Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn. Udvikling.

Healing og Bøn

Fredag den 7. februar 2014 kl 08.00
Dette er budskabet der blev kanaliseret til mig under morgenens healing og bøn.
Det er kanaliseret fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Din udvikling”

I er altid på vej. Altid i gang med at udvikle Jer. Aldrig står I stille, ej heller på tidspunkter hvor det for Jer ser sådan ud, eller føles sådan.
Måske måler I Jeres udvikling efter fysiske resultater, men hvad med Jeres sjæl? Den kan I ikke se med Jeres fysiske øjne, og dermed kan I heller ikke præcist måle hvor I står, hvor langt I er gået eller hvordan I måned for måned forandrer og udvikler Jer.
Vid blot, at I altid er på vej.

Hvad er formålet med denne udvikling? Visdom. At tilegne Jer viden og erfaring. At arbejde hen mod Jeres sande Væren og identitet. Lys, energi, vibration, kærlighed, åndens fuldkommenhed.

For nogle kan vejen synes lang og hård, men døm ikke Jer selv eller andre for vejen I eller andre har valgt og må gå. Alle er I forskellige, og I tilegner Jer viden på hver Jeres måde.
For nogle skal erfaringerne læres på én måde, for andre på en anden. Men uanset om vejen synes let eller hård, så er I på vej, og I er på den vej der er den bedste og mest hensigtsmæssige for Jer i det I skal lære, og for der hvor I er lige nu i Jeres udvikling.

Hvad I også må vide er, at vejen I går, har I selv valgt. Dette er let at acceptere, når vejen er let og uden for mange huller, men sværere at tro, forstå eller acceptere, hvis vejen føles som konstant at være i modvind.
Uanset, så hav tillid til, at I aldrig bliver sat overfor større “udfordringer” / forandringer, end I har styrken, visdommen og evnen til at kunne klare.
Bliver vejen for hård, har I til hver en tid Jeres fri vilje til at vælge en anden. Dette kan I gøre med Jeres bevidsthed, tanker, følelser, hjertet, ved at træffe nye valg, beslutninger og ved at tage nye skridt. I samme øjeblik I gør det, vil vejen I går på forandre sig.

De perioder hvor I føler, at I er gået i stå, er perioder hvor I modnes og hvor tidligere erfaringer lagres. Det er en helt naturlig proces og udvikling, og en nødvendighed før nye veje kan gås, nye skridt kan tages og ny viden tilegnes.

Forestil Jer det bedste der kan ske for Jer. Forestil Jer være opfyldt af lys. I den energi / vibration, vil det I ønsker, blive Jer givet, da det er hjertets renhed, ønsker og længsel.
I Jeres lys, finder I Sandheden og Jer selv, og når I står i, og er i dette lys, vil I hvile i Jer selv, stå på et sundt fundament, og med lethed finde rette vej og kunne træffe de rette beslutninger.
For i lyset vil mørket, tvivlen, egoet, de negative tanker, ikke kunne eksistere. Søg derfor altid mod lyset. Det positive.

Vi gentager: Hav tillid. Vid at I altid er på vej. Selv i tider hvor I synes at gentage mønstre, adfærd samt går på de samme veje.
Der er en genkendelse i hændelserne, men I er i dag ikke den samme som I var for 1 år siden. Dette betyder, at selvom I på det fysiske plan føler at I gentager Jer selv og at der sker det samme hele tiden, så har I forandret Jer i Jeres personlige-, følelsesmæssige-, mentale- og spirituelle udvikling. Situationen er ikke den samme, selvom den kan synes sådan.
I har lært noget, I ser med andre øjne og I reagerer og handler på andre måder end før. Dette er Jeres udvikling.
Nogle gange kan det føles som gentagelser, men se det mere som, at den vej I går, er som en spiral. Det er ikke den samme vej, men der kan komme punkter / historier / episoder / personer / hændelser I genkender, og dermed kan I fejlagtig tro, at I ikke har flyttet Jer, men at I stadig går på og befinder Jer på samme vej. Dette er dog ikke tilfældet.

Healing
Vi støtter Jer. Vi puffer kærligt til Jer. Vi motiverer Jer og fylder Jer med energi, håb og tro. Vi fylder Jer med lys. Vi taler til Jer.
Åben Jeres hjerter, og vid at vi er der for Jer. Ræk hånden frem, og vid at den vil blive taget imod.
Vi vil heale, guide og støtte Jer på Jeres vej og i Jeres udvikling.
Fortæl os, hvad I har brug for – lige her og nu – på Jeres vej – i den proces I befinder Jer i – og I vil møde os.

Hav tillid, bevar håbet og vid at vi altid er der for Jer. Jeres bønner er blevet hørt.

Næste healing og bøn: Lørdag den 15. februar 2014 kl 10.00
Fokusområde: “Din underbevidsthed”

Vil du deltage, så klik på dette link for at skrive dig på: Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

Har du ikke været med før?
Så læs først dette indlæg: Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
8.00 sharp bliver der hver morgen affyret en kanonsalut fra Batteri Sixtus på Holmen. Da det er en del af den daglige lyd i byen, har jeg ikke bevidst hørt eller lagt mærke til det i flere måneder. Men i dag, hvor jeg sad fordybet i bøn, lettede jeg næsten fra min stol, da skuddet lød. Så højt var det. Dernæst gik Marmor kirken i gang med at slå, og dens klokker blev ved med at ringe de næste 5 minutter.
I samme øjeblik dette skete, var det som at en stor søjle af lys blev tændt og lyste ned over mig. Som én stor gigantisk projektør.
Jeg så, at dette lys blev tændt hen over os alle. Vi var i direkte kontakt med vores spirituelle ophav. Det var meget smukt at se.

Jeg så mig selv sidde ved et blomsterbed. Jeg havde det godt, og kunne, hvis jeg ville, blive siddende der til evig tid. Mit sind ønskede dette. Alt var godt, og der var ingen grund til at rejse mig og gå videre. Jeg kunne godt mærke at der var noget “dovent” over min beslutning om at sidde der, men sindet overbeviste mig med sine ord af fornuft og argumenter, at dette var det rette valg.

På et tidspunkt så jeg “den bedste udgave af mig” stå ved siden af mig og kalde på mig. Kom, lad os gå videre. Ja, jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal forklare det, hvilke ord jeg skal bruge – men hun er mit sande jeg. Den der er forenet med sjælen, det spirituelle, Universet, lyset, den der ved alt (ikke tankemæssigt). Hun ser med andre øjne, har en anden indsigt og forståelse. Hun træffer de bedste / rigtige valg og beslutninger. Ikke på grund af logik, fornuft og analyse, men på grund af sjælen / hjertet / intuitionen / i overenstemmelse med den jeg er “inderst inde”.

Giver det mening? Måske du kan føle, hvad det er jeg mener.
Det samme er nemlig gældende for dig. Du har også 2 sider i dig. Én der repræsenterer fornuft, ego og den fysiske dig. Denne kan være hæmmet og begrænset af tvivl, gamle mønstre, tanker, overbevisninger, tror ikke at han / hun er god nok osv.  Og så er der sandheden. DIG. Din sande identitet, hvor alt er lys, alt er muligt, du kan hvad du vil, du er smuk, du er fri, du er en sjæl ….. ja, jeg kan ikke rigtigt finde de rette ord, men jeg håber du er med mig alligevel.

Det jeg blev vist var, at hun hver eneste dag er lige her i mig, og jeg kan altid spørge hende til råds. Hvad er det rigtige at gøre nu? Hvad skal jeg svare? Hvad skal jeg vælge? Hvilken vej skal vi gå?
Vælger jeg, og vælger du at følge dit sande jeg / dit bedste jeg´s anvisninger, så sker der det bedste for dig og din udvikling.
Dette kræver dog mod og en villighed til forandring, for som du kan se i mit billede, så sad jeg jo ved et blomsterbed og sindet sagde, at alt var “godt nok.”

Går du efter “godt nok” eller går du efter det bedste?
Er du, og udlever du den bedste du kan være?
Valget er dit.

engel_udviklingVil du have en engel?
Denne lille engel har været med til morgenens healing og bøn.

Den kan blive din helt gratis, hvis du vil have den.
Hvis du har den med dig i hverdagen, kan den være med til at minde dig om den fine proces og udvikling du befinder dig i, og den vil kunne minde dig om, at du altid har dit bedste og sande Jeg i dig / ved din side.

Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn i nedenstående kommentarfelt, og i løbet af nogle dage, vil jeg fra den åndelige verden få at vide, hvem af jer der pt har mest brug for den og hvor den vil gøre størst glæde og gavn.
Jeg vil på e-mail kontakte dig og få oplyst din adresse.

11. februar: Universet har i dag valgt Birgit K. Jørgensen fra Odense, og englen er fløjet af sted til sit nye hjem.
(glasenglen er doneret af Astrid Munck)

770 kommentarer til “Healing og Bøn. Udvikling.”

  1. Jane Bodholt

    Lidt forsinket – Jeg er med med hele min krop er klar – ;-) tak

  2. Lotte

    Jeg vil gerne tilmelde mine to børn. Tak.
    Kh
    Lotte

  3. Birgitte

    Ja tak jeg vil gerne være med

  4. Vibeke

    Skynder mig at melde mig til kh Vibeke

  5. Birgit Jacobsen

    Kan lige nå at melde mig til

  6. anni

    ja tak jeg vil gerne med i dag kl ti

  7. lene stenild

    Ja tak. Jeg vil gerne være med.

  8. Yvonne

    Ja tak. Jeg vil gerne være med

  9. Sara

    Ja tak, jeg vil rigtig gerne være med i dag kl10

  10. Cleo Cramer

    Ja tak jeg vil gerne deltage i healing og bøn i dag lørdag d. 15-02-2014 kl. 10.00 mange tak tak tak <3 :-)

  11. eva

    Ja tak jeg vil gerne være med til healing denne formiddag.

  12. Mariann

    Deltager idag første gang

  13. Lone H Hansen

    Ja tak, jeg vil gerne være med idag kl 10 :-)

  14. Pia Olsen

    Ja tak , vil meget gerne være med i dag

  15. Marianne

    Ja tak jeg vil meget gerne være med i dag også :-) og vil gerne have min lillebror Claus med og Mette Tak :-)

  16. Mary

    Ja tak jeg vil gerne være med i dag. Mary

  17. Mette Lene Schulz

    Tak. Jeg vil gerne deltage kl 10

  18. Dorrit Buus Knudsen

    Vil rigtig gerne være med i dag kl. 10.00. På forhånd tak..

  19. Deena

    Ja tak. Vil gerne være med idag, den 15/2 kl.10.
    Tak<3

  20. Hanna

    Ja tak jeg vil gerne være med kl 10 idag❤️

  21. steen

    Ja tak til at være med i dag.

  22. Unni

    Jeg vil gjerne være med på healing og bønn i dag kl. ti:)

  23. Jonna Mira

    Ruth Jepsen vil gerne være med til healing og bøn i dag kl. 10.00. TAK! Kh Jonna

  24. Michael Bested Kristensen

    ♥ JA ♥ TAK ♥ Jeg vil gerne deltage i dag Kl.10 ♥ ♥ ♥

  25. Rimo

    Ja tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag kl ti. Tak.

