Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kanaliseret uge 49

Healing og Bøn – Spiritualitet

Tirsdag den 4. december 2012 kl 16.00
Dette er budskabet der blev kanaliseret under vores fælles healing og bøn her til eftermiddag.
Det er givet til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der fremover hver uge vil sende os healing og kanaliserede budskaber.
Denne uges fokusområde var: Spiritualitet

Budskab:

Vær hilset.
I er ikke adskilt fra Universet. I er en naturlig del af det. Uanset om I kan mærke det, tror på det eller ej, så er I sammen med os og vi er sammen med Jer.
Styrken af vores kontakt og det fællesskab der er mellem os, forøges ved at I er nærværende og bevidste om det.

I har fysiske venner, og I ved hvor de er. I kan ringe, skrive eller på anden måde kontakte dem når I har lyst. Jeres venskab og fælles glæde for hinanden øges jo mere tid I bruger på og påskønner hinanden.
Det samme gælder med Jeres forhold til os. I kan række ud efter og kontakte os på den måde som føles bedst for Jer hver især, og vi vil altid svare og imødekomme Jeres kontakt.
Vi er Jeres spirituelle venner og I kan altid regne med os.
I kan have lige så nære og tætte bånd med os, som med Jeres fysiske venner.

Jo mere I er bevidste om at I ikke er adskilt fra den åndelige verden, og at Jeres sjæle er en helt naturlig del af den, jo mere vil I indse og erkende Jeres storhed.
I spiller alle en særdeles betydelig rolle, og ingen af Jer kan undværes. Vi er sammen et team. I er der for os, og vi er der for Jer.

Begynd at se Jer selv som et spirituelt væsen / en lysende smuk sjæl fra Universet der har taget bolig i en fysisk krop.
Se altid det bedste i Jer selv, for husk, I er en del af Universet.

Ved overgangen til 2013 vil I mærke at Jeres spirituelle udvikling vil tage fart. Processer går hurtigere og Jeres bevidsthed og energifrekvens højnes.
Vi vil i dette være med Jer hele vejen, og sørge for at I bliver hjulpet og ført.

I dag og over de næste 48 timer vil I alle modtage en ganske særlig healing. En healing der har til formål at højne jeres spirituelle bevidsthed, indsigt og forståelse. I kan arbejde sammen med os, ved at være opmærksom på at blive i og være i nu´et. Hold Jeres fokus der. For kun i nu´et er I i kontakt med Jeres sjæl.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Lørdag den 15. december kl 10.00
Fokusområde: Hjem & Bolig.
Vil du være med næste gang, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn i uge 49

Har du ikke været med før? Så læs dette.

Jette Harthimmer oplevelse
I dag var første meditation og healing i december. Her hos mig var der, ud over hvad jeg plejer at gøre, tændt en juletræskæde og en adventskrans. Udenfor mine vinduer lå der sne, og det gav en rigtig hyggelig stemning.
Som sædvanligt satte jeg mig i stolen og gjorde mig klar allerede 15 minutter før, og jeg havde en underlig følelse af, at jeg i dag ikke skulle nogen steder. Jeg skulle bare blive siddende i min stol.
Inden du nu får alt for mange vilde tanker om hvordan det foregår hjemme hos mig, så plejer jeg naturligvis altid at sidde stille i min stol under healingen og bønnen – det er ikke sådan at jeg flyver nogen steder ;-)
Men mentalt plejer jeg jo altid at rejse et sted hen, og have en oplevelse eller et “syn” der.

Det er så spændende at hver uge har sin egen “energi” og i dag var det helt tydeligt for mig, at Universet ville komme til os, hver især personligt, og at vi ikke behøvede at “rejse” nogen steder hen.
Jeg så et billede af at vi alle rakte vores hænder mod Universet og at de blev taget imod kærligt.
Jeg har ikke så meget at fortælle om min egen oplevelse, fordi stort set al min tid gik med at skrive det kanaliserede budskab.
Dog havde jeg det som var jeg en bil der var kommet til mekanikeren. Min krop blev drejet, tunet og finjusteret og det var for at gøre den klar til at kunne tåle den højere energi frekvens vi bliver mødt med i fremtiden. Især blev der arbejdet meget på mit solar pleksus. Så meget at jeg på et tidspunkt helt tabte pusten.
Jeg ved, at dette arbejde med at blive tunet og finjusteret er noget I alle får af Universet i denne uge.

Jeg følte mig i den grad forbundet med hver eneste af jer. Det var en så fredfyldt og kærlig følelse, og jeg havde slet ikke lyst til at stoppe. Når vi som i dag er over 700 mennesker forenet, så svarer det energimæssigt til kraften af 490.000 mennesker. Tænk lige en gang over det tal. Hvilke mirakler kan vi skabe med den power? Whau!
Så fra mig skal lyde en stor tak til hver enkelt af jer, der er med uge efter uge, og som stadig får flere og flere af jeres venner, bekendte og familiemedlemmer til at deltage. TAK

Scroll to Top