Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kanalisering uge 3

Healing og Bøn

Søndag den 20. januar 2013 kl 10.30
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde var: Indre Fred

Budskab:
Velkommen til.

Når Jeres sind har taget styringen, vil det skabe uro, stress, angst og frustration. Sindet forsøger at komme med løsninger og svar på problematikker og de personlige udfordringer som I står i, men det er ikke sindet der besidder alle svar. Disse findes i Jeres indre, og I kan få dem i stilhed og når opmærksomheden er rettet indad. Det er her I kommer i kontakt med en højere bevidsthed.
I Jeres indre er der fred, kærlighed og lykke.

Tøm sindet og I vil med det samme opleve fred.
Flyt fokus fra Jeres sind til Jeres åndedræt.
Hvis sindet forsøger at tage styringen mens I fokuserer på åndedrættet, kan I på indåndingen mentalt tænke “Jeg er” og på udåndingen “kærlighed”. Gør dette i så lang tid det er nødvendigt, indtil sindet bliver stille, følelsen fylder hele kroppen og opmærksomheden er i Jeres indre.
Brug det ord eller den energi som I mest har brug for. Kærlighed, fred, lykke, fri, lys, energi eller noget andet.

Vi har i dag healet og omsluttet Jer med fred og tryghed.

Svar
Flere af Jer har spurgt om I kan være med her, selvom I på det pågældende tidspunkt for healingen og bønnen er optaget af noget andet. Det kan I. Har I ikke mulighed for at sidde i stilhed i det kvarter healingen varer, så har I måske mulighed for at trække Jer væk et par minutter. Selv et par minutter vil gøre en markant forskel.
Alternativt så vær opmærksom på hvornår vi går i gang. Tag et par rolige og dybe indåndinger. Føl Jer kærligt forbundet med alle der er med. Send Jeres bøn til os og vær åben for at både healingen og budskabet vil nå Jer.
Når I får mulighed for det, så læs dagens budskab og følg de råd vi er kommet med. Mange gange vil healingen og det arbejde vi gør fortsætte både timer og dage ud over de 15 minutter, og dermed kan I sagtens få fyldt udbytte.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Onsdag den 23. januar kl 8.00
Fokusområde: Klarhed og Beslutning.
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn onsdag d. 23 januar

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Hvis der er nogen af jer der som jeg bor i nærheden af Marmorkirken, så lagde I sikkert mærke til at kirken fra kl 10.20 begyndte at ringe med klokkerne. Jeg sad allerede i min stol og var gået i gang med at bede, men smilte og følte at vi nu blev kaldet sammen. De næste 10 minutter blev den ved, og præcis 10.30 blev der helt stille.

Jeg mødte i dag ingen af vores guidere og hjælpere, men så at en rød løber var blevet lagt ud. Den førte mig til en glasklokke som der var en dør i, så jeg kunne træde indenfor. Jeg satte mig i den, døren blev lukket bag mig og i samme øjeblik blev alle lyde lukket ude. Der var helt stille. Det eneste jeg kunne høre var min vejrtrækning og mine tanker.
Tankerne larmede rigtigt meget. De ville ikke være i glasklokken, men gjorde alt de kunne for at få mig til at tænke på det jeg skal senere i dag, arbejdsdagen i morgen og alt muligt andet. Jeg kunne mærke, at lige så snart jeg fulgte tankestrømmen, så røg jeg direkte ud af glasklokken og ud i larmen. Jeg måtte virkelig koncentrere mig om at vinde kampen over tankerne og få dem til at lystre mig. Shh, vær stille. Og hver gang de dukkede op igen, “ignorerede” jeg dem og holdt mit fokus på mit åndedræt og på følelsen indeni mig.

Som tiden gik, var det som om at tankerne overgav sig og lod mig være. Først da kunne jeg være helt i nu´et. En sætning kom til mig “Kun i stilheden kan jeg høre og finde mig selv”.
I takt med at jeg blev mere og mere stille og rolig, begyndte et lys at skinne inde i mig. Det var mit eget lys af Guddommelighed. Et lys der er i os alle. Vi er en del af Universet, men kun i stilheden og når vi er i nu´et kan vi se det.

Jeg sad i fuldstændig stilhed og bare var. En følelse af væren. Jeg følte mig fredfyldt og helt salig.

Jeg ved at med øvelse, kan jeg sidde længere og længere tid i denne væren og stilhed. Tankerne må holde siesta imens ;-)
Denne glasklokke er mit frirum som jeg kan gå ind i når som helst. Du kan skabe et lignende, hvis du vil.

Budskabet kom derpå til os, og jeg kunne se at en dyne af fred blev sænket ned over os. Det var som om at vi hver især blev puttet.

Hvis nogen af jer faldt i søvn i dag, ville det ikke undre mig. Ej heller hvis I efter healingen føler jer en smule groggy. Den gik nemlig meget dybt.
Håber at I med fred i jeres krop nu vil nyde resten af søndagen.

Scroll to Top