Hvad skal jeg spørge Prinsessen om?

Den spirituelle Prinsesse.

Hvad skal jeg spørge Prinsessen om? Prinsesse Märtha Louise har igennem de seneste år stået i en kolossal mediestorm fordi hun valgte at stå frem og sige, at hun siden hun var barn har været synsk, at hun tror på engle og at det er muligt at tale med afdøde.

I 2007 åbnede hun en engleskole sammen med Elisabeth Samnøy, og det kan nok være at dette fik sindene i kog hos mange nordmænd. De føler at hun svækker kongehuset med “den slags” og 3 ud af 10 nordmænd mener at hun bør frasige sin prinsesse titel, så længe hun driver sin engleskole.

Jeg synes at det er utroligt flot og modigt at hun står frem og at hun så klart melder ud hvad hun tror på.
Prinsesse Märtha Louise kan også læse andre menneskers energier, kommunikere med dyr samt skabe kontakt til vores skytsengle og hun underviser nu andre i at kunne og lære det samme.

Jeg og mange af jer lyttere har længe ønsket at få hende med i mit program ClairCast, og nu har hun sagt ja. I juni måned tager jeg derfor til Norge for at lave et interview med Prinsesse Märtha Louise samt Elisabeth Samnøy.

Hvad skal jeg spørge Prinsessen om?
Hvis du sidder inde med nogle gode spørgsmål så er du meget velkommen til at sende dem til mig på min mail jette@harthimmer.dk
Interviewet vil blive lagt op på min hjemmeside efteråret 2011 samtidigt med at Prinsessens bog “Mød din skytsengel” udkommer her i Danmark.
Til den tid kan du høre interviewet og måske er netop dit spørgsmål blevet besvaret.

Fra sommeren 2011 kan du høre interviewet i sin fulde længde på min hjemmeside. God fornøjelse.

Interview med Prinsesse Märtha Louise er klar
Hør den spirituelle prinsesse fortælle. Interview med Prinsesse Märtha Louise >> Podcast. Vælg lydfil nr. 81

Jeg har efterfølgende fået mulighed for at lave endnu et interview med Prinsessen. “Særligt sensitive”. Det kan du høre i podcast lydfil nr. 107.
Begge lydfiler er gratis.

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.