Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

106. Anette Harbech Olesen – 69 min – Næring for krop og sjæl.

Anette Harbech Olesen næring for krop og sjæl podcast Anette Harbech Olesen – Næring for krop og sjæl.

Anette Harbech Olesen er forfatter til ikke mindre end 27 bøger om kost og ernæring. Hun er skaberen af hjemmesiden MadforLivet – dit personlige sundhedsunivers, hvor hun i to årtier har delt sin indsigt om mad og sundhed i form af blogs.

Jeg havde fornøjelsen af at mødes med Anette for en samtale om hendes seneste bog: “Mad, Mening og Magiske Øjeblikke.”

Vores diskussion spænder over en bred vifte af emner, herunder spiritualitet, tankens kraft, personlige overbevisninger og hvordan du kan opnå balance i dit liv ved hjælp af det, hun beskriver som “taburetmetoden.”
Vi taler om mavens tarmbiota, immunforsvar, forarbejdede og sprøjtede fødevarer og

Læs også dette blogindlæg >> Anette Harbech Olesen

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 106 “Anette Harbech Olesen – Næring for krop og sjæl”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om Anette Harbech Olesen og Mad for Livet …

Anette Harbech Olesen er forfatter og madentusiast, og hun er også kendt som kvinden bag hjemmesiden “Mad for Livet”, hvor hun deler sin passion for sund og nærende mad samt sin unikke tilgang til madlavning.

Født og opvokset i Danmark har Anette Harbech Olesen altid haft en dyb kærlighed til mad og sundhed.

“Mad for Livet” er mere end bare en opskriftssamling; det er en platform, der hylder glæden ved at lave mad, spise godt og leve sundt. Gennem sin hjemmeside deler Anette Harbech Olesen ikke kun opskrifter, men også sin viden om ernæring, madens helbredende egenskaber og vigtigheden af at vælge friske, næringsrige ingredienser.

En af de centrale filosofier bag “Mad for Livet” er tanken om, at mad ikke kun handler om at tilfredsstille sulten, men også om at nære kroppen og sindet. Anette Harbech Olesen tror på at spise med bevidsthed og værdsætte hvert måltid som en mulighed for at forbinde med sig selv og andre. Hendes opskrifter er ofte enkle, men fyldt med smag og næringsstoffer, og hun opfordrer til at bruge friske, lokale råvarer så vidt muligt.

Ud over opskrifter og ernæringsråd deler Anette Harbech Olesen også personlige historier og erfaringer på sin hjemmeside. Hendes mål er ikke kun at inspirere folk til at lave sund mad, men også til at omfavne livet fuldt ud og finde glæde i de små ting, herunder madlavning og måltider med familie og venner.

“Mad for Livet” har fået stor opmærksomhed og anerkendelse fra både læsere og madentusiaster verden over. Anette Harbech Olesen fortsætter med at udforske nye opskrifter, eksperimentere med ingredienser og inspirere andre til at leve sundere og mere bevidste liv gennem hendes passion for mad og kunst. Hun er et levende eksempel på, hvordan kreativitet og ernæring kan gå hånd i hånd for at skabe et sundere og mere opfyldende liv.

Hør mit interview med Anette.
Du kan høre podcast episode, nr. 106 “Anette Harbech Olesen – Næring for krop og sjæl”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top