Kanaliseret uge 1

Healing og Bøn

Onsdag den 2. januar 2013 kl 20.00
Dette er budskabet der blev kanaliseret under vores fælles healing og bøn.
Det er givet til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og kanaliserede budskaber.
Denne uges fokusområde var: “Energi”

Budskab:
Godaften. Velkommen til vores møde.
Brug en stund på at spørge Jer selv om hvordan I bruger hverdagen. Bliver I beriget eller drænet af den? Er der omstændigheder, tanker, følelser, personer eller situationer der dræner? Hvis ja, så spørg ind til hvad I kan gøre for at ændre og forbedre dette.

Universet indeholder ubegrænsede mængder af energi, og I kan hver især, til hver en tid, bede om at få del i denne. At blive ladet op og fyldt op. At få tilført netop den energi som I har brug for. Det kræver ikke andet end at I føler Jer ét med Universet og at I lukker op for og beder om den.
Åben Jer og “sug” al den energi til Jer som I har brug for. Føl den. Se den. Mærk den i hele kroppen, i hver en celle og lad derefter energien sprede sig til alle områder af Jeres liv og til de mennesker I  har i det.

I de næste 4 timer vil energien og kontakten med os være særdeles stærk. Hvis I har mulighed for det i aften, så gå en tur og ret opmærksomheden mod himlen og se / mærk energien.
Kan I af forskellige grunde ikke komme ud inden midnat, så vær inde og ret Jeres opmærksomhed mod denne energi. Sørg for at bruge mindst 10 minutter på dette.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Torsdag den 10. januar kl 19.00
Fokusområde: Parforhold.
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn torsdag d. 10 januar

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg ved ikke om jeg har nævnt det for jer før, men jeg gør mig altid klar 15 min før det aftalte tidspunkt. Dette for at jeg kan nå at komme i den rette stemning, fokusere og for at jeg kan bruge den tid til min indgangsbøn som jeg sidder og taler højt, samt beder for alle jer der er med, samt beder til at I hver især må få det som I har brug for. Temaet i dag var jo energi, og jeg synes derfor at det var lidt sjovt at præcist kl 19.45 var der en på gaden der begyndte af skyde en masse fyrværkeri af. Det buldrede og bragede udenfor mine vinduer, og hele gaden blev oplyst af smukke farver.

Jeg oplevede i dag at der mellem os på jorden og det spirituelle var et tæppe der adskilte os. Det lå vandret mellem Jorden og Himlen. Ja, det lyder måske lidt fjollet, men det var sådan jeg så det. Det var ligesom når man går i teateret og venter på at forestillingen skal gå i gang. Så hænger der et tæppe ned fra loftet. I vores tilfælde lå det altså vandret “hen over hovederne på os”. Da healingen og bønnen gik i gang, så blev tæppet trukket til side, og det gav et helt sug i maven på mig.
Nu var “forestillingen” begyndt. Tæppet var trukket væk og der var helt åbent mellem os og Universet. Men det var det Universet power og energi der var åbnet op for. Jeg så i dag hverken guider, hjælpere eller nogle andre. Det var bare ren power og energi der som en masse lyn blev sendt “ned” til os hver især.

Jeg fik budskabet, og jeg kan mærke at det er en rigtig god idé for mig at jeg tager et ærligt kik på hvordan jeg bruger min dag, min tid, min energi – ja mit liv. Fylder jeg mig med noget der giver mig glæde og beriger mig, eller føler jeg at jeg spilder min tid, måske endda føler mig som et offer, gør eller er i noget der dræner og tynger mig. Dette kan jo være på mange forskellige måder og områder. Og som der står i budskabet, kan det være i konkrete handlinger, men det kan også være at jeg dræner mig selv for energi ved at have negative tanker eller overbevisninger. Dvæler ved fortiden, gamle følelser eller lign. Ja, jeg ved godt at vi før har været inde på dette emne ;-)
Ser jeg på de problemer, situationer og udfordringer jeg har i mit liv på en måde, der dræner mig, eller ser jeg på dem med håb og optimisme? Valget er jo mit, og alt efter hvordan jeg tackler dem får jeg enten tilført energi eller bliver tappet for den.

Hvilke relationer har jeg? Hvilke mennesker bruger jeg min tid på og med? Er det sundt og givende, eller det modsatte?
Tør jeg være ærlig og se på om der er måder i hverdagen, hvor jeg simpelthen spilder min tid eller mit liv for den sags skyld?
Puha, store spørgsmål, men jeg er villig til at bruge de næste dage på at være opmærksom på dette.

Og så vil jeg, når jeg har spist her om lidt, gå mig en aftentur. Måske møder jeg en af jer derude? :-)

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.