Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Mød din skytsengel

Vil du møde din skytsengel?

Jeg har brugt de sidste par dage på at klippe og redigere det interview som jeg lavede i Oslo med Prinsesse Märtha Louise og hendes samarbejdspartner Elisabeth Samnøy. Det er der nu kommet 1 time lang podcast ud af, og jeg er selv godt tilfred med resultatet.

Prinsesse Märtha Louise er ikke som alle andre. Som datter af Kong Harald og Dronning Sonja af Norge var der på forhånd lagt op til at hun skulle gå den royale vej og følge i forældrenes fodspor, men det var ikke det hun selv havde lyst til. Hun ville derimod stå på egne ben og være tro mod hendes overbevisning om at der er mere mellem himmel og jord. Hun var villig til at opgive sin årlige apanage for i stedet at starte egen virksomhed indenfor det alternative og spirituelle.

Engleskolen blev skabt
Allerede som barn kunne hun mærke hvordan andre mennesker havde det, hun følte sig ofte kejtet, genert og forkert på den, men så snart hun som voksen valgte at lytte til og handle på hendes indre spirituelle signaler, så blev hun meget gladere og fik større selvtillid. Hun er uddannet fysioterapeut, terapeut i rosenmetoden og mødte på et clairvoyancekursus / psychic reading Elisabeth Samnøy. I begyndelsen havde de ikke så meget kontakt til hinanden, men dette ændrede sig hurtigt en dag hvor talen faldt på engle, som de begge har haft særlige oplevelser med. En torsdag fik de idéen til at starte engleskolen og allerede mandag var de klar til at teste deres undervisning på det første hold.

På skolen Astarte Education undervises der i healing, reading og berøring.  Dette er en 3-årig uddannelse. Man kan desuden komme på weekendkursus i “Mød din skytsengel”. De rejser rundt i verden og holder en hel del foredrag og workshops. I september lægger de skam også vejen forbi Danmark i forbindelse med at deres bog “Mød din skytsengel” udgives på dansk. Du kan møde dem i både Vejle og Aarhus.

Gode råd hvis du vil møde din skytsengel
I interviewet kommer vi vidt omkring, og du møder to personer der tydeligt er passionerede for det de laver. Hør dem fortælle deres historie, samt komme med gode råd til hvordan man i hverdagen kan leve spirituelt og hvordan man kommer i kontakt med sin skytsengel.

“Mød din skytsengel” Hør lydfilen her Vælg lydfil nr. 81

Relevante links
Læs om mit møde med Prinsessen i Oslo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top