Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

114. Jette Harthimmer & Soroush Zand – 67 min – Spiritualitet og udvikling.

spiritualitet og udvikling podcast 115 Spiritualitet og udvikling.

Soroush Zand, skaberen af sjæl.dk, er værten for en spændende podcast, der fokuserer på spiritualitet, og han har inviteret mig ind i sit studie.

Denne gang er det mig, der indtager den varme stol og besvarer en række spørgsmål om spiritualitet, vores indre stemme, personlig udvikling, clairvoyance, intuition, udfordringer i livet, lysets og mørkets aspekter og meget, meget mere.

Interviewet er fyldt med humor, og vores samtale dækker et bredt spektrum af emner.

Lad mig kort introducere Soroush Zand:
Mit navn er Soroush Zand, og jeg har altid haft en dyb interesse for spiritualitet. Gennem min podcast søger jeg at udforske forskellige tilgange til spiritualitet ved at interviewe mennesker, der på den ene eller anden måde arbejder med dette område. Mit mål er tredelt:

At lade mine gæsters kvaliteter og historier skinne klart igennem for mine lyttere.
At jeg personligt kan få noget ud af at møde disse personer.
At udvide lytternes spirituelle horisont.

Så giv det en lyt, og hør mit interview med Jette Harthimmer.

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top