Jagten på den 6. sans

jagten på den 6. sans norgeJagten på den 6. sans Norge. I søndags fulgte millioner af nordmænd med, da det sidste afsnit af tv-serien “Jagten på den 6. sans” løb over skærmen. Hvem ville vinde dette års finale i den norske udgave af programmet?

Blandt de 10 nøje udvalgte deltagere, var 3 af dem mine tidligere kursister, og de klarede sig rigtigt godt og placerede sig som henholdsvis nr. 2, 4 og 7.
Therese Marie Hussein vandt konkurrencen, skarpt forfulgt af Per Kaupang.
1. Therese Marie Hussein
3. Dyveke Winge
Om Marry-Ann Gimre kunne have vundet konkurrencen, kan vi kun gisne om. Hun måtte desværre trække sig ud af programmet, da hun lige før en optagelse i al hast blev kørt på hospitalet, og måtte opereres.
Per, Marry-Ann og Solfrid sender deres hilsner til læsere af denne blog, og de har skrevet til mig, at I skal være meget velkommen til at kontakte dem for eventuelle spørgsmål, tidsbestilling eller andet.
Og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger for dem alle.
Jeg håber til efteråret, at kunne præsentere et interview på mit program >> ClairCast med dem, hvor de hver især fortæller om deres egen personlige spirituelle historie og udvikling. Det kunne også være spændende at høre, hvordan det har været for dem at deltage i serien.
Link: Jagten på den 6. sans

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.