Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

102. Jette Harthimmer – 45 min – Din genvej til spirituel opvågning.

Din genvej til spirituel opvågning podcast Din genvej til spirituel opvågning.

Hvis du har interesse for spirituel opvågning eller ønsker at finde ud af, om du selv befinder dig midt i en, så hør denne podcast. Ligeså hører du om et program, der kan hjælpe dig med at skyde en genvej i din spirituelle udvikling. 1 års selvstudie – Spirituel udvikling. 🎧

Spirituel opvågning er en proces, hvor du begynder at opleve en dybere forbindelse til dit indre og til den universelle bevidsthed. Dette kan føre til en transformation i din livsanskuelse og verdenssyn, og kan give dig en følelse af indre ro og fred.

En spirituel opvågning kan være en kombination af mange ting, men er som oftest en dyb indre transformation, du kan opleve en fornyet bevidsthed og forbindelse til det guddommelige eller det åndelige. Det kan være en pludselig erkendelse eller en gradvis proces, hvor dit syn på verden ændres, og du søger efter mening og formål i tilværelsen. En spirituel opvågning kan omfatte øget medfølelse, kærlighed og accept, samt en følelse af enhed med alt omkring dig. Det er en rejse mod indre fred og harmoni, hvor du søger at leve i overensstemmelse med dit højere selv og dine værdier.

I denne podcast fortæller jeg, hvad spirituel opvågning indebærer, dens formål og hvordan du kan identificere, om du befinder dig i en spirituel opvågning.

En genvej til spirituel opvågning.
Desuden deler jeg information om et program, der er blevet kanaliseret fra den åndelige verden – et program, som du kan bruge til at give din personlige og spirituelle udvikling et kæmpe boost.

Programmet, som er blevet til i samarbejde med den åndelige verden, kommer rundt om alle vigtige og relevante emner og områder i dit liv, og det er derfor et virkeligt effektivt redskab, som du ikke finder andre steder. Du kan købe og høre det her …  >> 1 års selvstudie. Spirituel udvikling.

Din genvej til spirituel opvågning  – podcast.
Du kan høre denne podcast episode, nr. 102 “Din genvej til spirituel opvågning”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Læs også dette indlæg >> 10 tegn på spirituel opvågning. Genkender og har du nogle af tegnene?

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast.Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke. 

 

Scroll to Top