Kanaliseret uge 47

Healing og Bøn – Krop og Sundhed

Torsdag den 22. november 2012 kl 12.30
Dette er budskabet der blev kanaliseret under vores fælles healing og bøn.
Det er givet af gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der fremover hver uge vil sende os healing og kanaliserede budskaber.
Denne uges fokusområde var på krop og sundhed.

Budskab:

Velkommen til dagens bøn og healing.
Vi kan se, at der er flere og flere der deltager og for dette takker vi Jer. Det er i fællesskab med Jer at vi kan skabe, heale og transformere.
I skal aktivt sige ja og melde Jer til, da vi ellers ikke har tilladelse til at gå ind og hjælpe Jer i Jeres liv.

I dag har vi samlet vores energier og sendt jer healing og lindring, men ikke kun set i forhold til den fysiske krop.
Vi har også koncentreret os om at sende klarhed og indsigt så I får en forståelse for, hvad det er der ligger bag når kroppen er i ubalance. Problemet kan registreres i kroppen fordi den er i den fysiske verden, men årsagen til ubalancen kan ligge et helt andet sted. Den kan skyldes stress på arbejdspladsen, bekymring for fremtiden, tankerne, økonomien som vi var inde på i sidste uge eller mentale og følelsesmæssige blokeringer.

Da kroppen er så vigtig en del af det at være et menneske, vil vi denne gang bruge mere tid på healingen end hvad vi før har gjort, for jo længere tid kroppen har været i ubalance, jo mere tid og opmærksomhed skal der bruges, før den igen kan fungere optimalt.

Healingen og helbredelsen vil ofte ske i etaper.
I kan hjælpe kroppen i denne proces ved at fokusere på sundhed, energi og vitalitet frem for på selve sygdommen og ubalancen.

Vi har ligeså sendt Jer smertelindring og en god nats søvn, så Jeres legeme kan få den ro og hvile den har brug for, for at den kan restituere samt heale sig selv.

Hvis I ønsker det, så vil vi opfodre Jer til de næste 5 gange hvor I lægger Jer til at sove, at tænke på og kontakte os. Fokuser på det ønskede resultat og vid at vi under søvnen vil (sam)arbejde med jer mod helbredelsen.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Fredag den 30. november kl 19.00
Fokusområde: Familie og børn.
Vil du være med næste gang, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn i uge 48

Har du ikke været med før? Så læs dette.

Jette Harthimmer oplevelse
Det var i dag en helt anden oplevelse end i de foregående uger. Jeg var klar 15 minutter før og brugte tiden på at takke og især at bede for alle der var med.
Jeg havde i første omgang ingen kontakt til hjælperne. Jeg sad og havde tiden for mig selv. Jeg følte mig lidt alene.  Jeg fik følelsen af at jeg sad ude i et venteværelse, og pænt måtte vente på at blive kaldt ind. Jeg sad og var en lille smule nervøs. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men der var en spænding og forventning i mig, som hvis det var selveste Dronningen som jeg skulle i audiens hos, og nu sad og ventede på at møde hende.
Jeg vidste ud fra dette at healingen, arbejdet, bønnen og vores samvær i dag var meget vigtig og særdeles betydningsfuld.

Klokken 12.30 sharp blev døren åbnet og jeg trådte indenfor. Jeg kunne ikke se hjælperne, ligesom jeg har kunnet de andre gange. Derimod var der i rummet en kolossal kugle af energi og lys, og fra den gik der fine sølvtråde til os hver især der var samlet til denne healing. Det var et meget smukt syn.
Jeg fik også healing, og jeg blev fyldt op af hvidt lys og efterfølgende blev alt negativt og alle ubalancer suget ud af mig. Jeg følte mig let og meget taknemmelig.
Budskabet blev kanaliseret til mig, og jeg fik også at vide at alle havde fået “et skud lindring”.

Jeg skrev noget på min blok som jeg sad med i skødet, som med det samme blev streget over. Nej, det skal du ikke skrive. Der blander du dit eget ind over, hørte jeg en stemme kærligt men bestemt sige til mig.
Ligeså fik jeg at vide at de i dag ville forsætte healingen helt frem til kl 13.15 og altså arbejde med os alle sammen i 45 minutter!
Det fandt jeg ud af, fordi da kl var 12.45 ville jeg rejse mig og gå ind til min computer for at skrive budskabet til jer. Men jeg blev stoppet og fik at vide at de skam ikke var færdige. Efter endnu ca. 10 minutter ekstra fik jeg at vide, at nu måtte jeg godt gå ud af healingen / bønnen, men at de ville fortsætte arbejdet på de øvrige deltagere.

Jeg synes det er super spændende og dejligt at de over de næste 5 nætter vil arbejde med os. Om der er noget særligt med tallet 5 ved jeg ikke, for det samme skete jo i forrige uge, hvor de bad os om at være “bevidste” de næste 5 dage, for at de kunne sende os budskaber, inspiration og vejledning.

Knus og smil til jer alle. Håber vi ses igen i næste uge.

Har du brug for en healing nu?
Lyt til og download min fantasirejse: Gratis fantasirejse med fokus på healing

, , , , , , , , , ,

Lukket for kommentarer.