 #

  Ja takk, jeg vil gjerne ha den engelen.

  Jeg ønsker også å være med på healingen den 15.februar.

  Takk.

 486. Inger Carl Rasmussen 07.02.2014 på 17:25 #

  Ja tak til d.15/2 kl10.00.Tak for i dag d.7/2.

 487. Mary 07.02.2014 på 17:18 #

  Tak jeg vil gerne være med lørdag kl 10.00 k h Mary

 488. ida 07.02.2014 på 17:14 #

  Ja tak til den skønne engel og healing næste mørdag♡♡♡

 489. Linda 07.02.2014 på 17:12 #

  ja tak vil gerne deltage de. 15. feb. og vil meget gerne have englen.

  k.h. Linda

 490. Søs Anett Nielsen 07.02.2014 på 16:55 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage.

 491. Anita H 07.02.2014 på 16:54 #

  Anita

 492. Anita H 07.02.2014 på 16:54 #

  Ja takk, jeg vil gjerne være med de 15.2.
  Anita

 493. Birgitte 07.02.2014 på 16:53 #

  Ja tak til d.15.2. Jeg modtager også gerne den fine engel. :0)

 494. Anne Marie 07.02.2014 på 16:53 #

  Tak for healing i dag, og ja tak til healing d 15-2 :-)

 495. Astrid 07.02.2014 på 16:47 #

  Tak for bøn og meditation i dag.
  Den lille engel måtte gerne bo hos mig, hvis den vil.

 496. Kirsten 07.02.2014 på 16:47 #

  Ja. Tak.

 497. Jytte 07.02.2014 på 16:42 #

  Det ville da være dejligt med sådan en lille engel!

 498. Lysoptimisten 07.02.2014 på 16:42 #

  Ja tak til 15/2 :-)

 499. Yvonne C 07.02.2014 på 16:30 #

  Tak for healing, vil gerne være med den 15.2. Englen kan få en plads i min lomme.

 500. Lotte brøndum 07.02.2014 på 16:30 #

  Jeg ville elske at den engel skulle være hos mig:-)

 501. Birgit Sørensen 07.02.2014 på 16:28 #

  Det vil være mig en ære at være med…..takkkkkkk. Stort kram

 502. anja andersen 07.02.2014 på 16:26 #

  ja tak til den 15 feb
  den lille engle er meget velkommede i mit lille hjem

 503. solveiG 07.02.2014 på 16:25 #

  ja tak jeg vil gerne være med lørdag 15februar

 504. Lotte S. 07.02.2014 på 16:20 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn 15. februar

 505. Carina 07.02.2014 på 16:19 #

  Carina (og ja tak) :o) – tusinde tak for bøn og healing i morges. Og meget stort ja tak til lørdag den 15. kl. 10

 506. Karin Grønbech 07.02.2014 på 16:16 #

  Ja tak til den lille engel.
  Vil også gerne være med den 15. feb. kl. 10:00

 507. Bitten Fuglsang 07.02.2014 på 16:09 #

  Ja tak til englen
  Tror jeg kan have godt af at gå med den:-)

 508. Ulla:) 07.02.2014 på 16:07 #

  Den lille engel vil være dejlig at have boende❤️

 509. Ulla 07.02.2014 på 16:05 #

  Ja tak til næste næste gang
  Stort tak til Jette
  Knus fra Ulla

 510. Tina 07.02.2014 på 16:00 #

  Ja tak vil gerne i betragtning til at modtage englen, om det så skal være ;-))

 511. Karen collin 07.02.2014 på 15:59 #

  Tak, gode ord, og vil gerne være med i betragtning til den lille engel

 512. Louise 07.02.2014 på 15:57 #

  Louise

 513. Judy sommer 07.02.2014 på 15:54 #

  Mange tak for DIN Healing, og det Ville glæde mig meget hvis jeg skulle være
  den udvalgte som ville få Englen tilsendt. Jeg vil gerne deltage næste gang.
  Kærlige tanker og hilsner fra Judy

 514. Vivian 07.02.2014 på 15:44 #

  Ja tak til min datter og jer og ikke mindst min x- svigermor.

 515. Gitte Svan 07.02.2014 på 15:42 #

  <3 Gitte Svan

 516. Lisbeth 07.02.2014 på 15:40 #

  Ja tak

 517. Annette 07.02.2014 på 15:36 #

  Kære Jette
  Den fine engel i glas, skal være hjertelig velkommen.
  Kærligst Annette

 518. Helle 07.02.2014 på 15:36 #

  ja takk igjen, – og jeg vil gjerne ha engelen hvis det er meg den skal til :-)

 519. Else 07.02.2014 på 15:35 #

  Hej

  Ja tak, jeg vil gerne dele mit liv med din Engel

  Kærligst Else

 520. Lotte 07.02.2014 på 15:32 #

  Mange tak for healing og viise ord❤️
  Jeg vil gerne deltage næste gang.

 521. maria kit 07.02.2014 på 15:32 #

  Ja tak :-)

 522. Helle 07.02.2014 på 15:31 #

  Ja takk!!

 523. Else 07.02.2014 på 15:28 #

  Hej

  Tusind tak for healing i dag.

  Ja tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn, lørdag den 15. februar kl. 10.00

  Kh. Else

 524. Birgit 07.02.2014 på 15:23 #

  Kære Jette

  Tusind tak for healing og bøn, og det pragtfulde budskab.
  Tusind tak til universet for alle de kærlige puf og hjælp som vi får ved blot at række
  hånden frem, og ønske fra hjertet.
  Jeg bliver lykkelig, hvis den smukke engel kommer til mig, og jeg glæder mig til at
  være med igen lørdag den 15. februar kl. 10.

  Kærlig hilsen
  Birgit

 525. Bodil 07.02.2014 på 15:22 #

  ja tak jeg vil meget gerne deltage … englen vil være meget velkommen hos mig

 526. Pernille Bjerremose 07.02.2014 på 15:18 #

  Tusind tak for healing i dag – englen vil blive budt hjertelig velommen i mit hjem – hvis det er mig der har mest behov – ellers vil jeg gerne velsigne dens færd til det mennske der har brug for den. Kærligst Pernille

 527. Karin 07.02.2014 på 15:18 #

  Tak for en fantastisk healing. Jeg vil gerne deltage d. 15. Feb.
  Englen er meget velkommen hos mig.

