Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

115. Eve Bengta Lorenzen – 147 min – Tag med Eve på kloster.

Tag med Eve på kloster podcast 115 Tag med Eve på kloster.

Her præsenteres en meditativ fortælling fra et lille kloster på skønne Mallorca, fortalt af Eve Bengta Lorenzen.

Jeg fandt hendes podcast online og fik hendes tilladelse til at dele den på min side. Eve’s podcast er opdelt i 4 dele, som jeg har samlet til én. Jeg har indsat korte musikstykker på omkring 30 sekunder mellem hver episode, så du nemt kan skelne dem.

Jeg lyttede til alle 4 episoder under en lang skovvandring og følte virkelig, at jeg var med Eve på klostret. Det er en fantastisk fortælling, som jeg varmt anbefaler at lytte til.

Lidt om Eve Bengta Lorenzen:
Eve er forfatter, mindfulness-ekspert og underviser. Hun har arrangeret retræter i Danmark og udlandet i de sidste 20 år og er certificeret MBSR-lærer fra Center for Mindfulness på University of Massachusetts. Udover at uddanne MBSR-instruktører siden 2010 har hun også undervist i forskningsprojekter på steder som Rigshospitalet og Københavns Universitet. Eve har forfattet flere bøger om mindfulness og selvomsorg samt produceret målrettede meditationer på CD og mp3, der integrerer mindfulness og kan hjælpe med at lindre smerter, angst og depression.

Læs også mit blogindlæg >> Tag med Eve på kloster hvor jeg fortæller lidt mere om hvem Eva er og om baggrunden for denne podcast.

Tag med Eve på kloster.
Eve Bengta Lorenzen afholder hvert år flere retreats i både ind og udland. Du kan f. eks vælge at tage på et retreat hvor der er fokus på stilhed og meditation.

Fordelene ved et stilheds- og meditationsretreat:

At trække sig tilbage fra hverdagens travlhed og finde ro i stilhedens dybder kan være en opløftende oplevelse med mange fordele. Et retreat, der fokuserer på stilhed og meditation, giver deltagere mulighed for at genoprette forbindelsen til sig selv og opdage en ny indre balance.

En af de mest værdifulde fordele ved et sådant retreat er muligheden for at dykke dybere ned i meditationens praksis. Ved at afsætte tid og plads til at fokusere fuldt ud på indre refleksion og åndelig vækst kan deltagere forbedre deres meditationsfærdigheder og opnå en dybere forståelse af deres sind og krop.

Stilhedens kraft er en anden vigtig fordel ved et retreat. I en verden fyldt med støj og konstante distraktioner giver stilheden mulighed for at skabe et rum til dyb fordybelse og selvrefleksion. Deltagerne kan frigøre sig fra den konstante strøm af eksterne påvirkninger og finde ind til kernen af deres væsen.

Et retreat, der fokuserer på stilhed og meditation, kan også have positive virkninger på den fysiske og mentale sundhed. Ved at reducere stressniveauerne og fremme følelsen af indre fred kan deltagere opleve forbedringer i søvnkvalitet, koncentrationsevne og generelt velvære.

Endelig giver et retreat i stilhed og meditation mulighed for at fordybe forbindelsen til naturen. Ved at omgive sig med rolige omgivelser og naturlige landskaber kan deltagere genoprette forbindelsen til jorden og finde en dybere forståelse af deres plads i universet.

I sidste ende kan et retreat, der fokuserer på stilhed og meditation, være en transformerende oplevelse, der åbner døren til indre vækst og selvopdagelse. Ved at skabe et rum til stilhed og refleksion kan deltagere opnå en dybere forbindelse til sig selv og verden omkring dem.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 115 “Tag med Eve på kloster”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast.Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke. 

Scroll to Top