Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kanalisering uge 7

Healing og Bøn – Tilgivelse

Mandag den 11. februar kl 21.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Tilgivelse”

Budskab:
Velkommen til denne aften. Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere.

Tænk over dette spørgsmål i forskellige situationer der opstår i løbet af dagen.
Ønsker I fred eller drama?
Valget er Jeres. Vil I hellere have ret end at have fred?

Alle mennesker begår fejl.
For fejl kan man tilgives.
Egoet mener at fejl begået mod det, bør straffes, men Jeres spirituelle Væren ved bedre. Den har forståelse for skabelse, mening, sammenhænge, planen, lektierne og erfaringerne for dette liv.

Man kan ikke tænke sig til tilgivelse, for sindet vil altid gå ind og forsvare sig, føle sig angrebet, såret eller behandlet uretfærdigt.
Alt som egoet ønsker at angribe og forsvare sig mod, er hændelser fra fortiden. Dette hvad enten det var for år tilbage eller for 5 minutter siden. Men fortiden eksisterer ikke. Kun Jeres minder, tanker og følelser om den gør. Disse minder giver liv til hændelserne, sætter sig i Jeres energifelt og dræner Jer dagligt for livskraft.

Egoet ønsker ikke at tilgive, men derimod at fastholde sig i rollen som offer.
Sjælen har ingen problemer med at slippe al negativitet, tanker, følelser og erindring om det der var en gang, for sjælen er i nuet.
Egoet har og laver sine egne spilleregler. Sjælen har Universets.
Gamle situationer eller begivenheder holdes altså i live via Jeres tanker og følelser, men hvis I i stedet bruger Jeres energi og fokus på dette nu (nuet), så vil I opleve at fortiden ingen magt har over Jer.

Hvis I ønsker fred og forsoning, kan I bede om den. Ikke for synderens skyld, men for Jeres egen.
Tilgivelse skaber fred i Jer og sætter Jer fri.

Vi ved at mange af Jer har rigtigt svært ved at tilgive og slutte fred. Fordi der er bundet så mange følelser i hændelserne og i det ikke at ville det, fordi I synes at det er uretfærdigt og at den der har begået uret ikke fortjener det.
Tilgivelse har I ikke brug for at lære, men I har brug for at lære at ønske det.
Kæmp ikke mod Jer selv. Tilgiv både Jer selv og andre.

De personer I har skrevet på papiret har I et ønske om at tilgive, for ellers havde deres navne og hændelserne ikke stået på det. Det betyder, at I er klar og at I ønsker det.

Vi vil over de næste 5 dage være hos Jer og hjælpe Jer med at forløse de negative minder, følelser og bindinger I har på det I har skrevet ned.

Vid at Helligånden I Jer tilgiver alt i Jer og også i andre.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Mandag den 18. februar kl 19.00
Fokusområde: “Lykke”
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn mandag den 18. februar kl 19.00

Har du ikke været med før?

Sådan får du gratis healing og bliver bedt for.

Jette Harthimmer oplevelse
Pyha, sikke en omgang.
Jeg havde lavet mit hjemmearbejde, skrevet min liste og da vi gik i gang så jeg at jeg kom ind i et rum hvor der sad nogle ældre vise sjæle. De sad i en rundkreds og jeg skulle stille mig i midten. Her skulle jeg fortælle dem, hvem det var jeg ville tilgive, hvad vedkommende havde gjort mod mig osv. Så snart jeg nævnte personens navn, kom han / hun og stillede sig overfor mig. Dette hvad enten det var en nulevende eller afdød person som jeg havde et hængeparti med.

Mens jeg klagede min nød, kunne jeg mærke i min krop hvor og hvor meget netop denne uenighed havde tynget og påvirket mig. Dette varierede alt efter hvem det var jeg havde i “ringen” og hvad historien / episoden var.
Jeg kom rundt om både ekskærester, venner, min far og min mor, og der dukkede undervejs også nogle op som jeg havde “glemt”.

Nogle gange var energien så tung, at jeg følte den som en stor kampsten i mit indre, men i samme øjeblik jeg tilgav vedkommende blev stenen forvandlet til en sommerfugl der fløj ud af mig. Personen opløstes og forsvandt. Jeg mærkede straks, at jeg blev meget lettere i kroppe og at jeg kunne trække vejret frit.

Det var tydeligt for mig, at nogen og noget var lettere at tilgive end andet.
Jeg kunne mærke en indre kamp i mig. En side af mig sagde “nej, så let skal de ikke slippe” og så snart jeg tænkte dette, var det som at jeg “hev” personen tilbage i rummet og stenen var atter at finde i min krop.
Det var mit hoved der ikke ville tilgive. Det forsøgte konstant at bombardere mig med årsager og grunde til hvorfor jeg ikke skulle tilgive. De fortjener det ikke. De har gjort dig ondt.
Men på samme tid, var det som om at sjælen i mig kastede et helt andet lys over det. Når jeg fulgte og lyttede til sjælen, følte jeg fred og faktisk også kærlighed for den person.
Hovedet og tankerne så personen som den der havde gjort ondt og episoderne, hvorimod sjælen så igennem alt dette og direkte ind i personens sjæl. Her kunne jeg se noget helt andet i personen. Jeg så en uskyld. En barnlighed. En glæde. En dans.
Ja, jeg ved at det lyder mærkeligt, men det var sådan jeg oplevede det.

Valget var mit. Lod jeg hovedet vinde eller sjælen?
Hvis hovedet, så havde jeg straks smerten tilbage i mig og jeg følte mig fanget. Jeg kunne se, at det i sidste ende var mig selv der stod som “taberen” hvis ikke jeg tilgav. Tilgivelsen havde dybest set ikke noget med personen at gøre, men med mig selv.
Lyder det underligt? Jeg håber I forstår mig. Måske havde I selv samme følelse og oplevelse i aften?

Noget andet jeg oplevede var, at jeg havde en del personer at tilgive, men faktisk også mig selv. Jeg skulle også tilgive mig selv. Tilgive for ikke at have lyttet til og stolet på min intuition, hvorved  jeg flere gange var havnet i, eller rettere sagt havde sat mig selv i situationer eller parforhold, som ikke var gode for mig.
Situationer hvor jeg havde gået på kompromis med mig selv, og sagt ja, hvor jeg egentlig skulle have sagt nej.
Der var også situationer, hvor jeg havde gjort andre ondt, og dette måtte jeg også tilgive mig selv for. Det var ikke bevidste handlinger, men valg og beslutninger jeg havde truffet fordi jeg på daværende tidspunkt ikke vidste bedre, eller ikke var stærk nok til at sige eller gøre noget andet.

Det jeg kunne se var, at vi hver især ville få muligheden for at komme ind dette rum og at guiderne ville hjælpe os med at blive forløst. At se både personernes, situationerne, hændelserne og ikke mindst os selv i et andet lys og med en spirituel forståelse. De ville hjælpe og guide os gennem tilgivelsen. 1 person af gangen. 1 hændelse af gangen.

Arbejdet er kun lige begyndt i aften. Som I kan læse i budskabet, så fortsætter det over de næste 5 dage. Jeg vil hver eneste gang jeg tænker på en af disse personer på min liste, tage mig selv i at give slip, tilgive og føle den lethed i min krop som det giver og jeg vil konfrontere den modstand mod at tilgive, som også er i mig.

Se hændelsen blive opløst og mærk friheden.
Jeg ønsker jer alle sammen lethed, lys og kærlighed til dette personlige arbejde.

Scroll to Top