  26. nicole

    jeg vil meget gerne deltage ! af hjertet tak !

  27. bodi johnrud

    vil gjerne delta på healing :)

  28. Grete

    Ja tak jeg vil gerne være med lørdag kl. 10

  29. Linda

    Ja tak, jeg vil meget gerne deltage i morgen.

    1. kirsten Ravn

      Ja tak j I morgen vil jeg vil meget gerne deltage. <3

  30. Anette

    Ja tak, jeg vil meget gerne være med lørdag den 15/2. <3

  31. Margit Dreier

    Ja tak… vil meget gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15-2 kl 10

    Kærligst Margit..

  32. Anette

    Tak, jeg vil gerne være med til healing og bøn lørdag den 15 februar kl 10.

  33. Suzanne

    Ja tak til healing i morgen ❤️

  34. Ewa

    Ja tak til healing på lørdag klokken 10

  35. Annette

    Ja tak jeg vil gerne deltage i healing på lørdag.

  36. Anette

    Jeg vil gerne være med lørdag den 15.

  37. Ja tak til at deltage i morgen d. 15 februar

  38. Birgit Axters

    Ja tak til at deltage imorgen :)

  39. Helle

    Også ja tak herfra til at deltage i morgen.

  40. Inger

    Ja tak til at deltage i morgen:-)

  41. Hanne H

    Ja tak, vil meget gerne deltage lørdag kl 10.

  42. Rikke laursen

    ja tak jeg vil gerne være med

  43. Karina Dipo

    Hej
    Ja tak jeg er på lørdag ;))
    Karina

  44. lindis

    Ja takk vil vere med 15 feb :)

  45. Mads

    Ja tak. Jeg vil gerne være med den 15. feb. kl.10

  46. Kate

    Ja tak, jeg er med i morgen kl. 10

  47. Niels H.

    Jeg vil gerne tilmelde mig healing i morgen lørdag den 15.02.14 kl. 10.00

  48. Lene lundsager

    Jeg vil gerne være med i morgen den15 februar kl 10

  49. Grete

    Ja Tak, jeg vil gerne med lørdag den 15.

  50. Karen

    Ja tak, jeg er meget gerne med :-)

  51. Bonnie

    Ja tak, jeg vil gerne være med ❤️

  52. Thomas

    Ja tak, vil gerne være med

  53. Jesper

    Ja tak jeg vil gerne være med lørdag den 15 februar.

  54. Dag Bull-Njaa

    Ja tak jeg vil gjerne være med på lørdag:-)

  55. Elin Torkelsen

    Hei

    Jeg og min mor Kari Torkelsen vil gjerne være med i morgen kl.1000 på healingen.

    Mvh

    Elin Torkelsen

  56. Elin Torkelsen

    Hei

    Jeg og min mor Kari Torkelsen vil gjerne være med i morgen kl.1000.

    Mvh

    Elin Torkelsen

  57. Tina

    Ja tak, jeg vil gerne være med d. 15. feb.

  58. Marianne

    Ja tak jeg vil gerne være med lørdag den 15 februar.
    Hilsen Marianne

  59. Dora

    Ja tak, vil gerne deltage lørdag den 15.02. :)

  60. Dora

    Ja tak, vil gerne deltage i morgen lørdag ;)

  61. Lisbeth Andersen

    Ja tak til lørdag kl. 10.

  62. Kirsten

    Ja tak, jeg vil gerne være med den 15. februar.

  63. Lisbet Ritsing

    Tak – jeg vil gerne være med i morgen klokken 10.

    Lisbet

  64. Lise P

    Ja, tak, til næste gang.
    Jeg har lige været på ferie, og i flyet dertil så jeg et lille stykke regnbue lyse til mig. Bagefter endnu et, temmelig lille, men mens jeg sugede det til mig, blev lyset så intenst, at jeg følte, det fortalte mig, at hele universet var med mig. Og jeg blev fyldt med stor glæde og kærlighed.
    Flere gange på turen bad jeg universet om hjælp til “småting” og fik det hver gang.
    En sidste ting – jeg snorklede for første gang og så koraller og fisk meget tæt på og en mellemstor skildpadde. Det var magisk, og det var som at svæve rundt i en lykketilstand.
    Hvor er jeg heldig :-) Jeg håber, det ikke blev for langt.
    Kærlige hilsener til alle.

  65. Inge

    Jeg vil gerne deltage i H & B 15.02.14 kl. 10.00

  66. CharlotteMaria

    Ja tak til healing og måske engel. :)

  67. Lotte Fogh

    Kære Jette. Ja tak jeg vil gerne være med i morgen lørdag kl. 10.
    Lotte

  68. Michael Abraham Hansen

    Ja, tak jeg vil gerne være med til healing og bøn i morgen lørdag den 15. februar kl 10.00 KH Michael <3

  69. Anne Mette

    Ja tak. Og ja tak til lige den engel:)

  70. ilse schakow hansen

    Ja, tak vil gerne deltage i healing og bøn lørdag. d, 15 februar kl.10.00

  71. Pia Rasmussen

    Deltager i morgen. Tak.

  72. Catthrin

    Ja, tak.. Det vil jeg gerne være med til…

  73. Toni horn

    Ja tak. Min datter og jeg deltager gerne
    Lørdag den 15 kl 10. Tak

  74. Elisabeth Madsen

    Ja tak, jeg vil gerne modtage healing lørdag d. 15. februar kl. 10.

  75. Mette Aa

    Mange tak til bøn og healing på lørdag kl 10 :-)

  76. Lone W.

    Ja tak til healing og bøn lørdag kl 10:00 ❤️

  77. kate Aastrup

    jeg tror det er på tide at være med igen :-)

  78. Lis

    Ja tak jeg vil gerne være med til bøn oh healing lørdag 15.2 kl. 10
    Knus Lis :-)

  79. Santhi

    Ja mange tak til healing…

  80. laila nielsen

    Ja tak -deltager gerne d 15.2.2014

  81. Hej Jette. Ja tak, jeg vil meget gerne være med til healing og bøn på lørdag.

  82. Kathrine

    Tak,jeg vil meget gerne deltage. Kærlig hilsen Kathrine

  83. Christina

    Ja tak, jeg glæder mig til at deltage :-)

  84. Lisbeth

    Ja tak jeg vil gerne deltage

  85. inger Nielsen

    Ja tak jeg vil gerne være med. <3

  86. Ann Dasseville

    Ja tak…ser frem til at deltage!

  87. Hanne Dica Trøstrup

    Hej Jette!
    Tusind tak for healing.
    Jeg vil meget gerne være med igen den 15.2.
    Mange hilsner fra Hanne

  88. Vibeke

    Ja tak jeg vil gerne deltage i healing af underbevidsthed d.15/2 – Tak igen :)

  89. Isabelle

    og ja tak til lille engel :-)

    1. Isabelle

      Ja tak til at være med næste gang :-)

  90. marina lorain

    Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

  91. Linda Ringseth

    Ja takk. Blir gjerne med :-)

  92. kirsten christensen

    Ja tak ❤❤❤

  93. Bjørg Alise

    Ja takk til healing lørdag:)

  94. Heidi Bruun

    Jes…jes. Jeg ku vældigt godt tænke mig at hoppe på den healing;-) k

  95. Vivi

    Ja tak vil gerne være med på lørdag

  96. Thomas Rosschou

    Ja tak. Jeg vil gerne deltage i healing og bøn på lørdag kl 10/

  97. Hanne Christensen

    Ja tak. Jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15/2 kl 10.00

  98. Jane Sønderup

    Ja tak til healing og stort JA TAK til den lille engel.

  99. Lene

    Tak jeg vil gerne være med. :-)<3<3<3<3<3<3<3

  100. Lisbeth

    Ja takk for 2 personer den 15.02- tusen takk :)

  101. Hanne, Kastrup

    Jo tak, vil gerne deltage :)

  102. Anne-Lise Pedersen

    ja tak jeg vil gerne deltage – Anne-Lise

  103. Anne-Lise Pedersen

    ja tak – Anne-Lise Pedersen

  104. Anne

    Ja, tak, jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing d. 15. febr. :-). Kh Anne

  105. Tove Inger Rasmussen

    Det vil glæde mig meget.

  106. Annalise Jensen

    Ja tak, jeg ønsker at deltage i bøn og healing lørdag, den 15.2., kl. 10, tak. Kh Annalise

  107. Else

    Ja tak jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing på lørdag kl 10
    Mange hilsner
    Else

  108. Majbrit Hansen

    Ja tak modtager hjerteligt gerne healing og bøn lørdag d.15 kl.10 På forhånd tak

  109. Birgit

    Ja tak, jeg vil gerne deltage.

  110. Mone

    Ja takk til lørdag.
    Hjerteklem fra Mone

  111. Inger

    Ja tak til på lørdag, KH fra Inger

  112. Heidi Haslund

    ja tak vil gerne modtage healing<3

  113. karen tobiassen

    Ja tak til healing og bøn..

  114. jette a

    Ja tak vil meget gerne være med

  115. sol

    Ja, deltager gerne på lørdag d. 15/2 kl. 10.00 – tak

  116. Mia

    ja tak, jeg vil meget gerne deltage :)

  117. Jytte

    Ja tak til bøn og healing på lørdag .

  118. Lisa

    Ja tak!..til healing og Bøn på lørdag

  119. Kirsti Kittie

    Ja tak. Jeg vil gerne være med.

  120. Jannika Vibeke s Larsen

    Ja tak deltager gerne til healing og bøn d15/2 kl 1000
    Kh
    Jannika

  121. Lotte

    Ja tak jeg vil gerne deltage.

  122. Esma Petersen

    Kære Jette,
    Ja tak jeg vil gerne deltage på lørdag og glæder mig til at modtage energien. <3
    Kærlig hilsen fra Esma.

  123. Trine

    Ja takk, jeg vil veldig gjerne bli med på healing lørdag 15.02.2014 kl 100 <3 Din underbevissthet. Trine <3

  124. Ayoe Rønlov

    Ja tak – vil meget gerne være med !!

  125. Angela

    Ja tak jeg vil gerne deltage i Healingen – din underbevidsthed !! Mvh Angela

  126. Hanne Christensen

    Ja tak, jeg vil meget gerne deltage <3

  127. Winnie

    Ja tak jeg vil gerne være med til healing og bøn.

  128. Tove

    Ja tak til healing og bøn på lørdag (-:

  129. Netka Elisabeth Bach

    Ja tusind tak til lørdagshealing.

  130. Karin Holt

    Ja, tak meget gerne. :-)

  131. Else Slagebro

    Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

  132. marianne

    Jatak, jeg vil gerne være med den 15. februar.

  133. Mia

    Ja tak til healing og bøn på lørdag d. 15. kl 10.
    <3 glæder mig.
    Kh Mia

  134. Connie

    Ja tak – jeg vil meget gerne være med på lørdag den 15. kl 10:00.

  135. Charlotte jørgensen

    Hej.
    Jeg vil gerne deltage i healing og bøn. Lørdag d.15. 2. Kl. 10.00.

