Kanalisering uge 5

Healing og Bøn – et vendepunkt

Torsdag den 31. januar kl 18.30
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde var: “Et vendepunkt”

Budskab:
Vær hilset.

Et vendepunkt er ved at opstå i menneskets og Jordens udvikling. Mennesket bliver en “ny race” i den nye tid.
Mænd har nået et punkt hvor I er villige og har modet til at føle samt være i Jeres krop, hvilket vil føre Jer i en bedre kontakt med Jeres spirituelle Væren.
Kvinder er lidt længere i udviklingen på dette punkt, fordi det føles naturligt for Jer.
Mange af Jer mærker i denne tid et stort behov for at bygge bro mellem det spirituelle og det fysiske.
I dette forestående vendepunkt vil det der er ubevidst, blive bragt frem i lyset hvor det kan blive transformeret. Egoet vil miste sin styrke og Jeres spirituelle Væren vil få mere plads.

Hver dag flyder livsenergien gennem Jer. Hvis I er ét med denne energi, føler I Jer lette, fredfyldte og fyldt med kærlighed. I mærker et flow af guidance og et kærligt skub som kan opleves som inspiration og indre viden. I kan følge dette og være i fremdrift, eller I kan kæmpe imod det og stagnere. Modstanden sker ofte ubevidst og skyldes egoet, men i takt med at der bygges bro og lyset kan skinne gennem Jer, vil den indre forandring påvirke hele Jorden.
Der vil derfor være et skifte i både menneskets og Jordens bevidsthed.

Hvis I ønsker et skifte skal ske i Jeres liv, så er det I skal gøre, at være Jer det bevidst, at sige ja og aktivt tage det første skridt. Vi vil støtte Jer med de næste, og være ved Jeres side. Vær undervejs meget nærværende og mærk efter følelsen indeni. Denne vil fortælle Jer om I er på rette vej.

Hvis I vil vide om det punkt I står i i livet er godt for Jer, kan I spørge hvordan har jeg det? Er jeg glad for at være hvor jeg er? Er dette sandt for mig, og er det i overenstemmelse med den jeg er?
Mange af Jer oplever en tid med kaos og håbløshed, men netop denne kan være med til at skabe et energi- og bevidsthedsskifte, og på længere sigt vise sig at være et mirakel. Hav tillid til, at der er en anden side af situationen og at der er en vej igennem.
I en fuldstændig accept af det der er, er I kun 1 skridt væk fra spirituel oplysning. Dette vil hjælpe Jer gennem den svære tid.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Fredag den 8. februar kl 12.00
Fokusområde: “Håb”
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn fredag den 8. februar kl 12.00

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg havde noget af en udfordring i dag med at koncentrere mig. Min nabo har besøg af nogle venner. 3 unge fyre i 20´erne. De spillede Lille Sommerfugl med Gustav Winckler, skruede godt og grundigt op for anlægget og sang højlydt med. Når sangen sluttede, sang de videre. Jeg tænkte, hvilket budskab der mon var i dette. Der findes jo ingen tilfældigheder og alt har en mening. Jeg havde dog ikke så meget tid til at tænke over det, for i samme øjeblik bønnen og healingen gik i gang, så fik jeg rigeligt at se til med at skrive det meget lange budskab.

Jeg så vores hjælpere omfavne jordkloden, og det så ud som om at de drejede den en smule. Derpå sendte de bølger af lys til den (os).
Det næste jeg så var, at de kom til os hver især og lyste med en lommelygte ind i vores krop. Det så egentlig lidt sjovt ud, men det der var formålet med dette var, at der skulle kastes lys på mørket i os, og på den måde opløse og transformere det (til lys).
Jeg tolker det også på den måde, at det der skal opløses er egoet, fordi det er vores ego der skaber problemer, ubalancer og lidelse i vores liv og på vor jord. Men også at vi hver især skal blive bevidste om hvad vi har af indre begrænsninger, som står som en blokering mellem os og det liv vi ønsker at leve / og at være det spirituelle væsen som vi jo er.

Jeg vil de næste dage, visualisere (både se og føle) et hvidt lys i mig, og se det gennemstrømme, rense og “oplyse” mig. Lyset vil opløse mørket i mig, ligeså mine skyggesider der jo styres af mit ego. Jeg føler at det var det der var budskabet i dagens billeder og oplevelser, og jeg kan varmt anbefale dig at gøre det samme. For med det vil et vendepunkt / et skifte ske i bevidstheden og dernæst afspejle sig i vores hverdag.
Fortsat god aften.

, , , , , , ,

Lukket for kommentarer.