Healing og Bøn uge 19

Healing og Bøn – Afklaring

Torsdag den 9. maj kl 12.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Løsning og afklaring”

Budskab:
Vær hilset.
Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere. Vi er kommet for at støtte, berige og løfte jeres spirituelle bevidsthed.

I har forberedt Jer og I har siddet med et spørgsmål eller en problemstilling som I ønsker svar på, en afklaring eller en løsning.
Vi har i dag brugt tiden sammen med Jer på at rense, heale og opløse de forhindringer der på forskellige lag og niveauer har ligget mellem Jeres fysiske legeme og Jeres sjæl. Dette har vi gjort for at I kunne skabe en ren, klar og direkte kanal til Jeres spirituelle Højeste.

Nogle af Jer vil allerede under healingen have fået svar på Jeres spørgsmål, og I føler Jer nu klar og styrket til at kunne handle på det.
Resten af Jer har endnu en opgave liggende foran Jer: Efter I har læst dagens budskab, vend da tilbage til Jeres spørgsmål. Luk øjnene, fokuser på Jeres vejrtrækning og forsøg så godt som muligt at lade Jeres sind blive helt tomt. Brug gerne et par minutter på det, indtil I føler Jer helt fredfyldte.
Stil nu spørgsmålet og hør, se eller mærk svaret komme til Jer.
Det første svar der kommer, er det sande.

I har styrken til at føre svaret ud i livet.

Indtil vi næste gang mødes: Hav tillid, bevar håbet og vid at vi er der for Jer og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for denne gang.
Gå ud i Jeres liv med fred og kærlighed.

Næste healing og bøn: Lørdag den 18. maj maj kl 10.30
Fokusområde: “Entusiasme”

Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med lørdag den 18. maj kl 10.30

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg sad med min blok i skødet, hvorpå jeg havde skrevet mit spørgsmål. Jeg så, at “det tunge skyts” var kørt i stilling i den åndelige verden. Med det mener jeg, at alle mand var mødt op, og de stod simpelthen på spring for at ville støtte, råde, vejlede og heale os i dag.
Jeg fik at vide, at de altid er klar til at være der for os, men at de kun kan gøre det når vi har bedt dem om det. Vi skal først have givet dem tilladelse, rakt ud efter samt bedt om hjælp fra dem, før end de har tilladelse til og mulighed for at gå ind og hjælpe os.
Det er en god ting at huske i hverdagen.
Dette er også årsagen til at I skal skrive jer på listen fra gang til gang. Ved at skrive jer på, har I givet dem grønt lys til at hjælpe.

Healingen gik i gang. Jeg så det som at de stod med en flaskerenser og den kørte de op og ned af vores spirituelle kanal. Det så simpelthen så sjovt ud at jeg måtte grine. Grundige og effektive var de. Nu skulle alt skidtet renses ud, kanalen være ren og forbindelsen til vores spiritualitet klar og fin.
Jeg så også, at nogle af jer fik et lille kærligt puf med hvilket de kærligt og støttende ville sige: Kom, du kan godt.

Så fik jeg mit svar på mit spørgsmål. Det kom til mig både i billeder, ord og i en følelse i min krop. Jeg kunne mærke at dette var det rigtige svar. Det var ikke et let svar, men det var sandheden. Det kunne jeg mærke, og det er nu op til mig at handle på det.

Så kom dagens budskab til os, og som vores hjælpere sagde:
Vi har i os styrken til at føre svaret ud i livet.

Jeg ønsker jer alle en dejlig Kr. Himmelfartsdag og at solen må skinne på jer.

, , , , , , , , , ,

Lukket for kommentarer.