Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn uge 26

Healing og Bøn. Parforhold

Søndag den 30. juni kl 9.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Healing af parforhold”

Budskab:
Godmorgen og velkommen til dagens møde.
Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere. Vi er kommet for at støtte, berige og løfte jeres spirituelle bevidsthed.

I dag har vores fokus og arbejde været på parforhold. Både tidligere, nuværende og kommende.

Et tidligere kærlighedsforhold kan sætte dybe spor, og måske har I en følelse af at I ikke er frie af det eller at I ikke har villet givet slip på det. Uanset hvad årsagen måtte være og hvem der bærer “skylden” for at forholdet ikke er længere, så kan I blive frie.
Det kan være at det er tilgivelse der skal til for at sætte Jer fri, eller det kan være at det er en accept og erkendelse af forholdet er slut.
Hvis I ønsker at blive frie – er det muligt, for muligheden ligger lige foran Jeres fødder. I skal blot tage skridtet.

Sjælen har let ved at tilgive. Den bærer ikke nag, og den har ingen negative eller kritiske følelser rettet mod personen / personerne. Det er kun egoet der har. Egoet kommer med årsager, forklaringer, spørgsmål og meget andet tankespind fordi det ikke vil acceptere nuets facit. Dette slider hårdt og det binder så meget energi i fortiden, at det kan være svært at give et nyt forhold en mulighed for vækst. Kærligheden får ikke ro til at skabe dybe rødder eller til at udvikle sig.
Giv derfor slip på det der har været. Sæt Jer selv og den anden fri. Det er for Jeres eget bedste. Tiden er kommet hvor I begge skal videre.

Til Jer der søger trøst, vil vi være der og heale Jeres sorg og smerte.
Lyt til sjælen og følg dens anvisninger. Sjælen kender alle svar.

Vi vil resten af dagen i dag hjælpe Jer med at heale, forløse og manifestere.
For Jer der ønsker klarhed, indsigt og forståelse for hvordan I skal arbejde på at forbedre og kærligt udvikle Jeres nuværende forhold, vil vi ligeledes være hos Jer.
Bare lyt.

For de af af Jer, der ønsker en kærlighedsrelation og som endnu ikke har den. Vi er der også for Jer og vi baner vejen.
Dette kunne betyde, at I først skal heales før I føler Jer klare til at kunne rumme, tro på samt modtage den ægte kærlighed.
Hvis det drejer sig om andre forhindringer på området kærlighed og parforhold (mentale, fysiske, spirituelle eller følelsesmæssige), hjælper vi og healer vi Jer også med det.

For alle, uanset hvilken situation I står I, er det vigtigt at I hele tiden holder fokus på det I ønsker at skabe og manifestere.
Lad sjælen tale og egoet tie.

Indtil vi næste gang mødes: Hav tillid, bevar håbet og vid at vi er der for Jer og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for denne gang.

Næste healing og bøn: Fredag den 5. juli kl 13.30
Fokusområde: “Glæde”

Vil du deltage, så klik på dette link og skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med fredag den 5. juli kl 13.30

Har du ikke været med før?
Så læs først dette indlæg:  Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Det var da virkelig ét af de større områder i dag. Kærlighed og parforhold. Jeg kom personligt vidt omkring under healingen / bønnen.

Jeg så at det i dag var en særlig gruppe engle der var med os. Jeg har ikke set dem før. Billedet af dem skiftede hele tiden. Det ene øjeblik så jeg dem som engle, i det næste som et lys, dernæst en farve og så viste de sig som svævende hjerter fyldt med kolossal megen kærlighed.
Disse arbejdede med / på os og var omkring os.
Jeg så blandt andet, at de af Jer der var tynget af sorg blev forløst og I blev omdannet til glade børn, der løb legende hen over en eng. Håbet var atter blevet vakt og ungdommens tillid til og tro på kærlighed fyldte Jeres hjerter.
Smerte, knuste drømme og håb blev forløst og healet.
Hos andre var arbejdet et andet. Hver fik og får (arbejdet fortsætter jo i dag) det som man har brug for.