 528. Cassandra Marian Larsen 07.02.2014 på 15:18 #

  Ja tak til englen ❤️

 529. jette a 07.02.2014 på 15:04 #

  ja mange tak vil meget gerne være med

 530. Hanne 07.02.2014 på 14:50 #

  Ja tak :)

 531. Vibeke Kristiansen 07.02.2014 på 14:41 #

  Ja takk jeg vil gjerne være med.

 532. Corinne 07.02.2014 på 14:37 #

  Ja tak jeg vil gerne være med til gratis healing lør. D. 15 februar kl.10.00

 533. Lone 07.02.2014 på 14:32 #

  Ja tak til at deltage i healing næste gang. Englen vil jeg gerne have hos mig :-)

 534. Toni horn 07.02.2014 på 14:27 #

  Tak for healing og bøn. <3
  Ja tak til englen

 535. Anita 07.02.2014 på 14:21 #

  ja tak, vil gerne deltage, er også interesseret i glasenglen

 536. susan nielsen 07.02.2014 på 14:20 #

  Ja, Tak til d. 15/2. Tusind tak for den smukke engle – føler at den er på vej
  . Det er så smuk og magisk – at være netop her

 537. Susanne Lykke 07.02.2014 på 14:19 #

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

  Og ja tak til englen :-)

 538. Mette 07.02.2014 på 14:15 #

  Tak for denne healin og ja tak til at deltage næste gang. Kh Mette

 539. Kirsten 07.02.2014 på 14:11 #

  Tak for din hjælp Jette – til at komme videre.
  Tak for bøn & healing
  Ja tak til, at kunne blive en modtager af den lille engel.
  Og tak til at være med på lørdag den 15.

  fra hjertet
  Kirsten

 540. Marianne 07.02.2014 på 14:09 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage til healing og bøn den 15. Feb.

 541. Mona 07.02.2014 på 14:06 #

  Ja tak. <3

 542. Lene 07.02.2014 på 14:02 #

  Tusind tak for healing og bøn i dag :-) ja tak til den lille smukke engel og ja tak til healing og bøn d. 15 /2

 543. Kari Merete 07.02.2014 på 14:01 #

  ja tak

 544. Unni 07.02.2014 på 13:58 #

  Jeg vil gjerne være med på neste healing. Og også være med i trekningen om glassengelen. Takk.

 545. Linda Christensen 07.02.2014 på 13:58 #

  Tak og jatak til 15/2 <3

 546. Camilla 07.02.2014 på 13:55 #

  Dagens tema kunne ikke være bedre valgt ❤ selve healingen og den efterfølgende kanalisering fra dig kære Jette – giver så meget ro , lys og mening ❤
  Stor taknemmelig og glæde i en hver en celle i min krop ❤
  Vil med åbent hjerte og taknemmelighed være glad for at have den dejlige engel ved min side til evig minde og støtte på min udviklings rejse ❤

 547. Pia B. 07.02.2014 på 13:47 #

  Tak for healing og bøn i dag! Ja tak til på lørdag kl. 10 :)

 548. Ninna Merrild 07.02.2014 på 13:44 #

  Vil gerne deltage den 15/2 :-) tak

 549. Ninna Merrild 07.02.2014 på 13:43 #

  Vil gerne deltage den 15/2 tak

 550. linea 07.02.2014 på 13:42 #

  tak jeg vil gerne være med d. 15 feb
  og mange tak for healing og bøn i dag / rigtig godt tema som altid er godt at huske på

  tak
  linea

 551. Ninna Merrild 07.02.2014 på 13:42 #

  Jeg vil få hjælp med englen. :-)

 552. Lisa 07.02.2014 på 13:40 #

  Ja tak, den lille engel må meget gerne komme til mig og minde mig om at jeg altid er på vej :)

  Og ja tak til at deltage i healing og bøn d. 15. februar.

 553. Laura 07.02.2014 på 13:39 #

  Ps: jeg vil gerne være med næste gang også :-D

 554. Lisbeth Stelmach Nielsen 07.02.2014 på 13:34 #

  Ja tak. Den vil give ekstra energi til klarhørelse og den videre udvikling ♡

 555. Wilma 07.02.2014 på 13:32 #

  Ja, tak til healing og bøn lørdag d.15.2 kl.10.00. Englen skal også være meget velkommen hos mig :-)

 556. May-Britt 07.02.2014 på 13:30 #

  Ja tak. Jeg vil gerne være med d. 15. :-)

 557. maria kjarval 07.02.2014 på 13:29 #

  ja tak.

 558. Jonna 07.02.2014 på 13:24 #

  Hej
  Jeg vil gerne være med igen på lørdag.
  Jeg er ikke med direkte, da jeg er i Mexico i disse uger, og bønnen dermed foregår midt om natten.
  Men jeg tænker på jer, når jeg lægger mig til at sove, og starter dagen med at læse budskabet og dine oplevelser, Jette.
  Hvis englen vil bo hos mig, skal den være velkommen.
  Kh Jonna

 559. Birgitha Søndergaard 07.02.2014 på 13:22 #

  Ja tak til den fine engel, som kan hjælpe mig med at vise rette vej. Jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. sammen med min søster Elizabeth.
  God weekend og tak for i dag
  Birgitha

 560. Eva Christensen 07.02.2014 på 13:19 #

  Sikke et smukt og rørende budskab. Tak til Jette og til alle spirituelle hjælpere.
  Jeg vil gerne deltage den 15. februar.

