Kanaliseret uge 48

Healing og Bøn: “Familie og børn”.

Fredag den 30. november 2012 kl 19.00
Dette er budskabet der blev kanaliseret under vores fælles healing og bøn denne aften.
Det er givet til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der fremover hver uge vil sende os healing og kanaliserede budskaber.
Denne uges fokusområde var på familie og børn

Budskab:

I dag har vi rørt Jeres hjerter.
Individuelt har vi givet healing til de af Jer, der i hjertet havde sorg, bristede drømme eller en følelse af magtesløshed og håbløshed.
Til andre har vi givet styrke til at stå i det som I møder i hverdagen.
Andre har vi fyldt med håb og tillid.
Nogle af Jer har vi trøstet.

Alle familier vil blive healet.

De af Jer der har familier med krige og splid, vil blive støttet, så kærlighed og respekt for familiens medlemmer kommer i fokus. Dette vil I mærke i Jeres hjerter og øjne.
Jeres våben må lægges så freden kan få plads. Uenigheder og familiestridigheder må lægges på hylden. For dette vil vi støtte Jer.

Børn, både fysiske og ikke fysiske vil modtage separat healing. Dem har vi særligt fokus på i det næste stykke tid.

I nat vil de af Jer, der har brug for tid med jeres afdøde, få en mulighed for det under Jeres søvn. Både for at blive forløst, healet og for at få fred og modtage kærlighed.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Tirsdag den 4. december kl 16.00
Fokusområde: Spiritualitet.
Vil du være med næste gang, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn i uge 49

Har du ikke været med før? Så læs dette.

Jette Harthimmer oplevelse
Det første budskab kom egentlig 1 time før vi gik i gang. Min køkkenradio gik pludselig i gang af sig selv, og de første strofer af en sang var: Familien ovenfra samles. Englene synger. Alle smiler og er glade. Store som små.
Så var aftenen ligesom skudt i gang.

Da bønnen og healingen gik i gang: Jeg fik en følelse af at jeg stod udenfor et forsamlingshus. Jeg kunne høre at der var rigtigt mange derinde, og der var lyde af latter, samtale og glæde.
Jeg blev taget i hånden og blev ført indenfor. Det var ét stort rum og jeg kunne ikke se væggene, fordi det var så stort til alle sider.
I rummet var alle vores kære afdøde samlet. Det var tydeligt at de havde glædet sig til denne kom sammen. Blandt dem gik rigtigt mange lysvæsener.
Klokken 19 blev der helt stille, og jeg så hvordan de alle gik i “familie-grupper”. De der kendte hinanden og hørte sammen fra deres inkarnation. I hver gruppe kom der også én eller flere lysvæsener og “satte” sig sammen med dem. Energien blev meget seriøs, men på en god måde. Som om at det der skulle ske nu, var meget vigtigt.
Jeg kunne se, at hver gruppe ville kanalisere til deres efterladte her på jorden. De ville i samarbejde med lysvæsenerne heale og sende det som vi hver især (og vores fysiske familie) havde brug for.
De ville give og gøre det bedste for os.

Nogle af os her på jorden står  med et tab, knuste drømme, konflikter, ensomhed, uenigheder, separation til familiemedlemmer eller måske noget helt andet. Hver gruppe gav og gjorde hvad de kunne, for at hver eneste af os fik det vi havde brug for lige nu. Det var et meget smukt og bevægende syn.
Nogle forskellige familier hjalp også hinanden, så de arbejdede på kryds og tværs, hvis der var brug for ekstra healing eller power.

Jeg er sikker på at mange af jer i dag kunne mærke at I blev “rørt” følelsesmæssigt, mentalt eller fysisk. Også at I blev “kaldet” til denne healing og bøn.

Jeg selv fik lov at møde min mor, far og min søster som desværre døde alt for tidligt. Først kom min mor, og jeg følte at vi krammede hinanden. Så min søster, og jeg var glad for at se at hun havde det godt. (Ja, det havde ALLE)
Og til sidst kom min far. Jeg så ham lysende og fyldt med kærlighed. Jeg var glad for at se ham sådan, da jeg har haft en meget hård barndom. Jeg følte at jeg blev healet for min smerte og at jeg kunne sætte dem og vores historie fri.
Da jeg havde stået et stykke tid sammen med dem, kom den øvrige del af min afdøde familie og stillede sig i en ring rundt om os. Det var blidt, kærligt og forløsende. Ja, disse ord har jeg brugt flere gange, men det var sådan det var, og jeg ved at det også er kommet til Jer. Enten her til aften eller I vil få muligheden for det i nat, som guiderne sagde i deres budskab.

Jeg ønsker Jer alle en skøn weekend, og på gensyn i næste uge.

Har du brug for mere healing, ro eller evt. gode råd fra Universet? Så har jeg netop lagt en helt ny lydfil op her på min hjemmeside: En guidet meditation som jeg selv har skrevet og indtalt.

, , , , , , , ,

Lukket for kommentarer.