Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn uge 9

Healing og bøn.

Tirsdag den 26. februar kl 11.30
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Hvad er positivt og negativt?”

Budskab:
God formiddag. Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere.

I hverdagen har mennesket en tendens til at dømme enhver genstand, hændelse, oplevelse eller person.
Dette er ikke i en ond mening, men det sker næsten helt automatisk.
Med Jeres fysiske øjne og bevidsthed får alt en bedømmelse af at være enten godt eller dårligt / positivt eller negativt.

En kø i et supermarked og en ekspedient der ikke med det samme kalder på mere hjælp, får en irritation op i Jer. “Det er for dårligt, de burde være mere kundevenlige og serviceminded. Hvad ligner det? Jeg har travlt og skal videre og har ikke tid til at stå og spilde min tid her.”
Eller hvad med et familiemedlems gørens og laden? En speaker i tv, han får også et par ord og kommentarer med på vejen. “Hvordan er det da han ser ud? Hvor er han dum at høre på.”
Jeres fortid, chefen, en stol, et hullet fortov, regeringen, en beklædningsgenstand, naboen, en cykelsti der ikke er ryddet for sne, en kø på motorvejen, osv. osv. Alt, hvad enten det er en “død ting”, episode eller et menneske / dyr får hæftet en etiket på sig. God eller dårlig. Og med denne følger der også en følelse. Derfor vreden i supermarkedet.

Det er dog kun på det fysiske plan at dette eksisterer. Det er sindet / egoet der ønsker at placere alt i kasser. Godt eller skidt, og det havner enten i den ene eller anden kasse alt efter Jeres tidligere oplevelser og erfaringer.
Og hvor ét menneske mener noget godt om X, så mener et andet noget negativt.

På det åndelige plan og i Jeres sjæl er der ikke denne bedømmelse eller skelnen. Alt ER bare.
Det er hverken det ene eller det andet. DET er hvad det er. Det ER.

Hvis I kan gå gennem dage uden at “dømme” og sætte etiketter på alt, da er I kommet meget langt i jeres spirituelle udvikling. I hviler i Jer selv og I er 100 % til stede i nuet.
Vær bevidste om sindets dom og se hvor meget det fylder i hverdagen, og hvordan det hele tiden forsøger at tage Jer væk fra freden og stilheden. Øve Jer i at være i kontakt med sjælen.

Tillad nuet at være som det er – da opstår mirakler inde i og udenfor Jer.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid. Vid at vi er der for Jer, og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Lørdag den 9. marts kl 10.00
Fokusområde: “Visdom”
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn lørdag den 9. marts kl 10.00

Har du ikke været med før?
Sådan kan du få gratis healing og blive bedt for.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg har en trådløs Libratone højtaler, og da jeg undervejs i bønnen kom i kontakt med en guide der både skulle vise mig og fortælle mig dagens budskab, da begyndte den at knitre så meget, at jeg blev nødt til at rejse mig og gå hen og slukke den på kontakten. Ingen tvivl om at der var “hul igennem” ;-)

Jeg fik vist, at der inde i mig en en meget fintfølende vægt (symbolsk talt naturligvis). Jeg så den som en vægt lavet af guld med en vægtskål på hver side af en “stang”. I midten var der en pil som pegede på en skala. Når jeg var i nuet og bare var, så stod pilen i midten, og de to vægte hang symetrisk overfor hinanden. Der var ro og fred.
Vægten i balance skulle også symbolisere at jeg der var i kontakt med og i harmoni / samklang med min sjæl og Universet.
I samme øjeblik at jeg dømte nogen eller noget, var utilfreds, brokkede mig, klagede, slog ud med armene, havde en opgivende attitude, var irriteret eller hvad det nu end måtte være, så kom det på den ene vægtskål ned og vægten var nu synligt i ubalance.
Jeg kunne se, at jo flere følelser og jo mere energi jeg lagde i, jo større ubalance.

Det giver jo god mening, men det der virkelig slog mig var, at det i sidste ende er mig selv det går ud over. Det er jo MIG der kommer i ubalance. Det er MIG der mister mig selv og min kontakt til det spirituelle.
Og hvis jeg går og er konstant i ubalance, så kunne det måske også sætte sine spor i min fysiske krop.

Guiden gjorde meget ud af at fortælle mig, at det ikke måtte tolkes på den måde, at vi ikke måtte føle noget eller reagere, for i følelserne er der ofte også et budskab til os om at vi er kommet ud af kurs, gået på kompromis, har fået vores grænser overskredet eller lign. Dagens budskab handlede kun om den dom / etiket vi sætter på alting. At vi putter alt i kasser med at DET enten er positivt eller negativt.

Jeg kan rigtigt godt lide billedet af vægten i balance indeni mig, og jeg vil øve mig flittigt i forskellige situationer og i mit møde/ samspil med mennesker,  at sikre mig at vægten forbliver i ligevægt, hvilket indikerer at jeg ikke har afsagt en dom, men blot lader DET være som er.

Godt nyt: I uge 10 handler healingen om “Visdom” og det glæder jeg mig rigtigt meget til.  Jeg har dog i dag fået at vide, at der i den efterfølgende uge vil blive en mulighed for en kontakt med vores kære og savnede afdøde. Hvilken dag / tidspunkt det bliver i uge 11 får jeg først at vide næste lørdag, så du kan endnu ikke skrive dig op til den, men udelukkende til uge 10 “Visdom”.

Vi ses. Tak for nu.

Scroll to Top