 561. Maria Lindemose 07.02.2014 på 13:19 #

  Ja tak til at modtage englen <3
  Ja tak til at modtage healing lørdag d. 15. kl. 10 <3

 562. Birthe 07.02.2014 på 13:05 #

  Skal den engel med mig videre i mit nye liv.
  Ja Tak til healing D.15/2

  <3

 563. Ellinor 07.02.2014 på 13:02 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage.

 564. Jenny 07.02.2014 på 13:02 #

  Hej og Mange tak for bön og healing i dag. En söd lille engel ville väre en dejlig ven her i hjemmet. Kram Jenny

 565. jette lund 07.02.2014 på 13:00 #

  vil meget gerne deltage

 566. Anja 07.02.2014 på 12:55 #

  Tak for dagens healing og bøn – glæder mig meget til at være med igen lørdag d. 15. februar :-)

 567. Lisbeth Salling 07.02.2014 på 12:54 #

  Ja tusind tak for i dag og for dejlig engel <3

 568. Ole Brask 07.02.2014 på 12:46 #

  Jeg vil meget gerne modtage englen…. :-)

 569. Ole Brask 07.02.2014 på 12:45 #

  Ja tak jeg vil gerne deltage i gratis healing og bøn, d. 15. februar kl 10.00. På forhånd tak… :-)

 570. Line Bjerre 07.02.2014 på 12:42 #

  Tak for healing og bøn! Jeg vil rigtig gerne deltage igen lørdag d. 15/2
  Og hvis den smukke engel skulle flyver her forbi, vil jeg love at passe godt på den <3

 571. Pia Dahl Rønnest 07.02.2014 på 12:37 #

  Og ja tak, jeg vil meget gerne være med til healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00.

 572. Pia Dahl Rønnest 07.02.2014 på 12:35 #

  Åhhh ja tak. Jeg vil værdsætte hvis den fine engel vil påminde mig om at blive på den rigtige vej. :)

 573. Kirsti Kittie 07.02.2014 på 12:33 #

  Ja ta. Den må gerne bo hos mig.

 574. Morten 07.02.2014 på 12:27 #

  Jeg tror, at Englen vil beskytte mig og være der for mig ..

 575. Marianne 07.02.2014 på 12:14 #

  Marianne <3 Tak for healingen i dag og er med igen næste gang <3

 576. annette nagly 07.02.2014 på 12:07 #

  Ja tak vil meget gerne deltage lørdag 15.2. kl. 10.. Underbevistheden.
  KH Annette

 577. Birgitte Moody Jerup 07.02.2014 på 12:01 #

  Ja tak til bøn og healing d. 15.2 kl. 10. > Underbevistheden <

 578. Birgitte Moody Jerup 07.02.2014 på 11:58 #

  – Tak til dig og den Åndelige verden for jeres smukke morgen bøn og healing idag <3
  og så smuk den lille Blomstrende Engel er – Ja Tak til den !

 579. charlotte 07.02.2014 på 11:57 #

  Tak :-) englen vil jeg med glæde tag imod og byde velkommen i mit hjem

 580. Lotte 07.02.2014 på 11:53 #

  Er vild med den engel…. . Og siger ja tak, hvis…….. ;o)

 581. Inger 07.02.2014 på 11:48 #

  Vil gerne være med d.15/2 Tak

 582. Kirsten Jensen 07.02.2014 på 11:47 #

  Ja tak jeg vil godt være med <3

 583. Tove 07.02.2014 på 11:43 #

  Englen skal være så velkommen hos mig ((-:

 584. Berit 07.02.2014 på 11:41 #

  Kære Jette,

  Ja tak jeg vil gerne deltage i healing den 15.2. kl 10 og vil meget gerne have englen :-)

 585. Sissel 07.02.2014 på 11:38 #

  Takk til neste bønn og jeg ønsker meg engelen:-)

 586. Lotte 07.02.2014 på 11:37 #

  Mange tak for healingen.
  Og ja tak til den fine engel. Jeg vil meget gerne deltage igen den 15. feb.
  Kærlig hilsen
  Lotte

 587. Jytte 07.02.2014 på 11:36 #

  Ja tak til healing og bøn d. 15. Febr. Og til den smukke engel.
  KhFrederik og Jytte

 588. Janne marken 07.02.2014 på 11:33 #

  Ja takk ønsker å være med den15/2 kl 10,ønsker gjerne den vakkre englen;)takk for healing;)

 589. Helle 07.02.2014 på 11:32 #

  Ja tak til healing den 15.2 kl 10…mvh

 590. Conny Sørensen 07.02.2014 på 11:31 #

  ja tak kun godt bruge engle

 591. Conny 07.02.2014 på 11:31 #

  Conny <3

 592. Linda Spangenfeldt 07.02.2014 på 11:29 #

  Tusind tak for healing og bøn. Vil gerne være med d 15/2 kl 10. Den fine engel er hjertens velkommen hos mig <3

 593. Lene 07.02.2014 på 11:28 #

  Ja tak meget gerne . :)

 594. Christina 07.02.2014 på 11:25 #

  Tak for dagens bøn og healing og ikke mindst budskab. Det betyder meget for mig. jeg vil meget gerne være med til næste healing og hvis jeg er den rette til at modtage englene, vil jeg blive meget beæret. Tak <3

 595. Ingun 07.02.2014 på 11:25 #

  Tak for dagens healing og bøn, vil gerne deltage igen 15. febr. – ja tak, til englen, hvis den er bestemt for mig :-)

 596. Marianne Nielsen 07.02.2014 på 11:25 #

  Tak.

 597. synne 07.02.2014 på 11:22 #

  Tak for alle de vidunderlige budskaber du får frem, hver eneste gang du stiller dig til rådighed for os. Tak for dig kære Jette.For nogle dage siden tænkte jeg på, at jeg rigtig gerne ville have “englebesøg” igen. Af hele mit hjerte, vil det glæde mig inderligt, at modtage denne engle, hvis dette er meningen.Jeg tror det vil have en større betydning for mig,end jeg umiddelbart er klar over på nuværende tidspunkt.
  Mange knus og kærlige hilsner til dig og vores vidunderlige og kærlige hjælpere!

 598. eva bertelsen 07.02.2014 på 11:21 #

  Ja tak, jeg er med igen, og tak for healingen

 599. Rita Iren Sara 07.02.2014 på 11:17 #

  Ja takk Jette. ♡

 600. Anette 07.02.2014 på 11:15 #

  TAK -især til dig Jette – du er modig og dygtig til at beskrive dine oplevelser så det giver mening – især det med at finde og følge vores eget “bedre selv”.