  136. Camilla

    Ja tak vil rigtig gerne være med ❤

  137. Rikke V. O.

    Ja tak til lørdagshealing :-)

  138. katja nørgaard

    jeg vil gerne være med på lørdag :-)

  139. Elly

    ja takk jeg vil gjerne delta 15 feb,

  140. Bente Wind

    Ja tak,vil gerne deltage i healing/bøn lørdag d 15-02 kl 10 00 <3 :-)

  141. Vibeke

    Ja tak Jette og tak du yder denne service :)

  142. carina

    Ja mange tak til næste healing og budskab:-) Tak!

  143. Conny Sørensen

    jatak vil gerne været med lørdag

  144. Anja Grønnegård

    Af hjertet tak for denne mulighed.

  145. Vibeke

    Ja tak, jeg vil gerne være med lørdag den 15. februar kl. 10.

  146. Annmari

    ja tak Jette jeg vil gerne være med den 15 januar

  147. Vinnie

    Tak Jette, jeg vil rigtig gerne være med på lørdag kl. 10.
    Tak, Vinnie :-)

  148. Anne Højer Christensen

    ja tusind tak til det underbevidste ♥

  149. Mei

    Jeg vil gerne inddrages i bøn og healing på lørdag d. 15. kl.10.

  150. Marianne P.

    Ja tak jeg er med på lørdag.

  151. Mona

    Kære Jette hvor er det rent luksus at være en del af dit netværk….mange tak. Glæder mig til på lørdag. Spanske knus

  152. per larsen

    Jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. feb. kl. 10.

  153. Kristin

    Ja, jeg deltar gjerne <3 TAKK!

  154. Charlotte Dam Dreyer

    Jeg vil gerne deltage

  155. Jytte Juul Poulsen

    Ja tak jeg vil meget gerne deltage på lørdag kl. 10.00. En engel vil være meget velkommen hos mig.

  156. Annie Escherich

    Ja tak meget gerne.

  157. Mie B

    Ja tak – deltager gerne lørdag kl 10

  158. Synnøve Skodje

    Ja takk, jeg vil gjerne delta lørdag kl. 1000.

  159. mette

    Ja tak , jeg vil meget gerne deltage. tak

  160. Joan

    Ja tak jeg vil gerne være med på lørdag kl. 10.00

  161. Maria Navntoft

    Ja tak – meget gerne :)

  162. Tine

    Ja takk ønsker at deltage og modtage

  163. Anne Sophie Christensen

    Deltager hjertens gerne.

  164. inga

    tak for healing d !5/2 kl.10!

  165. Amalie Christiansen

    Mange tak, jeg vil meget gerne være med til healing!

  166. Anne Sørensen

    Ja TAK …. vil gerne være med

  167. Lisbet

    Ja tak:) Vil gerne deltage på lørdag.

  168. Tina Larsen

    Ja tak. Jeg vil gerne være med til healing og bøn på lørdag den 15. februar

  169. Charlotte valentin

    Jeg vil gerne være med til healing på lørdag Kl 10

  170. Annette

    Tak og jeg vil gerne deltage på lørdag :-)

  171. Ulla

    Ja tak til d 15/2 2014
    Hilsen Iben og Ulla

  172. Lisbeth Lykke

    Ja tak, jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing lørdag den 15.februar kl. 10.00.

    Kærligst
    Lisbeth

  173. Christine Sognlien

    Hei!
    Jeg ønsker veldig gjerne å være med på healingen nå til lørdag!

    Klemmer fra
    Christine Sognlien

  174. Bente Schibye

    Jeg vil rigtig gerne deltage på lørdag kl 10 tak.

  175. Bente Schibye

    Jeg vil rigtig gerne deltage på lørdag kl 10

  176. Vivian

    Ja Stor Taknemmlighet. Ber om healing i min fysiske kroppe. Må lysets krafter heale . Min krop & sjael. . Tak Vivi

  177. inga

    Tak til healing d 15/2 kl 10!

  178. lindae sofia

    Ja tak, meget gerne, mange tak :-)

  179. inga

    tak til healing og bøn ,10/2!

  180. inga

    tak til healing og bøn 10/2 kl.10,og muligheden!

  181. Betina Jensen

    kære jer, ja tak til at deltage på lørdag. på forhånd tak. knus

  182. inga

    ja tak vil gerne være med,lørdag kl. 10. Tak for muligheden herfor! 15 /2.

  183. Helle Søberg

    Ja tak, jeg vil gerne deltage ❤️

  184. Tenna P Tougaard

    Ja tak til healing og bøn, lørdag d.15/2 kl.10.00 TAK. 

  185. Stella

    Jeg vil gerne deltage på lørdag :-)

  186. dorthe

    Jeg vil gerne deltage og samtidig tilmelde Lars som deltager

  187. lene

    Jeg vil med glæde være med til healing og bøn d.15.2
    Mange gode tanker fra lene

  188. christina

    Jeg vll også gerne meditere med jer :)

  189. Stine

    Fra hjertet tak, vil glæde mig til d.15.2
    Fra Stine

  190. Henriette Engelund

    Ja tak til den 15.2. <3 Kærligst Henriette

  191. Grethe

    jeg vil gerne have healing den 15 kl 10, har lige fået at vide jeg har knogleskørhed

  192. birte olesen

    ja tak til lørdag har lige været gennem en stor opr.med fri gørelse af nervebaner i rygsjølen samt undermaneret noget af en ekstra rygknogle jeg havde nede ved halebenet
    da jeg havde 6 hvivler og ik kun 5 så er godt brugt samt i stærke smerter så alt hjælp modtages med tak mkh birte

  193. Vinnie

    Ja tak til healing og bøn lørdag d 15

  194. Birgitte

    Jeg glæder mig til bøn og healing

  195. Jane

    Jeg vil gerne være med i din bøn

  196. Aase P.

    det glæder jeg mig til.
    hilsen Aase P.

  197. Lotte

    Ja tak, jeg vil gerne deltage den 15.
    Kærlig hilsen
    Lotte

  198. Elsebeth

    Ja tak. Jeg vil gerne være med den 15. kl. 10.

  199. Elisabet Kolhorn

    Jeg sad i Puerto Rico på Grand Canaria og var med til healing og bøn – det var en rigtig god oplevelse. Jeg er med igen på lørdag selvom jeg nu nok sover – har været i nattevagt.

  200. AnneKarin Alhaug

    Jeg vil gjerne være med lørdag den 15, februar kl, 10

  201. Heidi Bille

    tak vil gerne være med d. 15. kl.10

  202. Lisbet Larsen

    Jeg vil glæde mig til at deltage d. 15.2.14 kl. 10.00

  203. Birgitte b

    Ja tak, jeg vil gerne deltager bøn oh healing på lørdag D .15. 2 kl 10

  204. birthe olesen

    Jeg vil gerne deltage

  205. Helle

    Ja tak jeg vil gerne være med til healing og bøn på lørdag klokken 10 :-) Helle

  206. Thanh Hong Nguyen

    Ja tak, vil gerne deltage på lørdag.

  207. Michèle-Marguerite

    Ja tak, ønsker at være med.

  208. Julie Margrethe Astasdatter

    Ja tak jeg vil gerne være med på lørdag d. 15. feb.

  209. Kirsten Rømer

    Jeg beder om (fortsat) healing af kræft i min bugspytkirtel❤️

  210. Cecilie

    ja takk til healing 15.feb

  211. asta

    Ja jeg vil gerne være med på lørdag d. 15

  212. Vibike

    Tusind tak for healing og bøn :) jeg vil gerne være med igen den 15.feb. kl. 10.00 :)

  213. merete thorngaard jensen

    Lørdag d.15/2 kl.10
    ja tak.

  214. Anne-Marie

    Jeg vil gerne deltage på lørdag, den 15.2. Kh Anne-Marie

  215. Lene

    Tak for healing. Min mand og jeg deltager gerne d. 15/2.

  216. Mariane

    På forhånd hjerte tak for at være med lørdag d. 10. feb. 2014 :-)
    Kærligst Mariane

  217. Victoria

    Ja tak, jeg deltager meget gerne på lørdag d. 15 kl.10.

  218. Conny

    Ja tak Jette :) jeg vil meget gerne være med til healing og bøn på lørdag kl.10 kærligst Conny

  219. gisela

    Tak til at være med lørdag d.15.

  220. ingrid Nilsson

    Ja tak. jeg vil gerne være med lørdag d 15-2 kl 10

  221. Birgitte

    Ja tak til healing og bøn d. 15/2 kl 10 :-) tak!

  222. Susanne

    Ja tak, jeg vil gerne deltage d. 15. feb.

  223. Martine

    JA TAK. ER MEGET GERNE MED D.15 FEBRUAR :)

  224. Agnete og Ida

    Ja tak, vi vil gerne deltage i bøn og healing, samtidig ønskes healing for Mette og Nina.

  225. Vinniie

    Jeg er med denne gang og jeg glæder mig :-)

  226. Marcelle

    Jeg vil gjerne være med den 15. Tusen takk

  227. Ann

    Åh ja tak, en smuk engel på min spirituelle rejse.
    Ja tak til healing og bøn d. 15. Februar 2014.

  228. Helle Vandsø

    Jeg deltager meget gerne lørdag den 15 februar – og gerne også min mindste søn som bliver 10 år den dag – tak

  229. Gyda Sindberg

    Ja tak til bøn og healing d.15.2. og ja tak til den smukke engel

  230. ruthannet Sinne Jensen

    tak vil gerne bøn/healing

  231. Anette

    Jeg vil meget gerne have den lille engel til følgesvend.

    Kærlig hilsen Anette

  232. sonja

    Ja tak.Jeg vil gerne deltage i healingen lørdag den 15. februar 2014

  233. Kari Mette

    Jeg vil gjerne være med på Healing og bønn 15. februar kl 10. Tusen takk. :D

  234. Laila

    Takk – jeg vil gjerne være med 15.februar !

  235. Dorte

    Ja tak til både englen og bøn på lørdag

  236. Michael Mogensen

    Og ja tak til at deltage den 15/2

  237. Jane Møller Rosing

    Hej
    Ja tak jeg vil være med…

    Kan du fortæl mig hvad jeg vil i mit liv? Nogen gang føler jeg at jeg ikke ved hvad jeg vil…
    Hvordan er mit fremtid?

    Mvh.
    Jane

  238. Lotte

    Ja tak, jeg vil gerne deltage 15/2

  239. Melitha

    ja tak, jeg vil gerne være med på lørdag.

  240. Marianne

    Jeg vil meget gerne være med. Og min kusine Jannie, Camilla og min bror Claus :-)
    Tak <3

  241. Dorit Bertelsen

    Ja tak jeg vil gerne være med lørdag d.15 kl. 10

    Kh Dot

  242. Janne Salomonsen

    Ja,tak jeg vil gerne være med til næste healig og bøn lørdag d 15 feb kl10.
    Din unnderbevidsthed.

    kh Janne

  243. Dag Bull-Njaa

    Ja tak jeg vil gjerne bli med den 15.
    Mange tak:-)

  244. pia rasmussen

    ja tak jeg vil gerne modtage englen

  245. Helle

    Den lille engel skal med glæde bo hos mig . Kh. Helle

  246. Anette

    Jeg vil gerne deltage.
    Kærlig hilsen Anette

  247. Anette

    Ja tak, jeg vil meget gerne deltage d. 15.02. kl. 10 Kh Anette

  248. Elisabeth Dalby

    Tak, jeg vil meget gerne deltage d 15/2 kl 10.00 .

