Kanaliseret uge 2

Healing og Bøn.

blå topasTorsdag den 10. januar 2013 kl 19.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Denne uges fokusområde var: “Parforhold”

Budskab:
Godaften. I dag har vi ganske få ord til Jer, da vi i stedet ønsker at flytte Jeres bevidsthed fra sindet og ind i Jeres hjerter.

I vil alle blive healet og fyldt med kærlighed. Evt. negative tanker og følelser vil blive skyllet bort, så kun kærligheden står tilbage.

Mærk at et rent hjerte er blevet placeret i Jer, og mærk dets energi og hellighed fylde hele kroppen og stråle ud igennem den og ud i Jeres hverdag.
I kan gøre dette når I går i seng i aften, og så ofte I måtte have lyst til det.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Søndag den 20. januar kl 10.30
Fokusområde: Indre fred.
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn søndag d. 20 januar

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing og bliver bedt for.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg så tusindvis af røde hjerter. Store og små. Nogle var til voksne, andre til børn, nogle var beregnet på dyr og der var også hjerter for vores marker hvor vores afgrøder skal dyrkes og høstes.

Jeg kom ind i en elevator og følte at jeg blev kørt i raketfart opad. Da jeg steg ud af den, var jeg et sted hvor alt var meget lyst, kærligt og fredfyldt. Jeg fik øje på en dør hvor der stod Parforhold. Jeg gik ind, og jeg kom ind i et rum, hvor det eneste der var, var en gulvspejl, hvor jeg kunne se mig selv i fuld figur.
Dette spejl havde en særlig betydning. Hvis jeg ikke kunne se mig selv i spejlet, så var det et tegn på at jeg i hverdagen og i mit liv, ikke ser / ikke har øje for mine egne behov. (Måske er jeg så optaget af alle andres, at jeg glemmer eller usynliggør mig selv). Det kunne også være, at årsagen til at jeg ikke kunne se mig selv var, at jeg ikke kunne lide mig selv. Ikke følte at jeg var værd at se på, ikke værd at elske eller at jeg simpelthen ikke kunne rumme eller få øje på det guddommelige i mig selv. Altså ikke kunne se mine potentialer og værdi. At jeg så mig selv som et produkt af fortiden eller hvad ego´et troede og mente om mig, og ikke hvad Universet så. Altså sjælens guddommelighed, som vi jo alle er.

Hvis jeg derimod kunne se mig selv i spejlet, så var det vigtigt at iagttage mine tanker, følelser og min reaktion. Hvad tænker du, når du ser dig selv i spejlet? Er det negativt eller positivt?
For det jeg ser, er også hvad jeg vil blive mødt med i mit parforhold – eller mangel på samme.
Først når jeg kan se, nyde, værdsætte, elske mit eget spejlbillede, er jeg klar til at tage imod den ægte kærlighed i mit liv. En kærlighed der ikke har nogen pris.

Så arbejdet foran spejlet var et indblik i hvordan jeg behandlede og så på mig selv. Var der kærlighed eller fordømmelse og kritik? Var der håb eller tvivl? Følte jeg mig god nok? Måtte jeg være glad og lykkelig? Kunne jeg rumme det?
Mange spørgsmål, men da aftenen har fokus på parforhold, så er det her vi må starte. I vores indre. I vores eget indre parforhold. Og det der forgår derinde, vil afspejle sig i hverdagens og i det ydre parforhold.

Jeg så, at de mange tusinde hjerter blev fordelt mellem os. De blev placeret hvor det fysiske hjerte sidder. De er fyldt med kærlighed og renselse, så det mørke kan komme ud og i stedet blive erstattet af kærlighed, fred, tilgivelse, omsorg, mildhed og ja, mange andre smukke og dejlige følelser.

Jeg følte desuden, at vi kunne hjælpe denne healing proces ved at velsigne vores mad og drikke med kærlighed. Tag et øjeblik og se på maden / det du skal drikke lige inden du gør det. Se det blive fyldt med kærlighed. Nu kan du tage det ind, og denne energi / frekvens vil gå ud i alle dine celler.
Tak for i aften. Det var dejligt at dele denne stund med Jer.

Vil du have en krystal?
Jeg fik i sidste uge at vide at jeg skulle gå ind og købe 5 forskellige sten / krystaller. Det gjorde jeg så, og jeg var lang tid om at udvælge dem, fordi hver gang jeg tog en i hånden som jeg syntes var pæn eller at denne skulle det være, så fik jeg et nej, og jeg måtte pænt lægge den tilbage og blive ved med at søge og tage sten op i hånden indtil det føltes helt rigtigt.
Jeg kom hjem med en rå topas, en goldstone, en rå pyrit, en poleret hæmatit og en himmelblå sten med teksten healing på.

Nu ligger de her på mit skrivebord, og meningen er så, at én sten af gangen vil blive brugt under vores healing og bøn.
Jeg sidder under healingen med den pågældende sten i hånden, sammen med den lille engel du har set mig sidde med, hvis du har set min video(healing og bøn) om hvordan jeg forbereder mig herhjemme til vores møder.
Denne sten / krystal skal jeg så sende hjem til én af jer. Den vil være fyldt med den energi som der var under den pågældende healing. Og i dag altså for området parforhold.

Hvad skal du gøre?
Hvis du vil have aftenens krystal som er en lille blå topas (ikke så godt et billede af den – beklager), så skriv det i nedenstående kommentarfelt eller på min Facebookside.
På lørdag den 12. januar vil jeg få at vide hvilken person jeg skal sende den hjem til.

Universet har valgt:  Agnete Jørgensen fra Horslunde.  Jeg har kontaktet hende.

Hvornår skal næste sten i brug?
Jeg ved det ikke. Måske allerede næste gang, måske går der uger eller måneder. Jeg vil få besked når det er, og vil selvfølgelig skrive det på siden efter vores bøn.
Hvilken dag, hvilken sten, hvilket område den skal bruges til, ved kun vores hjælpere.

 

, , , , , , , ,

Lukket for kommentarer.