Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn uge 10

Healing og Bøn – Visdom

Lørdag den 8. marts kl 10.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Visdom”

Budskab:
God formiddag. Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere.

I har et ordsprog der siger “Øst Vest, hjemme bedst” og bruger det i mange sammenhænge, men har I tænkt på hvor godt det passer til Jeres spiritualitet?
Jeres sjæl der har taget bolig i Jeres fysiske krop, ved alt og sover aldrig.

Den er en del af Universet, Gud, ALTET, kærligheden, den reneste energi, den Universelle evige kilde, ja hvad I end ønsker at kaldet det.
Jeres sjæl har været på jorden mange gange og den indeholder så megen visdom og erfaring. Men I har ikke meget glæde af den, hvis ikke I er i kontakt med, bruger og rådfører Jer med den.
Den kan svare på hvilket som helst spørgsmål og vise Jer vejen ud af mørket.

Som menneske tror I svarene findes andet steds. I spørger eksperter, I søger overalt, I rejser langt og glemmer at spørge og lytte indad hvor al den visdom som I har brug for findes.
Den visdom, den fred, den kærlighed, den Guddommelighed som er Jer alle iboende kan nås uden at rejse nogen steder.

Brug hver dag tid på stilhed og på at være helt til stede i Jeres krop. Der vil I mærke hvor levende den er og kunne fornemme den energi der forener sig med den åndelige verden. I stilheden kan I nå Jeres sjæl og os.

Forberedelse til næste møde – Kontakt til afdøde
Næste gang vi samles, vil vi give Jer en mulighed for at skabe en kontakt til Jeres afdøde.
Vi vil fra vores side skabe en energimæssig indgang, fra det åndelige plan til det fysiske samt omvendt, således at en kontakt bliver mulig.
Da mange af Jer har afdøde som I savner, vil sessionen næste gang vare mere end de 15 minutter som den normalt gør. Den varer lige så længe som I måtte have brug for den, dog max. 1 time, af hensyn til den energi der skal bruges fra vores side samt jeres afdøde.

I vil ikke fysisk kunne se Jeres kære afdøde, men I vil hver især på Jeres egen måde kunne fornemme deres tilstedeværelse. I Jeres hjerte, følelsesmæssigt eller mentalt (telepatisk) vil I kunne kommunikere med dem.

For at forstærke energien beder vi Jer om på forhånd at forberede Jer til mødet. Dette kan I gøre her hen over de næste par dage.
Skriv på et stykke papir hvem det er / navnene på dem, I ønsker at få kontakt med. Har I særlige beskeder, budskaber, noget I ikke nåede at få sagt eller spørgsmål til vedkommende / dem, så skriv også disse ned.
På den måde vil både I og Vi være klare.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid. Vid at vi er der for Jer, og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Torsdag den 14. marts kl 20.00
Fokusområde: “Kontakt til afdøde”
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med torsdag den 14. marts kl 20.00

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Min oplevelse i dag var de første 10 minutter meget hektisk. Jeg havde hjertebanken og følte mig stresset. Jeg så mig selv gå, cykle, løbe, tage bussen, et tog og på alle mulige forskellige måder – være på farten.
Jeg vidste indeni, at dette skulle symbolisere at jeg udenfor mig selv søgte og ledte efter noget, men det mærkelige var, at jeg dybest set ikke vidste hvad det var jeg søgte. Jeg flakkede bare rundt på må og få. Forvirret og rastløs.

Lige meget hvilket transportmiddel jeg valgte og uanset hvor jeg havnede, så følte jeg mig stadig forvirret og rundt på gulvet.
Det var først til allersidst, at det lykkedes mig at lande i mig selv. Lande i den stol hvor jeg sad, hørte min vejrtrækning, følte mit hjerte slå – at jeg fandt fred. Jeg blev omsluttet af “ALT”
Her var jeg mig selv og her kunne jeg tydeligt mærke at jeg havde alle ressourcer liggende.
Jeg behøver ikke at fare land og rige rundt for at finde det jeg søger. Jeg kan finde det alt sammen inde i mig selv.

Jeg synes, det er helt fantastisk, hvordan vores hjælpere uge efter uge på en meget klar og beskrivende måde viser mig dagens emne og budskab, så jeg på ingen måde kan være i tvivl.
Jeg ved, at vi hver især får svarene og budskaberne på en måde der er specielt designet til os, så vi forstår dem. Hvis der trods dette er tvivl i vores sind, så er det kun et spørgsmål om tid før vi får en aha-oplevelse og i den forstår budskabet.

Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig god weekend, og hold da helt fast hvor jeg bare glæder mig til på torsdag.

Scroll to Top