 601. Karin 07.02.2014 på 11:10 #

  Kunne godt bruge lidt englehjælp.

 602. Hanne 07.02.2014 på 11:08 #

  Ja tak til 15/2 :)

 603. Hannah Lind Arlaud 07.02.2014 på 11:07 #

  Ja tak til 15/2 kl. 10 ;-)

 604. Mona 07.02.2014 på 11:07 #

  Glæder mig altid til at høre dit oplæg….

 605. Cille Bergstrøm 07.02.2014 på 11:06 #

  Ja tak til den lille engel :-)

 606. Eva Eline Monberg Skøtt 07.02.2014 på 11:05 #

  Ja tak til den smukke engel <3

 607. Nette 07.02.2014 på 11:05 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med.
  Venlig hilsen Nette

 608. Ingrid skov 07.02.2014 på 11:04 #

  Ja tak Jette,
  jeg vil gerne være med under vingerne d. 15.02 kl. 10

 609. Marianna 07.02.2014 på 11:03 #

  Ja tak, jeg vil gerne deltage i gratis healing og bøn den 15. februar 2014 kl 10.00

 610. Maj Britt moen 07.02.2014 på 11:03 #

  jeg vil veldig gjerne være med

 611. Marianna 07.02.2014 på 11:02 #

  Marianna

 612. Laura 07.02.2014 på 11:00 #

  Tak for en helt igennem fremragende healing og bøn. Jeg føler mig helt fuld af lys, glæde, ro og fuldkommenhed. Ahh!!!

  Takket være din side har jeg fået det mantra at “universet vil mig kun det bedste” og jeg kan mærke hvordan det løfter, trøster og støtter mig. Tak! Dagens budskab ramte som altid lige i plet og jeg kan mærke at jeg for hver uge får mere og mere ud af disse bøn med healing, at jeg åbner mig mere og mærker mere.

  Jeg har i et par uger tænkt på at det kunne være dejligt og berigende at læse de forrige budskaber igen for de rummer stor visdom og meget af den. Ved at læse dem igen vil jeg måske se dem med nye øjne samt blive mindet om vigtige ting fordi jeg netop ikke længere står samme sted som jeg gjorde da jeg begyndte at deltage i disse healing med bøn. Efterhånden er det jo blevet til rigtig mange uger :-)
  Det kunne være dejligt at læse både selve budskabet samt din oplevelse igen da de to komplementerer hinanden på en rigtig god måde. Min første indskydelse var at klikke mig baglæns gennem alle ugerne og kopiere budskab og oplevelse ud, hvilket fuldt ud er muligt, blot ret omfattende, men noget jeg gerne vil gøre. Så slog det mig at der måske var en anden mulighed. Jeg ved ikke hvordan din hjemmeside er opbygget rent teknisk, men ville du kunne samle budskaberne i én fil på en nogenlunde let måde? Der kunne f.eks. være en fil pr. år med bønner og healing som så løbende bliver opdateret året igennem? Det er dog helt ok hvis dette er for omfattende, så kaster jeg mig gerne ud i projektet selv og hvis du har lyst/interesse sender jeg gerne den samlede fil til dig.

  Endnu en gang tak for en dejlig bøn. Hvor er jeg heldig og priviligeret at være med til dem :-)

  Englen må gerne bo hos mig hvis den vil.

  Mange tak for i dag :-)

 613. Inga 07.02.2014 på 10:58 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med igen lørd. d. 15. kl. 10,00 og
  JA TAK til den smukke engel.

  Jeg kan tilslutte mig tankerne omkr. “gentagelser” – specielt føler jeg et “mønster”, hvor jeg mister noget/nogen tætte personer – ca. hv. 7. år. Det siges også at være Skæbneår – styret af skæbneplaneten Saturn!?

  Kærligst Inga

 614. Vibeke S 07.02.2014 på 10:56 #

  Hej Jette,

  JA TAK, jeg vil gerne deltage den 15/2 kl 10.00

  og TAK for i dag………….

  kærligst fra Vibeke

 615. Janna 07.02.2014 på 10:54 #

  Ja takk

 616. Wietske 07.02.2014 på 10:51 #

  Hej,

  Først vil jeg gerne sige at jeg gerne vil være med igen den 15/2 kl. 10:00

  Jeg havde prøvet det 1 gang før at være med i bøn og healing, men af en ukendt grund for mig stoppede det igen. Jeg har følt mig meget blokeret men samtidig også været bevidst over min udvikling. Nogle dage er det svært at se det lyse i alt den udvikling og det nye i mit liv, at jeg næsten ikke kan give det hænder og føder at gå med. Måske kender du det godt, at det hele er så overvældende at man længes efter det gamle selvom fornuften godt ved det ikke var det der gjorde mig glad.

  Idag startede jeg igen på bøn og healing, og jeg lyttede til musikken 91.
  Jeg lukkede mine øjne og fokuserede til at starte med på min vejrtrækning, men for mig forblev der mørkt, ingen billeder. Musikken var smukt og tårer løb ned af kinden.
  Måske er det for mig en start til at åbne op for et dybt sår og give det omsorg ved at græde?

  Jeg tror også at jeg godt kan bruge en lille engel, den er meget velkommen hos mig.

  mvh Wietske

  • Irene 07.02.2014 på 15:36 #

   Ja tak og tusind tak for i dag-Heart Hugs

 617. Margaret Bolstad 07.02.2014 på 10:50 #

  Hei.

 618. Klara 07.02.2014 på 10:50 #

  Tak for i dag og ja tak til Englen, jeg hedder Klara. Vil gerne deltage igen d. 15-2 kl 10. <3

  • Irene 13.02.2014 på 12:57 #

   Ja tak Til d 15/2

 619. Stina Maria Hansen 07.02.2014 på 10:50 #

  Tak for healing i dag. Jeg vil gerne være med næste gang d 15.