  249. aliice

    ja tak, jeg vil meget gerne deltage d. 15.02. kl. 10 og englen vil være meget kærkommen hos mig i min nuværende situation. KH. Aliice

  250. Hanne Hjort Jensen

    Ja tak. Jeg vil gerne være med på lørdag d. 15. kl. 10:00

  251. Carina

    Kære Jette :) Tak for healing :)
    Ja tak jeg vil gerne deltage D 15.
    Mange kærlige og varme hilsner <3

  252. Birgit

    Ja tak til d. 15/2 kl. 10. Melder også min mor Helene til.
    Det kunne være dejligt, hvis universet synes, at jeg og min mor skal have lidt ekstra støtte i denne tid i form af den smukke engel. <3

  253. Helle Sørensen

    Ja tak, jeg vil meget gerne være med på lørdag kl. 10.

  254. Elisabeth

    Ja tak, er med på lørdag

  255. Jane

    Ja tak jeg vil gerne modtage healing og bøn d. 15 feb kl 10.00 – tak.

  256. Louise

    Jeg vil gerne deltage på lørdag kl 10.

  257. Rasmus

    Ja tak til healing lørdag den 15. februar

  258. Marianne

    Kære Jette. Jeg vil meget gerne modtage den fine engel.
    Også ja tak til deltagelse i healing d. 15.02.

  259. Lisbet

    Ja mange tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag d. 15. februar kl. 10
    Kh Lisbet

  260. Majken Bang Winther

    Ja tak,Jette:-)

  261. Ulla Vinnii Rasmussen

    Ja tak til healing og bøn d. 15 feb kl.10 og jeg vil meget gerne modtage den fine Engel.

  262. Gordana Calovic

    Ja tak til den 15.

  263. Mette

    Ja tak til lørdag – og måske engel…

  264. Marie Friis

    Jeg glemte at nævne at jeg rigtig gerne vil modtage den lille engel. Kh. Marie

  265. Marie Friis

    Ja tak, jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. Feb. Kh. Marie

  266. Thorkild Klausen

    Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

  267. Hanne Mie

    Jeg kunne ikke være med direkte, og har først nu læst dagens healing, bøn, og ikke mindst din oplevelse, Jette. Nej, jeg udlever ikke den bedste jeg kan være. Jeg øver mig i tillid, jeg mærker en spirende forandring, falder tilbage, og øver tillid igen og igen, for jeg vil gerne lære “den bedste mig” bedre at kende. Kunne rigtig godt ønske mig den lille engel. Hun skulle minde mig om at holde fokus, have tillid og være vedholdende i forhold til udleve den bedste mig.

    og ja tak til d. 15.2.

  268. Elizabeth Larsen

    Ja tak – jeg vil gerne med lørdag d. 15.2 kl 10. hilsen Elizabeth

  269. Karen V

    ja tak, er gerne med lørdag d. 15.2. kl. 10

  270. Hanne Johansen

    Tak for denne healing – jeg har følt mig opløftet. Jeg kunne meget godt bruge englen til at følge mig på vej i min udvikling og til at høre min sande stemme lige nu. Jeg vil meget gerne være med 15/2 kl 10.00 igen.

  271. Anette Iversen

    ja tak, til en engle….

  272. Grytte

    Jeg vil meget gerne være med den 15/2

    og vil med taknemmelighed bære den engel du tilbyder.

  273. Jan Mejer Rasmussen

    Jeg ved ikke…måske jeg kunne have englen med mig på en god måde

  274. Tina

    Ja tak, jeg vil gerne være med til gratis bøn og healing lørdag den 15. februar kl. 10.00

  275. Ulla

    Ja tak til engel og til på lørdag.

  276. Mette

    Ja tak til bøn/healing…og ja tak til lille smuk engel. Den vil bringe mig balance og vejledning.

  277. Neda

    Af hjertet tak til healing og bøn den 15. februar. Kærligst Neda

  278. Mette

    Kære Jette, tak for den forrige healing, og ja tak til healing på lørdag den 15.02.14 til både min søn og jeg.

    Den fine engel må meget gerne flytte ind hos mig :)

    Kh. Mette

  279. kirsten grønager

    ja tak til healing på lørdag kl 10.

  280. Jette

    Ja tak jeg vil rigtig gerne være med næste gang den 15. marts. Hvis jeg kan nå det vil jeg også rigtig gerne være med omkring den fine engel.
    KH Jette

  281. maja

    ja tak, jeg vil gerne været med i bøn og healing d. 15. februar kl. 10.
    Jeg vil gerne have inkluderet mine børn i healingen. TAK <3

  282. Dorte Susanne Gudmundsson

    Ja tak jeg vil meget gerne deltage lørdag d. 15/2 kl.10.

  283. Lis Andersen

    Hej Jette.

    Jeg vil gerne deltage i healing lørdag den 15. februar kl. 10.00

    Venlig hilsen Lis andersen

  284. Susanne Smith

    Ja tak til lørdag d. 15. feb.

  285. Mie olsen

    Hej Jette.
    tak for din fantastiske side. Den har på kort tid allerede hjulpet mig meget på vej <3
    Tak for at du er dig, det arbejde du lavet, og de budskaber du formidler.
    jeg ville være meget taknemmelig hvis englen havnede hos mig <3
    Og også for at deltage i healing og bøn D.15-2 <3

  286. Jette Outzen

    Ja Tak , jeg vil gerne deltage d.15/2 , den søde engel må gerne bo her hos mig :-)

  287. Zennia

    Tak fordi du er min :) – du smukke Engleblomst
    Ja tak til lørdag d. 15. februar.

  288. Inger

    jeg vil med glæde være med lørdag d.15 februar kl.10.00 til gratis healing og bøn og lykkelig, hvis englen skulle havne hos mig.

    Kærlig hilsen

    inger

  289. Charlotte

    Tak, jeg vil gerne deltage den 15. feb. <3

  290. Randi K

    Ja tak til healing og bøn den 15.2.14
    Kærlig hilsen Randi

  291. Connie

    Ja tak til healing på lørdag.
    Connie

  292. Chanet Markmann

    Ja tak, til englen.

  293. Chanet Markmann

    Ja tak, jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn, d.15/2.
    Kh Chanet

  294. Kent

    Ja tak, jeg vil gerne deltage

  295. Annika

    Ja, tak til healing og bøn:)

  296. Susanne Jeppe

    ja tak, jeg vil meget gerne modtage englen med alt den energi du har givet den. Kærlig hilsen, Susanne Jeppe

  297. tine

    Kære jette
    Ja Tak jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15. februar.
    Kærlig hilsen Tine

  298. Sanne rosamunde henriksen

    Healingen var helt speciel for mig, og første gang jeg har været med til sådan noget. Det er ikke muligt for mig at fortælle om min oplevelse endnu, men engang så vil det ske. Jeg vil gerne have englen, men jeg føler mig ikke værdig til den.
    Tak fordi du gør dette for os der har så hårdt brug for hjælp for at være i verden. Alt det bedste til dig.
    De kærligste hilsner fra Sanne Rosamunde

  299. Liselotte

    Ja tak til englen og til næste healing og bøn. :)

  300. Olivia

    Tak for healingen, og ja tak til glas englen og næste healing og bøn.

  301. Yvonne Nejdefalk

    Jag vill gärna vara med på healing och bön 15 februari och den lilla ängeln får gärna komma till mig.

  302. Hanne

    Tak for healing, jeg vil gerne være med lørdag d. 15. kl. 10.
    God weekend.

  303. Lilli

    Tak for en god oplevelse i går, jeg har virkelig brug for hjælp lige nu er nemlig blevet ramt af problemer med hjertet:(

    Jeg deltager gerne den 15/2 kl. 10.00

  304. Ester

    Ja tak til lørdag den 15. Kl.10

  305. Vibeke

    Ja tak – vil meget gerne med i bøn & healing. TAK : )

  306. Mette

    Englen er meget velkommen hos mig

  307. Bodil

    Jeg siger tak både for healing og bøn i dag og også til at modtage glasenglen, hvis den skulle være bestemt til mig. Jeg vil også gerne være med igen lørdag den 15. februar kl. 10.00.

  308. AnetteA

    Kære Jette,

    Tak! Englen er så velkommen og vil være mig en god støtte i den udvikling, som jeg er midt i lige nu.

    Og jeg vil meget gerne være med d. 15. februar.

    Kærlige tanker Anette

  309. Cicilia

    tak for healing og bøn fredag. Jeg vil meget gerne deltage d.15.2 i healing og bøn. Jeg sender den smukke engel kærlige tanker med på den vej den rejser.Den er velkommen til at følges med mig.

  310. Katja van Moorselaar

    Kære Jette.
    Takker for endnu en stærk healing med dig og jer andre meget god medicin.
    Jeg vil gerne være med den15.2 kl 10
    Og engelen er velkommen her

    Kærlig hilsen
    Katja

  311. Annette Louise Nissen

    Ja, tak til at være med 15 feb. kl 10.00

    Kh Annette L Nissen

  312. Helene

    Ja tak, jeg vil gerne være med 15.feb.

  313. Dorte Susanne Gudmundsson

    Tak, er glad for at deltage endnu en gang. Vil gerne deltage lørdag d.15 feb. kl. 10.
    Kærligste hilsner

  314. kirsten Christoffersen

    ja tak ,jeg vil gerne have englen og være med lørdag den 15 febr.

  315. Lone

    Ja tak til at deltage på lørdag og ja tak til englen

  316. Randi Olofsson

    Kjæreste Jette! Jeg vil være glad for å væremed Lørdag 15 feb.

  317. Per Engelbrecht

    Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

  318. Jette Kristensen

    Kære Jette
    Jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag den 15/2 kl 10.
    Kærligst
    Jette

  319. Lis

    Vil gerne deltage 15 feb kl 10

  320. Er det egen website der er spurgt til?

    Jeg vil gerne tilmelde mig healing vedr. ‘underbevidsthed’ d. 15. februar 2014 kl. 10!

    På forhånd tak og god dag!

    Smil og hilsner fra Sabrina

  321. Tina og claus

    Ja vi vil gerne deltage den 15/2 kl 10 og vi vil gerne ha vores søn william med og vi siger også ja tak til den lille engel.

  322. steenm

    Ja tak til Lørdag den 15. februar 2014 kl 10.00

  323. Marion Johansen

    ja tak vil gerne være med d. 15 februar:)

  324. Jytte Elleby

    Vil gerne være med d. 15.

  325. Anna

    Ja tak, jeg vil gerne være med den 15.2. sammen med Kristina, Martin, Helen, Ksenija og Jim.