Budskabet blev givet og dernæst gik jeg i gang med mit eget personlige arbejde.
Jeg kunne se, at min egen lykke afhang af at jeg kunne give slip på det der var en gang.
At hænge fast i fortiden eller i en vrede, frustration, sorg, et savn eller lign., førte intet godt med sig.
Min sjæl sagde: Tilgiv og giv slip. Men hovedet blandede sig og mente at dette ikke var fair eller rimeligt. Hvorfor skulle jeg tilgive de partnere som jeg mente havde gjort mig ondt? De havde jo gjort dit og dat. Dette var mit hoved meget optaget af at fortælle mig. Den ene erindring og episode efter den anden dukkede op.
Men sjælen talte igen. Tilgivelse er ikke for deres skyld, men for min egen. Sæt dig selv fri. Giv slip. Opløs. Tilgiv.
Og jeg kunne mærke at dette var sandt og jeg svarede med et ja. Ja, jeg er klar.
En tidligere partner efter den anden dukkede op, og som en ballon blev der prikket hul på den. Puf, partneren var væk, historien / smerten opløst. Så let var det.
Det billede vil jeg have med mig fremover. Prik. Puf. Væk. :-)  Ganske let.

Dernæst så jeg mig selv som barn og jeg så hvilket forhold mine forældre havde haft (de er i dag begge døde).
Måden de talte til hinanden på, måden de behandlede hinanden og måden de levede i et parforhold på. Der var mange skænderier og der var rigtigt meget svigt, ensomhed og manglende respekt.
ALT hvad jeg som barn så, hørte og oplevede gik direkte ind i mig. Som på en computers harddisk blev alt dette downloaded, og de programmer, minder, mønstre og adfærd ligger i dag i mig.
De kører på det ubevidste plan, og de er med til at skabe og manifestere det parforhold eller mangel på samme, som jeg har i dag. Programmerne kører uden at jeg ved det. De er med til at jeg vælger, handler og gør som jeg gør.
Jeg kunne se, at selvom mit hoved ville og ønskede noget andet, så kunne det ikke trænge igennem dette ubevidste program som fra underbevidstheden er tusinde gange stærkere.

Jeg fik dernæst lov at skabe det billede, den følelse og den oplevelse som jeg ønskede havde været til stede i min barndom. Jeg så min mor og far ømt, respektfuldt og kærligt omfavne hinanden. Jeg så hele rummet blive fyldt med kærlighed. Jeg så at det nu var det billede og de oplevelser der blev downloaded til min underbevidsthed. En healing fandt sted.

Dette kan I alle gøre i dag. For jeg er sikker på, at det parforhold vi har i dag, ubevidst har så mange elementer fra vores forældres måde at leve sammen på. Måden en kvinde behandler en mand på. Måden en mand behandler en kvinde. Hvordan voksne tager sig af og behandler et barn, osv osv osv. Programmet fra fortiden afspilles i vores nutid, blot med andre aktører.

Jeg kunne mærke en tvivl, da jeg blev spurgt om hvad jeg ønskede af et parforhold i nutiden. Jeg var uklar omkring dette, og dermed er det også “uklart hvad der bliver skabt”. Hvis jeg ikke selv ved hvad jeg ønsker, hvem skulle så vide det?
Hvis jeg ikke ved hvad jeg ønsker, hvordan skulle det da skabes?
Så det jeg gjorde var, at jeg bad for at det bedste og mest rigtige for mig måtte ske. (Det var da en god begyndelse)  ;-)
Jeg kunne se, at jeg jo kunne starte med at elske, værdsætte og påskønne mig selv.
Som I nok alle ved: Det der er i vores indre verden, er det der skabes i vores ydre verden.

Husk at englene er hos os resten af dagen. Brug tiden og denne mulighed / gave konstruktivt, og husk også at det ikke kun handler om at få og om at modtage kærlighed, men også om at give.

Jeg ønsker jer alle en masse kærlighed og lethed til jeres liv.

Scroll to Top