Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Mor, må jeg få din pc, hvis du dør?

mor maa jeg faa din pc hvis du doer

Mor, må jeg få din pc, hvis du dør? En smuk bog skrevet af Susan og AlanBinau. En bog om at overvinde kræft.

Susan Binau starter bogen sådan her: Tre dage efter min kræftdiagnose var en sørgelig realitet, satte jeg mig til tastaturet for at skrive en kærlig og personlig farvelbog til min mand, mine fire børn og min nære familie. 
Jeg ville planlægge min sidste tid så smuk som muligt. Hvis det skulle være min skæbne at dø af sygdommen, ville jeg gerne herfra med min værdighed intakt.
Bogen er en stærk personlig fortælling om hele forløbet. Hvordan reagerer man når lægen siger “Du har (nok) kræft”? Hvad med børnene?Hvad siger man til dem? Ægtefællen? Hvordan holder man sammen på hverdagen?
I bogen får du lov til at være fluen på væggen, til både hendes tanker, følelser, børnenes spørgsmål, reaktioner fra venner og familie, lægernes ufølsomme måde at behandle patienter på, Susans gode dage, dårlige dage, angsten – ja alt.
Susan fik konstateret tarmkræft, og valgte under hele forløbet at føre dagbog. Hun kom igennem sygdommen, og er i dag rask. Hun ønsker med bogen at dele de erfaringer, tanker og oplevelser med andre, der står i en tilsvarende svær situation.
Efter hvert kapitel stiller hun nogle virkelig relevante spørgsmål, som læseren opfordres til at forholde sig til.
Et lille udpluk:
* Sygdommen / døden – er det et emne, man skal tage op med børnene?
* Tror du, at sund kost kost, motion og humor kan forbedre muligheden for   helbredelse?
* Har du /I drøftet konsekvenserne (økonomi, arbejde osv.) ved at blive ramt af en alvorlig sygdom, og hvad du/I evt. skal gøre ved disse konsekvenser?
I bogen reflekterer Susan også over, hvad sygdommen og hele det hårde forløb hun og hendes familie har været igennem, har betydet. Hun skriver, at hun har lært at nyde livet mere. Ikke at tage det for en selvfølge. At vælge til, det som hun virkelig brænder for, og dermed også at vælge det fra, som ikke gør.
“Det jeg gør, skal give mig glæde og livsindhold. For glæde smitter, og glæde helbreder mit sind. Det der i bund og grund ikke interesserer mig, ikke glæder mig eller er for meget pligt, ja det ryger væk, hvis der er risiko for, at det kan gøre mig travl eller stresset. “
Jeg synes, at bogen er rigtig god. Flot, hudløst ærligt og modigt skrevet.
Er du f.eks pårørende til en der er ramt af en livstruende sygdom, kan du også få en masse ud af bogen. Ud over de mange gode råd, er den nemlig også fyldt med håb. “Mor, må jeg få din pc, hvis du dør?” kan købes hos alle boghandlere.
Jeg vil gerne give mit eget eksemplar af bogen, til en der har brug for den. Er det dig, så send mig en mail, og jeg sender bogen kvit og frit.
Her kan du købe bogen >> Saxo boghandel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top