 620. Mette 07.02.2014 på 10:47 #

  Af hjertet tak for i dag, jeg ser frem til lørdag d. 15 kl. 10
  Og ønsker Englens hjælp til at guide mig på rette vej <3

 621. Sofia 07.02.2014 på 10:46 #

  Tak for idag og ja tak til den 15 kl 10

 622. Mette 07.02.2014 på 10:45 #

  Ja tak til både den 15. og til englen.

 623. Lene Hvas 07.02.2014 på 10:44 #

  Ja tak til healing, og Ja tak til englen.

 624. Jan 07.02.2014 på 10:43 #

  Tak for en dejlig healing. Ja tak til healing den 15/2 kl. 10 og ja tak til den lille engel.

 625. laila rosenqvist 07.02.2014 på 10:43 #

  Ja tak <3

 626. Rikke 07.02.2014 på 10:43 #

  Og ja, tak til at være med den 15 :-)

 627. conni 07.02.2014 på 10:43 #

  ja tak til healing den 15 feb

 628. Rikke 07.02.2014 på 10:42 #

  Ja tak til den fine engel. Jeg vil elske at have hende ved min side, og minde mig om …. mig :-)
  Jeg havde en fantastisk oplevelse i dag.
  Jeg var stået op med “snask” i systemet, som jeg ofte gør om morgenen. Og som jeg må bruge tid på, at få ryddet væk gennem yoga og meditation.
  Under meditationen, som faldt samtidig med healingen, skete der følgende:
  Jeg kæmpede med alt “skidtet”, få at få renset ud, bruge forskellige kendte metoder, for at lette energien. Pludseligt stod der et lys hav ved min højre side, og jeg forstod at jeg havde muligheden, for bare at gå derover at være, frem for at blive ved med at kæmpe med alt det tunge. Gå derover hvor alt lykkes.
  Fantastisk!
  Nu skal jeg bare huske det, og hjælpe mig selv til at træffe det valg, igen og igen og igen, indtil det bliver den nye vane :-)
  Af hjertet tak <3

 629. Eva 07.02.2014 på 10:41 #

  Tak for dagens healing. Jeg og min hund og mine 3 børnebørn vil gerne være med den 15/2 kl. 10 og ja tak til den fine engel.

 630. Marianne Holst 07.02.2014 på 10:41 #

  Ja tak Vil meget gerne være med D.15/2-kl.10

 631. susanne 07.02.2014 på 10:38 #

  ja tak til den smukke engel :)

 632. Merete 07.02.2014 på 10:37 #

  Ja Tak, meget gerne d. 15/2

 633. Christina 07.02.2014 på 10:34 #

  Ja tak <3

 634. gine lundberg 07.02.2014 på 10:33 #

  Ja takk 15 februar, og tusen tusen takk for dagens healing og klarhet ****Bless **

 635. Charlotte 07.02.2014 på 10:31 #

  Charlotte

 636. Helle 07.02.2014 på 10:30 #

  Tusind tak for bøn og healing i dag. Jeg sad i en lun bil og den grå regn udenfor syntes mærkeligt nok ganske smuk og slet ikke trist. Jeg følte også at jeg var eller måske rettere havde en stor blomst indeni som kunne åbne sig og modtage lys og næring. Det var en god oplevelse, i hvert fald. Jeg siger jatak og er med den 15. 2.

 637. Joanna 07.02.2014 på 10:30 #

  Jeg vil gjerne være med neste gang lørdag 15. feb. kl 10.

 638. Anna B 07.02.2014 på 10:27 #

  tak vil gerne med d. 15 kl 10

 639. Jenny 07.02.2014 på 10:23 #

  Tak for dagens healing! Jeg vil gerne deltage igen den 15/2.

 640. mette lønhart 07.02.2014 på 10:20 #

  Ja, tak , meget gerne også den 15.2. kram og tak for dig <3

 641. Gitte 07.02.2014 på 10:19 #

  Ja tak

 642. Liselotte W. Henriksen 07.02.2014 på 10:16 #

  Jeg vil gerne være med ved næste healing

 643. Gitte Aagaard 07.02.2014 på 10:15 #

  Ja, tak til den smukke engel :-)

 644. Simone Rosenstand 07.02.2014 på 10:15 #

  Ja tak til englen :-)

 645. Karina 07.02.2014 på 10:15 #

  Ja tak, jeg vil meget gerne deltage.

 646. Thorbjørn og lucie 07.02.2014 på 10:11 #

  Tak for idag, vil gerne deltage næste gang, englen er rigtig fin, den vil jeg meget gerne bruge

 647. Dora 07.02.2014 på 10:10 #

  Dora

 648. rikke laursen 07.02.2014 på 10:07 #

  Tak for healing i dag. Og ja tak til englen.

 649. bella 07.02.2014 på 10:05 #

  Ja, tak. Englen må også gerne bo hos mig :D

 650. Jette Andersen 07.02.2014 på 10:04 #

  Tak for dagens healing. Jeg vil gerne være med næste gang lørdag 15.2. kl. 10:00 og ville også blive glad for den lille engel til at hjælpe mig videre i min udvikling, som jeg kan mærke er i gang. KH Jette

 651. Jette S 07.02.2014 på 10:03 #

  Hej Jette… tak for dejlig healing i dag, og for dine foredrag på messen i fredag/søndags.
  Ja tak til healing 15.2.14 kl. 10,,,,,,,,, jeg købte 6 engle hos Astrid meeeeeen fandt ud af,
  at jeg manglede “nr. 7” måske for din din engel gerne ville være den………SÅ JA TAK

  Kærlige engle hilsner fra Jette S

 652. Hanne Iversen 07.02.2014 på 10:02 #

  Ja tak jeg vil gerne modtage healing d. 15.2. og jeg vil også rigtig gerne ha’ den lille fine engel :) <3

 653. Jane 07.02.2014 på 09:58 #

  Ja tak til den fine engel

  Ja tak til næste healing og bøn.

 654. Alice 07.02.2014 på 09:58 #

  Meget taknemmelig for dagens healing og bøn. Modtager ligeså med taknemmelighed englen, -hvis den bliver tildelt mig. Vil meget gerne deltage d. 15. februar

 655. Jesper Ishøj 07.02.2014 på 09:58 #

  Vil meget gerne være med næste gang.

