Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn uge 17

Healing og Bøn – Karma

Fredag den 26. april kl 10.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Karma”

Budskab:
God formiddag alle sammen, og glædelig Store Bededag.
Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere. Vi er kommet for at støtte, berige og løfte jeres spirituelle bevidsthed.

I dag vil vi tale om Karma. Loven om årsag og virkning –
som I sår således skal I høste.
Mange ser på Karma som en straf fra Gud, men hvad skulle formålet med dette være?
Gud har intet ønske om at gøre ondt eller skabe lidelse.

Mennesket har dets fri vilje, og det betyder at I kan vælge at gøre som I vil mens I er inkarneret på Jorden. Har I lyst til at gå ned af én vej, kan I gøre det. Vælger I en anden, så er det også muligt. Hvad vej I vælger eller hvilken beslutning I træffer, er derfor helt op til Jer.
Som I sår, således skal I høste. Dette betyder, at når I sår frø af kærlighed, medmenneskelighed og fred, så er det disse I vil høste.
Jeres tanker, ord og handlinger er de frø I sår. Vær derfor opmærksom på hvilken energi og bevidsthed der er i disse, da lige tiltrækker lige.

Mange spørger, hvorfor deres liv er en hård vej med megen modgang, forhindringer og lidelse. Betyder det, at de er negative mennesker, at Gud har fordømt dem eller at de skal betale for deres handlinger fra en tidligere inkarnation?
Nej, dette er ikke årsagen. Mennesket glemmer ved fødslen, at det selv har truffet nogle valg for denne inkarnation. At der er prøvelser, udfordringer, lektier og erfaringer som det vil gøre, for at det kan lære og udvikle sig på alle planer.
Det er Jeres sjæl der har en oplevelse og gør sig en masse erfaringer igennem den fysiske krop.

Det er ligesom når I som børn går i skole. På hvert klassetrin får I undervisning og skal løse nogle opgaver. Disse tilfører Jer særlige færdigheder. Når skoleåret er slut, kan I rykke videre til en ny klasse, en ny skole eller I kan vælge at tage et sabbatår.

Når I som voksne har lært lektien, gjort Jeres erfaringer og føler i Jeres indre at tiden er kommet hvor I vil videre, så kan I gøre det. Dette betyder, at I ikke behøver at forblive i lidelse, modgang og det hårde liv i endnu 5, 10 eller 30 år. Ligesom I som børn ej heller ville blive siddende i klasseværelset, efter skoleårets udgang. Men det er desværre hvad mange af Jer gør. I tror at I skal forblive på den hårde vej.
Så snart Jeres indre stemme siger “nu er det nok”, så er det nok, og I er frie og kan træffe nye valg og beslutninger. Jeres opgave er løst. Gå en ny vej, og nyd de næste mange år af Jeres inkarnation.

Brug disse dage til at mærke efter, hvad det er for lektier I har bedt om i denne inkarnation.
Hvad har I lært? Hvad har årsagen med dem været? Hvilke erfaringer har I gjort Jer? Hvilken forståelse har I fået om Jeres selv eller andre? Hvordan har de fået Jer til at blive et større menneske? Hvorfor har I været gennem de udfordringer som I har? Hvorfor har I mødt de mennesker på Jeres vej, som I har?
Vi vil være hos Jer for at kaste lys over disse spørgsmål, så I kan få en forståelse, indsigt og en afklaring.

Indtil næste gang vi mødes: Hav tillid, bevar håbet og vid at vi er der for Jer og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed.

Næste healing og bøn: Onsdag den 1. maj kl 20.00
Fokusområde: “Kærlighed”

Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med onsdag den 1. maj kl 20.00

Har du ikke været med før?

Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg så mig selv stå i den åndelige verden hvor jeg fik præsenteret et menukort. Jeg valgte nogle retter, og i næste øjeblik så jeg mig selv sidde på en restaurant her på jorden.
Retterne blev sat på bordet foran mig, og jeg spiste dem. Nogle af dem smagte rigtigt godt og andre kunne jeg bestemt ikke lide.
Da tallerknerne var tomme, bestilte jeg de samme retter én gang til. Både dem jeg kunne lide og også dem der smagte dårligt.

Jeg har et valg
Det jeg lærte af dette billede var, at jeg i mit liv har masser af valg. Retterne er prøvelser, erfaringer og lektier i mit liv, og jeg skal på min rejse igennem dem alle, men jeg behøver jo kun at spise / bestille dem 1 gang for at vide om de er gode for mig eller ikke.
Hvorfor vælge de dårlige retter / oplevelser igen? Men det er jo netop det valg jeg har i hverdagen. Vil jeg blive i et parforhold, på et arbejde, i en bolig, i en relation eller lign., hvis min intuition siger til mig at det ikke længere er rigtigt for mig at være der? Vil jeg blive ved med at finde mig i, at nogen behandler mig dårligt? At hænge fast i en hård barndom og fortid? At tvivle på mig selv? (de dårlige retter).
Eller vil jeg gå efter mine drømme og skabe det liv som jeg ønsker? At omgive mig med positive mennesker. At tro på mig selv og min fremtid. At fylde mit sind med positive tanker og min dag med gode oplevelser  (de gode retter)?
Valget er mit.

Løs opgaven og gå ud og leg
Et andet billede jeg så var, at jeg blev bedt om at løse en opgave. Den bestod i at pakke en genstand ind i papir og binde et bånd om. Når jeg havde løst opgaven, havde jeg fri.
Jeg så mig selv pakke genstanden ind og lave en fin sløjfe af båndet. Det tog mig ingen tid at gøre det, men da jeg var færdig vidste jeg ikke hvad jeg så skulle bruge min tid på. Derfor pakkede jeg genstanden ud igen, og lavede opgaven endnu en gang.
Endnu en god lektie. Den viste mig at vi ofte gentager mønstre og adfærd, i stedet for at sætte et nyt mål og bare komme videre.
Set i relation til vores tema i dag, så behøver vores liv altså ikke at være én lang gang lidelse. Når opgaven er udført og lektien er lært, så har vi fri og kan bruge den resterede tid her på jorden til lige hvad vi har lyst til.
Den kunne jo bruges til at så gode frø, så vi har noget godt at høste i vores fremtid.

Her til sidst har jeg 3 gode informationer :-)
1. Alle der havde skrevet sig på deltagerlisten i dag har fået / får en ganske særlig healing. Den vil få os til at føle os lette og frie.
2. De af jer, som har bedt om healing på grund af sygdom, enten til jer selv eller til en anden, vil få den her i løbet af dagen og weekenden!
3. Jeg fik at vide, at vi indenfor nogle uger vil få muligheden for at møde og skabe en kontakt til vores skytsånd. Det bliver et emne om nogle uger, så hold øje med hjemmesiden.

TAK for nu.

Scroll to Top