Healing og Bøn uge 15

Healing og Bøn

Torsdag den 11. april kl 11.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Fremdrift og Bevægelse”

Budskab:
Vær hilset alle sammen.
Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere. Vi er kommet for at støtte, berige og løfte jeres spirituelle bevidsthed.

Alt liv er i bevægelse. Er der liv, så er der derfor også bevægelse og udvikling.
I naturen er dette let at se. Et træ er så længe det lever altid i en form for vækst.
Er I på det fysiske plan, så er I levende og dermed dagligt også i en eller anden form for bevægelse, fremdrift, udvikling og forandring.

Føler I at I er i fremdrift og bevægelse eller føler I at I er gået i stå? På et område? På flere? I livet som helhed?
I har en tendens til at måle Jeres succes eller hvordan det går, ved at holde det op mod noget. Er jeg i dag samme sted som for 6 mdr. siden? Hvis ja, så må det betyde at jeg er gået i stå.
Men I skal passe på med at tolke det på den måde. Der kan sagtens være udvikling, fremdrift og bevægelse selvom det udadtil kan virke som om at I er gået i stå.

Ikke alt kan ses med de fysiske øjne og ej heller kan alt kan måles og vejes.
Nogle gange sker der forandringer og processor på andre planer end de fysiske. Dette kan være sig spirituelt, mentalt eller følelsesmæssigt. Noget skal falde i hak, modnes, bearbejdes, forløses og udvikles før næste skridt kan tages på det fysiske plan.
Hav derfor forståelse for, at ikke alt går så hurtigt som I måtte ønske, og at der også er en mening med at der kan være en bid vej fra tanke til handling, eller fra bøn til resultat.

Det samme gælder nemlig for når I rækker ud og beder om vores hjælp. I er blevet hørt, men I tvivler og mister hurtigt tillid til os, hvis ikke det ønskede resultat med det samme opnås og manifesteres.
Der kan være mange grunde til at resultatet udebliver. Måske er det bedste resultat for Jer et helt andet, eller vi skal ligesom Jer først arbejde for Jer på andre planer, niveauer og måske også gennem andre mennesker, før resultatet ses i Jeres fysiske verden.

Under alle omstændigheder: I er på vej. I står aldrig stille.

Indtil næste gang vi mødes: Hav tillid, bevar håbet og vid at vi er der for Jer, og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed.

Næste healing og bøn: Fredag den 19. april kl 10.00
Fokusområde: “Kæledyr”

Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med fredag den 19. april kl 10.00

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg så mig selv og mit liv som værende en gigantisk maskine med tandhjul, rør, ledninger, damp der kom op, forbindelser, elementer og hvor alt stod og kørte. Når ét tandhjul drejede, så drejede og påvirkede det alle de andre tandhjul som det var forbundet til. Jeg så det hele udefra, og det var facinerede at betragte hele maskineriet.

Jeg fik øje på et tandhjul der stod helt stille og jeg stirrede mig næsten helt blind på det. Hvad er der dog galt? Hvorfor drejer dette ikke. Sidder det fast? Er det gået i stykker? Jeg kunne mærke min frustration over at have fundet et sted hvor noget var galt og mit ønske om at fikse det her og nu.
Men da jeg ligesom zoomede ud af billedet og så tandhjulet i et større perspektiv, kunne jeg se, at der ikke nødvendigvis var noget i vejen med tandhjulet, men at årsagen til at det stod stille skulle findes et helt andet sted på maskinen. Når denne årsag blev løst, så ville tandhjulet igen køre fint.

Er det ikke sådan det nogle gange kan være i vores liv? At der er noget der ikke lige kører som vi gerne vil have at det gjorde? Måske ser vi os blinde på det pågældende område, men det kunne jo tænkes at årsagen ligger et helt andet sted. Kunne det være at der var brug for en pause, en time out, at noget andet først skal udskiftes, ændres, forandres eller en personlig proces? At alt dybest set er helt all right, men at vi bare skal være tålmodige? At vi skal flytte vores fokus? Eller at der først kommer gang i maskineriet efter vi har handlet og ageret på noget som vi længe har vidst eller følt at vi skulle?

Husk på, at vi på et tidligere tidspunkt i vores ugentlige bøn og healing fik at vide, at vi 24 timer i døgnet er forbundet til Universet, og at vi konstant modtager råd, vejledning og guidence. Men hvad nytter det, hvis vi ikke handler på det? Så kommer der jo heller ikke gang i tandhjulene eller på de områder af vores liv, hvor vi ønsker forandring.

Jeg så ud over dette, at Universets hjælpere også konstant var rundt om hele dette maskineri og gjorde hvad de kunne for at smøre, finjustere, støtte og påvirke, og som dagens budskab siger: Vi står på intet tidspunkt stille. Der er bevægelse.

Næste uge er der fokus på vores kæledyr. Du kan være med uanset om du har et eller ikke, blot dyrs velfærd betyder noget for dig.
Vi ses. Tak for i dag.

, , , , , , , , , ,

Lukket for kommentarer.