 656. Annika 07.02.2014 på 09:58 #

  Tak for bøn og healing.

  Jeg siger tak til den d. 15/2

  Er det mig der bliver valgt til at få englen, siger jeg mange tak.

  Kærlige tanker
  Annika

 657. Anne I. Aagaard 07.02.2014 på 09:56 #

  Tusind tak for dagens budskab <3

  Kanonsalut og kirkeklokkeklang og lyssøjle – SÅDAN!

  Jette, din tekst giver fuld mening! Den står lysende klart :-)

  Jeg er parat til at modtage "Dagens Engel". Faldt pladask for hende :-)

  "Det Indre Lys" er i et stykke tid dukket op alle mulige vegne i min hverdag. I tekster, drømme, "syner", symboler, henvisninger …. Således også idag, hvor jeg fik sidetallet serveret i en bog, der ligger i bunken på mit bord, som i øvrigt hedder "The Light Within – Lyset Fra Innsiden". Og igen: Total bekræftelse ;-) Budskabet står klart!

  Ja, tak, jeg vil gerne være med i gratis bøn og healing lørdag, den 15/2 kl. 10:00 Det er rette tid at illuminere underbevidstheden <3

  Tak.

 658. Hilde Christin Sundet 07.02.2014 på 09:56 #

  Ja takk, jeg vil gjerne være med 15 februar.

 659. Bente 07.02.2014 på 09:56 #

  Tak for Healing og Bøn. Ja tak, jeg vil gerne deltage i gratis Healing og Bøn den 15.2. kl. 10.00.
  Ja tak, til den smukke engel.

  Mange kærlige tanker

  Bente

 660. Lis 07.02.2014 på 09:55 #

  Ja tak, skal til jobsamtale i mit drømme job.

 661. Tina 07.02.2014 på 09:54 #

  Ja tak til lørdag.

 662. Angela 07.02.2014 på 09:54 #

  Ja jeg vil gerne deltage i Healingen på lørdag d 15/2– mvh angela

 663. Tina 07.02.2014 på 09:53 #

  Første healing, er så rørt, det var lige det jeg havde behov for læse, mærke og føle, at jeg er på vej.
  Ja tak til englen.
  Og tusind tusind tak for dagens healing.
  Kh

 664. Christa holm 07.02.2014 på 09:52 #

  Englen må gerne bo hos mig ;0))

 665. May-Britt Johansen 07.02.2014 på 09:51 #

  Takk for dagens budskap. Det var kjærkomment <3 Jeg vil gjerne ta hånd om engelen fra dagens healing. Også ja takk til å delta lørdag 15.2. kl 10.

 666. Anne Sørensen 07.02.2014 på 09:51 #

  JA gerne <3

 667. jeanette Schiønning 07.02.2014 på 09:51 #

  Ja tak til den lille engel og tak for healing. Jeg elsker healingerne, mange tak

 668. Tina Rasmussen 07.02.2014 på 09:49 #

  Ja tak, jeg vil med stor glæde følges med den smukke engel, den vil blive elsket og værdsat her hos mig :-) Og ja tak til at deltage igen D.15/2 :-)

 669. Hanne Ø 07.02.2014 på 09:48 #

  TAK for healing og bøn i dag. Smukke Dejlige ord:
  LYS * Vibration * KÆRLIGHED * Energi * ÅNDENS FULDKOMMENHED!
  Det føles så Let og Rigtigt!
  Jeg vil gerne være med igen på lørdag d. 15. februar kl 10.
  Lys Glad Taknemmelig Hilsen fra Hanne

 670. Jørn Molbech 07.02.2014 på 09:47 #

  Vil gerne være med den 15 Februar Kl.10

 671. Lisbeth 07.02.2014 på 09:47 #

  Ja tak til næste gang. Englen vil jeg give til en god ven Iben der har meget brug for en engel lige nu.

 672. Dorrit Buus Knudsen 07.02.2014 på 09:44 #

  Mange tak for dagens healing, og håber at englen kunne blive min.. :-)

 673. Elsebeth 07.02.2014 på 09:44 #

  Ja tak til begge dele..

 674. Nina 07.02.2014 på 09:44 #

  Tak for healing i dag. Og ja tak til englen – og at være med til healing den 15. februar kl. 10.00 :)

 675. Marianne 07.02.2014 på 09:44 #

  Ja tak til den 15.2.

 676. Heidi Zerche 07.02.2014 på 09:44 #

  Ja takk, og blir gjerne med den 15.

 677. Else 07.02.2014 på 09:42 #

  – Og ja tak, jeg vil gerne modtage den lille engel og have den med mig. :-)

 678. Sheila Christensen 07.02.2014 på 09:41 #

  Ja TAK – meget gerne ❤️❤️❤️

 679. Lene 07.02.2014 på 09:40 #

  tak til healing og bøn d. 15.2.

 680. Bettina Forchhammer 07.02.2014 på 09:40 #

  Ja tak til 15. februar kl. 10.00 – og ja tak til englen <3

 681. Anna 07.02.2014 på 09:40 #

  Tak for i dag og ja tak til d. 15. <3

 682. Lene 07.02.2014 på 09:39 #

  tak til healing og bøn d. 15.5.

 683. Catharina 07.02.2014 på 09:39 #

  Vil gerne være med næste gang.

 684. Kathy Munkholm 07.02.2014 på 09:39 #

  Af hjertet tak for din dejlige healing og bøn. Tak fordi du hjælper mig med at finde min vej.

 685. Gitte Lynge 07.02.2014 på 09:38 #

  Ja tak til den smukke engel.

 686. Conny 07.02.2014 på 09:37 #

  Mange tak for dagens forenede seance – og med ønsket om at englen vil flyve til lige netop ud til den der har størst behov, ønsker jeg alle god rejse på udviklings”turen”.
  Vil gerne være med i nuet den 15. Tak for de opløftende kanaliseringer. Kh Conny

 687. Else 07.02.2014 på 09:37 #

  Tak for i dag – og ja tak, jeg vil gerne være med igen lørdag d. 15.febr. :-)

 688. Lilie Naira 07.02.2014 på 09:37 #

  Vil rigtig gerne være med 15.02 kl. 10.00
  Og tak for at du gør det her Jette – det er så betydningsfuldt.

