Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Jeg savner dig

Jeg savner dig

Jeg savner dig. Det vil jeg ikke lægge skjul på. Men hvad er der dog sket med os?

Ok, inden det kommer til at lyde alt for sørgeligt eller dramatisk, så skylder jeg nok lige at give dig et hint om, hvad det er jeg taler om.

Jeg har 13.000 følgere på min Facebook side og det er jeg rigtigt glad for. Jeg har fra dag 1 været fast besluttet på, at jeg kun lægger opslag op, der er positive og givende. Dette uanset om det er en tekst, en video, et billede, en lydfil, gratis podcast eller nye blogindlæg. Det kommer kun på siden, hvis det kan glæde, opmuntre, løfte eller berige dig.

Derfor er det ret surt at konstatere, at det kun er et fåtal der rent faktisk får eller ser mine opslag, efter at Facebook har ændret deres algoritmer. De prioriterer opslag fra dine venner og lægger firmasider, som jeg har, nederst i bunken. Men det kan du selv ændre, så du får nyheder fra dem du ønsker at høre fra.

Jeg savner dig. Savner du mig?
Jeg blev klar over dette, fordi der er flere af jer der har spurgt mig, hvorfor jeg ikke længere lægger opslag på Facebook. I får dem nemlig ikke mere. ? Det har fået mig til at undersøge hvordan du fremover kan få dem.

Sådan får du mine Facebook opdateringer.
1. Gå ind på min Facebook-side.
2. Tryk på “Synes godt om”.
3. Tryk på knappen “Følger” – Her vil der åbne sig en lille drop down menu med muligheder.
4. Sæt flueben ud for: “Se først” samt “Notifikationer – til”.

Yes – så er vi igen forbundet og du vil nu få mine opdateringer.
På en mobil eller tablet vil det se sådan ud:

På gensyn på Facebook. ?
Indtil jeg lægger mit næste opslag på Facebook, er du meget velkommen til at tage et kik rundt på min hjemmeside, hvor der er masser at hente, hvis du interesserer dig for din personlige og spirituelle udvikling.
Der er f. eks 107 helt gratis lydfiler som du finder her: Jette´s podcast.
Et blogarkiv med 450 spændende artikler og en webshop med virkelig gode foredrag, online kurser og meditationer. Rigtig god fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top