Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

115. Eve Bengta Lorenzen – 147 min – Tag med Eve på kloster.

Tag med Eve på kloster podcast 115 Tag med Eve på kloster.

Her præsenteres en meditativ fortælling fra et lille kloster på skønne Mallorca, fortalt af Eve Bengta Lorenzen.

Jeg fandt hendes podcast online og fik hendes tilladelse til at dele den på min side. Eve’s podcast er opdelt i 4 dele, som jeg har samlet til én. Jeg har indsat korte musikstykker på omkring 30 sekunder mellem hver episode, så du nemt kan skelne dem.

Jeg lyttede til alle 4 episoder under en lang skovvandring og følte virkelig, at jeg var med Eve på klostret. Det er en fantastisk fortælling, som jeg varmt anbefaler at lytte til.

Lidt om Eve Bengta Lorenzen:
Eve er forfatter, mindfulness-ekspert og underviser. Hun har arrangeret retræter i Danmark og udlandet i de sidste 20 år og er certificeret MBSR-lærer fra Center for Mindfulness på University of Massachusetts. Udover at uddanne MBSR-instruktører siden 2010 har hun også undervist i forskningsprojekter på steder som Rigshospitalet og Københavns Universitet. Eve har forfattet flere bøger om mindfulness og selvomsorg samt produceret målrettede meditationer på CD og mp3, der integrerer mindfulness og kan hjælpe med at lindre smerter, angst og depression.

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top