  326. Jette

    Tak igen, jeg mener lørdag d. 15. Feb.
    :-) Jette

  327. Jette

    Tak jeg vil meget gerne deltage lørdag d. 14 feb. Og vil også gerne modtage den lille engel.
    Kærlige tanker
    Jette

  328. Jette

    Tak, jeg vil meget gerne deltage på fredag og vil også gerne modtage den lille engel..
    Kærlige tanker
    Jette

  329. Maria Winther

    Deltager igen den 15/2

  330. Maria Winther

    Jeg vil blive glad for at modtage den lille glas engel her i mit hjem

  331. Majken

    Ja tak jeg vil gerne være med d. 15. Februar.

  332. Lene

    Ja tak, jeg vil gerne deltage den 15. februar,
    Jeg vil gerne modtage den lille engel.

  333. anne-marie monrath

    Tak for denne gang, vi er taknemmelige ♥
    Den smukke fine engel er meget velkommen her hos os ♥

    Vi vil gerne deltage igen næste gang ♥

    Kærlig hilsen

    Susi, Mika og Anne-marie

  334. pernille studd

    Ja tak, vil gerne være med ;-)

  335. Charlotte Christiansen

    Tak for healing i dag og nye ideer ;) ja tak til healing den 15/2-14 dejlig weekend ;)

  336. Ina Elaine

    Ja tak, jeg vil gerne være med til Healing og bøn d. 15 februar kl. 10.00

    ” Din underbevidsthed ”

    Englen må da gerne flyve hjem til mig.

  337. Caroline

    Jeg vil gerne deltage næste gang

  338. Elisabeth Madsen

    Ja tak, jeg vil gerne modtage healing lørdag d. 15. februar

  339. Rikke Brøndum

    Tak for healing og bøn i dag. Det var en speciel oplevelse at være med for første gang.
    Jeg stod på mit arbejde og blev fyldt med varme og en helt speciel følelse inden i.
    Jeg ved at dagens engel vil få en særlig plads både i mit hjem og mit hjerte. Den må mere end gerne bo hos mig. Tror den ville kunne hjælpe mig gennem de svære tider.
    Vil gerne være med til healing den 15.
    Tak for en speciel oplevelse.

  340. tove tage

    ja tak tak til healing og bøn lørdag d 15 kl10

  341. Elene

    Ja tak til at modtage den lille engel og til at væe med den 15. kl. 10.

  342. Katja

    Ja tak til healing og bøn d. 15 feb. og ja tak til englen.

  343. Brit

    Jeg vil gerne deltage i healingen den 15. feb, og jeg vil meget gerne modtage den fine engel:-)

  344. Sine Konge

    Kære Jette, tak for healingen og bøn i dag. Jeg vil meget gerne være med igen på lørdag den 15. febr. kl. 10:00. Den lille engel er så fin og jeg vil gerne modtage den, hvis det er mig, der kan have mest brug for den. Ellers ved jeg, at jeg modtager engle og har engle omkring mig på alle andre måder. God week-end fra Sine

  345. Ulla B

    Ja tak, til healing og bøn – og også en lille engel.

  346. Hanne

    Ja tak til den lille engel. Og ja tak til healing d. 15.
    Kan virkelig mærke forskel siden jeg har deltaget i healing :).

  347. Birgit Dollerup

    Blev temmelig rørt og bevæget, da jeg læste budskaberne. Tak for dem alle.
    Vil gerne deltage næste gang og ja tak til englen;-)
    Kh

  348. frede

    jeg vil gerne deltage den 15/2 kl. 10 og ja tak til den lille engel.

  349. christine

    ja tak til healing den 15/2 kl. 10 og ja tak til den lille engel.

  350. Anne Bahn Hansen

    Ja tak. til den søde engel og til healing den 15.feb.

  351. Else Johansen

    Tak for healingen i dag og Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00,
    Englen er meget velkommen hos mig.

  352. Lone Nielsen

    Ja tak til engel.
    Ja tak til den 15. kl. 10

    Lone

  353. Alvhild Norheim

    Kjære Jette!

    Tusen, tusen takk for healing og bønn i dag – det var en sterk, fysisk opplevelse som gjorde veldig godt!

    Jeg vil gjerne være med igjen lørdag den 15.februar kl.10, og hvis engelen kommer til meg, vil den bli svært godt mottatt og tatt vare på.

    Fred og kjærlighet,
    Alvhild

  354. Annette

    Ja Tak englen vil jeg meget gerne have her hos mig, hvis det er meningen .

  355. Catia Larsen

    Ja herfra også, med at være med på lørdag.

  356. Vivi

    Ja tak d 15/2 og mange tak for det hele .

  357. Kirsten B.

    Tak – og jeg vil gerne deltage igen den 15/2.

    Englen er meget velkommen hos mig!

  358. Karen

    ja tak, til engel og deltage den15.febr.

  359. Mette Andersson

    Ja tak jeg vil gerne deltage den 15.2 også ja tak til englen mange hilsner Mette

  360. Lena

    Ja tak jeg vil meget gerne deltage

  361. Lorena

    Kære Jette.
    Ja tak, jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. februar kl. 10.00
    Kærligst Lorena

  362. malene kofoed

    også ja tak til den fine lille engel:-)

  363. malene kofoed

    Ja tak… og tak for alt hvad du og hjælperne gør for os:-)

  364. Gitte L

    Ja tak kunne godt bruge en engel til at vise vej.

  365. lene gude

    ja tak vil godt deltage næste gang.

  366. Gitte L

    Ja tak jeg vil godt deltage næste gang. :-)

  367. Birthe

    Tak for healing i dag. Jeg vil meget gerne modtage healing lørdag den 15. februar 2014. På forhånd tak

  368. Bent

    Ja tak. Jeg vil meget gerne modtage healing og være med i bøn.

  369. Tak for healing og bøn i dag. Jeg vil gerne være med d. 15.2.

    Englen skal være velkommen hos mig.

    Kærlig hilsen Margit

  370. Lene

    Tak for healing i dag, og jeg vil gerne modtage englen. Jeg vil også gerne modtage healing d. 15. februar klokken 10.
    Venlig hilsen Lene.

  371. Mette

    Ja tak, jeg vil gerne deltage

    Kh Mette

  372. konni

    Jeg takker for healing og bøn i dag.

    Ja, jeg har tillid til jer alle og mærker til stadighed jeres dybe kætlighed og nærvær . I er her, og hjælper mig dagligt i mit liv.

    Tak til Jette. Du er en vidunderlig person :)

    Jeg deltager i gratis Healing og bøn lørdag d. 15/2 kl.10.00

    Kærligst Konni

  373. Grete

    Ja tak, jeg vil gerne være med den 15. Håber
    at jeg er så heldig at modtage den lille engel.
    Kærlig hilsen

  374. Eva M. Ogstrup

    Ja tak til den fine, lille engel.
    KH Eva

  375. Anne-Dorthe Camille Jensen

    Ja tak – jeg vil meget gerne deltage lørdag d. 15/2 kl. 10 :-)

  376. Linda

    Kære Jette

    Jeg ville blive meget taknemmelig, hvis glasenglen valgte mig :-)

    Kh

    Linda

  377. Aase

    Tusind tak for dejlig healing og bøn :-) Ja,tak til at deltage næste gang.
    Og ja, den fine engel er meget velkommen til at følge mig og bo hos mig, tak.

  378. Maria Navntoft

    Ja Tak – Jeg vil meget gerne deltage i healing og bøn på næste lørdag kl 10. Hvor emnet er underbevidsthed – smiler og Tak – Tanker fra Maria.

  379. Pernille

    Ja tak, jeg kunne godt bruge en engel. Tak❤️

  380. Maria Navntoft

    Ja ;) Ih’ det kunne være fanatisk at modtage den søde engel.
    Hvor den vil være med til at minde mig om min proces og udvikling, som jeg er i.
    Samt – at jeg altid har mit bedste og sande Jeg i mig / ved min side.
    Tusind tak for at det er muligt, at deltage…
    Kærligst Maria.

  381. Helle

    Tak for i dag og ja tak til healing den 15

  382. Linda

    Kære Jette

    Mange tak for i dag :-)

    Ja tak, jeg vil meget gerne være med lørdag den 15. februar kl 10.00.

    Ha´ en fantastisk dejlig weekend.

    Kh

    Linda

  383. Inger Carl Rasmussen

    Den lille engel er virkelig flot ,jeg ville virkelig gerne at den kunne bo hos mig.

  384. Pia

    Ja tak til healing lørdag d. 15. februar.

  385. Laila

    Tak. For idag… og vil gerne være med igen d.15 feb
    Den lille Engel vil været så hjertelig velkommen. . :-)

  386. Vigdis

    Ja takk, jeg vil gjerne ha den engelen.

    Jeg ønsker også å være med på healingen den 15.februar.

    Takk.

  387. Inger Carl Rasmussen

    Ja tak til d.15/2 kl10.00.Tak for i dag d.7/2.

  388. Mary

    Tak jeg vil gerne være med lørdag kl 10.00 k h Mary

  389. ida

    Ja tak til den skønne engel og healing næste mørdag♡♡♡

  390. Linda

    ja tak vil gerne deltage de. 15. feb. og vil meget gerne have englen.

    k.h. Linda

  391. Søs Anett Nielsen

    Ja tak jeg vil gerne deltage.

  392. Anita H

    Ja takk, jeg vil gjerne være med de 15.2.
    Anita

  393. Birgitte

    Ja tak til d.15.2. Jeg modtager også gerne den fine engel. :0)

  394. Anne Marie

    Tak for healing i dag, og ja tak til healing d 15-2 :-)

  395. Astrid

    Tak for bøn og meditation i dag.
    Den lille engel måtte gerne bo hos mig, hvis den vil.

  396. Jytte

    Det ville da være dejligt med sådan en lille engel!

  397. Yvonne C

    Tak for healing, vil gerne være med den 15.2. Englen kan få en plads i min lomme.

  398. Lotte brøndum

    Jeg ville elske at den engel skulle være hos mig:-)

  399. Birgit Sørensen

    Det vil være mig en ære at være med…..takkkkkkk. Stort kram

  400. anja andersen

    ja tak til den 15 feb
    den lille engle er meget velkommede i mit lille hjem

  401. solveiG

    ja tak jeg vil gerne være med lørdag 15februar

  402. Lotte S.

    Ja tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn 15. februar

  403. Carina

    Carina (og ja tak) :o) – tusinde tak for bøn og healing i morges. Og meget stort ja tak til lørdag den 15. kl. 10

  404. Karin Grønbech

    Ja tak til den lille engel.
    Vil også gerne være med den 15. feb. kl. 10:00

  405. Bitten Fuglsang

    Ja tak til englen
    Tror jeg kan have godt af at gå med den:-)

  406. Ulla:)

    Den lille engel vil være dejlig at have boende❤️

  407. Ulla

    Ja tak til næste næste gang
    Stort tak til Jette
    Knus fra Ulla

  408. Tina

    Ja tak vil gerne i betragtning til at modtage englen, om det så skal være ;-))

  409. Karen collin

    Tak, gode ord, og vil gerne være med i betragtning til den lille engel

  410. Judy sommer

    Mange tak for DIN Healing, og det Ville glæde mig meget hvis jeg skulle være
    den udvalgte som ville få Englen tilsendt. Jeg vil gerne deltage næste gang.
    Kærlige tanker og hilsner fra Judy

  411. Vivian

    Ja tak til min datter og jer og ikke mindst min x- svigermor.

