Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn uge 12

Healing og Bøn – tema Healing.

Torsdag den 21. marts kl 19.30
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Healing”

Budskab:
God aften og velkommen til endnu et møde.
Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere.

Meget ofte, vil man når man taler om healing, tænke på håndspålæggelse samt helbredelse af den fysiske krop. Men healing kan være meget mere end det.
I kan naturligvis bruge healing til en fysisk ubalance der sidder i Jeres krop, men den kan også bruges på sindet, følelserne, hændelser, fortid, minder, uvenskab, familiestridigheder og meget andet.

Du skal åbne dit hjerte og mærke efter hvad du gerne vil heales “for”. Hvad er det der skal gøres hel og komme i balance?
Hvad er det første der kommer til dig nu hvor du læser dette? En episode, et menneske du har kær, din krop, et traume, et uvenskab eller noget helt andet?

Vi har i dagens anledning sammensat et team af højtudviklede væsener, hvis energi kan transformere, heale,  skabe harmoni og balance.
Vi har  været rundt til Jer alle og det energimæssige arbejde vil fortsætte fra vores side det næste døgns tid.
Hav derfor for øje, hvad det er I har brug for at få healet og forløst. Bed for det, og se for Jer det ønskede resultat.

Indtil næste gang vi mødes: Hav tillid. Vid at vi er der for Jer, og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Langfredag den 29. marts kl 10.00
Fokusområde: “Frihed”
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med langfredag den 29. marts kl 10.00

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg så en gruppe lysvæsener.  (ja, jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal kalde dem, så dette er nok den bedste betegnelse. De var i gang med at heale. Nogle helt ned på celleplan med millimeter præcision, andre var i gang med et bjerg, et landskab, en bygning og nogle så jeg arbejde med tid. Som på et ur kunne de dreje viserne baglæns, og på den måde arbejde tilbage i tiden. Det var som om at der var en parallel forskydning af tid (en form for tidslomme). De kunne dette lige så let som du og jeg kan skifte kanal på vores tv med en fjernbetjening.

Alle var i gang med noget, og selvfølgelig meget mere end det jeg har nævnt her.
Grunden til at det var dette jeg fik lov at se, var for at vise mig hvor alsidige de var og hvor forskellige områder, temaer og metoder de kunne arbejde med.

Jeg så os alle som en lyskæde der var forbundet. Hver især var vi en pære på denne kæde. Efterhånden som vi blev “rørt” af den åndelige verden, blev vores lampe tændt og vi lyste og udstrålede i det smukkeste lys. Sammen blev vi et netværk af lys, der i sin renhed og power kunne gennemtrænge ethvert mørke (ubalance og det som vi ønskede healing for).
Min fornemmelse er, at dette både var et symbol på den healing vi modtog, men også var et symbolsk billede på at vi alle indeholder et lys (en energi), som enten kan være tændt eller slukket. Når vi er i harmoni, hviler i os selv, er i kontakt med vores sjæl, så møder vi og ser dette lys. Vi indeholder og er så meget mere end hvad vi tror.

Under healingen kom jeg til at tænke på alle mulige forskellige personer i mit liv, og jeg følte at de, vi og jeg én af gangen blev healet. Det begyndte med personer der stod mig nærmest, og som ringe i vandet der skaber en større og større omkreds, nåede jeg ud til personer og relationer, som var længere væk fra mig.
Det føltes meget godt.

Husk at healingen fortsætter for os alle i de næste 24 timer. Det betyder, at hvis du ikke havde mulighed for at være med kl. 19.30  så kan du stadig nå at skabe en kontakt og blive healet.

Vil du have aftenens engel?

healing glasengelI dag blev jeg bedt om at sidde med denne smukke glas-engel i min hånd, under vores healing & bøn. Den er fyldt med god, kærlig og healende energi.
Hvis du vil have at jeg sender den hjem til dig, så skriv det i kommentarfeltet nedenunder.

Du skal ikke skrive din adresse. Jeg skal nok kontakte dig og bede om den, hvis Universet vælger dig som modtager.

Hvem der får den, skriver jeg her på siden samt på min Facebook side i løbet af de næste par dage.
24. marts kl 9.00: Universet har valgt at englen skal sendes til: Michael Abraham Hansen på Fyn.

Scroll to Top