Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og bøn uge 23

Healing og Bøn – Succes

Torsdag den 6. juni kl 19.30
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Succes”

Budskab:
God aften og velkommen.
Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere. Vi er kommet for at støtte, berige og løfte jeres spirituelle bevidsthed.

Hvad er succes? Spørgsmålet kan stilles til mange, og ikke 2 vil svare det samme.
Hvilke kriterier er der for succes? Hvem kan vurdere om I har succes eller ikke?
Hvad ville succes være for dig der læser dette? Først når I har besvaret dette spørgsmål, kan I hver især også besvare hvor vidt I har det eller ikke.

Er det vigtigt at have succes? Bliver I et bedre, større eller mere “vigtigt” menneske af at have det? Bliver I mere elsket og afholdt når I har det?
Er I en fiasko, hvis I ikke har det? Er I mindre værd end andre der efter sigende har succes? Nej, på ingen måde.
Alle er I hver især perfekte. I er spirituelt en succes, uanset hvor I står i Jeres liv, fordi Jeres kampe og udfordringer er forskellige, og fordi uanset vejen I vælger at gå, så ved vi at I hver især gør Jeres bedste på nuværende tidspunkt.

Forandring vil ske, når I er klar til det på alle planer.
Pres ikke Jer selv. Forandringer og skabelse tager tid, og der er en grund til at den gør det. I skal undervejs modnes og blive klar til næste skridt der skal tages i Jeres liv. Så hav tålmodighed med Jer selv.

Lad de skridt I tager og de beslutninger I træffer, være valgt ud fra Jeres hjerte. Når I lader energien arbejde igennem Jer og /eller når I føler at det I gør, kommer indefra, så vil resultatet altid være positivt og manifestere sig som det I kalder en succes. Handler og vælger I derimod fra Jeres sind, så vil det på sin egen måde forsøge at manifestere succes. Det kan godt lade sig gøre, men prisen er høj, vejen dertil er ofte en hård kamp, og der ikke megen glæde.

Tro på det som I føler Jer kaldet til at gøre. Når I handler på det, gør I det fordi I ikke kan lade være og fordi det føles helt rigtigt at gøre. Lysten er drevet af et indre drive, og er på ingen måde baseret på hverken penge eller berømmelse.

Jeres helbred
I næste uge vil vi bruge vores tid sammen på at fokusere på, bede for og til at sende healing til Jeres fysiske krop.
Om I har mange, få eller ingen ubalancer i kroppen, spiller ingen rolle. Alle kan I være med.
I må også gerne bede for og sende healing for og til andre, som I føler måtte have brug for det.

Indtil vi næste gang mødes: Hav tillid, bevar håbet og vid at vi er der for Jer og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for denne gang.

Næste healing og bøn: Lørdag den 15. juni kl 10.00
Fokusområde: “Dit helbred”

Vil du deltage, så klik på dette link og skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med lørdag den 15. juni kl 10.00

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg lukkede øjnene og blev ført tilbage til da jeg var omkring 23-24 år gammel, hvor jeg havde besluttet mig for at læse til bygningsingeniør. Det var ikke noget jeg følte mig kaldet til at gøre, men mere noget mit hoved af forskellige grunde havde valgt måtte være rette vej for mig.
Jeg følte mig i de år of beat. Noget var galt, men jeg kunne ikke sige hvad det var. Egentlig havde mit hoved meget travlt med hele tiden at fortælle mig, hvor godt og rigtigt det var alt sammen, men indeni følte jeg noget andet. Det var som om at en anden kraft trak i mig, men jeg tillagde den ingen værdi eller betydning, netop fordi jeg ikke specifikt kunne sige hvad “det” var. Den følelse kender du måske også?

Det var først da jeg en dag stod i min stue, slå håbløst ud med armene og højlydt sagde: Jeg overgiver mig. Vis mig vejen jeg skal gå. Fortæl mig hvilke skridt jeg skal tage. For helt ærligt: Jeg ved det ikke.
Det blev et vendepunkt. Hvad der konkret skete husker jeg ikke, men jeg husker dog at jeg havde en periode på flere måneder hvor jeg ligesom følte mig fortabt. Jeg havde simpelthen ingen pejling på hvad der var op og ned, eller hvad der var det rigtige for mig.

Jeg tror dog på, at først da jeg overgav mig, så gav hovedet slip. Jeg holdt op med at forsøge at regne alt ting ud. At kontrollere og styre alt. Jeg gave bare slip. Ligesom når man i en robåd trækker årerne ind, og lader strømmen føre en. Hvorhen vides ikke, men det føles alligevel godt og trygt.

Der er valg vi træffer og veje vi går, fordi de føles rigtige, og sådan skal det være. Det er sjælens valg og måske endda stik imod al sund fornuft, hvor sindet gør sit til at så tvivl og trække os i en anden retning.

Jeg fik i dag vist følgende billede:
Når mit sind valgte: Jeg gik på en vej mod målet i bagende sol. Hvert skridt var en kraftanstrengelse.
Når mit hjerte valgte: Så gik jeg på et rullebånd. Du kender dem fra lufthavnen, hvor du tager 1 skridt men bliver ført 5 m frem. Vejen er enkel, sjov, let og i konstant fremdrift og i et flow.
Du føler at du bliver båret frem.
Sådan er det. Den åndelige verden bakker op, støtter, bærer, løfter, motiverer, inspirerer og guider os når vi handler fra hjertet.

SuccesVil du have en pyrit?
I uge 2 fik jeg besked på at gå ind og købe 5 forskellige sten. Det kan du læse om her:
Disse 5 sten skal gives væk.

Formålet med dem var, at de én af gangen skulle bruges under vores healing og bøn, når den åndelige verden gav mig besked på det.
Her til aften har jeg siddet med en pyrit, og den har været med under hele forløbet og fyldt op med succes. Den kan blive din helt gratis, hvis du vil have den.
Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn i nedenstående kommentarfelt, og i løbet af de næste par dage vil jeg så fra den åndelige verden få at vide, hvem af jer der pt har mest brug for den og hvor den vil gøre størst glæde og gavn.

Stenen kan hjælpe dig med at holde fokus samt åbne op for din kreativitet. Den kan løsne op for psykiske og fysiske blokeringer, og er dermed en god ven i dine bestræbelser på at manifestere og skabe succes.

10. juni kl 16.15: Maud M Pedersen fra DronningMølle blev stenens ejer. Stort tillykke herfra.

Tak for i aften. Jeg ønsker dig klarhed til at træffe de rette valg.

Scroll to Top