  412. Annette

    Kære Jette
    Den fine engel i glas, skal være hjertelig velkommen.
    Kærligst Annette

  413. Helle

    ja takk igjen, – og jeg vil gjerne ha engelen hvis det er meg den skal til :-)

  414. Else

    Hej

    Ja tak, jeg vil gerne dele mit liv med din Engel

    Kærligst Else

  415. Mange tak for healing og viise ord❤️
    Jeg vil gerne deltage næste gang.

  416. Else

    Hej

    Tusind tak for healing i dag.

    Ja tak, jeg vil gerne deltage i healing og bøn, lørdag den 15. februar kl. 10.00

    Kh. Else

  417. Birgit

    Kære Jette

    Tusind tak for healing og bøn, og det pragtfulde budskab.
    Tusind tak til universet for alle de kærlige puf og hjælp som vi får ved blot at række
    hånden frem, og ønske fra hjertet.
    Jeg bliver lykkelig, hvis den smukke engel kommer til mig, og jeg glæder mig til at
    være med igen lørdag den 15. februar kl. 10.

    Kærlig hilsen
    Birgit

  418. Bodil

    ja tak jeg vil meget gerne deltage … englen vil være meget velkommen hos mig

  419. Pernille Bjerremose

    Tusind tak for healing i dag – englen vil blive budt hjertelig velommen i mit hjem – hvis det er mig der har mest behov – ellers vil jeg gerne velsigne dens færd til det mennske der har brug for den. Kærligst Pernille

  420. Karin

    Tak for en fantastisk healing. Jeg vil gerne deltage d. 15. Feb.
    Englen er meget velkommen hos mig.

  421. Cassandra Marian Larsen

    Ja tak til englen ❤️

  422. jette a

    ja mange tak vil meget gerne være med

  423. Vibeke Kristiansen

    Ja takk jeg vil gjerne være med.

  424. Corinne

    Ja tak jeg vil gerne være med til gratis healing lør. D. 15 februar kl.10.00

  425. Lone

    Ja tak til at deltage i healing næste gang. Englen vil jeg gerne have hos mig :-)

  426. Toni horn

    Tak for healing og bøn. <3
    Ja tak til englen

  427. Anita

    ja tak, vil gerne deltage, er også interesseret i glasenglen

  428. susan nielsen

    Ja, Tak til d. 15/2. Tusind tak for den smukke engle – føler at den er på vej
    . Det er så smuk og magisk – at være netop her

  429. Susanne Lykke

    Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

    Og ja tak til englen :-)

  430. Mette

    Tak for denne healin og ja tak til at deltage næste gang. Kh Mette

  431. Kirsten

    Tak for din hjælp Jette – til at komme videre.
    Tak for bøn & healing
    Ja tak til, at kunne blive en modtager af den lille engel.
    Og tak til at være med på lørdag den 15.

    fra hjertet
    Kirsten

  432. Marianne

    Ja tak jeg vil gerne deltage til healing og bøn den 15. Feb.

  433. Lene

    Tusind tak for healing og bøn i dag :-) ja tak til den lille smukke engel og ja tak til healing og bøn d. 15 /2

  434. Unni

    Jeg vil gjerne være med på neste healing. Og også være med i trekningen om glassengelen. Takk.

  435. Linda Christensen

    Tak og jatak til 15/2 <3

  436. Camilla

    Dagens tema kunne ikke være bedre valgt ❤ selve healingen og den efterfølgende kanalisering fra dig kære Jette – giver så meget ro , lys og mening ❤
    Stor taknemmelig og glæde i en hver en celle i min krop ❤
    Vil med åbent hjerte og taknemmelighed være glad for at have den dejlige engel ved min side til evig minde og støtte på min udviklings rejse ❤

  437. Pia B.

    Tak for healing og bøn i dag! Ja tak til på lørdag kl. 10 :)

  438. Ninna Merrild

    Vil gerne deltage den 15/2 :-) tak

  439. Ninna Merrild

    Vil gerne deltage den 15/2 tak

  440. linea

    tak jeg vil gerne være med d. 15 feb
    og mange tak for healing og bøn i dag / rigtig godt tema som altid er godt at huske på

    tak
    linea

  441. Ninna Merrild

    Jeg vil få hjælp med englen. :-)

  442. Lisa

    Ja tak, den lille engel må meget gerne komme til mig og minde mig om at jeg altid er på vej :)

    Og ja tak til at deltage i healing og bøn d. 15. februar.

  443. Laura

    Ps: jeg vil gerne være med næste gang også :-D

  444. Lisbeth Stelmach Nielsen

    Ja tak. Den vil give ekstra energi til klarhørelse og den videre udvikling ♡

  445. Wilma

    Ja, tak til healing og bøn lørdag d.15.2 kl.10.00. Englen skal også være meget velkommen hos mig :-)

  446. May-Britt

    Ja tak. Jeg vil gerne være med d. 15. :-)

  447. Jonna

    Hej
    Jeg vil gerne være med igen på lørdag.
    Jeg er ikke med direkte, da jeg er i Mexico i disse uger, og bønnen dermed foregår midt om natten.
    Men jeg tænker på jer, når jeg lægger mig til at sove, og starter dagen med at læse budskabet og dine oplevelser, Jette.
    Hvis englen vil bo hos mig, skal den være velkommen.
    Kh Jonna

  448. Birgitha Søndergaard

    Ja tak til den fine engel, som kan hjælpe mig med at vise rette vej. Jeg vil gerne deltage lørdag d. 15. sammen med min søster Elizabeth.
    God weekend og tak for i dag
    Birgitha

  449. Eva Christensen

    Sikke et smukt og rørende budskab. Tak til Jette og til alle spirituelle hjælpere.
    Jeg vil gerne deltage den 15. februar.

  450. Maria Lindemose

    Ja tak til at modtage englen <3
    Ja tak til at modtage healing lørdag d. 15. kl. 10 <3

  451. Birthe

    Skal den engel med mig videre i mit nye liv.
    Ja Tak til healing D.15/2

    <3

  452. Ellinor

    Ja tak jeg vil gerne deltage.

  453. Jenny

    Hej og Mange tak for bön og healing i dag. En söd lille engel ville väre en dejlig ven her i hjemmet. Kram Jenny

  454. jette lund

    vil meget gerne deltage

  455. Anja

    Tak for dagens healing og bøn – glæder mig meget til at være med igen lørdag d. 15. februar :-)

  456. Lisbeth Salling

    Ja tusind tak for i dag og for dejlig engel <3

  457. Ole Brask

    Jeg vil meget gerne modtage englen…. :-)

  458. Ole Brask

    Ja tak jeg vil gerne deltage i gratis healing og bøn, d. 15. februar kl 10.00. På forhånd tak… :-)

  459. Line Bjerre

    Tak for healing og bøn! Jeg vil rigtig gerne deltage igen lørdag d. 15/2
    Og hvis den smukke engel skulle flyver her forbi, vil jeg love at passe godt på den <3

  460. Pia Dahl Rønnest

    Og ja tak, jeg vil meget gerne være med til healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00.

  461. Pia Dahl Rønnest

    Åhhh ja tak. Jeg vil værdsætte hvis den fine engel vil påminde mig om at blive på den rigtige vej. :)

  462. Kirsti Kittie

    Ja ta. Den må gerne bo hos mig.

  463. Morten

    Jeg tror, at Englen vil beskytte mig og være der for mig ..

  464. Marianne

    Marianne <3 Tak for healingen i dag og er med igen næste gang <3

  465. annette nagly

    Ja tak vil meget gerne deltage lørdag 15.2. kl. 10.. Underbevistheden.
    KH Annette

  466. Birgitte Moody Jerup

    Ja tak til bøn og healing d. 15.2 kl. 10. > Underbevistheden <

  467. Birgitte Moody Jerup

    – Tak til dig og den Åndelige verden for jeres smukke morgen bøn og healing idag <3
    og så smuk den lille Blomstrende Engel er – Ja Tak til den !

  468. charlotte

    Tak :-) englen vil jeg med glæde tag imod og byde velkommen i mit hjem

  469. Lotte

    Er vild med den engel…. . Og siger ja tak, hvis…….. ;o)

  470. Inger

    Vil gerne være med d.15/2 Tak

  471. Kirsten Jensen

    Ja tak jeg vil godt være med <3

  472. Tove

    Englen skal være så velkommen hos mig ((-:

  473. Berit

    Kære Jette,

    Ja tak jeg vil gerne deltage i healing den 15.2. kl 10 og vil meget gerne have englen :-)

  474. Sissel

    Takk til neste bønn og jeg ønsker meg engelen:-)

  475. Lotte

    Mange tak for healingen.
    Og ja tak til den fine engel. Jeg vil meget gerne deltage igen den 15. feb.
    Kærlig hilsen
    Lotte

  476. Jytte

    Ja tak til healing og bøn d. 15. Febr. Og til den smukke engel.
    KhFrederik og Jytte

  477. Janne marken

    Ja takk ønsker å være med den15/2 kl 10,ønsker gjerne den vakkre englen;)takk for healing;)

  478. Helle

    Ja tak til healing den 15.2 kl 10…mvh

  479. Conny Sørensen

    ja tak kun godt bruge engle

  480. Linda Spangenfeldt

    Tusind tak for healing og bøn. Vil gerne være med d 15/2 kl 10. Den fine engel er hjertens velkommen hos mig <3

  481. Christina

    Tak for dagens bøn og healing og ikke mindst budskab. Det betyder meget for mig. jeg vil meget gerne være med til næste healing og hvis jeg er den rette til at modtage englene, vil jeg blive meget beæret. Tak <3

  482. Ingun

    Tak for dagens healing og bøn, vil gerne deltage igen 15. febr. – ja tak, til englen, hvis den er bestemt for mig :-)

  483. synne

    Tak for alle de vidunderlige budskaber du får frem, hver eneste gang du stiller dig til rådighed for os. Tak for dig kære Jette.For nogle dage siden tænkte jeg på, at jeg rigtig gerne ville have “englebesøg” igen. Af hele mit hjerte, vil det glæde mig inderligt, at modtage denne engle, hvis dette er meningen.Jeg tror det vil have en større betydning for mig,end jeg umiddelbart er klar over på nuværende tidspunkt.
    Mange knus og kærlige hilsner til dig og vores vidunderlige og kærlige hjælpere!

  484. eva bertelsen

    Ja tak, jeg er med igen, og tak for healingen

  485. Anette

    TAK -især til dig Jette – du er modig og dygtig til at beskrive dine oplevelser så det giver mening – især det med at finde og følge vores eget “bedre selv”.

  486. Karin

    Kunne godt bruge lidt englehjælp.

  487. Hannah Lind Arlaud

    Ja tak til 15/2 kl. 10 ;-)

  488. Mona

    Glæder mig altid til at høre dit oplæg….