 689. Lilie Naira 07.02.2014 på 09:35 #

  Lilie Naira Aurantio
  <3

 690. Jytte 07.02.2014 på 09:35 #

  Ja tak til bøn og healing den 15.2. kl 10. Englen er velkommen hos mig.

 691. Lisbeth 07.02.2014 på 09:35 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med lørdag d 15!
  Mvh Lisbeth

 692. Lone 07.02.2014 på 09:34 #

  ja tak jeg vil gerne deltage

 693. Désirée Rømer Dalgaard 07.02.2014 på 09:33 #

  Tak for idag, og jeg vil gerne være med næste gang.

 694. Kirsten Knudsen 07.02.2014 på 09:32 #

  tak for idag. jeg vil gerne være med næste gang. jeg vil gerne modtage englen.

  SVAR

 695. Jannie Jørgensen 07.02.2014 på 09:31 #

  Ja tak :-) Jeg vil gerne deltage lørdag d. 15 februar 2014 kl. 10:00

 696. Annika lynnerup 07.02.2014 på 09:31 #

  Ja tak englen ville berige mit liv

 697. Line Bødker 07.02.2014 på 09:30 #

  Ja tak til englen.
  Ja tak til healing og bøn d. 15/2 kl 10:00.
  Kærlig hilsen Line

 698. elisabeth 07.02.2014 på 09:29 #

  tak for idag. jeg vil gerne være med næste gang. jeg vil gerne modtage englen.

 699. Lise 07.02.2014 på 09:28 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med lørdag den 15.2. kl. 10

 700. Janne Marie With 07.02.2014 på 09:27 #

  Tak for fantastisk healing. Den smukke engel må meget gerne komme hjem til mig <3

 701. Malene 07.02.2014 på 09:26 #

  Tak for i dag, vil gerne være med igen næste gang, og englen må selvfølge gerne finde hjem til mig, hvis den vil ;)

 702. Trine 07.02.2014 på 09:26 #

  Takk for en fin start på dagen.

  Din beskrivelse av “den beste utgaven av meg selv” gav meg mening i hva jeg egentlig er på vei til. Kan ikke beskrive den utgaven eksakt, men det er noe med når jeg virkelig føler meg vel.

  Engelen må gjerne finne veien til meg.

  Takk.

 703. lene stenild 07.02.2014 på 09:26 #

  Tak for en fantastisk dejlig bøn og healing i dag <3 Jeg blev meget rørt <3 Jeg er i fuld gang med min udvikling og den lille smukke engel ville være et kærkommet eje hos mig <3 Er sikker på at hun ville kunne hjælpe mig og guide mig i mine beslutninger <3 Ha' en fantastisk dag <3

 704. Heidie 07.02.2014 på 09:25 #

  Ja tak til 15 feb :-) <3 og ja tak til engel :-)

 705. Inge Holst 07.02.2014 på 09:24 #

  Hej Jette

  Vil meget gerne deltage lørdag den 15 februar.

  På forhånd tak.

 706. Annika lynnerup 07.02.2014 på 09:23 #

  Tak for healing. Den rammer meget præcist og er meget opløftende. Af hjertet tak. Jeg vil meget gerne deltage i næste healing lørdag den 15 feb. Kl. 10.00. Kærligst annika

 707. Joan Petersen 07.02.2014 på 09:23 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med til healing næste lørdag.

 708. Mona Hering 07.02.2014 på 09:23 #

  ja tak jeg kunne godt ønske, at bo sammen med den lille engel

 709. Rebekka 07.02.2014 på 09:22 #

  Tak for idag. Ja tak til den 15/2. Ja tak til englen, hvis den er ti mig. ❤️

 710. elsebeth 07.02.2014 på 09:22 #

  Ja tak til d. 15/2 :)

 711. Inge Holst 07.02.2014 på 09:22 #

  Kære Jette

  Jeg vil med tak i hjertet modtage den fine engel, og sige tak for bøn og meditation.

  Kærlig hilsen

  Inge

 712. Monica 07.02.2014 på 09:21 #

  Sød engel den kunne jeg godt ønske mig <3 tak for healingen. og ja tak til at deltage lørdag d. 15/2

 713. Rebekka 07.02.2014 på 09:20 #

  Ja Jette jeg forstår hvad du mener. Det er let, men meget svært, på en gang.
  Vi ved det jo godt, men egoets usynlig snor vil den anden vej

 714. Pierre 07.02.2014 på 09:19 #

  Tak for dagens budskab, det passer bare så perfekt og var lige hvad jeg trængte til at høre :-)

  God weekend og ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00.

 715. Annie Escherich 07.02.2014 på 09:19 #

  Tak for healing – det gav mig ro.
  Ja jeg kan ikke sige andet end jatak til en engel.
  Kærlige tanker fra Annie

 716. Anette Hansen 07.02.2014 på 09:18 #

  Ja tak til englen :-)

 717. Lotte 07.02.2014 på 09:16 #

  Tak for i dag :) Ja tak til, at deltage lørdag d. 15/2 :)

 718. Vibeke 07.02.2014 på 09:15 #

  Ja tak. Vil gerne dele min oplevelse idag under bøn og healing: jeg stod ved et lille vandfald på bredden af en bjergflod. Jeg gik ud i strømmen med front mod vandfaldet og tænkte, at alt vandet, der kom imod mig og omsluttede mig, var alle mine fremtidige muligheder og oplevelser. Men jeg opdagede også, at jeg for tiden går imod strømmen, op ad vandfaldet – med megen lidelse og frustration som resultat, fordi det er så overvældende. Jeg vendte mig om og lod mig flyde med strømmen. Først gik det rasende stærkt, men jeg nød det, og så forandrede floden sig til en lille sø, hvor jeg flød rundt på overfladen sammen med min kæreste. Vi har talt meget om bare at prøve at være i nuet, og det var et meget stærkt billede og en stærk oplevelse af, at det er det rigtige for mig. Lige nu. Så kan jeg altid svømme ud i floden igen, når jeg er parat til at komme videre…

 719. Birgit 07.02.2014 på 09:15 #

  ja tak til healing den 15.2. <3

 720. Helle 07.02.2014 på 09:15 #

  I taknemmelighed

  Helle

 721. Kisser Bach 07.02.2014 på 09:15 #

  Tusinde tak for bøn og healing i dag. Jeg var på en flyveplads ved start/landingsbanerne. Ordet udvikling svævede hen over billedet og smeltede så ned igennem billedet og banerne og ordene ‘ gennem sivet’ dukkede op i mine tanker … ‘Alle mine start og landinger er gennem sivet af Udvikling ‘

  Ja, tak jeg er meget gerne med den 15.2. Kl 10. (Jeg må finde tiden midt i Ålborg-besøget ;) )
  Og ja tak, en engel er altid velkommen hos mig/ved min side.

