Kanaliseret uge 46

Healing og Bøn – økonomi

Tirsdag den 13. november 2012 kl 07.00
Dette er det budskab der blev kanaliseret under denne morgens fælles healing og bøn.
Det er givet af gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der fremover hver uge vil sende os healing og kanaliserede budskaber.
Denne uges fokusområde var på økonomi.

Budskab:

Godmorgen.

Vi har i dag samlet en særlig gruppe for at sende Jer healing til økonomien.
Vi har valgt dette område da vi kan se at mange af Jer har kvaler med dette.

I gør det meget svært for Jer selv når I stirer Jer blind på det der mangler og ikke er i Jeres liv, i stedet for på det der allerede er.
Ligeså overser I muligheder, når I fokuserer på mørket frem for på lyset.

Mange af Jer har mistet troen og håbet, og dermed mister I kontakten til Jeres Guddommelighed. Kontakten til Universet som I alle er en naturlig del af.
I kommer derved til at overhøre de signaler og impulser som vi giver for at hjælpe Jer, og dermed forbliver Jeres situation fastlåst.
Vælger I derimod at fokuserer på gaverne i Jeres liv, så vil I helt automatisk blive løftet til en anden frekvens som tiltrækker rigdom, og som gør det let for Jer at se / høre alle de gode råd som vi sender til Jer hver eneste dag. Med ét vil I se muligheder, hvor der før blot syntes lukkede døre.
For dette har vi i dag sendt Jer healing for at lette og løfte Jer.

Vi vil i dag og over de næste 5 dage sende Jer hver især inspiration til det næste skridt I kan tage for at forbedre Jeres økonomi. Vær åben og lyttende. Svaret vil komme og det kan komme på mange forskellige måder. Det kan komme som en impuls, en mavefølelse, et telepatisk svar eller det kan vise sig fysisk ved at “en dør åbner sig for Jer” altså en ny mulighed. Når I handler på dette vil I sammen med os være på en fælles samstemmende frekvens, og rigdom vil blive Jer givet på mange forskellige planer og områder. Ikke blot i mønt.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Torsdag den 22. november kl 12.30
Fokusområde: Krop og sundhed.
Vil du være med, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn i uge 47

Har du ikke været med før?
Så læs dette. >> Gratis healing bøn og budskaber.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg satte mig til rette allerede 6.45 og begyndte så småt at indstille mig på vores fælles healing og bøn. Det sjove var, at ligeså var Universet. Jeg så og hørte en masse stole og borde blive flyttet rundt, som når man skal gøre et rum klar til foredrag eller lign. Dernæst så jeg at stolene blev sat i en cirkel. En stor gruppe af lysende væsener satte sig på disse. De var alle “iklædt” hvidt. De virkede ældre og det var tydeligt for mig at de var en helt anden gruppe, end dem vi var sammen med i sidste uge.
Da de sad der var alt stille og fredfyldt. Jeg blev helt rolig og jeg blev fyldt af en følelse af taknemmelighed.
Jeg begyndte og takke dem for denne mulighed, at de er der for os og at vi alle kan være sammen i dette kvarter af bøn, healing og fællesskab. Det er bare så stort.

Da selve healingen begyndte kl 7.00 rejste de sig op og det så ud som om at de tog hinanden i hænderne. Jeg ved ikke om de har hænder eller om de blot rørte ved hinanden, for på den måde at forene og forstærke deres energi.
Et hvidt lys opstod og det lyste mere og mere kraftigt. Først fyldte de det sted som de befandt sig på, og jeg kunne ikke mere se dem som individer, men nu kun som ren energi, og da lyset var stærk nok, blev det som en lys- og energi søjle sendt direkte til os. Sådan blev vi alle healet i dag.

Derudover så jeg et billede af en person der stod og så på nogle få mønter der dryssede ned på et bord. Personen stod foroverbøjet og havde en tung energi. Billedet skulle illustrere, at personen var fanget når der udelukkende var fokus på mangel.
Men da personen vendte sig om og så på alt andet glædeligt + noget der var usynligt (jeg tolker dette usynlige som taknemmelighed) så var personen fri og der opstod rigdom.
Pointen er altså, at vi skal slippe det negative fokus, og vende tankerne og vores følelser til det der giver os glæde og lethed. Vi skal fokusere på alt det vi har og som vi allerede er beriget af. Alt det gode.
For vi skal huske på, at det vi fokuserer på, er det vi får mere af.

Mens lyset og energien var på sit højeste, fik jeg dagens budskab kanaliseret og fik samtidigt at vide at de i næste uge, vil fokusere på healing, kroppen og sundhed.

Hvad oplevede du?
Hvis du har lyst til at dele din oplevelse med enten denne healing eller den fra sidste uge, så håber jeg at du vil skrive om den i nedenstående kommentarfelt.

Lukket for kommentarer.