  489. Cille Bergstrøm

    Ja tak til den lille engel :-)

  490. Nette

    Ja tak, jeg vil gerne være med.
    Venlig hilsen Nette

  491. Ingrid skov

    Ja tak Jette,
    jeg vil gerne være med under vingerne d. 15.02 kl. 10

  492. Marianna

    Ja tak, jeg vil gerne deltage i gratis healing og bøn den 15. februar 2014 kl 10.00

  493. Maj Britt moen

    jeg vil veldig gjerne være med

  494. Laura

    Tak for en helt igennem fremragende healing og bøn. Jeg føler mig helt fuld af lys, glæde, ro og fuldkommenhed. Ahh!!!

    Takket være din side har jeg fået det mantra at “universet vil mig kun det bedste” og jeg kan mærke hvordan det løfter, trøster og støtter mig. Tak! Dagens budskab ramte som altid lige i plet og jeg kan mærke at jeg for hver uge får mere og mere ud af disse bøn med healing, at jeg åbner mig mere og mærker mere.

    Jeg har i et par uger tænkt på at det kunne være dejligt og berigende at læse de forrige budskaber igen for de rummer stor visdom og meget af den. Ved at læse dem igen vil jeg måske se dem med nye øjne samt blive mindet om vigtige ting fordi jeg netop ikke længere står samme sted som jeg gjorde da jeg begyndte at deltage i disse healing med bøn. Efterhånden er det jo blevet til rigtig mange uger :-)
    Det kunne være dejligt at læse både selve budskabet samt din oplevelse igen da de to komplementerer hinanden på en rigtig god måde. Min første indskydelse var at klikke mig baglæns gennem alle ugerne og kopiere budskab og oplevelse ud, hvilket fuldt ud er muligt, blot ret omfattende, men noget jeg gerne vil gøre. Så slog det mig at der måske var en anden mulighed. Jeg ved ikke hvordan din hjemmeside er opbygget rent teknisk, men ville du kunne samle budskaberne i én fil på en nogenlunde let måde? Der kunne f.eks. være en fil pr. år med bønner og healing som så løbende bliver opdateret året igennem? Det er dog helt ok hvis dette er for omfattende, så kaster jeg mig gerne ud i projektet selv og hvis du har lyst/interesse sender jeg gerne den samlede fil til dig.

    Endnu en gang tak for en dejlig bøn. Hvor er jeg heldig og priviligeret at være med til dem :-)

    Englen må gerne bo hos mig hvis den vil.

    Mange tak for i dag :-)

  495. Inga

    Ja tak, jeg vil gerne være med igen lørd. d. 15. kl. 10,00 og
    JA TAK til den smukke engel.

    Jeg kan tilslutte mig tankerne omkr. “gentagelser” – specielt føler jeg et “mønster”, hvor jeg mister noget/nogen tætte personer – ca. hv. 7. år. Det siges også at være Skæbneår – styret af skæbneplaneten Saturn!?

    Kærligst Inga

  496. Vibeke S

    Hej Jette,

    JA TAK, jeg vil gerne deltage den 15/2 kl 10.00

    og TAK for i dag………….

    kærligst fra Vibeke

  497. Wietske

    Hej,

    Først vil jeg gerne sige at jeg gerne vil være med igen den 15/2 kl. 10:00

    Jeg havde prøvet det 1 gang før at være med i bøn og healing, men af en ukendt grund for mig stoppede det igen. Jeg har følt mig meget blokeret men samtidig også været bevidst over min udvikling. Nogle dage er det svært at se det lyse i alt den udvikling og det nye i mit liv, at jeg næsten ikke kan give det hænder og føder at gå med. Måske kender du det godt, at det hele er så overvældende at man længes efter det gamle selvom fornuften godt ved det ikke var det der gjorde mig glad.

    Idag startede jeg igen på bøn og healing, og jeg lyttede til musikken 91.
    Jeg lukkede mine øjne og fokuserede til at starte med på min vejrtrækning, men for mig forblev der mørkt, ingen billeder. Musikken var smukt og tårer løb ned af kinden.
    Måske er det for mig en start til at åbne op for et dybt sår og give det omsorg ved at græde?

    Jeg tror også at jeg godt kan bruge en lille engel, den er meget velkommen hos mig.

    mvh Wietske

    1. Irene

      Ja tak og tusind tak for i dag-Heart Hugs

  498. Klara

    Tak for i dag og ja tak til Englen, jeg hedder Klara. Vil gerne deltage igen d. 15-2 kl 10. <3

  499. Stina Maria Hansen

    Tak for healing i dag. Jeg vil gerne være med næste gang d 15.

  500. Mette

    Af hjertet tak for i dag, jeg ser frem til lørdag d. 15 kl. 10
    Og ønsker Englens hjælp til at guide mig på rette vej <3

  501. Sofia

    Tak for idag og ja tak til den 15 kl 10

  502. Mette

    Ja tak til både den 15. og til englen.

  503. Lene Hvas

    Ja tak til healing, og Ja tak til englen.

  504. Jan

    Tak for en dejlig healing. Ja tak til healing den 15/2 kl. 10 og ja tak til den lille engel.

  505. Rikke

    Og ja, tak til at være med den 15 :-)

  506. conni

    ja tak til healing den 15 feb

  507. Rikke

    Ja tak til den fine engel. Jeg vil elske at have hende ved min side, og minde mig om …. mig :-)
    Jeg havde en fantastisk oplevelse i dag.
    Jeg var stået op med “snask” i systemet, som jeg ofte gør om morgenen. Og som jeg må bruge tid på, at få ryddet væk gennem yoga og meditation.
    Under meditationen, som faldt samtidig med healingen, skete der følgende:
    Jeg kæmpede med alt “skidtet”, få at få renset ud, bruge forskellige kendte metoder, for at lette energien. Pludseligt stod der et lys hav ved min højre side, og jeg forstod at jeg havde muligheden, for bare at gå derover at være, frem for at blive ved med at kæmpe med alt det tunge. Gå derover hvor alt lykkes.
    Fantastisk!
    Nu skal jeg bare huske det, og hjælpe mig selv til at træffe det valg, igen og igen og igen, indtil det bliver den nye vane :-)
    Af hjertet tak <3

  508. Eva

    Tak for dagens healing. Jeg og min hund og mine 3 børnebørn vil gerne være med den 15/2 kl. 10 og ja tak til den fine engel.

  509. Marianne Holst

    Ja tak Vil meget gerne være med D.15/2-kl.10

  510. Merete

    Ja Tak, meget gerne d. 15/2

  511. gine lundberg

    Ja takk 15 februar, og tusen tusen takk for dagens healing og klarhet ****Bless **

  512. Helle

    Tusind tak for bøn og healing i dag. Jeg sad i en lun bil og den grå regn udenfor syntes mærkeligt nok ganske smuk og slet ikke trist. Jeg følte også at jeg var eller måske rettere havde en stor blomst indeni som kunne åbne sig og modtage lys og næring. Det var en god oplevelse, i hvert fald. Jeg siger jatak og er med den 15. 2.

  513. Joanna

    Jeg vil gjerne være med neste gang lørdag 15. feb. kl 10.

  514. Anna B

    tak vil gerne med d. 15 kl 10

  515. Jenny

    Tak for dagens healing! Jeg vil gerne deltage igen den 15/2.

  516. mette lønhart

    Ja, tak , meget gerne også den 15.2. kram og tak for dig <3

  517. Liselotte W. Henriksen

    Jeg vil gerne være med ved næste healing

  518. Gitte Aagaard

    Ja, tak til den smukke engel :-)

  519. Simone Rosenstand

    Ja tak til englen :-)

  520. Karina

    Ja tak, jeg vil meget gerne deltage.

  521. Thorbjørn og lucie

    Tak for idag, vil gerne deltage næste gang, englen er rigtig fin, den vil jeg meget gerne bruge

  522. rikke laursen

    Tak for healing i dag. Og ja tak til englen.

  523. bella

    Ja, tak. Englen må også gerne bo hos mig :D

  524. Jette Andersen

    Tak for dagens healing. Jeg vil gerne være med næste gang lørdag 15.2. kl. 10:00 og ville også blive glad for den lille engel til at hjælpe mig videre i min udvikling, som jeg kan mærke er i gang. KH Jette

  525. Jette S

    Hej Jette… tak for dejlig healing i dag, og for dine foredrag på messen i fredag/søndags.
    Ja tak til healing 15.2.14 kl. 10,,,,,,,,, jeg købte 6 engle hos Astrid meeeeeen fandt ud af,
    at jeg manglede “nr. 7” måske for din din engel gerne ville være den………SÅ JA TAK

    Kærlige engle hilsner fra Jette S

  526. Hanne Iversen

    Ja tak jeg vil gerne modtage healing d. 15.2. og jeg vil også rigtig gerne ha’ den lille fine engel :) <3

  527. Jane

    Ja tak til den fine engel

    Ja tak til næste healing og bøn.

  528. Alice

    Meget taknemmelig for dagens healing og bøn. Modtager ligeså med taknemmelighed englen, -hvis den bliver tildelt mig. Vil meget gerne deltage d. 15. februar

  529. Jesper Ishøj

    Vil meget gerne være med næste gang.

  530. Annika

    Tak for bøn og healing.

    Jeg siger tak til den d. 15/2

    Er det mig der bliver valgt til at få englen, siger jeg mange tak.

    Kærlige tanker
    Annika

  531. Anne I. Aagaard

    Tusind tak for dagens budskab <3

    Kanonsalut og kirkeklokkeklang og lyssøjle – SÅDAN!

    Jette, din tekst giver fuld mening! Den står lysende klart :-)

    Jeg er parat til at modtage "Dagens Engel". Faldt pladask for hende :-)

    "Det Indre Lys" er i et stykke tid dukket op alle mulige vegne i min hverdag. I tekster, drømme, "syner", symboler, henvisninger …. Således også idag, hvor jeg fik sidetallet serveret i en bog, der ligger i bunken på mit bord, som i øvrigt hedder "The Light Within – Lyset Fra Innsiden". Og igen: Total bekræftelse ;-) Budskabet står klart!

    Ja, tak, jeg vil gerne være med i gratis bøn og healing lørdag, den 15/2 kl. 10:00 Det er rette tid at illuminere underbevidstheden <3

    Tak.

  532. Hilde Christin Sundet

    Ja takk, jeg vil gjerne være med 15 februar.

  533. Bente

    Tak for Healing og Bøn. Ja tak, jeg vil gerne deltage i gratis Healing og Bøn den 15.2. kl. 10.00.
    Ja tak, til den smukke engel.

    Mange kærlige tanker

    Bente

  534. Lis

    Ja tak, skal til jobsamtale i mit drømme job.

  535. Angela

    Ja jeg vil gerne deltage i Healingen på lørdag d 15/2– mvh angela

  536. Tina

    Første healing, er så rørt, det var lige det jeg havde behov for læse, mærke og føle, at jeg er på vej.
    Ja tak til englen.
    Og tusind tusind tak for dagens healing.
    Kh

  537. Christa holm

    Englen må gerne bo hos mig ;0))

  538. Takk for dagens budskap. Det var kjærkomment <3 Jeg vil gjerne ta hånd om engelen fra dagens healing. Også ja takk til å delta lørdag 15.2. kl 10.