  God weekend til jer alle,
  med lys og kærlighed
  Kisser

  • Astrid 07.02.2014 på 16:46 #

   Tak for bøn og meditation idag.
   Den lille engel måtte gerne bo hos mig, hvis den vil.

 722. Per Krog Hemmingsen 07.02.2014 på 09:14 #

  Ja tak jeg deltager gerne

 723. Jannie Atløkke 07.02.2014 på 09:14 #

  Af hjertet tak

 724. Anita 07.02.2014 på 09:13 #

  Jeg vil gjerne deta på neste healing, den 15. Kl 10. Tusen takk <3

 725. Maria 07.02.2014 på 09:12 #

  Ja tak til healing og bøn lørdag den 15 februar kl 10:00 <3

 726. susanne c 07.02.2014 på 09:12 #

  ja tak til den 15/2 og også til englen, hvis den skulle have lyst..:-)

 727. Carsten Lund Hansen 07.02.2014 på 09:11 #

  Carsten Lund Hansen
  Jeg vil gerne bære englen på min vej :o)

 728. Helena 07.02.2014 på 09:11 #

  Ja tak til healing og engel!

 729. Jannie Atløkke 07.02.2014 på 09:11 #
 730. Elisabeth Steffens 07.02.2014 på 09:11 #

  Ja tak til healing og bøn den 15 .02 kl 10

 731. Lone W. 07.02.2014 på 09:11 #

  Og j tak til healing og bøn den 15/2…

 732. Kari Torkelsen 07.02.2014 på 09:11 #

  Ja det vil jeg gjerne.

  Mvh

  Kari

 733. Elsebeth 07.02.2014 på 09:10 #

  Og ja, tak – vil gerne være med d. 15/2

 734. Anne Grete 07.02.2014 på 09:10 #

  Mange tak. Jeg vil gerne deltage :-)

 735. Jens 07.02.2014 på 09:10 #

  Tak for bønnen og healing idag. Jeg vil gerne være med næste gang.

 736. Birgit 07.02.2014 på 09:09 #

  Birgit <3

 737. Elin Torkelsen 07.02.2014 på 09:09 #

  Ja takk-det vil jeg gjerne:-)

  Mvh

  Elin

 738. Gitte Møller. 07.02.2014 på 09:09 #

  Ja tak.

 739. Lone W. 07.02.2014 på 09:09 #

  Kære Jette. Jeg ønsker mig englen fra dagens healing❤️

 740. Elsebeth 07.02.2014 på 09:09 #

  Ja tak <3

 741. Cathrine 07.02.2014 på 09:08 #

  Ja tak til healing og bøn den 15/2

 742. Helle Ellidshøj Jensen 07.02.2014 på 09:08 #

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

 743. Elin Torkelsen 07.02.2014 på 09:07 #

  Ja, takk-det vil jeg gjerne:-)

  Mvh

  Elin

 744. kristin 07.02.2014 på 09:07 #

  Ønsker å få min underbevissthet å bli tydelig og at den skal være mindre dømmende.

  • kristin 07.02.2014 på 09:08 #

   Vil gjerne motta engelen

 745. Gitte Lindhardt 07.02.2014 på 09:07 #

  Gitte :)

 746. Christina Nielsen 07.02.2014 på 09:05 #

  Ja tak til 15/2 kl 10

 747. Ditte G S 07.02.2014 på 09:05 #

  Tusinde tak for denne oplevelse. Og ja tak til engel. Ditte

 748. Line B. 07.02.2014 på 09:04 #

  Ja, tak til engel og bøn ♥

 749. per larsen 07.02.2014 på 09:03 #

  Ja tak, jeg vil gerne være med til gratis bøn og healing lørdag den 15. februar kl. 10.

 750. Annette Louise Nissen 07.02.2014 på 09:03 #

  Kære Jette !

  Tak for den kærlighed der bredes ud gennem healing og bøn.

  Den virkede kraftig på mig i dag , og gav mig mange ting til eftertanke.

  Jeg vil gerne modtage englen , så den kan hjælpe mig videre med min udvikling.

  Kærlig hilsen

  Annette

 751. Jette Petersen 07.02.2014 på 09:02 #

  Ja, tak jeg vil gerne have englen

 752. Marianne 07.02.2014 på 09:02 #

  vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00. ku’ også godt tænke mig englen <3

 753. Linette Sørensen 07.02.2014 på 09:01 #

  Ja tak ♡

 754. Line 07.02.2014 på 09:01 #

  Line

 755. jørgen 07.02.2014 på 09:01 #

  Den engel er fantastisk. Den kunne jeg ønske mig.
  Udvikle ? Tak for dagens meditation.

 756. Charlotte 07.02.2014 på 09:00 #

  Tak for en dejlig seance. Ja tak til d. 15.

 757. Lone 07.02.2014 på 09:00 #

  Ja tak vil gerne være med d 15/ 2 <3

 758. Maura 07.02.2014 på 08:59 #

  Hej Jette.
  Ja tak, den lille engel er meget velkommen hos mig!
  Kh

 759. majbritt 07.02.2014 på 08:57 #

  ja tak:-)

 760. Lone 07.02.2014 på 08:53 #

  Lone

 761. Anne Ryom 07.02.2014 på 08:53 #

  Ja tak

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.