Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

116. Jette Harthimmer & Ditte Elton – 117 min – Et lille skridt ad gangen.

et lille skridt af gangen Et lille skridt ad gangen.

I denne podcast-episode, med titlen “Et lille skridt ad gangen,” er jeg gæst, og jeg bliver interviewet af Ditte Elton fra Changing Seas-podcasten.

Ditte stiller en række tankevækkende spørgsmål, og vores samtale dækker et bredt spektrum. Vi udforsker betydningen af at være clairvoyant, samt hvordan det var at vokse op med clairvoyante evner.

Vi diskuterer min overgang fra at være kemilaborant til at blive selvstændig clairvoyant og deler gode råd til dem, der ønsker at starte deres egen alternativbehandlingsvirksomhed.

Samtalen berører også den åndelige verden og hvordan man kan drage fordel af åndelige vejledere og guider i ens daglige liv. Vi udforsker også emner som loven om tiltrækning og strategier til at manifestere ens ønsker og drømme i livet.

Lad mig kort præsentere Ditte Elton:
Ditte er vært for Changing Seas-podcasten, der dykker ned i selvudvikling og udforsker forskellige metoder til at helbrede og udvide sind, krop og ånd. Hendes podcast er tilgængelig både på dansk og engelsk, men dette interview med mig er på dansk.

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top