Kanalisering uge 8

Healing og Bøn – Lykke

Mandag den 18. februar kl 19.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Lykke”

Budskab:
Velkommen til denne aften. Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere.

For nogle uger siden var temaet for vores healing indre fred, og I dag vil vi kort minde Jer om hvorfor dette var så vigtigt et emne.
Mange søger lykken, hvor de ville få mere ud af at blive forbundet med  den iboende fred I alle besidder.
Lykke er nemlig afhængig af omstændigheder og betingelser, hvorimod fred er og kan findes og opleves når som helst og hvorsomhelst.

Mange tror på og ønsker at noget skal ske, før man kan blive lykkelig, men desværre mister I Jer selv i denne higen og jagt efter det.
I stræber og higer efter lykke, men når Jeres fokus ligger på at noget skal ske før at I kan blive tilfredsstillet, ligger dette noget udenfor Jer selv.
Men ingen hændelse, intet eller noget menneske kan nogensinde gøre Jer lykkelige. For hvis det kunne være sådan, ville tabet af det samme også kunne gøre jer ulykkelige, og så står I tilbage med tomme hænder.

Derimod kan intet røre eller skade Jeres Guddommelighed. Alt I behøver er iboende i Jer selv og dette kan ikke tages fra Jer.

I meditation, stilhed eller nærvær med nuet søg ind i Jer selv, og skab kontakt med Jeres Guddommelige kilde / ophav. Når I gør dette, vil I føle Jer hele, fuldkomne og I vil mærke kærlighed, glæde og fred.
Dette er Jeres gave og kan aldrig tages fra Jer.

Søg ikke efter lykken men efter jeres spirituelle ophav. Dette vil give Jer en glæde langt større end den I tror at lykken kan give Jer, og I vil vide at I har alt.

Indtil næste gang vi mødes:
Hav tillid og vid at vi er der og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed

Næste healing og bøn: Tirsdag den 26. februar kl 11.30
Fokusområde: “Hvad er positivt og negativt?”
Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne modtage healing og bøn tirsdag den 26. februar kl 11.30

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing og bliver bedt for.

Jette Harthimmer oplevelse
Mit pandechakra (det 3. øje) vibrerede og kildede. Der er var megen aktivitet i det. Jeg begyndte meditationen med at takke for vores ugentlige mulighed for at være sammen med Universet og dets hjælpere, engle og guider. Jeg så at vi alle sammen (jer og mig) sad og holdt i hånd i dag, og at der var megen kærlighed mellem os.

Mit hoved ville gerne at “noget” skulle ske. At jeg skulle have en særlig kontakt, oplevelse, et møde med en guide eller lign., og det gjorde mig helt stresset. Jeg lod være med at give energi til tanken og i stedet fokuserede jeg på min vejrtrækning og på at mærke mine hænder og fødder. Når jeg gjorde det, blev jeg rolig og det var som om at Himlen åbnede sig for mig og jeg så et “rør” der forbandt mig med den. Røret gik direkte ind i mit hjerte.
Så kom tankerne igen på banen, fordi hovedet gerne ville forstå hvad dette rør mon var. Hver gang det gjorde det, forsvandt kontakten til Himlen.
Efter et stykke tid lykkedes det mig at holde fokus og bevare kontakten og sætte tankerne / hovedet ud af spil.
Igennem dette rør kunne jeg hente ALT. Alt lige fra healing, energi, viden, inspiration, en følelse af samhørighed med Universet, Gud, tryghed, kærlighed ja ALT. Jeg følte at jeg havde en kontakt og sammensmeltning med ALTET.
Dette “rør”, denne kontakt er der hele tiden, men at se, føle og bruge den er op til mig.

Denne oplevelse demonstrerede på en rigtig fin måde, at når jeg bare ER så har jeg adgang til alt hvad der er, hvorimod hvis jeg styrter rundt for at opnå eller opleve noget som mit hoved har en tendens til at ville gøre, så har jeg intet. Jeg mister mig selv, bliver urolig og stresset.

Da jeg havde set og forstået dette, fik jeg vores kanaliserede budskab.

healing og bøn. LykkeVil du have aftenens engel?
Måske så du mit opslag på Facebook hvor jeg fortalte at vi har fået 11 skytsengle doneret af kunstneren Astrid Munck (jeg har selv valgt hvilke 11 det skulle være). Disse engle (sammen med mine krystaller som jeg skrev om i uge 2) vil blive sendt ud til en af jer. Dog ikke alle på én gang, og ej heller til samme person ;-)
Universet vil fortælle mig hvornår og hvilke gange jeg skal have enten en engel eller en krystal med.
Denne sidder jeg så med i hånden under hele healingen / bønnen – sammen med min egen lille glasengel, som du måske har set mig gøre i min video.

I dag blev jeg bedt om at have denne fine orange glas-engel med.
Hvis du vil have at jeg sender den hjem til dig, så skriv det i kommentarfeltet nedenunder.
Du skal ikke skrive din adresse. Jeg skal nok kontakte dig og bede om den, hvis Universet vælger dig som modtager.
Hvem der får den, skriver jeg her på siden samt på min Facebook side i løbet af denne uge.
Universet har valgt Lise Østermark, Nuuk – Grønland.

Har du spørgsmål til vores healing og bøn?
Mange skriver til mig og stiller spørgsmål (f. eks kan man bede for en anden – hvad nu hvis jeg ikke er hjemme når healingen begynder) eller de deler deres personlige oplevelser. Nogle af jer har også selv fået kanaliseret budskaber.
Dette er rigtigt dejligt. Jeg tror dog, at I er mange der måske sidder med de samme spørgsmål, og derfor kunne det være en god idé at vi deler dem og mine svar med hinanden.

Derfor vil jeg som noget helt nyt gøre følgende:
På mandag den 25. februar kl 20.30 – 21.00 vil jeg være online på min Facebook side. Jeg starter en ny tråd kl 20.30 ved at skrive i min statusopdatering, at jeg nu er online. Du kan så fortsætte tråden ved at skrive dit spørgsmål og / eller fortælle om dine egne oplevelser under healingen. Jeg vil besvare spørgsmålene og kommentere online i den halve time.
Jeg håber at du vil være med til dette.

, , , , , , ,

Lukket for kommentarer.