  539. jeanette Schiønning

    Ja tak til den lille engel og tak for healing. Jeg elsker healingerne, mange tak

  540. Tina Rasmussen

    Ja tak, jeg vil med stor glæde følges med den smukke engel, den vil blive elsket og værdsat her hos mig :-) Og ja tak til at deltage igen D.15/2 :-)

  541. Hanne Ø

    TAK for healing og bøn i dag. Smukke Dejlige ord:
    LYS * Vibration * KÆRLIGHED * Energi * ÅNDENS FULDKOMMENHED!
    Det føles så Let og Rigtigt!
    Jeg vil gerne være med igen på lørdag d. 15. februar kl 10.
    Lys Glad Taknemmelig Hilsen fra Hanne

  542. Jørn Molbech

    Vil gerne være med den 15 Februar Kl.10

  543. Lisbeth

    Ja tak til næste gang. Englen vil jeg give til en god ven Iben der har meget brug for en engel lige nu.

  544. Dorrit Buus Knudsen

    Mange tak for dagens healing, og håber at englen kunne blive min.. :-)

  545. Nina

    Tak for healing i dag. Og ja tak til englen – og at være med til healing den 15. februar kl. 10.00 :)

  546. Heidi Zerche

    Ja takk, og blir gjerne med den 15.

  547. Else

    – Og ja tak, jeg vil gerne modtage den lille engel og have den med mig. :-)

  548. Lene

    tak til healing og bøn d. 15.2.

  549. Bettina Forchhammer

    Ja tak til 15. februar kl. 10.00 – og ja tak til englen <3

  550. Anna

    Tak for i dag og ja tak til d. 15. <3

  551. Lene

    tak til healing og bøn d. 15.5.

  552. Catharina

    Vil gerne være med næste gang.

  553. Kathy Munkholm

    Af hjertet tak for din dejlige healing og bøn. Tak fordi du hjælper mig med at finde min vej.

  554. Gitte Lynge

    Ja tak til den smukke engel.

  555. Conny

    Mange tak for dagens forenede seance – og med ønsket om at englen vil flyve til lige netop ud til den der har størst behov, ønsker jeg alle god rejse på udviklings”turen”.
    Vil gerne være med i nuet den 15. Tak for de opløftende kanaliseringer. Kh Conny

  556. Else

    Tak for i dag – og ja tak, jeg vil gerne være med igen lørdag d. 15.febr. :-)

  557. Lilie Naira

    Vil rigtig gerne være med 15.02 kl. 10.00
    Og tak for at du gør det her Jette – det er så betydningsfuldt.

  558. Lilie Naira

    Lilie Naira Aurantio
    <3

  559. Jytte

    Ja tak til bøn og healing den 15.2. kl 10. Englen er velkommen hos mig.

  560. Lisbeth

    Ja tak, jeg vil gerne være med lørdag d 15!
    Mvh Lisbeth

  561. Désirée Rømer Dalgaard

    Tak for idag, og jeg vil gerne være med næste gang.

  562. Kirsten Knudsen

    tak for idag. jeg vil gerne være med næste gang. jeg vil gerne modtage englen.

    SVAR

  563. Jannie Jørgensen

    Ja tak :-) Jeg vil gerne deltage lørdag d. 15 februar 2014 kl. 10:00

  564. Line Bødker

    Ja tak til englen.
    Ja tak til healing og bøn d. 15/2 kl 10:00.
    Kærlig hilsen Line

  565. elisabeth

    tak for idag. jeg vil gerne være med næste gang. jeg vil gerne modtage englen.

  566. Lise

    Ja tak, jeg vil gerne være med lørdag den 15.2. kl. 10

  567. Janne Marie With

    Tak for fantastisk healing. Den smukke engel må meget gerne komme hjem til mig <3

  568. Malene

    Tak for i dag, vil gerne være med igen næste gang, og englen må selvfølge gerne finde hjem til mig, hvis den vil ;)

  569. Trine

    Takk for en fin start på dagen.

    Din beskrivelse av “den beste utgaven av meg selv” gav meg mening i hva jeg egentlig er på vei til. Kan ikke beskrive den utgaven eksakt, men det er noe med når jeg virkelig føler meg vel.

    Engelen må gjerne finne veien til meg.

    Takk.

  570. lene stenild

    Tak for en fantastisk dejlig bøn og healing i dag <3 Jeg blev meget rørt <3 Jeg er i fuld gang med min udvikling og den lille smukke engel ville være et kærkommet eje hos mig <3 Er sikker på at hun ville kunne hjælpe mig og guide mig i mine beslutninger <3 Ha' en fantastisk dag <3

  571. Heidie

    Ja tak til 15 feb :-) <3 og ja tak til engel :-)

  572. Hej Jette

    Vil meget gerne deltage lørdag den 15 februar.

    På forhånd tak.

  573. Tak for healing. Den rammer meget præcist og er meget opløftende. Af hjertet tak. Jeg vil meget gerne deltage i næste healing lørdag den 15 feb. Kl. 10.00. Kærligst annika

  574. Joan Petersen

    Ja tak, jeg vil gerne være med til healing næste lørdag.

  575. Rebekka

    Tak for idag. Ja tak til den 15/2. Ja tak til englen, hvis den er ti mig. ❤️

  576. Kære Jette

    Jeg vil med tak i hjertet modtage den fine engel, og sige tak for bøn og meditation.

    Kærlig hilsen

    Inge

  577. Monica

    Sød engel den kunne jeg godt ønske mig <3 tak for healingen. og ja tak til at deltage lørdag d. 15/2

  578. Rebekka

    Ja Jette jeg forstår hvad du mener. Det er let, men meget svært, på en gang.
    Vi ved det jo godt, men egoets usynlig snor vil den anden vej

  579. Pierre

    Tak for dagens budskab, det passer bare så perfekt og var lige hvad jeg trængte til at høre :-)

    God weekend og ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00.

  580. Annie Escherich

    Tak for healing – det gav mig ro.
    Ja jeg kan ikke sige andet end jatak til en engel.
    Kærlige tanker fra Annie

  581. Anette Hansen

    Ja tak til englen :-)

  582. Lotte

    Tak for i dag :) Ja tak til, at deltage lørdag d. 15/2 :)

  583. Vibeke

    Ja tak. Vil gerne dele min oplevelse idag under bøn og healing: jeg stod ved et lille vandfald på bredden af en bjergflod. Jeg gik ud i strømmen med front mod vandfaldet og tænkte, at alt vandet, der kom imod mig og omsluttede mig, var alle mine fremtidige muligheder og oplevelser. Men jeg opdagede også, at jeg for tiden går imod strømmen, op ad vandfaldet – med megen lidelse og frustration som resultat, fordi det er så overvældende. Jeg vendte mig om og lod mig flyde med strømmen. Først gik det rasende stærkt, men jeg nød det, og så forandrede floden sig til en lille sø, hvor jeg flød rundt på overfladen sammen med min kæreste. Vi har talt meget om bare at prøve at være i nuet, og det var et meget stærkt billede og en stærk oplevelse af, at det er det rigtige for mig. Lige nu. Så kan jeg altid svømme ud i floden igen, når jeg er parat til at komme videre…

  584. Birgit

    ja tak til healing den 15.2. <3

  585. Kisser Bach

    Tusinde tak for bøn og healing i dag. Jeg var på en flyveplads ved start/landingsbanerne. Ordet udvikling svævede hen over billedet og smeltede så ned igennem billedet og banerne og ordene ‘ gennem sivet’ dukkede op i mine tanker … ‘Alle mine start og landinger er gennem sivet af Udvikling ‘

    Ja, tak jeg er meget gerne med den 15.2. Kl 10. (Jeg må finde tiden midt i Ålborg-besøget ;) )
    Og ja tak, en engel er altid velkommen hos mig/ved min side.

    God weekend til jer alle,
    med lys og kærlighed
    Kisser

    1. Astrid

      Tak for bøn og meditation idag.
      Den lille engel måtte gerne bo hos mig, hvis den vil.

  586. Per Krog Hemmingsen

    Ja tak jeg deltager gerne

  587. Anita

    Jeg vil gjerne deta på neste healing, den 15. Kl 10. Tusen takk <3

  588. Maria

    Ja tak til healing og bøn lørdag den 15 februar kl 10:00 <3

  589. susanne c

    ja tak til den 15/2 og også til englen, hvis den skulle have lyst..:-)

  590. Carsten Lund Hansen

    Carsten Lund Hansen
    Jeg vil gerne bære englen på min vej :o)

  591. Helena

    Ja tak til healing og engel!

  592. Elisabeth Steffens

    Ja tak til healing og bøn den 15 .02 kl 10

  593. Lone W.

    Og j tak til healing og bøn den 15/2…

  594. Kari Torkelsen

    Ja det vil jeg gjerne.

    Mvh

    Kari

  595. Elsebeth

    Og ja, tak – vil gerne være med d. 15/2

  596. Anne Grete

    Mange tak. Jeg vil gerne deltage :-)

  597. Jens

    Tak for bønnen og healing idag. Jeg vil gerne være med næste gang.

  598. Elin Torkelsen

    Ja takk-det vil jeg gjerne:-)

    Mvh

    Elin

  599. Lone W.

    Kære Jette. Jeg ønsker mig englen fra dagens healing❤️

  600. Cathrine

    Ja tak til healing og bøn den 15/2

  601. Helle Ellidshøj Jensen

    Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00

  602. Elin Torkelsen

    Ja, takk-det vil jeg gjerne:-)

    Mvh

    Elin

  603. kristin

    Ønsker å få min underbevissthet å bli tydelig og at den skal være mindre dømmende.

  604. Christina Nielsen

    Ja tak til 15/2 kl 10

  605. Ditte G S

    Tusinde tak for denne oplevelse. Og ja tak til engel. Ditte

  606. Line B.

    Ja, tak til engel og bøn ♥

  607. per larsen

    Ja tak, jeg vil gerne være med til gratis bøn og healing lørdag den 15. februar kl. 10.

  608. Annette Louise Nissen

    Kære Jette !

    Tak for den kærlighed der bredes ud gennem healing og bøn.

    Den virkede kraftig på mig i dag , og gav mig mange ting til eftertanke.

    Jeg vil gerne modtage englen , så den kan hjælpe mig videre med min udvikling.

    Kærlig hilsen

    Annette

  609. Jette Petersen

    Ja, tak jeg vil gerne have englen

  610. Marianne

    vil gerne være med til gratis healing og bøn lørdag den 15. februar kl 10.00. ku’ også godt tænke mig englen <3

  611. jørgen

    Den engel er fantastisk. Den kunne jeg ønske mig.
    Udvikle ? Tak for dagens meditation.

  612. Charlotte

    Tak for en dejlig seance. Ja tak til d. 15.

  613. Lone

    Ja tak vil gerne være med d 15/ 2 <3

  614. Maura

    Hej Jette.
    Ja tak, den lille engel er meget velkommen hos mig!
    Kh

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top